Шест осъдителни присъди за козирката-убиец във Варна

Шест осъдителни присъди даде съдът по делото за рухналата козирка на Първа инвестиционна банка във Варна, причинила смъртта на 22-годишна студентка преди 7 г.

Обратно в новината

Коментари - Шест осъдителни присъди за козирката-убиец във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разправя, че съдебната система в Булгаристан не работи! Ето, само след 7 години има даже и присъди! Не ви ли е срам, бе, кучета мръсни!!!!

ivo10

Браво на съдиите! Вкарайте я тази козирка в затвора доживот. Така й се пада.

Браво! Най-после да бъде осъден някой за своето безхаберие! Помня тази зима и нещастието, защото стане на отсрещния тротоар, срещу моя офис. Помня и разчистването и виждам всеки ден малката плоча в памет на това невинно младо момиче, отишло си заради нехайството на разните му там длъжности лица, изпълнители, подизпълнители, свински черва и пр. Безобразията в тази циганска държава нямат край! Така ще е, щом не сме си извоювали демокрацията с кръв както направиха поляците (1980), чехите (1968), унгарците (1956) и пр.

на какво са осъдени окончателно видя ли - на 2 години, ама с 4 години изпитателен срок и без право да си упражняват професията 3 години. Тоест пак ще си чертаят, ама техни колеги ще се разписват под проектите както се прави когато си все още студент във УАСГ. Типично за нашето правосъдие, умрелия си е умрял, който има пари се измъква.

7 години се точи...те са забравили къде е била тази козирка

Тоест, ще лежи в затвора само който си е признал????

У нас се работи немарливо. Но за сметка на това скъпо и бавно. И който не ми вярва, значи скоро не си е правил ремонт у дома, на колата.. или въобще не правил нищо. Лошото е, че продължаваме в този дух, все под някакъв предлог - малко заплащане (дали е малко за плащащите услугата?) и какви ли още не измишльотини.