Коментари - Варненец замери с плик с вряла вода деца | Днес.dir.bg

Варненец замери с плик с вряла вода деца

Клип в социалната мрежа предизвика гневни коментари сред варненци. На него се вижда как мъж хвърля от 5-ия етаж плик с вода върху деца, които играят пред блока.

Обратно в новината

Коментари - Варненец замери с плик с вряла вода деца | Днес.dir.bg

Коментари

Гайда и играещи хоро деца само ме биха умилили но сигурно припламването на родолюбието в България след като вече го бяха погребали явно дразни някои ...Днес е модерно да си родоостъпник и да наричаш Родината си ,,тази страна"-поне така ни тръбят всички продажни медии.

През деня децата пищят, крещят, викат, а вечер пиянски и наркомански сбирки до 1-2 часа посред нощ. Човек не може да се наспи и да отпочива в собствения си дом. Ще разкажа един случай. Някакъв пиян в продължение на час крещеше искам да умра Търпях, търпях и през балкона му казах още малко да повика и може да му се сбъдне желанието.

децата са огледало на родителите, а те не винаги са добри и много си глезят децата, които забелязвам че често коладят, присмиват се говорят грозно и с лоши изрази които са чули от близките си, но как никога не им правят забележка за нищо нищичко

Българското наведено племе съвсем е оскотяло. Е, хубаво е поне, че свестните българи напускат тая мизерна кочина, та поне някой да запази българщината в чужбина.

какви свестни българи не вишдаш ли каква долнопробна сволач приижда през последните години, гледат с тъпи погледи и те карат да им помагаш все едно си им и длъжен

Казвам "се евакуира"! Ще рече, всички българи, които имат квалификацията и желанието да работят, гледат да избягат от тая държава. Тук какво приижда си е за вечно правия Ганю, дето все знае най-добре и не се притеснява да хвърля вряла вода върху деца.

класиката е с изгнили карнофи да ги дрънчиш копеленцата по главите докато се разкарат

картофи

Подразнените от звука на гайда, може би предпочитат да чуят зурна?!!!

Очевидно да, след като са ти наблъскали толкова минуси! Ганю е патриот само като трябва да се покаже колко милее за kleta majka balgaria!

предпочитаме Ерик Клептън но пита ли някой

за похвална проява на деца-момче свири на гайда, другите играят хоро...И вместо овации ги заливат с вряла вода...Злобен, прост, отвратителен народ...

А чухте ли "възпитаните" ни деца как отговарят? Днес с обидни думи, утре с юмруци, а в други ден с оръжие... Няма никакво възпитание вече, няма никакво уважение към възрастни и учители. Много права дадоха на хлапенцата и много защита, това е проблемът...Те станаха нагли и безпардонни, а културното поведение липсва...Ех, Българийо, накъде вървиш...

но да ги заливат с вряла вода и да им крещят,точно когато имат чудесна проява...Ами децата виждат колко е несправедливо това...Само ги ругаем, какъв ответ искате-когато хулиганстват-ругатни, когато вдигат шум-също, когато свирят и танцуват-пак ругатни....Е, каква реакция очакваме... /м/у другото съм пенсионерка, от тези, дети ги обругавате тук.../

Бо Бо

Ако беше Шотландия, може би щяха да оценят свиренето на гайда ))

Съдейки по коментарите, плюсовете и минусите, става ясно,че във форума пишат главно пенсионери, търолове на БСП. КАКЪВ ШУМ ВИ ГОНИ? ЗАТВАРШ СИ ПРОЗОРЕЦА И ПВЦ ДОГРАМАТА УПЛЪТНЯВА ШУМА!

Уплътнява мозъка ти, но явно често я отваряш, та е излетял и той.

Gal

Веднага да се махне детската площадка и да се превърне в паркинг както се прави във всички "нормални" квартали. Те колите са по-тихи от децата....

Така е. Луди пенсии живеят сред нас вместо да са в старчески домове. Че и право на гласуване имат.

Панелни орки спорят с други панелни орки:). Небългарска държава :).

Човек се прибира изморен от работа и ако трябва да слуша часове наред някой да свири на гайда или да надува музика си е направо ад.

