Гардове били и друг мъж в мола. Викали: Боклук, ще те убием!

Млад варненец разказа, че неотдавна е бил жестоко бит от няколко охранители в същия мол, в който до смърт беше пребит 52-годишният Нягол Петров.

Обратно в новината

Коментари - Гардове били и друг мъж в мола. Викали: Боклук, ще те убием! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затвор за такава измет

Затвор за такава измет

Варненци, които излязоха с плакати "Аз съм Нягол", заявиха, че няма да оставят случая да бъде забравен. О, ще забравят и още как - в градът на ТИМ хората нямат думата - те са роби и тяхно задължение е единствено да слугуват. Слаб народ, слаба държава - идеална среда за виреене на мутри.

Я се скрий. Не знам във вашето село как е, но тук гражданите сме активни. Един от най-красивите градове е това, а и се развива, колкото и да завиждате. А това че сме били роби, че сме били град на този и онзи и че сме били слугували... Това само в главите на разни идиоти може да се роди. Истината е, че много хора пишат глупости без идея да си имат за какво става дума. Виновниците са си в съда, а скоро и в затвора ще отидат. Там ще ги разпорят от народна любов, както си му е реда.

Най-доброто наказание за такива изверги е публично бесене,както в Иран! И ченгетата дето са съпричастни -също!

пострадали от служители на охранителната фирма и "посъветвани" да не се жалват, незабавно да го сторят сега. Всички гардове - на разпит относно порочните практики в упражняване на охранителната дейност и отнемане на лиценза на охранителната фирма . Всички гардове на детектор на лъжата. Изземване на записите от камерите. При манипулиране на същите, да се съдят за подвеждане на разследване и правосъдие. Всички полицаи, оказали съдействие в укриване на тези извражения при упражняване на дейността на фирмата - дисциплинарно уволнение за съучастие в тормоза на граждани, които по право трябва да защитават от тормоз и насилие. Разследване на имотното им състояние и доказване на доходи. Всички жертви на насилие да се обединят и да заведат колективен иск. Има организация за безплатна правна помощ, в случай, че не могат да си позволят да плащат на алчни адвокати, тъй като в БГ "справедливостта" има цена, която трябва да "заплатиш".

къде е Българдсият Хелзински Комитет , Кънев къде си сега да защитаваш пострадалите българи .... или само на цигански жалби откликваш мекере соросоидно

момент нито една институция не се е самосезирала. Толкова много правителствени и неправителствени организации на хранилка в държавата, работещи наужким за правата на гражданите, позорно мълчи да не им вземат хлебеца. Някакво държавно управление от дивашки тип , някакъв съд правораздаващ в полза на диваци, някаква джунгла...наречена България.

Причината е повече от очевадна - няма намесени малцинствени групи! Ако някой от героите беше представител на някой от новите ни еврогейски идеали - третополови, естествено мургави или не дай боже майка вживяла се в ролята на "млекомат" - воя щеше да бъде до Бога -

На това народа му казва "На ти булка, Спасов ден" След като "новината" с гъзарчето въртяло гуми в МОЛа не предизвика отприщване на "спонтанно народно недоволство", намериха "резервните герои" За жителите на Варна нищо от случилото се не е новост! Във Варна мафията си има полиция! ( Спомнете си историята с говорителя на МВР от 2013, когато бяха снимани спящите полицаии... ) Колкото до бойкота на Мола - това си е каза пердута! Къде тогава мееесТния "хай-лайф" ще може да покаже "нови дънки и нови маратонки"? Въпросната фирма има вече един "паметник" в центъра на града, който се продава трета година от съдия изпълнител, но какво от това? Нали знаете най-краткия виц - "Евреин миньор"

ама мноооо си тъп - направо си кауза пердута

Споделете повода за Вашата радост г-н Хахо? Да не би да сте поюКцай от Варна?

Що за държава и народ е това жестокия бой да е забавление на силните над слабите, ученици бият учители, приятели, родители децата си и обратното ? Докъде ли ще стигнем с това морално осакатяване ?

Към съдийте! ...и запомнете - тоз който на убийците прощава, той сам в убийствата ги насърчава..... Шекспир, Ромео и жулиета, акт 11.

мавашитата върху жив човек,не е като върху чувала в залата!Явно са си подбирали живия чувал по ячък,че да издържи по-дълго,и на шефа са показвали кой какво може,може и заплатата от това да е зависела?!Откога това само полицайчетата съучастници знаят!

Схемата частни охранители,мутри - полиция - терор над гражданите работи отдавна не само във Варна.Е случват се и издънки ,но прокуратура и съд за тях няма!Затова ще си останем кенефа на Европа и скоро Шенген ще минава по Дунава!

