"Вашингтон поуст": 20 000 чужденци вече се бият за Украйна

Най-малко 50 американски граждани са били убити във войната

Обратно в новината

Коментари - "Вашингтон поуст": 20 000 чужденци вече се бият за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли трябва да си с пробит мозък, за да се запишеш доброволно ръковеоден от идеологически или финанстови причини. Човека определено е най-тъпата жива материя на света.

Са Украйна ще остане без пицарии, хотели и...жени...

Интересно, американци се бият и за двете страни :) Явно тренировки за идващият бой в США.

Сиромах човек - жив дявол...

Явно Макрон въобще не се бил объркал вчера! Явно това е новата линия - изпращане на западни войски в Украйна. Щото всъщност това се пропагандира с тази "статия"

Че то всичките американски войници са заради парите , да не би някой да е за да защитава идеите на Байдън.

Предупреждение към украинските лизачи тук: Не поствайте, ще бъдете блокирани веднага. Не се сърдете на админа, а на мен. Аз ви тровя жалкия животец дето имате. Продавате си душите на Сатаните? Е, ще си го получите, мир и спокойствие няма да имате !

Пак лъжи на дребно. По-точно - вече бая над 20000 чужденци са убити в крайна. Предимно натовски инструктори, ни има и не малко наемници и подобни будали. Пшеки, прибалти, скандинавци и друга подобна измет. Всички получават обещаното - парче руска земя, 2 на 1 метър. Обикновено ги копат плитко....

А, руснците за какво се бият? Не е за пари? За е за идея? :))) Сподели. :)

Шило

Та, кво стана с "НАТО не участва"? Те тез са повече от българската армия с кашеварите, бре!

Ех, пък на руска страна само чисти руснаци... :)) Клиповете с африкаците и азиатците пленени от украицните да ти ги пратя или можеш сам да си ги намериш в тюбата? :)

Това не е тайна за никого! Всички ПВО и ОТР системи се експлоатират само от западни специалисти, за подготовката на компетентни такива кадри са необходими много години.

Лъжеш. И грешиш. :)

Снощи, при Золкин, един руски пленник от Карелия беше готов да върне всички пари, които е спечелил в Украйна само и само Русия да го остави на мира... Но няма "мира" за обикновенните контрактници - договорите им са до приключване на "СВО". След завръщане от плен ги мотат 2-3 седмици и ги връщат на фронта.

По правилното заглавие е "20,000 чужденци вече ГИ бият в Украйна"

Ганьо са ще има възможност да умре заевроатлантическите ценности. Втори челен ешалон сме!

Само така бат Санди, мачкай ги тези негодници и безродници тук. Те не са много, един - двама са, но са много активни.

Редовни 24 000[1] Резервисти 36 000[2] Зад граница Босна и Херцеговина – 150[3] Косово – 10[4]

Има хора които войната им харесва. И пари изкарват даже от това. То е като да караш с 250 кола...... рисковано но некои ги кефи да са на ръба. По са ми чудни тези дето ги ловат по улиците и насила ги пращат на фронта. Как ги мотивират тях да се бият? Та те в ръцете си имат оръжие и могат да го обърнат и назад.

Само за заплати на наемници: 20 хил по 3000 = 60 милиона на месец. Кой им ги дава тези пари?

Шило

Къде съм излъгал или сгрешил? Французите н оня хотел в Харков, на екскурзия ли бяха? За единия дори се разбра, че е син на френски бригаден генерал, кадрови военен.

За кефа да трепят руснаци са, дори безплатно.

Имат си печатница за кинти у мазата.

опаа нещо ни подгряват да не се плашим, ........... много често взеха да изтичат информации, ЦРУ случайно каза че чувала и виждала всичко което си говорят генералите и виждала всичко което виждат спътниците на Руснаците, мпожела даже да ги програмира..... сега пък изтече някъв друг документ според който излиза че Русия е можела да победи Украйна, много отдавна, но е пожелала. Зашо не е пожелала от страх от НАТО, от фката, че повечето Руски Генерали, Политци имат вила в Киев и винаги са се чуствали едно със Украйна, или не го е ползвала защото никога не са имали смелост да го ползват .... какво казва тази статия. Може да продължите войната без страх, това каза Борис Джонсън не се плашете те няма да ползват ядреното оръжие, това каза и статитя на ЦРУ, не се плашете ние всичко знаем.....а логиката военната казва че Русия загуби половината си флот поради милосърдие, защото Путин не е лудия, не е злия, не е военнолюбеца, и се оказа че е единствения който не сика да руши въпреки че може. За мен се търси по сериозна ескалация от старна на запада, окуражава се запада да бъде още по агресивен, в комбинация с пирказките на човека на ротшилд Макрон че ще се праща войски, с постояните приказки за връщане на донаборна служба и мобилизацията на запада, ви се казва че един ден ще ви мобилизират, сега подготвят мозъка ви за да си помислите че е в реда на нормалното

