Система за следене на пътници по въздух ще търси престъпници

Общоевропейска система за наблюдение на пътниците с въздушен транспорт цели проследяването не само на предполагаеми терористи, а на всякакви престъпници.

Обратно в новината

Коментари - Система за следене на пътници по въздух ще търси престъпници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спретнаха си разни измислени атентати за постигнат пълен контрол върху населението на Европа под предлог опастност от тероризъм.

Все по-близо до 1984 на Оруел!

loyola

Врагът не спи, но затова пъл Големият брат бди!

,,конкуренцията,, трябва да се ,,заличи,,!!! едно време имаше ,,лошата,, диктатура на пролетариатът!!! сега и за в ,,бъдеще,, ......???? не довършвам репликата , защото имаме ,,демокрация,, и нямаме ,,цензура,,...???

Кофти работа! Отсега нататък Тиквето трябва да се движи само пеша!

Модератора,откога споменаването на Патриотичния акт е обида и цинизъм? Ще ти сложат и на теб чип на трътката,какво си мислиш?

Те вече са ми го сложили в главата.

Гражданите в страха си доброволно дават "ключа от бараката" на Бараката;-).

Ей, направиха атентата в Париж, за да могат да прокарват по-лесно законите си за пълен контрол над народа - зомбирани, заспали и всякакви.Новият световен ред много бърза да направи света какъвто иска, като не подбира средства. Хора, събудете се!! Когато се усетите ще е късно. Всичко ще е облечено в закони, каквито им изнасят.

Откак хванаха чеченците с мощната бомба във Франция и изведнъж всичко утихна. Та се чудя, кой го направи това в Париж.

Кой те излъга, че са хванали чеченци в Париж? И не се чуди кой е направил атентата - цял свят знае, че САЩ създадоха, финансират и командват ИД, само ти не знаеш.

Леле ами сега , аз както постоянно си хфърча из облаците ..............със сигурност ще ме заловят някои ден .

Дайте да вземем некой евролев! Хахаха. Нали ВСИЧКИ резервации и билети за пътуване с авиопревозвачи се издават ОТ ЕДНА ГЛОБАЛНА билетна система. Голямо следене ще падне. Предполагам за към два милиарда евро. Хахаха