Пенсионер сочи на Дянков разбита шахта и пита: What is this?

Варненски пенсионер пресрещна вицепремиера Симеон Дянков с думите „What is this?"("Какво е това? - от английски, бел.ред.), сочейки му разбита решетка на шахта в центъра на града.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионер сочи на Дянков разбита шахта и пита: What is this? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз предлагам да я оставят дупката така и да сложат плоча-"Паметник на Мирния преход на България към демокрация и пазарна икономика"Ако някой варненец не го мързи може да положи временна плоча от картон утре ; )

хахаха, следващия път някоя баба (възрастна жена?) да вземе да заведе Дянков у тях и да му покаже запушената тоалетна с въпрос "Was ist das?"

Новината не ми се коментира, но се чудя що за журналисти и общество сме след като наричате един възрастен човек дядо?! Дядо на кого е на вас ли на детето ви ли?! За вас той е възрастен човек или господин. Зрелостта на едно общество се познава по уважението му към възрастните хора. Отидете в една богата страна и ще видите на каква почит се радват тези хора.Във Франция на възрастните им казват сенъори. Такова нещо нито една уважаваща себе си медия в Западна Европа не би си позволила. Още повече, че човека е м/у 55 и 65 година. Та за какъв дядо става дума? Той е човек малко над средна възраст. Само да уточня, че аз самия съм на 27 години, но съм пътувал доста и много се дразня на отвратителното отношение към по- възрастните в милата ни татаковина.

Радвам се, че има млади хора, като Вас, които коментират въпроса за възрастта и уважението в България. Грозно звучи, и доста унизително, да се наричат възрастните хора с епитети. В Англия, например, в публичното пространство те са наричани 'senior citizens' и т.н., можем да продължим и с други примери от други държави. Темата е голяма. Браво за Вашия коментар.

А бе те са си го нарекли "Гражданин" (под снимката), ама дежурният е търсил по-кратка думичка за дългото си заглавие и по-кратка не измислил. Можели са спокойно да напишат също: "Народът подиграва Дянков на неговия език".

Е гати тъпото червено старче. Научили едно изречение на английски и стана медийна звезда. Ама и Дянков е захлюпен - защо не му отговори на английски да видим как щеше да мига старчето на парцали.

Леле, и по форумите ли ви накараха да си пишете думички след "срещите с народа". Добре, че народът още само пита и то на езика на гостите. Че като му се изчерпи гостоприемството...

Добре че е Дянков,иначе щяхте да питате къде ... гладните..

вече никой не пита, а направо.........

Дянков щеше да се управи и с този проблем по обикновен за него начин.

Един марсиянец питал Дянков - sjennekxkz zxjzxjkzx 41sasa45sa8110 kksttEE#$# 44. И аз не мога да преведа какво го е питал, ама и не мога да разбера, защо всички питат Дянков нещо, вместо Станишев. Дянков е финансовият министър закрепил България, а Станишев е наследствен /след повсеместното тотално унищожение от старана на предходните комунисти/ разрушител на цялата ни държава.

Станишев не става, ама Дянков е по-зле и от него. Знаеш ли колко дребни и средни фирми умряха заради твоя герой? същото време червените боклуци и огроните им фирми са в цветущо здраве. Е, бутат гювеч и на герберастите, ама и за тях остава !

След като толкова знаеш предложи какво по-добре може да се направи! :))

Тоя пич е ултра голем !!!! Дянков е толкова залупен комплексар, че надали е схванал иронията :)

Ще дойде и твойто време, ако господ не те прибере по-рано преди да си достигнал годините на този дядо. Не се подигравай на блъдещето си, за да не ти избяга и и да те отпратят на място злачно и сенчесто, където няма болка.

Гледам че в материала става въпрос за Варна, ама на простите гербери няма да кой да им каже, че това не е квартал на Пловдив, та Гергов Свинаря няма нищо общо с дупките и разбитите шахти. Кмет на Варна е боковия солташак Кирил Йорданов, , абе фурнаджийска лопата отвсякъде. Верно много кофти е тукашния матерял, прав е Боко.

