Президентът се снима с фенове преди срещата с Макрон

Президентът Румен Радев се снима със свой почитател във варненски ресторант.

Обратно в новината

Коментари - Президентът се снима с фенове преди срещата с Макрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баламите никога не свършват. Строй се до фатмака, шоф. на самолет.

Е ТОЗИ ТЪРТИЕВ ДЕБЕЛОСЕРЕЦ С 11000 ЛЕВА ЗАПЛАТА КОЯТО МУ ПЛАЩА НАРОДА.

Герончо да опита шкембе чорба с люти чушки и чесън, а за десерт - българска бабичка над 100 години.

Така наречен "ресторант" Немо бе рибарско кръчме без акт засобственост. Цени народни, супа 7-8 лева. Сега заведението няма нормална тоалетна !!!! Две химически.на 100 м. Кухнята работи незаконно !!! уж и возят храна от кухня майка. Просто има/няма 15 кв.м. Големи рушвети. Ама това без мивка кърти мивката. Прослу

Славянска салата, кой идиот измисли това название, сигурно е русофилистик...

На Макрон и един макарон му е много

А кой от двамата е президеннта, късия или дългия?

Коя от "славянските" салати ще мъчи любителя на старици на трапезата на президента славянин, защото е социалист?Българска салата няма ли, та пак по чуждото се залита и се отива на - "славянска"?

Стига с този пейзан, нарочен за прецедент, да си стои в кръчмите и без това няма никаква работа в ненужната инстутуция на Президентството.

Прецедента бил кръчмарски плъх, не го ли хранят и поят на държавната хранилка, малко ли му е, защо трябва да върлува по кръчмите, да показва хубавица Деса и да прави PR???

Е комуняги прости като кака Кури,клепоухия (п)резидент, много добре знаете че Бойко покани Макрон в България при посещението си във Франция.Сега простия фатмак си бута шилестата кратуна ,там където не му е мястото.Няма ли да представи и генерал Дези,двете трътли,Пиги и Кури?????

Ресторантът е Немо Евксиноград. Президентът Радев дойде с жена си и няколко техни близки. Имаше само 2 гарда от НСО в ресторанта и един отвън. Имаше и двама полицаи с мотори на алеята към Немо. Нямаше сирени, нямаше блокирани територии, нямаше никакъв жест на агресия към хората в района от страна на охраната. Ние бяхме на съседната маса. Той се здрависа с нас, разменихме 2-3 думи и това е. Съвсем случайно бяхме там, както и всички останали посетители. А това, кой иска да се снима с него, е личен избор. И никой от нас не бе уведомен или инструктиран за височайша визита в Немо, нямаше традиционната за подобни изяви шумотевица, суетене, парвенющина и напрежение. Просто една нормална вечер, в нормален ресторант на брега на морето, чудесно време и атмосфера. Това са фактите. Всичко друго е илюзия и невярна информация. Наздраве!

Той изми ли си ръцете след като се ръкува с всички?

Само дебил може да се снима с фатмака!

Боко, ако делиорманските милиционери не знаят кой замърсява въздуха и водите на Разград, да се обърнат към доц. Тракторов и проф. Гестспото от дс! Все пак те не са престъпници, а лоялни граждани...

Сега и тиквата ще се снима случайно с някой от народа,да не остане по назад,хахахаха!!! ХО ХО ХО

вятърчо м'чи ти си закъснял бре.

че той се снима със случаини индивиди,гол до кръста,с корем на 3 месечна бремена ,с объснати гърди и ракета за тенис в ръката

Ми няма да се снимат с тумбести човекоподобни от правителството !

Пак случайна снимка на "човека от народа", със случайни хора (ама не толкова) и пак някой я е пуснал във Фейсбук и веднага лъсва по новините, като по поръчка - хахахах! Пропагандаторите на мошеника Радев съвсем ни взеха че пасем трева. Интересно как двете снимки, които изглеждат направени от един и същ човек по едно и също време, са "пуснати" на различни профили - хахаха! Как стават тия работи?

