Коментари - Засилени мерки във Варна за срещата ЕС-Турция | dnes.dir.bg
назад

Засилени мерки във Варна за срещата ЕС-Турция

Засилени мерки за сигурност предприеха власите заради срещата на върха между лидерите на ЕС и турския президент Реджеп Ердоган във Варна в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Засилени мерки във Варна за срещата ЕС-Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То у Варна до Евсиноград мноо маршрути ши знаиш.

Има ли кюрди във Варна?

има братушки доста! Ердо ще гризне мотиката, ако нещо ...

Той Ердоган и Варна си беше харесал по едно време. Абе той е на принципа на българските войски по време на Балканската - гърците 5 пъти ни питат да направим договор кой докъде ще претендира, а надменния Фердинанд му отговаря - Докъдето стигне българския войник, дотам ще е българско. Е, видяхме как свърши всичко

Подкрепям протеста против посещението на агресора Ердоган !И не съм сигурна ,че нашите пари дадени на Турция заради емигрантите, не се използват за военната агресия в Сирия ...Ердоган не си желан !

"Думба-лумба два дни, а година - гладни." - Радой Ралин.

ВЛАСИТЕ от Влашко ще да е, са взели некви мерки, хахахаха абе четете какво пишете бре орааа

Голяма паника и подготовка и страх от гостоприемната и миролюбива публика!Ако беше папата или Путин на гости щеше да е мирно и тихо.Резултати няма да има ама сеир за журналистите бол.Трябваше в Кърджали да поканят башбакана,сега трябва да го закарат на гроба на Владислав Варненчик.

Тия само трошат пара'та на народите. Не са ли чували за Skype? Да си спретнат едни конферентна връзка и да решават там каквото ще решават.

Умоляват се варналийки и варналии да ходят на пръсти и по терлици, и да не говорят на висок глас, за да не пречат на сладката дрямка на височайшите турски и европейски гости, по време на срещата им.

Тази сугрин министър Захариева се оплете като петел в кълчища пред Антон Хекемян по БТВ.Напълно безпомощна относно "успешната" външна политика на правителството.Жалка картина! Но,какво да очакваш от премиера заобиколен от калпав антураж!

Прав си, само не ми стана ясно, премиера ти,мой не е и той ли е некадърен или да!?

Да бе тая какво крещеше като истерясала? Няма ли кой да ѝ регулира хормоните?

ЕрДоган.

Най голямото зло за Европа е не ердоган ,,а юнкер и туск. Тези двамцата не са дипломати ,а просто крадци.

Не са дипломати, но участието им в разни клубове е по-важно, затова се срещат редовно с Ердоган, който е от клуба на мюсюлманските братя и който декларира откъснатото от НАТО Косово, че е Турция; предостави цяла Турция за терористичната войната срещу Сирия довела до гибелта на стотици хиляди сирийци, включващо обезателно поголовно прогонване или избиване на християните в завзетите от нашественици и терористи територии /подобно на арменците или на българите в Източна Тракия преди век/; осигури канал до Европа на почти толкова нашественици, колкото беше възможно да бъдат прекарани през Либия, едва след като страната беше разрушена с участието на компанията в Брюксел; след още много други зулуми включващи вече открито нападение не просто с диверсанти 'сиви вълци', а военна интервенция и окупация на северна Сирия тип Северен Кипър, то вече е достоен за среща с т.нар. 'европейски лидери', в организационен аспект също и негови братя/има се в предвид само настоящи европейски лидери, предишните европейски лидери няма да присъстват, защото вероятно много от тях като Тони Блеър, Барозу, Кристалина Георгиева имат ангажименти в неевропейски дори формално банки като Дж. П. Морган, Голдман Сакс/.

След толкова престъпления и принос във войната срещу Сирия и в ислямизирането не само на Турция, но и на съседна Европа, възниква въпроса кой ще извърши при пристигането на Ердоган във Варна, полагащото му се и заслужено по всякакви западни критерии измиване на краката, отчитайки че минаха доста седмици от радушното му посрещане във Ватикана /там от такива срещи не се притесняват, г-н Войтила се срещна с терориста и 'сив вълк' А. Агджа, далеч преди срещата между йезуита и Реджеп Ердоган/.

По повод на подготовката за величайшите присъствия, ще ми се да припомня писмото на Михаил Задорнов до генералния секретар на КПСС, след неговото посещение в Одеса. По памет: "Уважаеми другарю генерален секретар, пишат Ви това писмо благодарните жители на градчето, което Вие неотдавна посетихте. Във връзка с Вашето посещение беше изметена пътя от летището до града с личните прахосмукачки на партийния елит. Тревата около него беше боядисана в свежо-зелен цвят. Всички паметници в града бяха измити с югославски шампоан, при което паметникът на Менделеев се оказа, че е паметник на Ломоносов. По личната инициатива на завеждащия културния отдел в града, завършил образованието си неотдавна в тухларното училище, вехтият и старичък дом на Антон Павлович Чехов беше съборен и на негово място беше построен нов дом, в който той е живял. По магазините в града се появиха месни консерви, каквито за последен път имаше, когато един английски рефражиратор потъна в неутрални води. Тъй като е известен интересът Ви към селскостопанските въпроси, беше проведен и симпозиум на тема "Колко са дойните цицки на кравата". При това се оказа, че те са четири, а не пет, както се смяташе досега, и въз основа на която бройка се спускаше планът за млеконадоя. Незнайно защо беше проведено и учение на гражданската отбрана, но то се провали, защото противогазите работеха само на "издишване", а за "вдишване" трябваше да се свалят. Всички телефонни връзки с околностите бяха възстановени, които бяха прекъснати при отстъплението на немците. Бяха направени снимки на новите сгради, като всъщност беше снимана единствената сграда от четирите и страни. Заедно с кортежа Ви се движеха и няколко сергии със зеленчуци. Молим Ви да дойдете отново на посещение, за да ни пуснат и топлата вода."

