Изневяра довела до двойното убийство във Варна

33-годишна жена и 39-годишен мъж са жертвите на бруталното двойно убийство, извършено във Варна днес. Убиецът е 39-годишен мъж, който живеел на семейни начала със застреляната жена, съобщиха от Окръжната прокуратура в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Изневяра довела до двойното убийство във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееееех, курвиииии, ебахте майакта на всичко!

ама с кого и с коя помощ? Сигурно самички

Каквото са посели такова са ожънали! Да родиш на 16 години в днешно време!? Не е много прилично да коментираш мъртви хора ,но тази жена е имала постоянен сърбеж и то от много млада възраст! Просто за такива жени не трябва да си пропиляваш живота!Жялко за децата на двамата прелюбодейци!

В топлите страни, такива като тази, свършват под дъжда от камъни. А на такива, които съскат срещу мъжете, им пожелавам да бъдат 99-тата жена на някой камилар, където камилите имат повече права от съпругата. Треперете неверни кучки.

Като имат смелост да изневерят,защо нямат смелост да признаят на човека с когото са и да му дадат право на избор?Именно лъжите се приемат като предателство ,с което много хора не се справят.

Горките дечица. Остават пълни сираци. А за трагедията, по наблюдения около мен, познавам 3 такива жени които родиха още момичета на по 16-17 и трите точно около 30-те си намериха друг мъж и създадоха ново семейство. Явно твърде ранното задомяване не е с добър изход за семейството. Поне на днешно време.

Боже, защо не е помислил за децата си. Две деца - кръгли сираци оставя.

О, Боже защо тя-майката не е помислила за децата си?!

От къде има пистолет този. Носи го за да избива комплекси

Аз знам едно....чукнат ли чуждите мъндали в женския г.., не я търси, пускай я и тва е. Приказки за прошки и извинения....ма пълни глупости.

Мъжете тука - много сте лицемерни. Значи ако мъж кръшка няма проблем, но ако е жена - на кол я разпъвате. Ай сиктир!

се живее известно време, докато се разбере стават ли двамата за семейство или не. Ако стават - сключват граждански брак, ако не стават - разделят се. Не може цял живот да се живее на съпружески начала и да се отглеждат отговорно деца. Аз така го разбирам, имам съпруга и две дъщери. Напоследък стана много разпространен този начин на съжителство, но за мен това е проявление на дълбоката комплексарщина, голямото самонадценяване и нежеланието да се поеме отговорност от мъжете. Което показва, че това не са никакви мъже. Знам, че има няколко изключения, но аз говоря за правилото. В случая между тях няма подписан никакъв договор нито пред обществото, нито пред бога, щом като живеят на граждански начала, и всеки е свободен да прави каквото си иска, без другият да има претенции към него. Т.е. става въпрос за криминален случай вследствие на засегнато его на един нереализирал се мъж.

комплексар си тиза какво да давам излишни пари за ихо ихо и после тихо т.е. ще дам някакви си 4-5 хиляди и ПОСЛЕ ДА СЕ ЧУДЯ КАК ДА СВЪРЖА ДВАТА КРАЯ предпочитам да ги дам за дететео да живее добре и всичко да му е осигурено и другото което е ще заявявам на някаква от оБщината че аз искам да бъда с жена си "офичиално" а на нея кво и дреме гледа да мине протокола а на сватбата всеки гледа сеира.то като я няма обичта ако щеш и 30000000000000000000000000000000000000000000000000000 брака да сключиш няма да си щастлив.аз за брака не бързам като ми останат излишни 20000 лева ще си направя масрафа и не съм на принципа мама и тати ми платиха сватбата като някой мамини синчета дето се мислят за голямата работа.така че недей да плюеш че мъжете като нямат брак бягат от отговорност..имам дъщеричка на 6 месеца и със жената НЯМАМЕ БРАК НО СИ Я ОБИЧАМ И ДЪЩЕРЯТА СЪЩО И СЕ РАДВАМ НА ЖИВОТА

МОЛЯ, МОЛЯ ДА НЕ СЕ КАРАТЕ! НИЕ ТУК В Б-ИЯ В ПО-ВЕЧЕТО СЛУЧАИ СМЕ БАДЖАНАЦИ.ЧЕСТИТ ИМЕН, ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ТОВА СВЯТО ИМЕ.