С колко ли пари ще ни ощави г-н Макрон ? Е, нямам в предвид вечери и т.н.

Иначе, през останалото време, кои се тараланкят в слънчевото бунгало?

Не е трудно да влезеш в кръчма и веднага да се сприятелиш с някого ! Кръчмаря е доволен за властовата реклама и прегръща веднага ! Величието ако е на градус пуска и той ръка ! Ето ти новината готова ! Виж посещението сред лекари , научни работници и пр.е нещо друго !Там "градуса" го няма ! Впрочем нашият защо да не създаде "Кръчматехпарк"?

Радев няма как да бъде нарчен нещо повече от пионка ,или кукла на конци. В СЛУЧАЯ ЩЕ Е ЕКСКУРЗОВОД НА МАКРОН. Последното нещо е това Радев да бъде нарчен политик. няма как до онзи ден да си ''фуражка'' /деполитизран в армията по закон/ и хоп, ей така изведнъж да станеш политик. Босия фатмак ще стане политик след като напусне президентството, което за него сега е поредната му казарма;)

Ти наистина си проста това е 100% сигурно.

сред муфлоните!

Радев добре го раздава на селфита , но очаквам да го чуя по важни за държавата въпроси. На първо място по въпроса за визитата на Макрона , преследваща френски интереси в разрез с така наречените ''европейски принципи'' . Бацето ми е прозрачен и едва ли ще ме изненада с нещо необичайно за него. Най-важното в случая за него , е че му ''идват на крака'' , пък защо и на каква цена е без значение , особено когато задникът е наш , не негов.

Напротив, нашите фирми хитруват и нарушават европейските принципи за свободно движение на хора. Ако български шофьори искат да работят във Франция, не пречи да го правят чрез френските транспортни фирми. Хората не ядат доматите с колците.

Точно това правим и ние. Не щем да ядем само тоягата на доматите.

Снимал се е с фенове на Черно море, те са със зелени фланелки! Спартак Вн са сини!

Тролът няма да ви излъже.Ако искате да знаете кой за коя служба/държава работи следвайте троловете и ще знаете.Не че самите тролове не са пълни дебили но те са най-ниското ниво на една много голяма и професионална организация разполагаща със информация от тайни служби като ЦРУ, КГБ и Мосад.На трола му се спуска какво да пише и кого да атакува именно защото има данни от службите кой ''не е от нашите и работи за противниковата страна''.Затова и соросоидите като атакуват Радев това е защото шефовете им знаят че той работи за Русия.

Радев да работи за Русия? Ама наистина ли си верваш?

Президент с президент се срещат. Боцата като го канят, дали ще говорят с него или ще пази на входа само?

Интересна интерпретация за привърженици на президент "фенове". Остава и да кажат в кой отбор играе Радев, макар че всички знаят.

Отборът на България и за сега е единствената му звезда!

Да не е от швеците?

хубаво кадро, но без деси е скучно!

Доста фенове: един собственик на музей и няколко дами.

УСПЯХ ДА ИЗТЪРПЯ ДА ПРОЧЕТА САМО НЯКОЛКО КОМЕНТАРА И ИЗМЕРИТЕЛЯ НА ТЪПОТИЯТА ИМ ЕКСПЛОАДИРА. НЕ МОЖА ДА ПОНЕСЕ ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯ

С какъврто с есъбереш такъв ставаш. Когато се събереш с Лайньо Радев ставаш същия лайньо. Фатмакът с генералски лампази, дето с еправеше до преди година на началник на гаража на шофьорите на самолети, си е едно просто селянче. С работническо-селски произход. И съвсем нормално е да с едържи като селяндур. Проблема е втова че няма нормални съветсници дето да му кажат кое как с еправи. Оградил се е с партийни секретари, текезесари, бивши военни и милиционери от ДС. Има претенции да се прави на аристократ но е добре да прочете "Буржоата-благородник" на Молиер. Там ще види как не трябв ада с еправят нещата. А иначе сигурно си има почитатели. Селения в България - дал Господ. След като чалгаджията Слави събира по 50-60 хил души, а на симфоничен концерт не може да с енапълни зала България, правете сметка за нивото. И селяндура Лайньо Радев се вписва много добре в общата селения.

