Кирил Йорданов подаде оставка - след 13 години на власт

Кметът на Варна Кирил Йорданов подаде дългоочакваната оставка. "Поискаха я и днес аз я давам. Тези, които я скандираха, очевидно не са мнозинството и ги разграничавам от тези, които излязоха да гласуват", каза той. Над 200 души се бяха събрали пред сградата на Общината в очакване на новината.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Йорданов подаде оставка - след 13 години на власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ГЕРБ се разграничиха от кмета на Варна? Нали те го издигнаха. Не чувства ли г-н Цветанов, че се компрометира с изказването си, че Кирил Йорданов бил най-малкото зло. Ние как да го разбираме това за следващите избори. ГЕРБ ни предлага най-малкото зло ли? Та те се издъниха с един куп кандидатури. Като се започне от Депутата от Бургас, който се оказа Рапър с нецензурни текстове, после издигнаха една парашутистка за мястото на Кристали8на Георгиева в европейския парламент, а сега им излезе виновен Кмета на Варна. Да не говорим за десетките сменени министри. ГЕРБ ще застане ли един път твърдо зад предложените от тях хора. Кога ще се научим в България, че бизнес и политика не се прави с наши и ваши, а схора които могат да работят. Аман от връзкари. А Цветанов с тези си изказвания прави услуга на Станишев и Костов. И на края искам да отбележа, че гласувах за ГЕРБ с надеждата нещо да се промени. Уви и те предпочитат да работят с роднини и приятели, вместо да предложат кадърни, можещи и интелигентни хора, каквито във Варна със сигурност има.

Оставката на Йорданов символизира няколко неща: 1. страхът от ТИМ и всички бандитски групировки в България, които всъщност са на власт; 2. страхът от ГЕРБ, МВР и Цветанов, които заедно с мутрите и от името на мутрите, също са на власт; 3. цензурата в медиите, където все още е забранено да се споменава ТИМ на много места. Всички тези запушалки започнаха да се отварят една по една, защото народът осмеля, защото няма накъде да отстъпва. Една от поредните жертви е въпросният варненски символ на безобразията.

Горния пост съм го копирал от изказване на Дайнов в "Преса Дейли"

всички служители на община Варна подадат оставката , няма по нагли от тях , окопали са се там и с топ не може никой да ги мръдне

на такива хамелеони -сменили всички партии по ред , не може да се има вяра. На всичко са съгласни само и само да са на власт и да грабят

аууу, тоя цели 13 години е бил на власт, сигурно е доста изпечен

Кметът Йорданов бил като покойния вече президента Чавес-по едно и също време са управлявали и не са знаели как се подава оставка

По логиката на ставащото в България и като се имат в предвид примерите от близкото ни минало, на Киро Йорданов скоро ще му се обади тежка болест и ще се спомине - я от инфаркт, я от инсулт, я от 7.62 мм...

не е ясно, може да се е отчитал винаги и да не е длъжник, то 13 години не е шега работа да се задържиш на този стол

А къщата му в Швейцария???? Откъде я има?! От кметската заплата ли ??

То е ясно защо този плужек е бил кмет на Варна цели 13 години. Защото е част от ТИМ. Точно затова е изредил всички партии, започвайки със СДС. Винаги е бил верен на мафията!

такмо сега ще има време да обърне повече внимание на украинката и да замислят нови зулуми, то с кметския стол си вървеше лесно, сега малко сте се понапъне, но не го мислете, поне му върви на готини мадами;)), ама то може ли да не е така ??

Е нали щеше да парви някакви ГОЛЕМИ разкрития или и той като Янето само плаши гаргите?

Това добре, но трябват още оставки най-вече на герберската креатура и антибългарин Плевнелиев, който при всяка възможност бяга от България.

Киро, нали щеше да съобщаваш страшни неща за някои лица?! Защо мълчиш като каракуда бе, или като цаца подгонена от тлъст паламуд?!

СЕГА ШТЕ ДОЙДЕ СЛЕДВАШТИЯ И ПАРИТЕ ПАК ГИ НЯМА ВИЖТЕ УЛИЦИТЕ КАТО БОМБАНДИРАНИ И ВИЖТЕ КОЛИТЕ НА ХИДРОСТРОЙ ЛЪСКАВИ НАЙ ЕВТИНАТА 200 000 И НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА КАДЕ СА ПАРИТЕ

ЩЕ се пише с Щ.

Не ми е симпатичен...ама хич! Но не разбирам кой гласуваше за него през всичките тези години?

Виж коментара към Азз от 14:43 и ще разбереш

Е Киро ко иска сега да си напуснем работните места, за да ни преброи, че не го искаме ли? Марк Твен е казал, че едно яйце като е развалено не е нужно да го изяждаш цялото, за да разбереш, че е запъртък.

Хайде давайте предложения за нов КМЕТ.

