Рецидивист наркоман нападна и ограби лекар

29-годишен наркозависим рецидивист нападна лекар и го ограби. Мъжът е задържан и му е повдигнато обвинение, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивист наркоман нападна и ограби лекар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е агресивен - скопете го. То с животните така се постъпва.

Е хайде де. Къде са всички "Роксани" да наддадат радостни възгласи, че още един лека в България е пребит. Чакам сърцераздирателни истории с лекари и мощно "ура" за случката.

а мене не могат да ме ограбят в българия :)

Елитът на нацията ни!

Да защитим човешките права на рецидивиста. Всичко върнато на лекаря да се върна обратно на рецедивиста. Лекарят да се вкара за 6 години в затвора, а на рецивиста да се даде нобелова нагрда за мир. (нищо чудно и така да направят)

Защо вместо лекари, не нападате депутати?!

1. Защото депутатите се предполага, че нямат вещества, интересуващи наркоманите :) (нека си го въобразяваме)! 2. Към кабинета на лекаря минаваш свободно, без охрана, металотърсач и предварително записване. 3. В желанието си да учи как да помага на хората, лекарят никога не мисли и очаква, че ще трябва да им вреди!

Задържане под стража няма да сработи.... единствено Задържане под 2 метра пръст би помогнало

положението вместо да се влошава става безнадежднно

Да се заведе дело срещу лицето, разрешило досрочното му освобождаване. То му е съучастник.

Цитат: "Мъжът е многократно осъждан, наркозависим и агресивен. " И е само на 29год?! А има такава богата биография?! На колко месеца е осъждан?! И сега на колко месеца ще го осъдят?! Ако за рецидив го осъждаха на поне 10год., може би нямаше да има възможност да извършва престъпления срещу редовите данъкоплатци!!!

Наркозависимост в затвор НЕ се лекува ако въобще някой от властта го е грижа за такива дето благодарение на тях са стигнали до тук..Наркотиците също като навлеците ''никакви не се пропускат'' според властващите ама навсякъде из страната се намират безпрепятствено..

да се закупят електрошокови палки на всички дежурни лекари.

положението вместо да се влошава става безнадежднно и вибратори

искаш го по клинична пътека?

да се закупят електрошокови палки на всички дежурни лекари.

Как няма да нападат като баш "премиеро" се изказва, че лекарите не носят пари на държавата. за него хората н, които са излекувани нямат цена. за мутрата само сухата пара е нещо, а човешкият живот, за който се трудят лекарите е..... нищо. да го питам какви условия е осигурил за толкова години власт на нашите лекари, за да не бягат в чужбина??? Болниците ни са с най-старата възможна апаратура, стари , мръсни с хлебарки и лоша храна. На депутатите заплатите са многократно по- високи от тези на лекарите, а те само правят далавери с връзките си от парламента. Нека да се види, че в Медицинския Университет, в София, има две сгради, които не могат да се построят вече 25 години- т.н. Чилова клиника и клиниката по детски болести (зеят празни скели по време на демокрацията). В такава държава права имат циганите и престъпниците, които са електората на сегашния политически "елит".

кво кат питаш - прехвърли го в другия крачол премиеру

Рецедивисти Депутати ограбват от 27 години страната

БРЦК

В Холандия подобни престъпления няма. Знаете ли защо?

На такъв му трябва лечение а не затвор където дрогата е свободно и освен по зависим нищо друго няма да излезе от там а и аверите им от затвора такива използват след това за престъпните си намерения. Не е тайна кой напълни България с наркотици, кога се провали бъдещето поне на две поколения и колко влиятелни и ''честни'' са сега тия дето направиха много деца зависими, много семейства разтурени. Щом е доказан зависим му трябва клиника като хората където ако трябва да стои 2-3 години напълно отдалечен от наркотици защото повярвайте ми поне 70% от наркозависимите са умни но много раними деца, младежи,

криминали нападат лекари, всички ще ни бият в спешните (превантивно)....и когато доктор се "осере" или злоупотреби, ще се развява знамето на битите лекари....а истината е проста: достойно заплащане, за тежкия им и квалифициран труд и съответните санкции при немарливост или недобросъвестност (ако са искали да минават метър, да са станали хигиенисти)

Браво, даже и предсрочно освободен с подобно свидетелство за съдимост.Как пък един не налетя на някой , който е дал становището, че затворникът вече се е поправил

Мъжът е многократно осъждан, наркозависим и агресивен. ИМА ЧОВЕК - ИМА ПРОБЛЕМ, НЯМА ЧОВЕК - НЯМА ПРОБЛЕМ!!! Ако това въоще е човек!!!