”Комисар от МВР” взе 17 000 лв. от пенсионерка

74-годишна пенсионерка от варненско село в Община Аврен е дала 17 000 лева на телефонен измамник.

Обратно в новината

Коментари - ”Комисар от МВР” взе 17 000 лв. от пенсионерка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не наричайте пенсионерите ни ''бедни''!!! ''Бедни'' нарчат БГ пенсионери тези от БСП! Първо започна Мая Манолова , сега и Корнела Нинова се присъедини към тази мантра! Всъщност ежедневно българските пенсионери доказват,че Нинова и Манолова са лъжкини! И сега с този случай нещата стоят така.

Вие видяхте ли да ги хвърлят???и кои са тия другите дето са видели та пишете в множествено число????Вярвайте на писанията а не на очите си и ще напреднете много да знаете...

Луди хора бе. Само да питам - от къде бедните пенсионери имат толкова пари че да ги хвърлят през ден през прозорците. Май не са бедни бедните ни пенсионери.

Това е целта на занятието на властващите и както се вижда добре сработва с безмислещите..

loyola

от децата дето работят по чужбината и пращат изработеното тука! ако не са те досега държавата да е фалирала/

не мислиш ли че децата на тези които работят в чужбината са малко по-умни и знаят що е то банка и за какво служи? А и родителите им не са от най-глупавите щом са ги пратили на по-добро място.

Сетих се за филма Опасен чар с покойния вече Тодор Колев. Така е в живота - някои пенсионери нямат пари за кофичка кисело мляко и резен хляб, а други оставят торби с по двадесет хиляди лева на първия срещнат. Докато има шарани ще има и риболовци. Призовавам всички, и по-специално възрастните хора да си вложат парите навсякъде другаде, но не и под дюшека. За да е стабилна една държава, а и народа и, е редно парите да са в обръщение. Сложете ги в банка, въпреки, че нямат кой знае каква лихва, инвестирайте в злато или земя, или нещо ликвидно, на което стойността му се увеличава с течение на времето, но в никакъв случай просто така. За да ви стимулирам, ще кажа, че лихвата, когато парите ви са под дюшека не е нула, а е според статистиката -2%, колкото е инфлацията за година, а реално инфлацията е около 7-8% на годишна база. Това значи, че на съответната персона държавата и краде от ценните 17 000 лева по 1190 лева на година.

Другарю инженерче, акълите които даваш важат всякъде другаде, но не и у нас, в бантустана Булгаристан! Навремето имах добра влогова сметка в лева в една известна, по-късно фалирала, банка - Балканбанк! Стойността на долара тогава беше около 65-67 лв. за долар! После великият комбинатор и лъжеикономист Ив. Костов деноминира лева 1:1000 и моите спестявания от 50 000 $ се стопиха на 3500, при стойност на долара 2,50 лв/$. Така че, никакви вложения в бълг. банка не оправят нещата от тоталната кражба! Единственото спасение е...национализация и спасяване от лапите на ЕС и американските неоколонизатори!

Преди Иван Костъов, долара беше 3000 лева. След това падна до 1450 лв. за долар! Тогава фиксираха и курса на една дойче марка=1000лева. Тоест ако си имал пари в левове нищо не си загубил! Деноминацията стана две години след това! Тогава САМО СЕ МАХНАХА НУЛИТЕ! 1000 ЛЕВА=ЕДНА ДОЙЧЕ МАРКА СТАНАХА 1 ЛЕВ КОЕТО ПАК Е ЕДНА ДОЙЧЕ МАРКА!

Инженерче

Съгласен съм с вас, разбирам скептицизма ви, но за това съм дал и алтернативи. Първо да отбележа, сме в европейския съюз и второ, още по-важно е че сме във валутен борд. Второто гарантира, че подобни безумия като Жан Виденовата зима няма да се случат, освен ако не се случи нещо подобно с еврото, а стигне ли се до там, значи сме я втасали в световен мащаб. Отделно съм посочил и по-правилните методи - инвестиране в земя, в имоти, в злато или в куп други ликвидни стоки, чиято стойност не намалява с течение на времето.

Същите изкуфели пенсионери гледат турски сериали, гласуват за БСП и чакат хлябът пак да стане 15 ст.

Мнаго си назад с информацията! Всички баби от нашто село са за Бойко - така му викат! Питам, што? Ами щото, казват, приказва кат нас и му разбираме. Другите, се умни прикъзки ръсят, клатим глави, и нищо не схващаме...

Комисар от МВР взе 17 000 лв. от пенсионерка Този народ така се е "опростачил", че няма никакви изгледи в близките 100 г. да му дойде акъла в главата. Последиците от комунизма са страшни.

...мярка за неотклонение "парична гаранция"?? Този мошеник не трябва да излиза от затвора! Да живее българското правосъдие, защитаващо измамници и убийци!

Както казва Сл.Трифонов:"Няма такава държава" ( с толкова прости хора). Достойни сме за "Гинес".

Поредната патърдия на властващите колко са ''бързи и ефективни'' та взели та ''открили'' някой който май съществува само за патърдия защото милионите никъде не ги откриват. Бабето получило ли е някой лев за изиграното????

Спрете се вече защото доказвате единствено как изпълнявате поръчка на властващите мъчейки се да изкарате че пенсионерите живеят ''в благодат и разкош'' чудейки се къде да хвърлят това що са сънували..

Аз ко имах 17 бона щях се оженя.

а, аз да се разведа..

тия пенсионери не знаят ли,че така финансират тероризма у нас ?? и трябва да бъдат наказвани за това престъпление !

Пенсионер си докарва допълнителни доходи

защо другите измамници не ги задържат толкова бързо ???

Защото са Сигани и се ползват с привилегии.

Комунизмът е виновен щото възпита хората да вярват на институциите и сега мошениците берат плодовете...

странно, че не са ви виновни мошениците, които ги има и са ясни, а ви е виновен комунизмът, който го няма. да не говорим, че е повече от спорно и дали го имало. самият маркс е най-сериозният аргумент, между другото..

А защо Комисар е в "" :))) Този е може истинки Комисар.

Не се ли свършиха вече парите на тия пенсионери??? Впрочем те май печелят на лотариите и после ги дават на ало-измамниците.

Това е историята на USS България - достигайки нови нива на олигофрения, където още човешки крак не е стъпвал