Още е рано за предложения. Ще видиш, че и без нов кмет нещата ще са по-добре.

След оставката на Кирил Йорданов би трябвало да последват оставките на всички кметове, излъчени от ГЕРБ.

ЧЕСТИТО!

Момчето си отива, но не трябва да го освобождаваме от отговорност пред Темида. Достатъчно зулуми сътвори, пък и добре си облиза пръстите.

По малкото зло освободи кметското кресло.А сега кое "зло" ще седне в него?

На пследните ктскя Ниризбори таи имел Йорданов се м ГЕРб -поБ, за да лизо до ТИМ.

Ами какво правим с ББ като кмет,как се продаваха с Фалшивият МУ подпис разни огромни по размер общински имоти,100 МИЛИОНА ЗА Вълка,процентите за разходките на боклука по страната,много други заварки,които при една ревизия ще лъснат.

Кирчоооооооооооооооооооо маймуно грознаааааа !!! Пижамка на райенца да носиш дано от тук нататък душице долна !!

МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ТОЯ ПЛУЖЕК С ХАМЕЛЕОНСКА КОЖА?! КОЛКОТО РАЗСЛЕДВАХА И ВКАРАХА ДОСЕГА В ЗАТВОРА НЯКОЙ ОТ ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ПРАВИТЕЛСТВА! СТАДОТО СИ ЗАСЛУЖАВА КОЛЯЧА!

Народа да му потърси сметката, както и на останалите обирджии дето се крият по болниците.

Г-н К. Йорданов има само един начин да изчисти името си - като докаже, че разходите му се покриват с доходите през времето, когато е бил кмет (а и преди). За това може да му помогне и съдебната система.

А ТОЯ ПЛОВДИВСКИЯТ БАНДИТ, ИВАН ТОТЕВ, ТОЙ НЯМА ЛИ ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА, ИЛИ ИСКА С КАМЪНИ ДА ГО ГОНЯТ ??? ПЛАВДИВЧАНИ, КЪДЕ СТЕ ???????

Нямат още концепция. А Тотев си е баш герберски и синичък грабител. Дупе и гащи със президентската рода Стоянови, върти техен бизнес, а те го лансират на Боко. Тотето си присвои един хотел, или игаре лице на Стоянови, строи втори. Сега играе някаква шашма с продажба на австрици на апетитна общинска земя за Лунапарк, сигурно е лапнал като рушвет 25 % от парцела. По най-бързият начин трябва да бъде прогонен с камъни и павета, не с домати и яйца.

а бе тоя мамул нали варненци го избираха .. кво гледаха

Не го избираха варненци, а варналии и понеже никой жител на Варна не се нарича варналия вмятай, че избора не е на варненци и точно последните категорично казаха, че не го искат. Жалко е обаче, че останалата част от България, чак сега го разбира. А какво ще стане когато, същата тази останала част, разбере, че и нейния избор е бил манипулиран или може би вече е разбрала и затова всички в Б-я искат промяна на всичко. Сега и веднага.

От всичко прочетено до тук се оказа , че наистина ГЕРБ дойде на власт за да сложи ред в държавата, но всъщност се получи обратното - стана най корумпираната партия на целия преход!!!

къв прокурор бе, мой чове ? Той, ,само като го подуши, и му замерише на ГЕРБЕР, ще подвие опашка и ще го близне приятелски.

Време е и горнооряховчани да се събудят! Нашият кмет сече гората срещу Арбанаси, за да му процъфтява частният бизнес с дървен материал и да си пълни склада на територията на бившия ДАП. А за града да е направил нещо?! Интересно как всичките ни управници са некадърни да работят за общественото благо ( нали за това гербаджийските ни депутати-далавераджии изкупиха циганските гласове и удължиха изборния ден) , а в грабенето за лична облага са много добри!

Браво на ВАРНЕНЦИ!!! БРАВО!!! Да продължим като тях!!! Да изгоним ВСИЧКИ крадци от управленческите структури!!!

А крадците от "народа", какво ще ги правим:)))))

Сега на тяхно място да назначим честни, можещи, умни и работливи хора, а?.. Супер! А откъде да ги вземем?

Браво на варненци! Сега трябва много да внимават, когато избират КМЕТ. Да си го иберат по мярка и да го подкрепят, защото борбата с олигарсите, тимаджиите и гаднярите е исинска война.

Пътят на Иван Петров към кметският стол е разчистен. Да ви е честит новият кмет:)))))))))))))))

Най-накрая! Сега да се кандитатира и в Швейцария, нали там си има имоти май ,да им покаже как управлява кмет с опит ....( в гепенето)

приел е оферта от Дейв Копърфийлд. Ще го явяват по циркове, да показва как 2 милиона в произволна валута изчезват за max 30 секунди

ха-ха-ха, ще му изгори тапията за фокуси на Дейв :))

Това добре!!! Но трябва и да бъде съден мишока!!

