Все още не са открити родителите на изоставеното бебе

В отдел "Закрила на детето" във Варна все още няма информация от МВР за появата на близки и роднини на 7-месечното бебе, изоставено в блок край автогарата.

Обратно в новината

Коментари - Все още не са открити родителите на изоставеното бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мое е.

Да не е някое сирийче?Нищо чудно.

Сирийска жена не би си захвърлила така детето, особено пък момченце, а освен това, те не се обличат с такива ярки клинове и фанелки, като тази на снимката. Най-много ми прилича на рускиня или украинка - те изглеждат лятно време точно така, и ако е някоя "от занаята", забременяла миналото лято, нищо чудно да е останала при познати да роди, за да не се знае в нейната държава, а сега го е зарязала и си е заминала - нашите служби да си трошат главите с него и съдбата му ... ((((((

Душичка мъничка, дано да не се проточат цели месеци тия процедури, че просто не ми се мисли как си отлитат безвъзвратно моментите, в които това детенце би трябвало да слуша нормална реч, да го гушкат, да общуват с него, да бъде не само "облечено и нахранено" от някакви "лелки", които и нормално име не могат да му дадат, ми го нарекли Енчо - страхотно, направо ярка мисъл и отношение ... Те най-често ги наричат Найден тези дечица, или Надежда, ако е момиче, и това си е - дотам им е цялата грижа и ангажимент ... Как да не плаче една жена, която мечтае за дете и знае, колко са важни първите дни и месеци ... Като го гледам седеммесечен така на пода, и на мен ми се къса сърцето - моят на три вече седеше и се озърташе, на шест скачаше в леглото, на девет тръгна да ходи, на годинка тичаше наоколо, и аз си възстанових предродилната форма само за два месеца от тичане след него ... Но бях много щастлива, защото детето се развиваше нормално, растеше имаше си апетит и интерес към света, порасна мъж за чудо и приказ ... защото е гледан в семейство от любящи родители и роднини, не от "лелки" ... ((((

Прекрасно! И докато минат тези "умни" и с "много мисъл" процедури, детето ще стане голямо момче, лишено от простичката емоция, наречена любов. Но нашите "социални" не обичат емоциите, те са "разумни".

Писна ми от тази бюрокрация, толкова ли е сложно в рамките на 5-10 дни да се задвижат съответните институции и да се реши проблема на детето., но само ако знаете точната цифра на хора работещи в тези институции , които са, като на ясла, лошо ще Ви стане, лапат нашите парички и не им дреме. Две три години ще лапат докато се реши съдбата на това дете/и други като него/ Писна ми от толкова много неуредици, и нищо не можем да направим. Бойко къде си- оправи нещата, задействаи тази тромава машина, явно без теб няма да се оправим.

"светлолика" - това ли е начина да кажете, че не е от малцинството?

А какъв е начинът?

Познавам историите на две осиновени момичета, израснали в прекрасни семейства на професори и на доктори, възпитавани и обгружвани - и двете станаха проститутки в арабския свят.

Аз пък познавам едно осиновено момиче, което стана аптекарка и сега е прекрасна и умна млада жена.

свят шарен

и да я намерите, по-добре не ѝ го връщайте. то е ясно каква майка е.

името Абдали Хасан за малкото сирийче, някак си много му се вързва:)