Правилно! Утре ще има възможността да послуша Азис и флекса на комшията, вместо българска гайда.

В нашия блок едно време имаше един дядо, който ни целеше със стъклени бутилки от терасата, докато ритахме на площадката. Ама и ние пък не се спирахме :).

По време на "колективизацията" се е прилагал такъв тормоз над тези които не искат да влязат в ТКЗС-то - по цял ден са им свирели под прозорците докато кандисат. "Гайдарчето" да си намери зала за репетиции, че иначе ще го туря и на майка му и на баща му.

не убивайте подрастващите!! някой трябва да работи , та да ви плаща пенсиите, склерита!

То детето с гайдата може да е свирило само веднъж, но по коментарите разбирам,че там шумът е ежедневен и постоянен, което може да изнерви всеки.А за шума не са виновни само децата, а и родителите им,които им позволяват да вдигат шум.

викаш фирма, сменя ти дограмата , направена от комска дървесина през 1975г. с нова новеничка от пвц или Халумин, и ще пропуснеш и новогодишната заря!

Дрън-дрън!

И ще живееш "при закрити врати и прозорци", така ли?

Кретен, как се стои при 35 градуса на застоял въздух, дебил смотан с празна глава!

Дограмата ми е сменена, от теб очаквам да ми купиш и монтираш климатици, за да мога да стоя на затворени прозорци в жегата.

Luna0102

"Това е детска площадка, децата играят тук, дали свири, дали пее, дали плаче, това е детска игра", коментира Александър Желязков. Ама то не е само детска площадка, хора живеят там. Хората да се изселят за да могат невъзпитаните родители с гаменчетата си да огласяват квартала и ден и нощ- дечурлигата през деня, дъртите през нощта. Родителите ми живеят на едно такова място във Варна, на центъра е, но кошмара е същият.

Значи при маанетата на мангасряните си мълчите, че д ане ядете бой, ама като е гайда и децаа играят хоро може да ги тормозите, а?! Тоя верно е за бой и това ако беше едно от моите деца... да кажем че лично щях да му викна линейката...

НЕ С ЛОШО, ЧЕ ТО ТЪПКАНО СЕ ВРЪЩА - ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ПО - ГОЛЯМ ПРОСТАК (БАБАИТ) ОТ ТЕБ И ЩЕ ТРЯБВА ОЩЕ ЕДНА ЛИНЕЙКА ДА ИДВА ...

Като се намери тогава ще му мисля. Дотогава всичките л*йненца като тебе, можете да бягате като ме видите.

ЕВАЛА! Един читав българин тук да каже на скотовете, че пред циганите се свиват като мижитурки, ама иначе гайдата им пречела. Да си жив и здрав, братко, и не слушай скотовете отдолу да се мъчат да философстват.

Аз съм родител на дете, което обаче никога не е играло на площадката пред блока. Когато я реновира СО, на нея започнаха да се събират хора не само от околните блокове, но и от кваратала. Превърна се в кочина. Тази сутрин, когато минах покрай нея се потресох. Минималният обем на шишетата от бира беше 1,5 литра поне 20, 2 бутилки, не патрончета, от водка и едно от мента. Това е след снощния купон на родители с деца. Не броих пликовете от чипс, зрънчо и други боклуци, като мръсни памперси и лайняни кърпички. И това вече е откакто се стопли времето. Говоря за родители, не за младежи, те спряха да се събират вечер там. Аз дори кучето си вече не разхождам наоколо. На всичкото отгоре снощи като се прибирахме от поляната, една тежко габарит на слоница ми се разкрещя, че минавам по единствената пътека с Баскервилското куче, порода дакел. На въпросът ми от къде да се прибера, ми отговори от където съм си искала. Ами от там исках и и обясних, че кочина може да прави у тях в хола, а не под прозорците на хората. Изнесли са се като пръдня от гащи, а след тях е сметище.

Разхождаш си кучето на детската площадка ли ?

Минавам покрай площадката, ако не си разбрал, защото само от там мога да стигна до поляната. Но моят даксо е сто пъти по-чист от мизерните пияндурници, които стоят, наливат се пред децата си и си мислят че са на селската мера и могат да крещят колкото си искат под прозорците на спалните на два блока.