другаря путин ще ни приеме в евразията,там ще се впишем без грешка!

дефакто не само заради дивашката селяния на охраната, а заради "съветите" на милиционерите се е стигнало по-късно до убийството на Нягол! ненаказаното зло просто се е развило по естественият си път. докато именно тези ченгета не лапнат циганската патка зад решетките, а началниците им не бъдат изхвърлени веднагически и разследвани до дупка, не е възможно даже да се говори за справедливост

Съвет към всички пострадали от бабаити. Никога не търсете съдействие от полицията, тя работи против вашите интереси въпреки че вие сте данъкоплатците и вие с вашите данъци издържате тези корумпирани алчни ченгета. Тези корумпирани ченгета поради тяхната алчност се заиграват със съмнителните типове и гардове, защото онези им кихат за да не бъдат закачани. Затова знайте че бабаитите и ченгетата са от единия отбор , а вие от другия. Поради това винаги търсете анонимността и саморазправата - те са вашите приятели. В youtube винаги може да прочетете и научите как се прави коктейл молотов или самоделно огнестрелно оръжие - използвайте го, така бабаита много повече ще го заболи и ще страда той и близките му , отколкото ако пуснете една куха жалба в полицията по която никой няма да работи и само ще събира прах. А когато не си се оплаквал на ченгетата и си отмъстил ще са като в небрано лозе, само догадки и хипотези и няма да знаят от кого е и защо е. Това много повече ще ги боли и стресира отколкото една тъпа жалба. Те на това разчитат и затова са нагли. Затова действайте сами - на вълкът вратът му е дебел защото сам си гони работата.

Когато Бойко управляваше и министър на МВР беше Цветанов, когото всички бандити, мутри и отрепки плюеха и се мъчеха всячески да омаскарят, нямаше такива изстъпления. Само борческите структури, създадени от БЪП и ДПС за да държат в страх населението, могат да създадат и такива ненаказуеми изверги. Всички престъпници и мутри в един глас плачеха, че държавата при Цветанов била полицейска. За такива като тях трябва да е не полицейска, а направо диктаторска - само тогава те могат да бъдат натикани, където им е мястото. Аз нямам проблеми и не съм имал с полицията. Защо ли? ИСКАМ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА С МИНИСТЪР НА МВР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ! Cамо тогава няма да има престъпност в българия1

Пишлеметата наречени "гардове" са добили допълнително самочувствие и от гърбът, който са им осигурявали униформените копои.

За всички проблеми по опазване на реда е виновна Полицията на Варна. Въпросния МОЛ е в територията за обслужване на местната териториална полиция..По закона за частната охранителна дейност и по закона за МВР,във всичките му варианти.полицията има право и извършва контрол-превантивен и пост фактум.Заловиш крадец в МОЛ-а-предаваш го на Полицията.с протокол..Те извършват полицейска проверка и вземат отношение-на Прокурора или де криминализация на деянието по текстовете от НК.Но Полицията във Варна е най-..оправдаващата се..

Личи си че Бойко управлява. Побоища и смърт на българи във Варна. Само престъпност и ужаси!

прав си селска червена безмозъчна пръчко,наскоро излетяла от помийната яма,защото не са се оградили от народната любов като ИНЕЛЕГЕГЕНТНИТЕ-ФРОЛОШКИЯ ЦЪРВУЛ,ГУРЛА СОПОЛОВА0,ИСКРЕЗИЯ ПРЪДЛИНОВА И ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ ДЕМЕНТНИ СКЛЕРОЗИ,ЗАТОВА ХВАНАХА ПУСНАТИ ОТ ЗАТВОРА УБИЙЦИ,НА ФЕВРУАРСКИТЕ ПРОТЕСТИ-ХЕМ СТЕ ТЪПИ,ХЕМ СТЕ ПРОСТИ И СЛАВА БОГУ,ЧЕ ЧИТАЦИТЕ ВИ ТЕГЛИХА ШУТА В ЗАДНИКА,ТА СЕГА ВИЕТЕ ОТ ОБОРИТЕ НА СЕЛО

Абе, държавата се управлява от мутрите на ГЕРБ (а може и обратно - ГЕРБ се ръководи от мутрите на държавата).Каква да бъде полицията?Тя пази и защитава или "удря" тоя, за който и наредят? А сега, на практика, ги оставиха и без министър, щото тая кифла разбира от борба с престъпността, колкото аз от живота на Марс.

има статия образователна много хем. Не е ясно само кой и защо организира тези събития, явно има нужда да бъде отвлечено вниманието на хората заради поредната варненска далавера!