В библията го пише.Не ходи при чужда жена защото в яда и гнева си никой мъж няма да те пожали.Така,че няма какво да се коментира.

Тая библия може да си я завреш някаъде ...

Аз мога да си я завра.Ама на тебе могат да ти се случат много неща дето са написани вътре ако мислиш като тази вече мъртвата.

По най-прости изчисления тази жена е родила на 16(забременяла на 15), значи този е бил за затвора още тогава.

тя ли? малиии, сама си направила бебето на 15 години.аи, аи......

Ай стига бе, Че аз до сега да са пукнал главите на 5-6 души поне. А пък моята половинка да е оскубала косите на една дузина гърли. Мисля че това не е начина.

СПРИ ДА МИСЛИШ - РАЗСЪЖДАВАЙ

Бре то тука станало като в американско ве ? "Мостовете на Медисън" ряпа да ядат. "Нешанал Джеографик" също.

Любовта и ревността са много опасни. Ако си с по-лабилна психика, подобно нещо напълно може да те заслепи - я да изпаднеш в депресия...я да убиеш (слава Богу второто е по-рядко). Лека им пръст на починалите, а тоя лудия добре е направил, че сам се е гръмнал. Жалко за децата, кръгли сирачета за един ден, изневиделица.

Абе не е изневиделица..........

Хайде стига сте писали глупости - изкарахте ги какви ли не - да се срамуват после децата, ако надзърнат тук... Живеели са на семейни начала - следователно, даже и развод не им е трябвало. Дори брак не са имали, че да се налага да го разтрогват. Като си на семейни начала и я видиш с друг - просто се разделяш и започваш начисто. Само можеш да попиташ - защо, макар, че отдавна е трябвало да му е ясно причината. Убийства, самоубийства - егати простотията. И какво доказа този ревнивец?

100 процента си жена, само женски мозък 0,0001 гр. може да роди такива мисли. Живеели са на семейни начала, а в днешно време повечето така живеят което е също като оженен/омъжен разликата е 1 подпис. Второ явно не сте омъжена или не държите на човека до вас, че да пишете такива глупости - като я видиш си тръгваш, айде виж твоя със сестра ти (примерно) и просто си тръгни ;) И последно не е ревнивец, ревнивец е когато има подозрения че жена му изневерява, а тази си е направо К*рволяк като много жени напоследък !

ХАХАХАХА По-големи смешки можеш ли да измислиш? Не подписваш с човек, когато не си сигурен в него, че може да бъдете заедно цял живот. В повечето случаи не се подписва заради - абе ако кръшна да не стават драми... което е другата дебилност на нещата. Не си им светил за да твърдиш кой какъв е и защо така е станало, което по манталитета ти на изказване е пълна тъпанарщина... КИ да знаеш - една жена реши ли да ти изневери - ще го направи, по-важното е ти какъв си за да позволиш да се стигне да иска да го прави... Питай някоя жена, все ще ти отговори, че е мухльовщина. И е пълно с такива като теб...

Искаш да ми кажеш, че един подпис ще държи гащите на мъжа и жената обути така ли? :-) Колко сте наивнички всички, които пишете тези глупости. На който му се е*е чуждо ще си развява байрака със или без брак/подпис. Това за което си прав(а) е че убийството НЕ решава проблема и НЕ Е начина.

много си прав, с брак/подпис и да го имаш нямаш застраховка от изневяра, нито мъжа нито жената са застраховани. Мъж да пие и 1 жена да изневерява си има причини и то много сериозни.

дайте имената!имам съученик от моя клас с това егн и с такава жена и с деца които са на тази възраст. живеят там горе долу. направо ще се побъркам!

Ау настръхнах, нидей ве брачеТ...

писах реплика, но нещо стана и не се публикува. С две думи като си на тази възраст си мислиш че познаваш целия град и по-точно хора дето са завършили същата година. това момче което аз имам предвид е много точно и голям веселяк. малко се чуствам виновна че дори си го помислих.