И аз мятах найлончета с вода (не беше вряла, де) по кретенчетата долу. Бях студент, учех за изпити, а те крещяха все едно ги дерат. Няма да забравя сладката тишина, която настъпваше след като найлончето се разпльокваше около тях. За кратко, за съжаление.

Ако е бил плик за печене на пиуе може!!!

И двете страни не са прави.

Честно, ако някой ми свири с гайда пред нас - ще летят буркани. Ами следващият може да дойде с барабаните си.. А ДиДжей с новия си микс? Подкрепям - явно човека не е издържал.

Преди две години мургави тъпанари удряха тъпан на някакъв абитуриент в 3 през ноща пред блока. Съсед им метна буркан и се усмириха! Прибелмът е че никой не се съобразява с другия - дали ще е даровито дете, дали ще е съсед със сръбска музика дали ще е млад моторист все някой ще тормози многото и като на човек му прекипи литват камъни и дърве. Който я е мислил тая детска площадка точно под апартаментите - евала.

в 3 часа през нощта разбирам, ама това са си деца дето си играят през деня. По-добре ли е да е блок там. Вие навремето вкъщи седели ли сте мирно? Сега децата няма къде да играят и по цял ден или са по моловете или пред компютрите. После защо са темерути. Предпочитам да чувам виканици на деца по детските площадки и да знам, че ще растат здрави и общителни, а не зомбита, за които смартфончетата са им по-ценни от семейството и приятелите.

Достойна постъпка на гласоподавател на биесиепето. Да се награди видния представител на комунистическото простолюдие със снимка с кУрнелия!!! Едва ли дъртофелника е метнал плик с вряла вода, щото предвид днешните пликове щеше сичката вода де отгоре му, карайки го да заприлича на сварен плъх!!!

Аз лично не видях водата да вдига пара след като пликчето падна. А защо вряла, защо направо не се каже, че водата е била силно радиоактивна, с цианкалий и тежки метали ... Така омразата ще избликне по-силно и ще се изпълни опорната точка на дойчевелето - "българите са зверове, затова ще ни робуват". И защо не се казва в колко часа е станал инцидентът ? Ако е било между 14:00 и 16:00, придружаващият децата е за глоба от общината.

а и подобна квартална простотия да се показва в национална медия ...

Абе някой от вас пробвал ли е да налее вряла вода в плик? Само да вметна, че полиетиленов плик се топи на доста по-ниска температура от 100 градуса, колкото са нужни за завиране на водата. Наистина в по-голямата си част България е населена с неграмотни примати със забавено умствено развитие, никаква обща култура, IQ равно на телесната му температура и образование на ром от гето!

Е аз кво пиша за простолюдието?

Който пее, зло не мисли. Пеенето денем не е престъпление, а замерването с вряла вода е.

Не се пееше - а се свирише с гайда - мигновенно си намалих звука на компа - камо ли да ми е пред блока...

Варна.... село с лампи.... класика...

В никакъв случай не оправдавам абсурдното поведение на този мъж, но е крайно време хората да се научат да спазват правилата и да зачитат правата на другите. Това, че не е минало 22.00ч,не означава, че трябва да понасяш нечии крясъци, писъци, пеене и свирене. При толкова напрегнато ежедневие и стрес, след тежък и уморителен работен ден или нощ, когато се прибереш къщи искаш спокойстви. Ако и там не го намираш наистина можеш да откачиш.

аз съм така, всяка божа вечер слушам неистовите, безумни крясъци и надвикване на "играещи дечица" под балкона ми, все едно са си у джунглата...предполагам, че във всички крайни квартали е така в панелките, направо се побърквам и после не мога да спя; а тези "журналисти" къртят просто с тази "новина"...

Само искам да попитам автора на статията и "възмутените" граждани - как точно се сипва вряла вода в найлонов плик. Ако водата наистина е вряла плика ще се размекне и пробие и по никой начин няма да може да бъде занесен пълен до прозореца. Хайде стига с тенденциозно представени новини, честно казано ако това дете свири примерно един час и под моя балкон няма да ми е никак приятно. Аз имам малко дете но никога не му позволявам да тормози другите със своите действия - това се нарича възпитание.