финансова проверка /на МОЛа/ще им дойде по-добре май?

и побои. Пише се в пресата. Няма реакция от нито една държавна институция. Следователно ББ ще отиде да им покаже "маваши-гери".

Пращайте ги тия тримката биячи в пазрджишкия затвор!Той е и най-гадният,населен е почти 100% с цигани!Още първата нощ тия 3 варненски хюмненца ще станат булки!Има там един рецидивист,бай Исмаил,ибе яко...Има на уя топчета и си е татуирал на парчето надписа "Такси"...Като си набележи някого за булка и го кара да обува едни червени прашки и червен сутиен.Не знам от де ги е намерил...И ако откаже булката-следва бой и т.н.

Дай му напарво имената и егн-то на бай Исмаил. Ще го назначим ца официален изпълнител на присъдите. Не само в пазарджишкия...

loyola

Това си е направо за сериозно разследване на тези полицаи ... Жалко че ще остане без последствие.

Ако не се разследват, Румито да подава оставка.

Това не са гардове, а ГАДОВЕ!

Предлагам всички да спрат да ходят в тоя мол, да ги видим тогава отворените собственици след 2-3 месеца какво ще правят.

Не се притесняваи, това ще стане от самосебе си. Като махнат биячите, ще дойдат джепчиите, и хората ще ограничат посещенията си.

пари мой човек,клиенти не му трябват!

Предлагам всички да спрат да ходят в тоя мол, да ги видим тогава отворените собственици след 2-3 месеца какво ще правят.

които са ставали в мола не биха били възможни без чадър от полицията, която на практика им е съдействала за елиминиране на сигналите на гражданите, вместо да ги защитава. Нещо повече, те са убеждавали гражданите да се отказват от законното си право на жалба. Във всички случаи това не е правено без съответния паричен еквивалент. Пълна проверка на служителите за имотно състояние и установяване на несъответствия между доходи и имущество. При наличие - конфискация и отнемане в полза на държавата. Освен това за нарушение на разписани в закона за МВР длъжностни задължения - дисциплинарно уволнение и отнемане правото да упражняват професията, включително като "охранители".

Полицията е под контрола на роднини па макар и далечни на собствениците на мола. Какво да се очаква друго? Повсеместно е така. И не само у нас. Ти само провери кои са собственици ! Пък иначе тях вече бог ги пази. Не знаеш ли?

чрез органите на реда е съучастник в тези изстъпления над българските граждани. Правен ли одит на дейността на ОД на МВР Варна?!? или на някое друго ОД?!? Гражданите не трябва да се отказват под никакъв предлог от правото си на защита - в случаи на посегателство уведомяване на ПРОКУРАТУРАТА и издаване на ограничителна заповед за биячите . Прокурорско разследване на инцидента.

Тези, т. нар. охранители, дано да ги пуснат на някой рецидивист в пандиза, да видим там дали ще бъдат толкова нагли.

Нещастници ,колкото искаш...това не е мъжко и не е достойно поведение. Ясно ли е

на МВР да се самосезира и да започне разследване на служителите, които са били извикани по този случай. Какво точно са свършили по сигнала. Ако нищо, дисциплинарно производство за неизпълнение на служебни задължения, произтичащи от закон и в нарушение на конституционното право на защита, а така също за уронване престижа на държавната служба. Също така и за проявена ДИСКРИМИНАЦИЯ - неравноправно третиране на участниците в инцидента и по специално към жертвата. Ето това е дискриминация е не някоя откачалка да изска да си кърми детено насред обществено място.

Такива мушмуроци ги чакаме с нетърпение в пандиза.Първата вечер ще ги оставим да се наспът и следващите вечери ще ги започнем.най-напред ще им пукнем халките за да бъдат благодарни цял живот , че им даваме хляба в ръцете.Ако буйсват ще им паднат зъбите за да им се качи цената при духане.И от там нататък всяка вечер ще имат партньори.Чакаме с нетърпение такива бабаити и педофили.

Няма решение в подобни ситуации - полицаи, охранители/пазачи/, бодигардове, ПОЛИТИЦИ, стават психически ненормални хора, живеещи в свой собствен свят. Никой нормален ни ми работил някоя от изброените профисии. Огледайте се около себе си и ще видите, че е така. За политиците не е нужно - виждаме ги, но сме с вързани ръце, те си самовъзпроизвеждат.

