17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои бутна ,, деница,,един доста здрав строеж там е заровено кучето.

СК на ВСС ни казва ,че нямало правила в параграф 22 и константна съдебна практика.Ами за какво са там,да ги бяха направили тези правила.Сега ли разбраха,че нямало правила.Или то това е работа на депутатите,но ВСС са си малчали,че работят без правила.Всичко е ясно,там където няма правила,няма и принципи и всичко се решава в угода на силния на деня,а не в угода на силата на правото.

Не бил Виновен Параграф 22 ,а Глава 22 от НПК.Ама като се замисли човек,то май е едно и също.

Не са разработили Правилата в Глава22 от НПК.Главата е оставена призна и неразработена.Ами така е като Закони се пишат от депутати,дето повечето от тях нямат юридическо образувание и хич хабер си нямат от правене на закони.

Правосъдие. Българско. Правосъдие???

Ко стана бе лозанчо? Май пак не ти мина номера. А глобите за които те осъдиха платили си ги вече или още ги обжалваш? А за сладурчетата-когато пуснаха вандалите съдабеше добър нали??? Лозан че дами и господа е толкова обвързан с разни НПО че представа си нямате. От неговия съюз съдиите бавят делото за Милен Цветков.

Лозан Панов - министър председател!

МУТРИ ВЪН

Браво на съдиите , един път да се откаже на Лозан Панов!

Този Ушев върви по пътя на Бакърджиев , народния гняв не можеш да го заглушиш Ушев !

Браво на Ушев! Достоен български съдия, неподатлив на внушения и отстояващ честната си и принципна позиция.

Нищо чудно, че се подписваш като един исторически доказан страхливец, предател и мижитурка клеветник.

Българския Съд и Прокуратура е пълно с такива Боклуци като Ушев ! Аз не съдя никого , но Господ вижда и връща ! Амин ! От както Тиквата е на властт , извиднъж всички в Прокуратура ,МВР и Българския Съд станаха Антинародна Садистични Структори , парите не са всичко има и други ценности !

Ковеши ви каза да не се намесвате в независимоста на съдебната система! Простичко и ясно за всички кланове на Мафията. И на Прокопиев, и на Бобокови и на Арабаджиеви и Миньо Стайкови и на Черепухина, и на Баневи и осъдената на първа инстанция за корупция Иванчева. Най-после случихме на Главен прокурор. Повдигна обвинения срещу босовете на Октопода и бе нападнат яростно от всички престъпници, включително и от Радевата военна хунта. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! И Бог е с теб, и Коьвеши те подкрепи, и народа е с теб!

Арабаджиевите ги пуснаха вече, Баневите щели да съдят България в Европейски съд (и вероятно ще я осъдят), Иванчевата стана нарицателно за злоупотреба със сила на полицията при ареста. Сега се пита, кого осъди Гешев? Има ли изобщо спечелено дело? Къде са делата срещу ББ, Доган, Прокопиев, Цв.Цв. и други?

Никого не са пусбали от правосъдието. Делата започват съвсем скоро. Внесени са обвинителните актове. Единственото им спасение олигарсите да отидат в Дубай, или при братя Галеви!

Ще ми говориш за правосъдие, когато видим първата присъда, дотогава няма правосъдие. Не Баневи да ми се оправдават по телевизията, че те и другите правели така, ама тях не ги закачали! Не видях някой от прокуратурата да попита Баневите кои други правели така! Пък ако след 5 години дела, накрая пак им наплатим обезщетения, да те видя тогава пак така ли ще приказваш.

Терминът "дисциплинарка" от кой правен документ го взехте?

президент!

АКо България не бе пленена от мафията, Иванчева и Петрова щяха да са на свобода, а престъпници като Гешев и този Ушев и останалата пасмина около тях, и онези, които ги инсталираха на постовете им за да вършат такива мърсотии и да им опъват чадър щяха да са в затвора и тогава нямаше да сме в криза!

Венсеремос!

Тя ще спечели, ще осъди България, но няма тези негодници да пратят, а ти!

Иванчева, ти ли си? Кога краде не рива, а сега ривеш!

Ама нещо не успяват да ги докажат тези кражби, а? После Гешефта ли ще плаща обезщетенията. ха..ха

Гарван гарвану...

Аз искам да попитам - този Ушев, като е водил делото и е определял наказателната мярка, ТОЗИ ГЛЕДАЛ ЛИ Е ЗАПИСИТЕ ОТ АРЕСТА с подхвърлените пари?!? Не видя ли колко пъти негодникът Гешев излъга по това дело, и то публично? Например първо каза, че са заловили Иванчева С ПАРИТЕ!!! В заведение, където ги била брояла и те я били следяли и снимали?!?! Онзи техен кошаревски свидетел Ваклин, с когото кифлата на Гешев врътката долавери с недвижими имоти пък уж бил голям едър бизнесмен, а бил взел назаем сумата за подкупа - 70,000 евро, от ... БАНКА?!?! И после на делото ... ТЕЗИ БАНКНОТИ ГИ НЯМА?!?? Основното доказателство?!?!? От самите записи на прокуратурата личи, че те, Спец. прокуратурата е приготвила пари за да бъде сготвена Иванчева!!! Някакъв от ДАНС е натискал зам.кметицата да лъже и свидетелства срещу Иванмева и я е заплашвал като мутра, че “щели да я водят на Витоша”?!?! И този Ешев и това ли не е разбрал?!? Още - другият им свидетел, когото са натискали да сготви Иванчева, онзи, бившият корумпиран герберски кмет, като видя колко се размирисва работата и се уплаши и ди призна, че и той е готвен за кошаревски свидетел - този Ушев и това ли не разбра!?! И още, и още... Невероятна помия са тези, невероятна!