Петър Евтимов Георгиев е 39-годишният мъж, който в пристъп на ревност застреля жена си на паркинг край "Гранд мол" във Варна, съобщава "Петел". Убитата е Живка Пенчева. Както вече информира БЛИЦ, те са живеели без брак на семейни начала и са имали 2 деца на 17 и 8 години. Двамата са от Дългопол. Все още не е ясно кой е убитият мъж. Според продължаващото и в момента разследване Петър първо прострелял съперника си С.Г. с един куршум в главата. Ужасената Живка се опитала да се измъкне от колата на паркинга пред мола и отворила вратата. Тогава била пронизана от куршумите и издъхнала на асфалта. Състоянието на двойния убиец, който по-късно бе открит прострелян, продължава да е критично.

най-тъжно е за децата.. иначе жената е била нагла да се разхожда под ръка с друг мъж. Това околните да те имат за балък трудно се преглъща.., а любов надали..

не е така! ако си гледаш децата а не са назначени на бабите и жена ти няма да направиш такова нещо. нека да ходи - напусни я! децата са по-важни!

за мъжа егото е най-важно.. това е природата..

Да убиеш от любов е тежко престъпление,но да разбиеш нечие сърце-не! Обида,гняв,болка...на кого му пука.Колко ли трябва да боли,че да убиеш и после да се самоубиеш!?

А КОЛКО МАЛОУМЕН И НЕНОРМАЛЕН ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА УБИЕШ НЯКОГО, ПОСЛЕ СЕБЕ СИ И ДА ОСТАВИШ 2 ДЕЦА СИРАЧЕТА?!?

Ако за това се убиваха ,българите вече да са изчезнали ,особено по младите чалга , развратни консуматори...

българите не изневеряват , но ходят на компньонка това е към мъжете

da,за инфо само де

Ти чете ли статията /новината/? Хората имт 2 деца. Няма нищо общо с чалга , чукане , любовта на моя живот. Просто няма надежда пич... нищо хубаво не предстои.

ЧУК

Точно!

К'во точно?

точно к'во

Имало едно време в един град. Един мъж хванал жена си на калъп с любовника . Отишъл и се оплакал на старейшината, че щял да им види сметката. Обаче старейшината го скастрили и казал, че утре ще издигнат един кол на мегдана и ще ги завържат голи един срещу друг на него, да ги види целия град за назидание. Мъжа скочил, а бе ти луд ли си? Целия град ще ми се смее. Старейшината нищо не казал, а на заранта изпълнили заповедта му. Вързали влюбените голи прегърнати насред мегдана. То хубу, ама не минало пладне и онези имали и естествени нужди. Отначало се стискали обаче след като не издържали почнали да се изпускат и да се цапат един друг. До заранта да се бутат и наместват омазали всичко по себе си. След което се и намразили.

Вариант-болни от любов. Доктора им дава рицин и ги заключва в стая , след ден същият ефект.

имам усещането от както сам в бг че гледам филма титаник на забавен кадар.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много коментари -много нещо.АЗ съм мъж и ще си кажа честно и откровено...и аз съм чукал чужда жена -не съм светец....Когато се развеждахме.....-когато узнах че моята ми е иневерявала много по вече ...аз се хванах за главата.РАЗВЕДОХМЕ СЕ. Нейния любовник-.......УМРЯ.....Аз...намерих друга жена и създадох друго семейство.ПО-КЪСНО.....ТЯ.. ме потърси...но вече беше късно.СЕГА ....тя е сама....и никой не я има за нищо-който можалчукнал* и избягал.АЗ- НЕ Я УБИХ. ТЯ СЕ УБИ-САМА.....ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЖИВОТ/И ГРЕШНИЯ /.....И НИКОЙ НЯМА ПРАВО-ДА ПОСЯГА НА ЖИВОТА НА ДРУГ. ПОСЛЕДНО КАЗВАМ-НЕ СИ ИЗНЕВЕРЯВАЙТЕ-----ЛЪЖИТЕ СЕ САМИ......БОГ-ДА ИМ ПРОСТИ -ГРЕХОВЕТЕ

Прав си обикновено човек сам се лъже, лъжейки околните се самозаблуждава, но истината е само една !

от истината боли, но лъжата не лекува.

Това е лична драма, само мога да кажа , че един баща,би направил всичко възможно децата му да не страдат.. можете лида си представите за тях какво е.

