Варненец е с опасност за живота в болница след падане в изкоп на ВиК

Мъжът е с парализирани крайници в болница, дъщерите ще търсят правата си в съда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИК Варна работят безобразно. Правят каквото си искат и никой не ги контролира. След тях е потоп! Не може след като са копали да си оставят калта по улиците и месеци наред да дишаме прахоляка и да си олепваме с кал колите и дрехите. След тях трябва да не си личи че ра работили! Пълна мърлящина! Заслужават да ги скъсат от дела за тази злополука, но да го отнесат правилните хора!

алкохола не прощава!!

Общинските фирми са най-големите мърши на държавата,там има фамилна наследственост за благи длъжности.

Ще се окаже, че изкопът не е нито на ВиК дружеството, нито на общината. Появил се е там след поредната нагла летяща чиния, която прокарва ВиК инсталации в България. Напастта се забеляза първо в Пловдив, а сега и тук.

То пък един съд. Само ще си дадат парите за глупости. След 10 години най- малко ще има решение, че виновни няма.

sawo

С къде по-големи глупости се зинамаваме и си даваме парите от това да си търсим правата в съда.

Във Варна това е бастион на ГЕРБ, преди избори на всички служители се прави стриктен инструктаж: Започва с "Нали знаете, ако се промени властта и при нас ще има промени". Купува се скъпа техника на двойно завишени цени от "правилни" доставчици, след това тази техника се дава да работи без пари на обекти на "свои" хора. Ремонтите се правят максимално некачествено, за да се счупи пак, че да се оправдае нуждата от разходи... Смърди там...и не само от канализацията...

Явно последния път като е минавал е бил пиян.

към ВК мрежата, а за обезопасяване , на изкопи слагат ленти по 2 лв ролката!

В България човек трябва да се движи с фенер, защото никога не може да знаеш какво те очаква на пътя. Я ще е някоя стърчаща плочка или пък просто огромна дупка в асфалта. Има и по интересни решения, примерно огромен камък на тротоара да не може колите да паркират, но да може пешеходците в тъмното да се пребиват.

Съдете тъпите боклуци до дупка!!!

Съдът съди по "справедливост", т.е. ако искаш обезщетение от 6 000 лв, ще ти даде 2000, а адвокатите са ти взели незнам колко и години чакане

Тоя в щатите щеше да е милионер вече.

Той и тук може да им скъса шортите в съда!