17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в кауша КОГА???

Лоша новина за кръга „Капитал“ и Иво Прокопиев!

Бати наглите съди адвокати не може да ги съдиш с години бавят дела и не са виновни .

Румяна Ченалова със сигурност ще ги осъди пред Европейския съд - едно, че са я нарочили, понеже не е от шаъката, и второ - тя очевадно е много по-умна интелигентна, много по-подготвена професионална - просто е с класи над тях!

Не е очевидно, но е логично - по-тъпа не може да бъде и т.н. Ама изобщо не става ясно, не е ли извършила престъпление? Кого ще осъди - мен и теб ли? Кои са тези те?? Твоите майстори ни съдят нас, абсолютно непричастни към тези престъпления сме.

Вече забравих да какво я подгониха.

Эащото им е неудобна, не ги слуша, не успяха да я страхуват и да й затворят устата...

Задето пусна убиеца от СОЛО. Задето пусна изнасилилите дъщерята пред родителите, задето позволи да откраднат БЕЛВЕДЕРЕ, а френският посланик я нарече ГНИЛА ЯБЪЛКА. И не трябваше да я уволняват, а да и лепнат поне 15-20 г. за назидание на продажната корумпирана паплач!

Едва ли си представяш колко си прав.. за жалост

Не разбрах като е направила някакво ''престъпление'' обвинена ли е и дали има решение на съда за налагане на реално наказание а не 5 години да се занимават с административни работи.. ВСС си е клиентериска организация подличнена на властващите и това се знае отдавна.. Не я защитавам защото не знам казуса а само това що прочетох, но ако нея я обвиняват в проточване тяхното как да го нарека????

точно в това обвиняват всички кюфтарани по масата... че проточват. докато се пръснат и наакат и пак се върнат и разгърнат следващото "обвинение" за проточване... уви... някои кюфтарани се заседяха прекалено дълго и пуснаха пипалца, а и знаят къде и как да пипат и по кои стандарти да си плащат... тези които тях знаят... и те се връщат... и така... предварително, заложено, предвидено... глупости за наивници... просто това, че сте ги видели навсякъде и не е задължително да е точно където мислите, другите ви го показват. но хей... ако няма морал в крайна сметка.. а едно вървене след задник... какво остава все пак... същите кюфтарани, да ме извинят провоимащите... не вярвам да не са запознати с цялостният процес и съответните вериги от схеми и на кой къде са му интересите... да си имаме уважението... въпреки публичността на масовото "схващане" на органите, ако мога и така да се изразя... яжте морски дарове... и не плачете за туй що не иска да бъде оплаквано... до скоро

тулупите, които я ожалвате тая леля(отдавна не е кака), как бихте се чувствали на мястото на родителите на закланите от прокурорското синче момчета, които именно тая пача пусна "безвъзмездно" и "справедливо" по живо, по здраво да избяга от България без никакво възмездие за ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО????????????!!!!!!!!!!! докато "борците" срущу бб са всичките като тая, той ще векува, защото винаги ще е по-приемлив от такива завършени боклуци! прокуратурата ли? я, вижте лозан-пановския-иво-прокопиевски съд на какво мяза!

мяза на маса пълна с кюфтета в разкрачено положение... и това ли мафията не го знае...!?

Няма какво да чета и да слушам глупости, защото няма нормално работещ съд и прокуратура. Ако съда беше на мясти и не беше скопен сега щеше да я възстанови, но пък утре щеше да скочи на някого другиго и да им развали хубавата мафийка за крадене. Толквоа ли сме големи овце и толкова ли сме тъпи, че не виждаме всъщност какво се случва в цялата държава- една шайка краде и мародерства на всички останали и това са: политици, прокуратура, съдилища, полиция, всякакви там министерства и т.н. И ако някой реши да направи нещо, за да се промени това грабене всичките го разкъсват за секунди............... Чудесен модел на държавност имаме. А после квичат защо президента ги бил обиждал, че крадяли... ами какво друго правите бе малоумници?

Тази е едната. Другата е Владимира Янева.

Няма как да и се прости намека за държанката на боко и къщата в Барцелона дето излезна от сересетата които преди години изленаха.....

браво за този подкупен орел и измамник

Мачка и убива неудобните! Параграф 22.

Двете каки нещо ги отрязаха, поне едната засега.

Мафията елиминира неудобните. Екзекутира всеки който я критикува. Но на мутрите им идва края.

Не е тайна ,че ББ мразеше Милен и в червата - много пъти го засичаше с неудобни въпроси и показваше колко е зле. А ББ е злобно и отмъстително човечЕ. Всичките младежи в колата бяха свързани с ГЕРБ - близката приятелка на Порожанов, синчето на Лъчо-без-Мозъка и т.н. Още няма оглед на Аудито - а то е било 'подковано' за такъв удар. Идеята е била Милен да се сплаши преди интервюто при Слави ,ама дрогираните младежчета подкокоросани от великият вожд ББ не са преценили силата на удара.

Ама ти наистина ли вярваш на това ,което си написал? Приятелски съвет,иди се лекувай!

А леле мале и всичко това само за едно уволнение и потвърждение за посоченото уволнение!? А като се споменават нарушенията човек би предположил, че има и затвор и конфискация и не знам какво още ама не просто едно дисциплинарно уволнение.

Такива като 8800.

Ами хайде в Сливен.....

Сега тя ще осъди България и ще плащат.... тулупите