СОЦИАЛИЗЪМ, реален при това!-А сега, всеки магазин, КОРЕКОМ?-Е не всички имат пари но засметка на това НАЙ големите комунисти днес са капиталисти!То и затова, какъвто ни бе социализма такъв ни е и капитализма!?

И двете, поменати в последното изречение, обществено-икономически формации са с пълен член, който вероятно отдавна са ни го сложили "на задното стъкло", както уточняваше покойният Тодор Колев.

Че лошите царе оставиха по-скоро една прилична къща там, че да има къде да се събират простолюдните самоблагородия. Може и до Балчик да отскочат, че една чужда кралица им засади и чудна градина. Дай им само да блокират, отцепват и изолират. Живи и здрави, предимно здрави.

Sm3hurk0

Да се събират при засилени мерки за сигурност и да нацелуват величията и да се заобичат, че на народа му е тежко.

Веждито е порьчал наи-новия модел модел АИРЯН Новичок директно от Руските кгб лаборатории в Подмосковието Само АИРЯН пие Султана понеже има 2 онко операци на дебелото черво турските хекимяни му казали да вьзстанови чревната флора-бифитуфузензос Аирян от кисело мляко РОДОПЕА

За нас няма да има кога додиме да са поплацикаме на солена вода. След 2 месеца идем. А калкан нямааааа. А цаца има ли? Имааааа! Не е кит, но е риба... Бира има ли? Имааа... Проблем има ли? Немааа.... :)

Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете

Ердоган ще забие турското знаме върху Чадър тепе или върху Мурад тепе.

Какво се вълнувте ние сме си на половина турци на половина руснаци може би има и половин българин някъде?

Ердоган ще даде ултиматум на Брюксел и западняците ще приемат всички турски условия. Къде ще отидат? Сега Ердоган командва парада.

мълчанието на някои много активни около 3-ти март "българи", ето ви възможност да се проявите, идва ви на крак във Варна.

"Власите" може да са взели спешни мерки за сигурност, но пък от друга страна "Те на края на Дунава се давят" .... Дано и "властите" са се справили със задачата, по-добре от "власите"! Иначе, кво? Некой вземе паве, друг пък парче дупково-асфалтов варнески материал или секакъв такъв трощляк и аре метай по делегациите?! Не бива! Трябва да си пазим лидерите. Те са си наши, защото тях сме избрали! :)

Европейска България толкова ли няма една прилична соба, в която да нагости и напие журналята в този студ, та строи палатка?

с 2 роти "готвачи", а "Кълъч" и другите, "извън" териториални води, ще отдават "чест" на президента.

Едно време Кадафито ги посрещаше в палатка. Крадлив дедо също прави сватбата на Калина в палатка на Боровец.

е уникално сбъркан град. Има само две основни улици, а от тях малките улички са швейцарско сирене. Там паркираните коли са нагло подредени точно зад забранителните знаци. И така е от години. По тези улички ни може да мине дори по-голяма кола, камо ли кортеж на Боко, Ердо или Дядо Мраз! Въобще, скапан град... Но поне е ясен за всяка делегация. Утре няма да има кортеж, а с хеликоптер ще ги изнесат до Евксиноград. Ще видите! Така че, дупките запълниха заради журналята.

Варна си беше...ВАРНА до '89-та ! ,,Демокрацията" и ,,разказа играта",както и на всичко останало и на този град !

Така е за съжаление. Налюбиха му майката плеяда от изтъкнати ръководители на града, кой от кой по-честен, грам не крадящ, сън не спящ за доброто на града. И едни, дето журналистите не смеят и името им да споменат.

ще посрещне Ердоган като освободител от какво, познахте ли, ами, че от присъствали по нашите територии за близо 500 години негови сънародници, по думите на Цвъки. Къде сте патриоти, русофоби или просто ГЪЗОЛИЗЦИ?

ще му бъде "медиатор" (демек - сводник) за западните балкани. И тъй... до Виена.

Боко и Първанов са много добри по откриване на булеварди във Варна!!!

Да не кръстят някой булевард на името на някой от гостите?

Фанатикът от Анадола е враг на България и на целия ЕС! Този е нежелан у нас!

Абе това новина лие? Всички знаем че мерки за сигурност се засилват при такива срещи. Когато Обама щеше да получи Нобеловата награда по пътя който щеше да минава колата бяха заварени всички метални решетки на канализацията.Така че голяма е народната любов навсякъде...

Как да не се знае откъде ще мине, нали приморски затова тръгнаха да го ремонтират, няма да го пуснат по така нареченото околовръстно с по една лента за посока. Пък най-добре да го прекарат по разкопания Левски :)

То освен през Владислав и Мария Луиза друг маршурут няма ;)

и "Цар Освободител" и "8-ми приморски полк".