Варна обяви бедствено положение заради урагана, оранжев код за Източна България (снимки)

Ранен е и шофьорът на линейката, която отиде на помощ на загиналата жена, пострадал е и лекарят, БДЖ спря влакове заради клони върху релсите

Обратно в новината

Коментари - Варна обяви бедствено положение заради урагана, оранжев код за Източна България (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варна започна да усеща анархията, предизвикани от Новия кмет. И скоро ще се види че това синче на офицер от РУМНО не става и чеп за зеле. Варналии ги чака Хаос и безпътица. Каквато се шири в България от две години и половина. Но....толкова си могат желтопаветниците. Иначе имат желание. Но то не става само с желание иномраза към ББ. Трябва и акъл. Пратили хора от Спешна помощ да местят дървета. Ама това е работа на пожарната бе, хора. Резултата е трагичен. Още двама души пострадали, а работата недовършена. Натовсрили пожарната да се занимава с оповестяване. И какво. Свършиха я като кучето на нивата. Пълна порнография. И какво бедствено положение във Варна. Сняг линима. Виелица ли. Има по силен вятър, това е. И пожарната трябва да си свърши работата. Ама с тоя кмет....пълна анархия.

Шило

А бе не е за бедствено положение. Да, има щети, има и жертва за съжаление, но вятъра утихна, валежите спряха, екипите работят. Чак толкова тежко не е.

с цел успешно да се провира сгъстения атмосферен въздух - дупчи се на много места вертикално опнатата реклама и ще си остане неподвижна, живи + здрави

я спретвайте протест у варна кмето да подава оставка... не мой тъй да се допускат такива ветрове

това че като иде зима духат ветрове едва ли за някого е новина , виж новина ще бъде ако поне един път зимата не ни изненада

Тока спира няколко пъти, улиците са пълни с клони и дървета. Сега е момента всички да помогнем за разчистването на града ни.

Шило

Малко преиграваш. Вече нещата се нормализираха като цяло.

От къде ги измислих тези кодове само се чудят от къде пари да вземат

Морските краставици заливат всичко, УЖАС!!!!

Портних е виновен

А в София е виновна Фандъкова.

Високите клони се орязват , ако е старо дървото се реже и засажда ново . Отрязаните клони за дърва за горене !

Корените са важни.,

Явно е много трудно общината да наеме двама рома с бензинови резачки, които да окастрят превантивно клоните на опасните дървета. Що ли пък да го прави като те сами ще паднат. В чужбина съм виждал как за една нощ(Да работят през нощта за да не пречат през деня) изкорениха старите дървета с някакви свредла и веднага засадиха нови фиданки на цялата улица. Тук дърветата повдигат цели улици и събарят покриви и сгради.

Ех кеф, да си бичиш нощем.

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата: тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат------ https://tyny.to/suex

ама към 22.30 -23.00, на излизане от кръчмата, навън напрау сийба майката, събаряше клони, пътищата в клони и листа, летят ламарини в комплект с по 30-40 квадрата изолации, което си е тежичко и реже глави. Природна стихия.

Ба тва пииние, я спри се че почна да хиперболираш.

Природата си отмъщава на Копейкин.

Костов е виновен

Новия стар блажен кмет на комунистическо-интернационаланата МАФИЯ - Благо Коцев ще ви оправи, варнйенци. Всичките му фирми са офшорки, а по някои има запори от стотици хиляи евро, така че кметското столче на бившата морска столица идва тъкмо навреме. С дидо Дънката ще се раазберат лесно, Морксата градина е голяма има място за всички. За дърветата не се косете, тамън няма да има нужда да се секат.

тва се случва, като избора е между слабоумен гербажия и произволно магаре/измамник.

Купувайте си радиостанции БАОФЕНГ и соларни панели-спре ли тока това единственната комуникация !

Така е и още по зле ще става докато се водим по ума на тези, които искат да живеят в джунгла, а не в уредени и безопасни населени места. Оставиха дървета с огромни корони, каквито е нормално да растат само естествената си среда в гората, а не по улиците и площадите на селищата. В цивилизованите държави е изключение дървета с такива огромни корони и дебели клони с дължина над метър да растат по тротоари или непосредствено до пътното платно.

Ето го мрънкача дето лятото плаче, че е много жега и няма достатъчно дървета, а зимата реве, че са много и вятъра ги бута, айййй Бай Ганьооо

Голям си лальо, но не си ходил по други държави.Там също има големи дървета по улиците и се случват такива бедствия с жертви.

Бедствено положение, ама 2 часа след жертвата.

Е и? Бедственото положение, тикво проста, се обявява след като вече е факт, не се обявява спрямо прогноза на времето !

Вие сте прости, за да се стигне до смърт, значи много преди това е било време за обявяване на бедствено положение. Съсипахте държавата, капацитети

Бедствено положение е обявено в Шуменско и без да са умрели хора

Дядо ми е на 94 години и знае от своя дядо ,че листата на дърветата трябва да са жълти и паднали по това време от годината.Но листата сега са зелени и въпреки ураганния вятър не искат да падат всичките.

Протест срещу БФС ли е имало пак? :)))))))))))))))))))))))))))))

Вятъра си е доста бурен все някой виновен изкарвате природата е тоз път

Това е отмъщението на герберската мафия, нарочно е, за да спрат програмата на новия кмет, изроди жалки

Природата говори, но няма кой да я чуе и разбере ... Мислете!

Пичове, каквото и да ви разправя тоя посерко Благомир, това не е ураган а обикновена силна буря. Преживявал съм ураган в Мексико, и като излязох от убежището се изгубих, защото пейзажът се беше променил, ако ме разбирате правилно. От три дни се знаеше че идва тежка буря, тоя палячо можеше просто да издаде предупреждение и забрана за излизане от домовете още от петък вечерта за следващите 36-48 часа. Така се прави.

Лесно е да пишеш тъпи коментари

Кметът няма подобни правомощия. :-) Може само да призове да не се излиза и да обяви бедствено положение, но само ако го има, а не предварително. :-)

Цъкни си още плюсчета с тор, тези са малко, герберска тикво.

Гледай си оставката в БФСто и не се занимавай с неща над умствения ти капацитет

Защо не пишете за неработещата няколко дни система на НЗОК за всякакво електронно обслужване и невъзможността на хората да се лекуват. Или цензурата не дава?

Че има силен вятър и пориви има. Че падат слаби дървета и довари също е истина. Мърлячеството в България става все по-масово и това води до трагедии. Перифразирано: Няма студено време, има зле облечени хора.

Абе аз не помня ноемврийски вятър да е изкоренявал дървета, ама нищо де - климата не се променя. Всичко е точно. Чакаме сняг за Джулая!

Глупости! Ноември преди години си имаше сняг и подобни виелици си бяха нещо нормално! Няма нищо екстремно в силен северен вятър! Позабравили сме, какво е истинска зима.

За Варна, а и за останалите градове по морето е крайно необичайно да има такива тежки виелици през ноември. Обикновено през ноември е дъждовно, мрачно и окаляно, но такова чудо като снощи дори родителите ми не помнят. Такава виелица със сняг е обичайна за края на декември, януари и февруари, дори през март е имало тежки зими. Просто виждате ефекта от климатичните промени, хора. Няма ги онези сезони от преди 30-40 години, няма и да ги има.