Цялата банда около Иванчева и техни роднини се е активизирала във форума. От началото на “протестите” пишат от сутрин до вечер срещу ГЕРБ, Борисов и Гешев. И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че кметицата Иванчева крадеше с гъ….а си! Беше го подкарала през просото. А сега реве!

Да, пишат срещу Борисов, а той горкия толкова невинен! То бива да си тъп, ама да отиваш на разпит за заведено дело срещу теб и по телевизията да кажеш, че отиваш да си пиеш кафето в прокуратурата говори ясно колко безпристрастна и принципна е нашата прокуратура!

Гербопитеците за всеки, който не е с Боце Тиквата и Гешефта Обезщетението, почват да тиражират лъжи как е от е банда и платен я от Черепа, я от Иванчева, я от Президента. Ама яко ви ебаха мамата с 200 заради тия герберастки номера, а Тиквата е с две присъди за клевети. Ха..ха

чоеейа на снимката и вижте Гешев, Пеевски, Доган

А този Ушев освен че е голям негодник и тотално зависим и корумпиран, е и престъпник!

Този Ушев е един от малкото честни съдии в България на когото не му пука и вкарва престъпниците в затвора!

Кои престъпници е вкарал в затвора?

В съдебната система играят някакви невъобразими игрички. Да седнат да се занимават с правосъдие.

Заради опитите за намеса в съдебната власт, България ще си изпати сериозно. Но, като гледам какъв курс към нищото сме поели, това ще е в реда на нещата за новите мутри.

Да бре щото преди бяхме тръгнали към светло бъдеще..

Трябва да си пълен гербопитек, че да имаш доверие в съдебната власт.

Баце! Абе ти къде живееш? Доволен ли си от съдебната система? Я кажи за тези години на прехода, колко големи престъпници реално влязоха в затвора? Знаеш ли, че стане ли беля, примерно катастрофа и ако е по вина на другия, но той има добри пари и излизаш виновен гарантирано? Няма правосъдие в тази държава и ти смяташ, че не трябва да им се отнеме независимостта и да бъдат изринати? Макар аз да смятам, че много от тях са направо за затвора. То ако имаше съдебна система, престъпниците нямаше да си правят каквото поискат и тогава нямаше да сме на този хал!

Всички магистрати, които учавстват в тази поръчка са престъпници и нямат нищо общо с правосъдието! Това е типична мафия - ОПГ прюс (съдебна) власт! Начело с Гешев и ВСС! И точно затова България е на това дередже!

И на какво дередже е България-купуват се имоти като пощурели, почивки в и извън България, 55 млрд лв депозити в банки.... ехеее, като сме зле все такова дередже да е.

Най бедната държава в Европа сме бе шушляк,смятай как живеят в другите държави.Румъния като покупателна способност се изравни с Гърция...Свали розовите очила...

Я излез малко от София и пак провери това първо лице множествено число.

Защо на милиционерите им казват Ушев ?

Иванчева, този психопат-рецидивист, дето има присъда по-голяма от тази на убийци, изнасилвачи и всякакви други изроди? Смятайте какво чудовище е тя, щом присъдата и е такава, а да не говорим какъв арест ѝ спретнаха! Въобще съда в България е корумпиран и не изпълнява поръчки! Ама защо няма държава, която да ги подкара по ред на номерата всички съдии?

А същевременно Панойот Рейзи за злоупотреби за 2 милиона го наказаха със изключване от Герп

Иванчева е корумпиеана яко. А повечето съдии в България са независими! Изключения са гнилите ябълки

Да, според тоя, който успя само нея да докара до осъдителна присъда точно преди "Апартаментгейт" да гръмне. И абсолютно никой друг, въпреки перманентните "неопровержими доказателства". Гербопитеците сте уникални тъпаци, да не кажа тикволизачи. Добре поне че наглата саморазправа с Иванчева окончателно настрои хората срещу ГРОБ, та се отървахме от Боко.

Да бе, някакви си 97% развалят имиджа на останалите честни съдии!

Тия нещастници са жалки! Да разгледат внимателно записите от ареста - там се вижда много ясно как една жена с ръкавици - следователка, отваря колата и оставя в нея парите, за които после обвиняват Иванчева! И после същата прави знак - с вдигнат палец на друг тип, който пък от своя страна прави същия знак към Гешев! Как е възможно вече толкова време да продължава този цирк и гавра!

Поредно доказателство колко бързо трябва да си отиде ВСС.....

- заадължителен полиграф за всички висши и районни съдии и прокурори, за корупция и зависимости! - Задължително регистриране в кои формални и неформални офранизации членуват: Масонски ложи , и т.н.? - ако не искат се понижават до градски съдилища.

Какви градски съдилища за издънил се на полиграфа за зависимости? Понижението трябва да е директно до редови затворник, като във всяка друга нормална държава.

ВСС и ВАС вече стават смешни с явното показване на зависистите си. Ще трябва изчегъртване и там ама с 200.

Гарван гарвану...

С тая фамилия човека си е роден за шеф на МВР или прокуратурата. Не знам какво го бавят.

дирлайнари - какво е "дисциплинарка? мамави тимаджийска.

Звучи ми като лайнарка.

ВАС отдавна няма нищо обще с правораздаването! А техния бивш шеф има синче с милиони в офшорни сметки