много е страшно

Липсват ми коментарите на Станишев. По рано веднага вземаше при сърце да коментира и да раздава правосъдие,а сега мълчи............защо ли?

Ябълката на раздора обикновено се оказва слива...

И по-късно става миризливааа!

В днешните времена, когато всички се чукат с всички, подобни прояви на ревност са признак на сериозно ментално изоставане и неразбиране на реалноста.

браточка , човека в умствено отношение може да е по-голям капацитет от теб и от мен ама това не му пречи няк'ва струна в ума му един ден да се скъса и да направи абсолютно малоумни глупости ;) да беше безпристрастен едва ли би направил това :) ...ба ли мааму - шантав живот

Ако беше миналата зима комунягите щяха да го джиросат на Бойко Борисов. Барабар с глобалното затопляне.

на някои места убиват с камъни неверните жени. на други места колят и двамата. някъде ги бесят. тука почнаха да ги оцтелват! ако оцтрелването не може да се узакони, то какво реално може да се направи за да се затвори този национален бардак? от където и да го погледнеч мърсотята става все повече, а ние все по-малко! ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дойчо, ако се покръстиш в православната вяра , ще ти олекне на рязания характер!

ЧУК

Изневяра?Обаче ,никой няма право да отнема човешки живот!Съпружеството или съвместното живеене не означава собственост!Има морал и ако е нарушен има пътища цивилизовани!Що за изперкали хора бе!И такива даже да притежават оръжие?!И тоя преди да стреля помислил ли е за децата които оставя сираци?Тъпащина и психарска държава!Ми като ходи бий и шута и се оправяй в живота,толкова ли си некадърен да свалиш една хубава жена?

Не оправдавам, тя и любовникът й са си получили заслуженото... Някога в Западна Европа така са се разплащали за ивневерите - дуели, убийства, линч... Сега сме 21 век и не мисля, че разстрела е правилния подход.. Но да изоставиш МЪЖ и 2 дечица !!! Представям си какво му е било на горкия човек.. Дано той оцелее.

Ти не си наред! От къде знаеш, че ги е изоставила? Ами ако им е сготвила и почистила, и бачкала 12 часа, и изпрала и изгладила, завела на уроци и на зъболекар....Защо да е горкият човек? Че смяташ някой за предмет, за твоя собственост и с лека ръка можеш да убиеш! Защо да оцелява, да гръмне утре децата си, ако не му играят по свирката! Ей че ненормален народ!

Eli

Това е най-нормалния и точен коментар.Поздравления.

Eli

Става въпрос за коментара на injektopliaktor . А що се отнася за "Боби" разпознал се е в горния коментар..същия психар ..

И грамотенбихказал.

Е накои хора имат и по дълбоки чувства от " бии и шута "

Никой няма право да отнема човешки живот???!!!??? Кажи го на акулите, на лъвовете, на кобрите, ... на бактериите. Кажи го на съдията в ненамкойси щат в САЩ. Кажи го на талибаните в Афганистан. Днес не яж, изпрати храната си на гладуващите и си смени ника. Тогава ми говори за цивилизация!

поздравленя

Жалко за децата...

Дано имат роднини, които да се погрижат за тях.

добър ден на поколението на златки, пиратки и чалгата.

То си отива, довиждане !

По нашата земя газят една камара тъпи парчета. Българинът е тъп прост ориенталец с възпитание на горски човек. Българинът има жената за собственост и с тази инвазия на мюсюлмански елеци и шалвари нещата ще стават все по-трагични.

Не е вярно. Точно обратното! Сега е модно жената да не гледа семейство, а да е бизнесдама, попфолк и т.н. Само че дори в западните държави няма такова нещо. Те затова там имат по 3 деца и не се избиват комплекси.

Е, недей така!!! За жените също може да се направят такива изказвания и вероятно ще бъдат ПО-ВЕРНИ! НО повярвай, все още има една група мъже и жени, които са далече от написаното от теб!!!