Шило

Това им е щата. Имат поне 5000 недокомплект! В тези бройки влизат и гражданските лица. Аре малко повече се интересувай!

$3000? Че те заплатите на наемниците бяха такива преди поне 15 години...

НАТО не участва. Иначе по твоята логика Сърбия участва. И България участва на двете страни. Разбирам, че държавата е важна за тебе и частния гражданин няма право да прави нищо без държавата да му разрешила, но тука не КНДР колкото и да ти се иска. И българската армия е 24 000. Не 20 000. Плюс 36 000 резервисти. :)

Коментара ми е…наемниците печелят кървави пари.Търсят да убиват или търсят пари.Ако останат живи халал да са им но по добре да не се връщат.

Не, това не е щата. Волнонаемните, не се броят част от армията. Айде ти да се поинтересуваш.

Сефте! И Наполеон и Хитлер са събирали стотици хиляди от цяла Европа за да атакуват Русия. Мисля руснаците са му свикнали вече. А за чужденците има келепир (ако оцелят де). След войната, книги, интервюта и холивудски филми за "героизма" и несгодите на фронта. Просто от сега мога да видят как след 2-3 години по кината ще има филми с Джо от Тексас в главната роля как се бие за Украйна. И макар че ще загуби, ще го покажат като победител и герой! Бива ги американците в тея неща. Ще има и сериал на НВО със сигурност!!!

Шило

Хич не участва. Въоръжението от къде е? Разузнавателната иформация? Инструкторите? И не само те. Искаш да ме убедиш, че някакви реднеци ще тръгнат да се бият за украйна? Аре, моля те.

Руснаците да не са за идеята там? ДА убиваш за идея по-добре ли ти се струва?

Основна мотивация : затвор Последваща мотивация: Червен печат (нещо от рода на неблагонадежден гражданин и забравяш за нормална работа) Вариации : "Ако не заминеш ти, ще пратим сина ти..." и пр.

По принцип за трима се чу. Двама отишли при Бандера и един се върнал в българия. Обикновено пропаганда ТВ не пропуска да ги спомене, а тук никой нищо?

И за Хитлер са се били много чужденци от цяла европа и накрая пак са изяли Бахура

Е па да видят как им е било на немци, румънци и италианци при Сталинград!

Шило

Само да припомня, че след инвазията в Русия след 1918 год. са участвали и американци и британци и чехи... Яли са бой! И те

Ти искаш да ме убедиш, че на бурятите много им пука за правителсвото в Киев ли? :)))) Айде, моля ти се. :)))

По принцип да умреш за идея е възвишено и чест, за пари е срам, но хора без принципи не биха го разбрали!

Факт! Не е само подготовката на кадри, НАТО/США не искат украйнците да знаят как работят тези системи защото (както съм казвал доста пъти) в един момент Украйна ще се обърне срещу тях.

Шило

Да, те са на щат към Червения кръст!

Грешиш няма ни един отишъл там за нещо друго освен $$$$

А за 3те пъти, когато САЩ спасява русия от гладна смърт искаш ли да припомниш? :)))

Ех, колко си смел от дивана в България, докато мелят буряти в Украйна... :))))

“Да се сдобият със “силен” паспорт/руски/ Хахахахахахахахха

Шило

Бурятите май са в армията на РФ? Или греша? Ако е така, що да им пука за това, как се казват тези в Киев?

Да да...а Земята е квадратна и Дядо Мраз живее в Лапландия :-) Ти на 6 годинки ли си?

Шило

Например?

Повтаряй си го. Началниците ти ще прибират парите, докато ти си до лакитете в кръв...

Ми почвай. :)) Какво те спира? Да не те е страх? :)))