Шуменци дишат силно замърсен въздух

Въздухът в Шумен е силно замърсен, показват за пореден път данните от автоматичната измервателна станция на Регионалната инспекция по околна среда и води.

Обратно в новината

Коментари - Шуменци дишат силно замърсен въздух | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е само в шумен в цялата страна е. Мизерията кара хората да се отопляват с печки на твърдо гориво. В гъсто населени райони ако няма вятър направо е смог.

Браво беее партийна овца ... Нали преде бяхме он БКП, БСП, НДСВ, че и ДПС. Тогава не бяхме българи, а сега сме и трябва да плюеш, защото най-после имаме свястен кмет. Ти какъв си партиец непоръбен, можеш ли да излезиш от тази роля и да бъдеш просто човек?

На човек да му се прииска да запали цигара за да глътне по-чист въздух.

Тия там са с потури и забрадки,нека може и още.

Stan, ти си невежа. Голям, 100% невежа. Желая ти да се възпроизвеждаш и размножаваш! (Е, не точно с тези думи....)

Да се благодарят, че още дишат

С оглед подобряване здравето на нацията и заради европейска тенденция Константинов постигна приемане на закон за ограничаване, ДАЖЕ на пушенето. Така че, не вярвам, някой в тази държава да диша мръсен въздух.

Какво чакате от кмета, нали той я забърка с парното. А и неговите избиратели(циганите) са на високо и не дишат пушеците.

Цигани цигани ама не се продават само циганите и белите се продават. цифра куфарчета изхвърчаха за тея избори, за това и сега сме на пости от изборите че чак до днес. Издумкаха парите в хазната и резерва да си купят фалшивите избори.

Кво ви пука нали сте от Герб

В Бургас бяхме обгазени цяла нощ, чак до около 9 сутринта ... Някой да го спомене, поне. Това в най-хубавият град за живеене :)