Тази жена може да е била до болка изморена от рогача и да си е намерила отдушник на друго място. В нашето общество се гледа само на акта като вкарваш и вадиш, а какво е довело до там не е важно. важното е Ганю да бие по масата и да се чува неговата дума. От тънка психологична гледна точка, хора, способни на такъв краен акт на насилие, са изключително ревниви досадници. А ревнивите досадници , обикновено им хлопа дъската и са с крайно развинтено въображение нямащо нищо общо с реалността. Жалко за жената, като почти съм сигурна , че ще се окаже, че се е опитвала да се отскубне от този, но е стигнала до фатален край.

Както и да го въртиш и сучеш, все си оставаш ЖАЛКА ! Не познаваш семейството, не познаваш мъжа .. откъде си сигурна какъв и защо е бил? Ти да не си врачка?! Имаме факти и те са - изневерявала мастия, долна и гадна, любовник и един предаден човек, баща на 2 дечица !! Когато нещо такова ти се случи не знаеш как ще реагираш - той е реагирал по неправилния начин, но не значи, че трябва да му лепваш етикет, комплексарке... А за българските мъже, може да са всякакви, но има и свестни, бащи, грижовни, отговорни .... Но да не говорим за българските жени - чалга манталитет и разврат. Вероятно и ти си такава.

Eli

До "Боби" ако ти не знаеш как ще реагираш "психар" аз знам НЯМА ДА УБИВАМ.

ЧУК

Не обобщавай!На тази земя има хора всякакви!И не само в България е така!В държавата в която живея, подлудели рогоносци убиват и децата си ,затриват целия си род!И невръстни пеленачета даже!Така че мери си приказките ако обичаш,защото така засягаш и хора,които даже не познаваш!

Моралът, ценностите отидоха на кино..., а също така нормалните взаимоотношения, лека им пръст каква трагедия ...за тези които остават след тях ...за децата им, за родителите им...

загубихме и студената воина. сега като загубим и горечата воина... и няма да има кои да направи анализи, изводи и коментари по форумите!.. утрепаха ни отвсякъде! ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се чуди човек...да се мае...за това че жена му повдигнала некъде да я застреля! Ми да ходи момичето, ние как ходим по чуждо? ТО...10 година с една жена/мъж е като 10 години с една кола! Няма нищо лошо човек да се гмурне с некое засукано с поглед на кошута майче на около 30...пожар са тия братя! Пожар! Да я питам за дали си е взела високооборотна грес и графитна смазка...на бачо кроасанчето...извинете за лиричното отклонение, но секса е вид общуване...е , и заради общуване да гръмне човека и момето...срамота! Ми тегли им един бой мама му стара!

ми бате щом си толкова либерален, пусне жена си да си пообщуваме малко всички с нея... така ще стане много общителна.. ПУ тъпан

Да ти я пусна? Щом смяташ че си способен и достоен за нея, ми дерзай- ако ти върже, жив и здрав, баджанак :)...тя, предполагам хойка, да ходи, точно ще оцени какъв мъж има дома! Дала ми е 2 прекрасни деца, ако се аресате, живи и здрави, пък да видим дали ше и плащаш козметичния салон по 300 лв месечно, те, жените брат не са улави

Какво ще ти пуска бе ? Жена му да не е мечка на синджир че той ще ти я пуска? ай сиктир тъпанари

прочетох няколко коментара и какви моралисти , какви съдници има. То не е изневярата да е приравнена на престъпление, то не е , че е грях да живееш без брак, то не е кой с коя глава мислил. Никой предполагам от вас не ги познава лично , за да знае подробности около личните отношения и живота им, какви са по характер и т.н. То и моя баща казва по-добре находила се /к...ва/ за жена отколкото девственица, на която да отвориш очите, ама...Станалото е лошо само за близките им и най-вече за децата.Ние ще си полаем тук и от следващия понеделник ще дъвчем друг.Хайде със здраве!

Не ги познвам лично, но ми е достатъчно да чуя че жената на някой си палува с друг, или мъжът на някоя си палува с друга, за да знам че каквото и да им се случи им е малко! Ти си говори празни приказки!

и кво като ги убиеш и набиеш по-добре ли ще се почувстваш. Колко низко и безсилно поведение. То като в арабския свят - да ги убием с камъни.

