Върнаха на прокуратурата делото за смъртта на 20 души при катастрофата в Своге

Материалите по делото са 277 тома, сред които има разпити на над 100 свидетели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С това дело някои магистрати ще направят 20 години стаж за пенсия при тези подсъдими освен шофьора.

Изводите са ясни, явно няма виновен! Това е! При глупавия комунизъм шофьира, заедно с "инжежерите" щяха да полежат поне по 5 годинки. На запад в момента - също. Но на запад просто такова нещо е немислимо. Никой от немския тюф няма си сложи подписа под такъв път убиец. Въпрос на време е било! Жалко за загиналите, те са единствените невинни!

Коефициент на ускорение?

Процентът на УСКОРЕНИЕ вместо 50 % бил 28%. Абе вие четете ли ги тия новини преди да ги пишете? Ускорение и сцепление са 2 коренно различни понятия.

Най-вероятно са имали предвид "Коефициент на ускорено полиране"

такива и преписвачите....... СМЯТАЙТЕ ЗА КВО КРАДЕНЕ НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ СТАВА НА ВЪПРОС ОТ 100% КАКТО Е ЗАЛОЖЕНО В ПЛАНА ЕДВА 50% ОТ МАТЕРИАЛА СЕ ВЛАГА В ОБЕКТА...!

Ускорението е векторна физична величина, която показва изменението на скоростта на движещо се тяло за единица време, с други думи ускорението представлява производната на скоростта по времето.Единицата за ускорение е m/s2 метра в секунда на квадрат !!!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

БОЖЕ, НЯМА ли НЯКОЙ НОРМАЛЕН Специалист Който да КАЖЕ на ОБЩЕСТВОТО ГОЛАТА ИСТИНА че НЕЗАВИСИМО от Мократа НАСТИЛКА- Асфалт, Скорост ДОРИ 60 км/час, и Въпросния Радиус на Завой , Автобуса е ИМАЛ ДОСТАТЪЧНО СЦЕПНО Тегло и СЦЕПНА СИЛА за НОРМАЛНО ДВЖНИЕ и ПРОБЛЕМА за Тази Катастрофа МОЖЕ да е САМО и САМО или във ТЕХНИЧЕСКИ Проблем Възниканал в Автобуса, Или в НЕГОВОТО ОПЕРИРАНЕ??? НО НЕ и във НАСТИЛКАТА -Асфалта! ДИВ ЦИНИЗАМ е Некой групи да Използват и Спекулират с Тая ЧОВЕШКА Трагедия, за да си УРЕЖДАТ Други ЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ и ИНТЕРЕСИ!!!! БОГ да ПРОСТИ УМРЕЛИТЕ и Лека им ПРАСТ! ПОЗОР за Хората коитои Искат да Извлечат Лични Ползи от Смърта на тези НЕВИННИ Жертви!!!

До кога ще се ръсят нашите пари за нефелната работа на раследващи и прокуратура??? Не е ли редно ''брака'' при тях да се заплаща от джобовете им както е при работещите дето им плащат заплатите..

не е до комунизъм капитализъм демокрация. до липсата или наличието на работеща държава е. тук под претекст, че сменят комунизма с демокрация, разрушиха държвата. всичко, което е градено през годините. само защото е 'комунистическо'. Дори моралът, който е пренесен въпреки комунизма - патриархатът, православието - всичко това беше оплюто и заменено с джендърии, радикален ислям, обединени евангелски църкви' (група култове обединени в 'секта'), разни други култове и религийки...