Извънредно положение на летищата в Москва

Заради горските пожари в летищата на руската столица Москва е обявено извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - Извънредно положение на летищата в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох всички коментари по темата. Тези българи които проявяват съчуствие - искам да благодаря за добри думи. Тези които злорадстват - вероятно купили застраховка от Господа. А дано - ама надали

Каквито и коментари да давате , и каквото и да пишете Русия е преживявала по страшни неща , ще се справи с тази ситуация, каквото и да им струва , защото има и много доброволци от народа й , които са се включили, те са единни , като народ и от векове защитават своята родина, но ние българите , ако изпадненеме в такава ситуация, като разидинен народ ще загиниме всички до един. Това е разликата между тези два народа. Макар , че има от нас българите във форумите да говорят с омраза и ирония за тях, те бяха тези които ни помогнаха и се притекоха на помощ за гасенето от пожарите в Рила, защото тогава щяхме да бъдеме, както те са днес, нека да се замислиме малко и да преценяваме приказките си понякога към Русия, защото при екстренни ситуации все Русия ни помага.

миналия декември в Копенхаген по проблема с климатичните промени. А по-рано беше и "Протоколът от Киото". Безмерната човешка алчност и "борбата за мир" се стремят да погубят Земята. Защо да не бъде по лесният начин поумняването ни, това противоречие ме изумява. А аз с нищо не се различавам в областта на мисленето от Обама или Путин, примерно.

тази "голяма" новина на Дира днес редовният полет на Аерофлот пристигна 20 минути по рано...)))))...поръчици а...nice, a???

Природата е все още по-силна от човека. Това се опитвах да обясня и на онези, които злорадстваха за петролният разлив в Мексиканския залив и се "чудеха" че не можело да го спрат за 2 дена.

В Русия-пожари. Пакистан-наводнения. Североизточен Китай-Тибетски автономен район, провинция Гансу-проливни дъждове, свалчища,наводнеия-почти 100 загинали, стотици затрупани от свлачища, в едно село са разрушени 120 къщи. Централна Европа-наводнения. За Кипър има съобщение от тази сутрин за неразрушително земетресение-4.8....Сега чакам някой да напише че ще се сменят полюсите през 2012. ;)))

Не, няма да се "сменят" полюсите през 2012г.

Да не намеквате, че някой от тях ще се материализира у нас? :)) Сакън, не сме се "отръбили" още.

Вместо да дремят 2-3 седмици военните предпочитаха да си лъскат ракетите. Гасяха само пожарникари и доброволци с метли, пръскачки за зеленчуци и клони !! А сега ...олееееее , майчице

Не занам дали са си лъскали ракетите, ама поне имат ракери да лъскат. Който си няма- да мълчи или да иде да лъска чужда ракета. Пък Русия ще се оправи и без да вземе някой като теб за консултант. И за да не решат, че като уважавам страната подкрепям т.нар. БСП, заявявам, че не съм комунист, социалист или каквото и да е там.

Леле, доживях и вас да ви хване срам от това кави сте.

Не се и съмнявам, че Русия ще се оправи без консултанти - както се оправи с Чернобил или с "Курск"...Разбира се за пожарите най-виновни са телевизията и интернет - ако ги нямаше тях , по стар руско-съветски обичай вместо пожар, в бюлетина на ИТАР-ТАСС щеше да фигурира новина за гръмнал самовар в дача в подмосковието...

Абе какво става с тая Москва-силната руска армия не може ли да се справи с един пожар,ех,Путин

и с щатската армия като горя цяла калифорния ;)

същото както в Калифорния миналата година където готината пиндоска армия сщо веднага угаси пожарите...)))))))смешник тичай на козяк че и там свършаат паричките

Знаете ли защо само в България, от всички други соц страни, нямаше съвеЦки войски по времето на бай Тошо? Ей заради такива кретени със сърп и чук вместо мозък, като "каквото" и "ми става"!