КОГАТО СМЕ ЕДИННИ И ПОСТОЯННИ В ПРОТЕСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........ВАРНА даде добър пример за пряк контрол на народа върху управляващите........нека и другите ФЕОДАЛНИ ГРАДОВЕ го последват.......

СЪД ......СЪД НАРОДЕН ............КОНФИСКУВАНЕ НА ИМУЩЕСТВО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА

Не трябва да горим НИЕ,а ТЕ/олигарси,банкери,магистрати и цялата кръвосмучеща паплач/.Да горят с всичко,което са заграбили.Колкото по-скоро-толкова по освобождаващо.Те са по-силни-Ние сме народа.

Стига сте се карали коя партия е по-лоша... всички са еднакви, от един ТИМ са... Целта е да се разиграва топката/народа/ Керванът си върви, кучетата си лаят ;) Всички трябва да си заминат!

Кучетата си лаят, кервана си върви: link: Държавата продава на ТИМ 160 дка от летище София без търг. Това решение взе кабинетът на заседанието си в петък

че ще се мине само с кмета... даже сутринта дори пред телевизията - Гуци тихо чистеше плакати, касаещи персоната МУ. Е... нека се надяват...

Забавачницата за старци с ментални проблеми поздравява кмета ( кво рече, бивш ли викаш бил ) с едно мЛогУ убаво нещо, да му дава "Импулс", че сега като почнат едни съдилища, едни въпроси... Ако ти си отидеш за миг ще заровя лицето си в облак и тежко на земята тогава. Нито дъжд,нито сняг,нито слънце, ако ти си отидеш за миг./x2/ Само мъка от там ще вали, заличила последните стъпки на съня който с мен се разделя. Нито дъжд,нито вик,нито сън, ако ти си отидеш за миг.

.....ОТЗИ ПЛОВДИВСКИО КМЕТ- ИВАН ТОТЕВ. ОПАСЯВАМ СЕ ЧЕ ГЕРБЕРАСТИЯТА СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ КМЕТОВЕ..

ТОВА ДОБРЕ А НЯКОЙ БИ ЛИ МИ КАЗАЛ ,КЪДЕ Е ДР БОРИСОВ ИЗЧЕЗНА КАТО ЛИСУГЕР . ИЛИ ПАК Е ВДИГНАЛ КРЪВНО И Е НА СИСТЕМИ ,МОЖЕ БИ ТОВА ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА НОВИНА

Докога хората от улицата са народа?

Докато народа е овца.

докога или откога?Хората излизат на улицата,за да се чуе гласа им.Къде на друго място биха изразили волята си според тебе?

ХОРА, АМИ КЪДЕ Е БОЙКО БЕ ? ТОЯ ПОТЪНА ВДЪН ЗЕМЯ. А ТОЛКОВА ОБИЧАШЕ КАМЕРИТЕ.

Бойко зе гърчи и не подбира средсква. Адски непочтен човек. Нахъсва всеки срещу всеки само за да изкара всички виновни и неговата вина да се размие. Хора бъдете умни мислете БСП, ДПС, НДСВ си платиха . Загубиха предните избори. Цялата власт беше в Буда, но никого не осъди. Значи БСП, ДПС, НДСВ не са маскари, това е простата логика.

Абе къде е батко бе?

Нямам батко бе. Нали знаеш една лъжа като се повтори сто пъти става истина. Похват на полицая Буда.

Е ,ето и той си тръгна.И сега вече всичко ще е наред. Ще чакаме новите представители на великите от ГЕРБ,дето 24 часа нямат едно и също мнение.

Чест, опетнено име, политическа грешка, наи-малко зло ... бълвочи, бълвочи. Варналии искат да знаят къде са ПАРИТЕ? Всичко е за и заради пари, а тях никой не проследява, не търси и не намира, оставят ги на ''политическата отговорност" и ''нека Господ ги съди". Има мафия, има корумпирани политици, има грабежи, злоупотреби и ... натрупани много, ама адски много пари. Време е да се намерят и изземат, да им се наложи глоба, която наследниците им да трябва да плащат и тогава ще се спре. Сега - децата им са келешите, които със скъпоплатената си образователна арогантност ни налагат. Парите, парите липсват, а нищо не засяга престъпниците повече от това да им ги изземат.

Много ми се иска да попитам гадните копелета - партийци, пристрастни и всякаква друга "политическа" ПАПЛАЧ докога възнамеряват да наричат народа "улица"?

Защо непрекъснато се говори срещу Холдинг Варна, че нали това е фонда от масовата приватизация в който по голяма част от варненци имат акции. Забравихте ли варненци? Забравихте ли си боновите книжки? Преди кризата една акция беше 50лв., за една бонова книжка можехте да получите 1250лв. Чий интереси защитавате като плюете Холдинг Варна? Знаете ли? Пак някой дирижира този працес, но не в интерес на варненци.