Който не може да носи на Бой,да не ходи по Моловете,никой не го кара на сила,така че не са виновни Биячите.Просто лош шанс за битите,че не са тренирали Бокс,и не могат да носят на Бой.От Утре всички Варненци Марш по залите да тренирате Бокс,ако искате да бъдете издръжливи на Бокс,като Роки Бабла

Какво нещо е общественото мнение. Как се люшка от едната крайност в другата. Ако хванат някой да пребърква спокойно джобовете на пазаруващите из мола, пак всички ще са възмутени и ще викат : " Какъв съд, само бой за тоя , да видим , ще краде ли друг път". Обаче, когато се стигне до боя, осъзнаваме , че така не бива и че боя може да доведе до нечовешки извращения. И айдее, оправдаваме крадците, и заклеймяваме биячите. Защото се оказва, че могат да пострадат и невинни, или наказанието многократно да надвишава вината. Затова цивилизованото общество е създало съдебната система. Ние плащаме за такава, но такава няма. Точно в този мол преди време ме изнервиха три циганчета, като ходиха по мене известно време, ту изчезват, ту се появяват. Тъкмо реших да си ходя, че да не ми се случи случка, гледам един "батко" им показва изхода, та си свърших работата спокойно. Та, обществото ни е болно, трябва да намерим правилното лекарство.

На копелетата гадни,махнете им качулките,нали са "мъжкари"нека да ги видят всички.

Бойкот на мола!!! Да лапат въздуха известно време да видите как ще клекнат. То и тия на Витоша си мислеха, че като имат много кинти, ще затворят курорта и някой ще им клекне. В крайна сметка какво стана - Народа свикна да ходи на Боровец (където вечерното каране е по-евтино и има повече от една писта!) и на Мальовица (където е по-спокойно и по-евтино), тия лапаха въздуха цяла година и накрая клекнаха. Тъпи нещастници. И тия със кърмачката - Да и се бяха извинили на жената, че някой там от охраната е тъп и ограничен. Щяха сто пъти да са забравили за случая. Направили са се на мъже - на ви сега протести и публичност от която нямате нужда.

по надолу имаше един комент , който сега е скрит. Та там директно се казваше кои са собственици на мола - едни израелски мутри. И че са в комбина с руските служби. И е премахнат. Отивайте в мола и когато можете скрито рушете

Отдавна в тоя ТИМ-аджийски бардак е така. Жалко за някога хубавия град Варна! За съжаление нищо не се променя, но така е в цялата страна, просто тук е еманация на всичко бандитско и просташко. А за ченгетага не се учудвам! Те са на същата хранилка. Те са същите боклуци като тия нагли и самозабравили се биячи, които впрочем са бабаити само когато са на тумби. А най-лошото е, че нищо няма да се промени и след тоя случай! ТИМ са си напазарували съдии, прокурори, ченгета, членове на ВСС, кмет, ....

В случая тим нямат нищо общо с мола или с биячите там. Това е модел на поведение в цяла България, моделът на прехода, който трудно ще заличим, но сме на прав път - протести и отричане, заклемяване, съд!

Винаги ми е било странно защо в кафето на партера на този мол има десетки охранителни камери. В други части на сградата трудно се забелязва къде има камери, защото сводовете са много високи, но в кафето по гъстота и покритие бият всяка банка в която съм влизал. Кафето наистина си е голямо, но примерно на всеки 3-4 метра има камера и то и на двете стени по дължина. Така че ако си клиент на заведението може някой си да те оглежда с камерите от какъвто си ракурс иска. Не знам колко клиенти са забелязвали това излишество от шпионска техника, но създава неприятно усещане. Едно кафене е място за отмора, а тия там осигуряват по добро наблюдение от която и да е банка. Някой ден ще се постарая да преброя камерите с поглед, макар че за такова нещо може и да ме пребият, знам ли.

Седем са го били. Един от тях е в затвора. Къде са останалите шест? По деня, в който е станал побоя може да се разбере кои са били на смяна. Те са вероятните извършители на престъплението. Докато жертвата е бил само заподозрян (вероятно несправедливо), че е престъпник, тези, които са го били са доказани престъпници - побоят е доказателството за престъплението им и самото престъпление. Там камери няма ли? Колко време се пазят записите? Охранителите имат ли достъп до сървъра, където са записите (за да ги изтрият)?

Вярно никои не коментира репортажа на Курволета как Тодор Славков си го извади в Парадайс

извади - в Ада ли?

Николета хвана Малък Тошко да пикае в МОЛА на Черни Връх - Парадайс. Тия охранители биха го сбили или биха направили по една свирка link

щото не знаят кой е. Обаче там им е и проблема - ще сбият неправилния човек и после ще има групово погребение за по евтино!

Отвратителни боклуци родени първите години на промените - това ни чака....

А бе в този Варненски МОЛ е по-страшно от Гуантанамо......!!! Тези боклуци така са научени още от майките си - само да ядат, да пият и да се бият.....