СЗО: Един от всеки 9 смъртни случая е заради мръсен въздух

Замърсяването на въздуха се дължи основно на индустрията, отоплението и транспорта. Един от всеки 9 смъртни случая е свързан с атмосферно замърсяване.

Обратно в новината

Коментари - СЗО: Един от всеки 9 смъртни случая е заради мръсен въздух | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забранете готвенето по терасите, това е умишлено убиване от съседи.

Мръсният въздух в София е най- вече от изгарянето на боклуци и/ или някои незаконни производства./К-ци вече го няма /

Като четеш всички тези "проучвания", стигаш до два неизбежни извода: 1. При добро финансиране можеш да докажеш всичко. 2. Смъртта ти, вследствие на това което ядеш, пиеш, дишаш или ти доставя удоволствие е неизбежна. За това яж, пий пуши, дишай и се забавлявай като за последно. Нека не ти пука от нищо и ти гарантирам, че ще живееш по-дълго от тези, които ежеминутно се тресат, че нещо ги убива!

ми изсекохте дърветата, а пък и зимата допълнителня няма листа и зеленина - та няма какво да пречиства СО2 и е изключително тежко

"По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака." Няма как да предпазиш хора, които не искат да бъдат предпазени. Защото 400 лева за ремонт на филтър са си 400 лева. Вноската за ай-фоня и 15 годишната баварка.

не ми трябват измервателни станции, само трябва да погледна колко тона прах и сива мърсотия са покрили всички павилиони покрай улиците. Толкова е мръсна софия, че е отвратително...като гледам репортажи от западни държави, няма сива мърсотия по тротоярите, дърветата и тентите на павилионите като тука

Водата във Варна въобще не става за пиене !Не си и помисляйте да пиете !

Za mrasnia vasduj,zasto nisto ne se spomenava, za samoletite,koito letiat nad zialata strana y puskat beli sledi.?kakvo sadarjat sledite ,koito ostavat sled tiaj y to nai veche nad glavnite patni gradski arterii,bul .Bg v Sofia, nad yujnia park ,ul.Biala zerkva v 4asovete na nai silen trafik y drugi po vajni bulevardi na Sofia y stranata. stranata?

Въздуха убива - да го забраним ! Водата, храната също - да забраним и нея !

А ТАка ! Данък Въздух !

СТРАТЕГИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ: Стратегия в България: 1. ТЕЦ-овете в Големите Градове да работят вместо "Американските" ТЕЦове. 2. Топлинната енергиа , като вторичен продукт при производството на ТОК от ТЕЦ да е с 30% по-ефтина от отоплението на ТВЪРДО ГОРИВО.

..и образУванието да е без пари, бих добавила, не да е само ефтино...

ПАРИ, ПАРИ ИМ ТРЯБВАТ НА ТЕЗИ КОЖОДЕРИ!!!!

Естествено е да е така, особено за София, след като тя е за 700-800 000 жители, а в нея вче живеят 2 700-800 000. Освен това ежедневно има и приходящи за през деня !

Странно! Как се побират 2.8 млн. души на място за 800 хил.? Интересно ми е когато е основаван Ню Йорк (примерно), дали е предвидено в него да живеят 8.5 млн. души, колкото е в момента.

То от цигарите умират много повече,ама не ги спирате! Мръсния въздух бил от индустрията,транспорта и битовото горене на отпадъците,ами давай да спрем изобщо да се отопляваме,да спрем транспорта и да спрем индустрията,а после какво?!?!? Никой не дава идея,как може да се намали мръсния въздух,а само се чудят,какви данъци да се наложат за да печели някаква отделна клика милиарди! Защо не се спре изсичането на дървета по света,защо??? Защо не се спре изсичането на джунглите,защо не се забрани застрояването в планините??? Защо няма залесяване,защо се позволи на циганите в България да изсекат всички гористи пояси около градовете,примерно Дунавската равнина е заприличала на едно огромно поле,а преди беша пълно с гори... Защо не се залесява????

Вие искате хем х*я до края, хем душата в рая. Няма как да стане!

може и да е умрял някой от мръсен въздух,но в българия едва ли,първо въздухът е много по чист,а и българите са здрави като камък,от какво да се разболеят,нито работа са пипнали,храната им е абсолютно чиста,а то това разболява човека,многото работа и храната

Да знаете,комунистите са виновни за мръсния въздух в България.

Няма празно при ГРОБ. От всички страни ни убиват.