изводи за себе си: 1во - да не се занимавам с омъжени, не се знае какъв ревнивец ще има 2ро - да не се женя или обвързвам с к.рви

Аз пък имам малко по-различен въпрос - Малко ли неомъжени има, та да се занимаваш с омъжени?

има моменти в които удряш "бингото"... за там говоря да не се занимаваш.. ако ти отвори краката ще издържиш ли... ама ако знаеш че има съпруг ще помислиш 2 пъти

Много мие чудно , кви моралисти с е навъдихте.. ? А дали изневерявате се пита?

Що тебе кефи ли те да изневеряваш? Чувстваш се по-умна ли какво ли?

Въпросът е , в празните приказки

Да си чула за мъжката солидарност? Един мъж би приел чужда жена само ако тя му се оплаче че е бита, тормозена и т.н. т.е. задейства в него чувството за закрила. А жените много добре го знаят това и много добре спекулират. Интересно ми е как може да стане изневяра ако жената не върти опашка?

Глупости , особено в това развратно поколение

Това ми показва двамата застреляни какви лекета са. Този новият, с кой акъл е приел чужда жена? А тази "любовница" с кой акъл не се е разделила с мъжа си като не я кефи? Жалко че са съсипни толкова живота заради егоизма на двама.

Грешиш, пич. Животите са съсипани заради егоизма и болното себелюбие на един - убиеца.

грешиш ти пич, животите са съсипани заради 1 ковра

Аз се питам дали е толкова трудно да седнеш с някой да се разберете че вече не може да живеете заедно, вместо да ходиш да го плюеш, да изневеряваш, да въртиш интриги? Май за жените е адски трудно.

Все ви разправям да не изневерявате, ама кой ли слуша.

През комунизма едно нещо ни беше наред - семейството. Самото общество не долюбваше такива неща като изневерите. Не че не ги е имало, ама сега стана другата крайност. Всичко е за пари и лакомия. Толкова ли беше трудно да не се тъче на два стана?

Когато четох новината в началото много бян настръхнал, защото мислех, че са мъж и жена и просто са застреляни по някаква причина. Н сега ситуацията става друга. Почвам да се дивя толкова ли ценностната система на хората отиде на кино в България, та така лесно се рушат семейства. За мен такива изпълнения като изневерите трябва да се наказват по закон и то най-строго. Това живеене по семейни начала за мен си е чисто бягство от отговорност. Не може да си въртиш опашката било то мъж или жена да нараняваш чувствата на партньора си. Като не ти харесва текущия партньор си уреждаш взаимотношенията с него и тогава почваш нови. Какви са тези - този да ме клати, ама оня да ме гледа. От тази алчност много зле сме!

Абсолютно вярно, а да не говорим че децата им са на по 17г и 8г....еми знае ли се този човек за да хване пистолета, какво мислене или какви компромиси е правил с тази дето се връткала, а и колко пъти е повтаряла в годините след като имат толкова голям син и дете на 8г.....не оправдавам действието му, но симпатизирам в случая на убиеца....

- Не съди, за да не бъдеш съден... 33-17=16 годишна ?!

Прави сте за това , че няма морал, най -вече , защото от тук натаък ще останат две сирачета ..егати родителите .и в стрес и ужас Но кой как се е връткал не е ясно, много мъже приемат изневярата за себе си не и за жената

Luna0102

Живели на семейни начала, това не ги прави семейство. Този хем не искал да се обвързва с брак, хем пък и рогата си не харесвал.

поздравленя

Благодарение на добрата ни работа всички са заловени на място.

ние мъжете сме известни че понякога мислим с оная си работа но вижте какво става с жените които мислят с оная си работа..

става това, че две деца страдат. а нито майка им нито баща им са се сетили за това.

Жека,не тя е гърмяла.Онзи с пистолетите е надробил попарата.За мен човекът си е комплексар с лабилна психика.Пък и не знаем каква е била историята,нали така ? Ами ако е бил откачалник ревнивец ? Което предвид на постъпката му си е много вероятно.Ами ако не й давал нищо,а само я е тормозил ? Ами ако е бил полуимпотент или извратеняк ? Варианти много....

за толкова години съвместен живот мислиш ли че жената не си е познавала мъжа, тя умушлено си е играла с нервите му явно, и изглежда че индиректно се е "самоубила"