Радев и той плюска суджуци, но се крие по ресторантите:)))

Фуражка под чехъл, но с фенове :))) Нонсенс.

мен ме интересува как са тримата френски командоси дето преди няколко години бяха тръгнали на селски туризъм.

Къде е бразилката? Радю Шапкаря без бразилки не може.

Калкан за представителната рота ще има ли? Или поне салата?

Предсатвителната рота е докладвана за суха храна за един ден: месна консерва 220гр. домат 300гр. краставица 200гр. хляб 400гр. шоколадова вафла 55гр. бутилирана минерална вода 1.5 литра По време на пътуването е осигурено кафе и чай по обща разкладка.

подробна разбивка: месна консерва (немска). домат 300гр (турски). краставица 200гр (турска). хляб 400гр (от ГМО сорт жито американско, но маята е нашенска). шоколадова вафла 55гр (турска). бутилирана минерална вода 1.5 литра (нашенска) чаят (афганистански реквизиран) кафето (всъщност, печена леблибия гръцка)

Румен ходи да си избира Жигула, ама нямало зелена. Путин ще му прати.

я пък се сликах с кметя у наше селу

Радев бил такъв, бил онакъв. Пичове, като не ви аресва, що тогава не си избрахте Цачевица?

Четенето с разбиране май не ти е силната страна. Къде прочете президентът да е пил ракия. Пише, че се е хранил (вероятно никой от досегашните ни президенти не се е хранил, този ще е първият).

що ни занимавате с любовния живот на президента

Другите президенти по света имат симпатизанти и поддръжници, а нашият си има фенове (фанатици) - те това е българският политик и българската политическа класа.

да,за съжаление

Той и фенове ли има ?

Сричащият фатмак отишъл при москвичите и портретите на Ленин и лелките, които са замръзнали в седмедесетте на 20 век, се подмокриха. Най добре е и фатмакът да си стои в музея. Иначе горкият Макрон ще има да се чуди кой е по-тъп в тази държава - президента или премиера!!

Да не коментираме и заведението, че хората не са виновни, дето този се е наврял там.

НИТО РАДЕВ ЩЕ ХАРЕСА БРИДЖИТ -СТАРА Е, НИТО МАКРОН ЩЕ ХВЪРЛИ ОКО НА НАШАТА ПЪРВА ДАМА - МЛАДА Е ЗА НЕГО ! ЩЕ ХАПНАТ, ПИЙНАТ, ПА НАШИЯТ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ С "ПРЕПОРЪКИТЕ" МАКРОНОВИ БЕЗУСЛОВНО И АЙДЕ ПО ДОМОВЕТЕ СИ !

Имаш проблем с възрастни дами!

С МАКРОН ! :-)

не григор има,ама е още му е рано за наследници

"....Здрависа се с нас и седна на близка маса между хората. Сред народа...." Обрал бактериите от всички присъстващи и седнал да си ги изконсумира сред хората. След народа със здрависани но немити ръце. Как да не се смее човек на такива изпълнения и на такава радост?

Радев все пак не е като БОКо, който с мръсни ръце пълни в устите на невинни девойчета парченца с хляб и сол при рязането на ленти...!!! Ха, ха, ха...!!!

Е то само това оставаше. Да виждате в заведението място за миене на ръце след здрависване, случайно? Повтарям разказа на този миналолюбец- "....Здрависа се с нас и седна на близка маса между хората. Сред народа...." Кое е по -важно за вас? Любимият на цял народ и няколко околия президент - здрав или след обрал бактериите на народа и сред народа?

Някой хора се хранят с нож и вилица, а не директно с пръсти. Не се тревожи за президента.

Други като деца са възпитавани да си мият ръцете. Не защото ядат с ръце, а защото се предпазват от зарази.

срещата на тия фатмаци - Румен и Биби да им дадат по някъв отличителен знак, да не ги сбърка на външен вид Макарон с охраната си, че ще стане конфуз...