АБСОЛЮТНО! И аз съм имала малки деца и ванаги съм ги учила да НЕ ПРЕЧАТ на другите с викове и действия. Някои майки смятат, че като са родили едно дете, голям подвиг са направили. Децата са важни, но са важни и възрастните. Всеки има права. Ако като малки не ги учим, че са част от общество, като порастнат ще почнат гонките с колите и незачитането на другите...дълга, болна тема!

дограми и изолация от тая балканска байганьовщина или терминал 2 никой не е прав в тая ситуация мястото е кофти толкова години говорене и обяснения нищо не става

Терминал 2. Ине, няма да се върна в България.

Това че са деца не им дава право да се държат като зверчета на обществено място каквото е детската площадка. Те са буквално без контрол и възпитание за зачитане правата на останалите хора. Детските площадки не са място за концерти в непосредстена близост до жилища, където хората имат нужда от тишина и почивка. Възпитавайте си децата да зачитат правата на големите и да ги уважават.

Цитат: ""Тука има много хора, които остро реагират. Те не могат да си починат нито денем, нито вечер. През деня са малките, вечерта са големите", казва Гинка Димова. " Оставете децата да си играят, а вечерта и нощта викайте полицията, това е изпитан от мен начин!!!

Там е работата, че не си играят. Ако си бяха играли, нямаше да има проблем. Шумът от детска игра и шумът от виещо свирене на гайда са несравними.

Dobromir Dimitrow

Имате известно право, признавам! Но децата са малко в България, повече да им се радваме!!! А към тези, които нарушават нощната тишина - никакви компромиси, полиция и тормоз до дупка, няма друг начин!!!

Децата нека си играят няма лошо, но нс много хора им се налага да работят по 12-13ч на ден. На много други пък им се налага да работят и нощем. И те имат нужда от почивка и сън. Нека загрижените и възмутени родители и граждани не го забравята да научават и децата да спазват правилата. Иначе нищо добро няма се случи.

Паднах от смях като четох тази новина. Много ми се иска да видя как вряла вода няма да разтопи найлоново пликче. Поредната изцепка на някой желаещ няколко лайка повече. Но такива бол, да попитам репортера писал тази статия това ли е новината на деня за него. Бездарник. А за тези дет е нормално да се целят деца от 2 до 4 или след 10, а през другото време са склони да пребият някой, който не им позволява да се държат като цигани лудницата ви зове.

Тва дете що свири на гайда под блока? Едно време и ние поливахме хората с вода от балкона, чудо голямо..

ако свири рап сигурно никои няма да му каже нищо нали ....

Варнянченце - той е избягал от селото,но селото не е избягало от него. Да поясня - селянин е състояние на духа, не зависи от географското положение.

не обиждаи селяните келеш ... !!!

Вярно е, че площадките са място за игра на децата. Но дори играта следва да е в някакви рамки. Не може да си оставиш детето да си къса гласните струни от врещене, защото така му е хрумнало. Заведи го в гората или на стадиона на мач и нека врещи колкото иска. Не можеш да си оставиш детето да блъска с камък по железата на катерушките, защото така му се е приискало, и да го гледаш умилено (или, както е по-често - да не му обръщаш никакво внимание какво прави) и в същото време стъклата на околните сгради да звънтят от ударите. И казвам това съвсем отговорно като родител на дете на 4г. Може да е дете, но също така живее СРЕД ХОРА и следва да бъде научено на нормално поведение.

Напротив-може! Магистрала"Тракия",на път за Бургас.Сядаме да хапнем набързо в едно от"Хепи"-тата.На съседната маса,сладко детенце,хвърчи като камикадзе между масите и крещи с пълно гърло и бял дроб.Ама по-силно от най-дебелата сопранка от Миланската скала.Майката тъпо разглежда мазното меню.Тате е затънал в нерешими бизнес-проблеми на таблета. Няма по-хубаво нещо от непринуден детски смях и глъч. Но да ги поливаш с вода...вряла??? Иди се разправяй с родителите-ако има крив,това са те.