Абе варненци сте се доказали като тъпи парчета, така че не си търсете оправдания.

Ти верно си рядко тъпо парче. 100 на 100 си гербер. Толкова уникално тъп може да е само някой фен на селската мутра-рапон дето на времето станал пожарникар щото не успял да изкласи дори и за милиционер.

Защо този дядо не му направи една дупка между очите?

Въпросът към еврейския тъпак и айдук Дянков трябва да е - абе, цървул, докога ще рушиш страната ни? Що не си вървиш у Израел на майната си? А не английски изрази от Оксфорд, когото ГЕРБ и милиционерите даже не са чували...

Ама нямам търпение да изберем теб за кмет!

Май си прекалил с мастиката нещо.......................

Скоро ще му кажат и Go home!

Страхотно остроумен сарказъм! И очевидно не е "дядо"! Браво на човека!

Направо го е разбил с чувство за хумор и без обиди. Но се съмнявам онзи да се е усетил как го пързалят.

Дянков,че си стиснат спор няма,но въпроса е относно какво и най-вече кои си стиснат???

Колкото и пари да струва прехвърлянето на собствеността в "Дупката", държавата ще ги даде, обеща вицепремиерът. РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ДАДЕНИ -НАЛИ СА ОТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА/ Т.Е. ОТ НАШИТЕ ПАРИ/, АЧАСТ ЩЕ ВЛЕЗЯТ КАТО БЛАГОДАРНОСТ В НЕГОВАТА ЛИЧНА СМЕТКА.

Като слуша нежното пискане на Дянков, човек по-скоро си мисли, че точно Дянков иска да прегледа "простатата" на "дядото". (необяснимо защо наречен така)

:-))))) .... И умната с Варненци/ки, Симеоне ! - Бетер мойта-скромна-милост са да знайш, ей .

Оркестър Варненци

Варна остана единствения МУТРЕНСКИ град - там ТИМ са държавата - вземат плажа, колят бесят, съсипват, окупираха си морската Градина , изрязват си я и си я застрояват!! Варна беше моя любим град - но от 10 години докато другите дръпнаха толкова много (София от гаден мръсен и разбит град стана европейски град, също и Бургас и мн. др.) но ТИМ, го направиха провинциално селище - най разбития и мръсен и ужасен град, със съсипана инфраструктура... и за съжаление не виждам да се оправи - 4 мандата Кирчо - човека на ТИМаджиите и продължават да си го избират!! И после ходи да питаш Дянков!

Тъжно е, но си Е баш така.... Но нека Не Бъркаме Варненци/ки с тим(урк)овци !

Калпав си ти и тебеподобни заради които търпим Дянков и останалата пасмина

This is Azer Melikoff.

Браво на дядото, най- накрая някой да заговори с Дянков на правилния език, не на английски, а на олигофренски. Повечето фрази и надменното отношение на дянков когато дава изявление показват, че той говори на друг език, който ние очевидно не разбираме. За неговите тъпи отговори, се налага да измисляме още по- тъпи въпроси :)

дъртия ба си зададе въпроса на Гергов!! При предни правителства на ,,прехода'' защо не питахте ,,какво е това'' ?!??!

Питахме, тъпчо, и сложихме вас, щото предишните не ни отговаряха. Ама вашата Тиква, не само че не ни отговори, ами и ни обижда непрекъснато, за това търпението се изчерпва вече!

ами когато тази дупка е правена, земята при всички случаи е била отчуждена и бившите собственици обезщетени. кога и как е станала дупката на гегов? той защо не си изкарва милиони с неговата си дупка?

Ако общинарите са сериозни люде за 20 год.можеха да направят чудеса!Закони,стрикност и без кражби и далавери,разбира се Варна можеше да е много по-красива!А,Дянков е стабиления министър!Ще влезе в историята!

