Варна и Бургас вече са в жълтата зона по заразени с COVID

Според картата на епидемичната обстановка заетостта на леглата за пациенти с коронавирус навсякъде е в най-ниския етап

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Не оставихте хората на мира с тоя Ковид. Видяхте, че Украйна не ви е интересна и хоп - старата песен на нов глас

КАК НЯМА ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ , КАТО ВИЕ ГИ ЗАРАЗЯВАТЕ - КОЙ СА ТЕРОРИСТИТЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ , А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ?

Обещаха, че след третата вълна светът ще осъмне по-умен.

Да, ама не! Напротив - по-глупав осъмна. За съжаление акъл не може нито да се налее, нито като преспиш да да ти е дофтасал отнякъде - или го има или го няма. Явно тъпите трябва да бъдат отсяти и май това е целта на занятието.

I xyiami ev jaltata Zona. Dave eba v kovid idiotite.

Обаче повече от 30 г. България е непрекъснато в червената зона на идиотизма - овцете си избират едни и същи престъпници да ги стрижат!!!

Не носете маски, а си вземайте по 1 чаршаф и се запътвайте директно към гробищата. В крайна сметка, в човешкото общество оцеляват само най- приспособимите, каквито тези, които гориха маски на площада, не са.

Те и хлебарките оцеляват...

Нали, властта е много "загрижена" за такива шарани като тебе...

еми то всеки вече си го кара вкъщи, че повечето и на работа си карат с него, според мен летния вирус, който беше май и юни, беше много гаден, аз го изкарах, и смея да твърдя, че като за летен вирус беше много отвратителен, пак минах без кашлица, но мои роднини кашляха здраво и със седмици, но никой не пишеше за него по сайтовете нито по телевизията никой не го спомена, защото той не е доходоносен !

това е Ковида де, никаъв летен вирус не беше, яко си ни напръскаха!

А някой да води статистика за диабет, за кръвно, за онокологични заболявания колко са скочили? А за психичните разстройства? Колко хора направиха паник атаки покрай ежедневната промивка на мозъци с тоя ковид. Колко хора нямаха възможност да си лекуват хроничните заболявания? Сега тръгнали да плашат хората посред лято. Ай сиктир. Амин!

То диабетът идва от много плюскане и лежане . типичен живот на прасе в кочина, в един момент организмът просто няма как да набута храната из депата, щото са пълни. Тук изключваме автоимунните атаки на панкреаса , които са си Божа работа, така че раздвижи си гъза и спри да плюскаш ако не искаш диабет тип две. Кръвното и то същата работа - от безобразно плюскане и лежане идва цялата работа.

а като ти налагат локдаун, затварят се спортните зали, изкорубват пейките и те слагат хоум офис от това по-добра предпоставка за диабет има ли ?! Въпросът е ретиричен !

Господин Многознаецо - аз моят гъз си го движа редовно и не плюскам прекалено. Диабет, слава на Бога, нямам. Просто ми е мъчно за хилядите хора, които пострахада поради масовата психоза, създадена от медиите. Прекрасен ден ви пожелавам!

Зависи и от храните, у нас са най-некачествените. Но никой не се е загрижил за некачествени храни, никъде. Май още не си разбрал, че пандемията е изкуствено създадена, сага като по график на бизнесплан и други вируси почнаха да се държат необичайно....

Ай сиктер. Няма да хване декиш вече

Ми никой не ви кара да вярвата в каквото и да било! И това е статистика, като за сезонния грип. Тогава пак така се дава инф-я и никой не вряка.