Па дупката се е появила по времето когато въпросния индивид все още не е бил изкуфял. Дори може да е участвал в изкопаването ... Стига вече възрастните да прехвърлат вината за положението си на някой друг, те са си виновни !

И какво предлагаш да направи този индивид? Или какво да е бил направил когато е бил млад? Да построи сградата сам? Не, това само Бойко Борисов го може.....

И какво да направи този индивид - имаш предвид Дянков ли?

Мързел, мързел и кръшкане - нали с това се хвалеха по соц. време. Сега що друга песен пеят, А ?

Червеният дъртак е сбъркал адреса. Да се бе обърнал към червения варненски кмет.

Браво, заслужи си петте лева днес. Ама тихо някой да не разбере че тоя кмет е подкрепен от нас....

Kвото и да "this", Станишев е "to be blamed for"

щото вашият кмет е зает... This isn't work of Ministry of Finances... Ей, много жалите кметовете. Ама какво да се прави, съпартийци.

...и Дянков отвърнал: This is a ditch! ...

Така е то, дядовците си страдат от просташката жлеза

Ще дойде и твойто време, ако господ не те лрибере порано.

Дянков да му беше казал да пита мадафака кмета комунягата.

Кмето е подкрепен от ГЕРП, мойто момче.

Абе разбирам болката ти и накъде биеш - иска ти се любимият ти левент Дянков да опипа твоята простата, но без да ползва ръце, А? Това ще ти хареса, знам!!!

Докато запълните тази цъфнаха още 2. Стадион Варна и началото на Ян Палах. Там щеше да има някакъв вселенски небостъргач.

Дянков е единствения човек в този кабинет,който знае какво прави.Той е най-добрия от 1990 до сега министър.

Ха-ха, браво на дядката.

Където има замесен член на ВС на БСП, да знаете, че бакията е пълна! А конкретно този Гергов е уникат - отмъкна Пловдивския панаир, говори се, че целият Стар град е негов, отделно далаверата с Дупката е само дребен елемент в бизнеса му..

Гергата е вожд на Партията (БКП/БСП)в Пловдив- начело на трудещия се пролетариат, начело на работниците и селяните. А я! Ще ги води към сполука.

It's a bulgarian shahta- Казал Дянков.

ех тоз Гергов...пак се уреди:)

Дянков е доказал безвъзвратно само едно - и за чеп не става, камо ли за министър, а още по-малко за вице.....Е, за любовник трябва да питаме малката и доротея пандова...бившата курв...а на Иво Прокопиев.

SH

Добре е, че там не е бил Началника на Шимон и въпроса не е бил отправен към него... :) Конграчулейшън.... :) :) :)

е май тази демокрация..всеки бръщолеви глупости без да носи отговорности..кютек трябва май..иначе оправяне нема с тия комунисти разпасани!!!

А защо да не го пита.Нали Дяков може да кара булдозер, меценат е на археолозите т.е. разбира и може всичко, като неговия патрон, може пък да може и шахти да ремонтира.Всъщост Дянков си прави евтин PR с парите на данъкоплатците (преди два дни беше в Пловдив пак същата работа, интересно защо не на форума в Давос) и е нормално хората да го питат.Да беше си седял в МФ (където му е мястото) едва ли този дядо или някой друг щеше да пита точно него за дупките в Варна.

От Дянков искаме само едно. Да се разкара от държавата.

Какво ти е виновен Дянков? Неговата роля е да оправи бюджета и дефицита. И той го прави. Към други министри трябва да отправиш недоволството си.

Да не забравяме, че при Станишев и при царя изобщо нямаше дефицит, а имаше излишък.И при Дянков за първи път от времето на Виденов по средата на годината имаше ревизия на бюджета, така че по-леко с хвалбите.

Дядката да се бе обърнал към варненския кмет.

НАЛИ СМЕ ЕВРОПЕЦИ. КАКВО СЕ УЧУДВАТЕ.

Искаме видео!!! :D