В Булгаристан патриотизмът се изразява в следното: - да си нашариш блока или терасата в бяло, зелено, червено - да слушаш кичозните реплики на възрожденски песни на Слави Трифонов - да се появиш на масова проява с евтина национална носия, препасан с бутафорен нож и пищов - да свири гайда, да се играят хора под прозорците на хората в неподходящ час и време - несъгласните веднага се обявяват за родоотстъпници и изменници на родината - да си сложиш избеляло българско знаме на колата или на терасата

Ако можех да ти дам 20 пъти + , бих го направил. Много точно си го описал.

Скоро ми счупиха предното стъкло на колата келеши, които бяха решили, че паркинга е футболно игрище. Полицаите отказаха да дойдат да съставят протокол, съответно и застрахователите отказаха изплащане на застраховката, подмяната беше за моя сметка. Явно това е начина да се процедира с келешчетата на мама и тати. След тази случка почвам да разбирам защо хората постъпват така.

Егати селския град.

Тоя кат го хвана ше го пъхна с главата надолу в контейнера за боклук и ше затворя капака след това.

В 18 часа вечерта не може да се изисква тишина!! След 22-се вика полиция! това е!!

Зависи какво разбирате под "тишина". Струва ми се, че и Вие няма да се радвате на гайдарски концерт под балкона, независимо колко е часът.

Дай си адреса, ще взема рекламния бус на KENWOOD, ще спра пред прозореца ти чакай да стане 22 ч. Има определени шумови норми за градска среда, които не трябва да надвишават определени децибели. Иди примерно в Австрия и остави малкия си дрисък да се дере като животно на детската площадка, пък после обяснявай на общинската полиция, колко е часа. Друг е въпроса, че ще трябва да платиш глоба, която ще ви накара да се биете по задниците, че да не ходите до кенефа.

БРЦК

Ами почивката е от 14 до 16 и след 20ч до 8ч. Инцидента е станал в 18ч - демек наркомана е терорист и трябва да бъде закопчан!

Т.е. през останалото време всеки може да застане под терасата ти и да си свири на воля? А може и един цигански оркестър да доведем?

човекът се е възползвал от правото си да хейти тези бездарни копе) и тяхното неграмотно свирене на гайда. и тогава някакъв неизживян тв репортер някак си е превърнал този напълно невинен хейткраим в опит за убийство и е залял мрежите с цел изкуствено създаване на сензации:))

Не оправдавам дъртия селтак, но едно е децата да играят, друго е селянче с гайда да вдига непоносим шум 24/7. Ако селянчето имаше родители с повече от 2 грама мозък, това нямаше да се случи.

Коментари - Варненец замери с плик с вряла вода деца | Днес.dir.bg

Варненец замери с плик с вряла вода деца

Клип в социалната мрежа предизвика гневни коментари сред варненци. На него се вижда как мъж хвърля от 5-ия етаж плик с вода върху деца, които играят пред блока.

Обратно в новината

Коментари - Варненец замери с плик с вряла вода деца | Днес.dir.bg

Коментари

Гайда и играещи хоро деца само ме биха умилили но сигурно припламването на родолюбието в България след като вече го бяха погребали явно дразни някои ...Днес е модерно да си родоостъпник и да наричаш Родината си ,,тази страна"-поне така ни тръбят всички продажни медии.

През деня децата пищят, крещят, викат, а вечер пиянски и наркомански сбирки до 1-2 часа посред нощ. Човек не може да се наспи и да отпочива в собствения си дом. Ще разкажа един случай. Някакъв пиян в продължение на час крещеше искам да умра Търпях, търпях и през балкона му казах още малко да повика и може да му се сбъдне желанието.

децата са огледало на родителите, а те не винаги са добри и много си глезят децата, които забелязвам че често коладят, присмиват се говорят грозно и с лоши изрази които са чули от близките си, но как никога не им правят забележка за нищо нищичко

Българското наведено племе съвсем е оскотяло. Е, хубаво е поне, че свестните българи напускат тая мизерна кочина, та поне някой да запази българщината в чужбина.

какви свестни българи не вишдаш ли каква долнопробна сволач приижда през последните години, гледат с тъпи погледи и те карат да им помагаш все едно си им и длъжен

Казвам "се евакуира"! Ще рече, всички българи, които имат квалификацията и желанието да работят, гледат да избягат от тая държава. Тук какво приижда си е за вечно правия Ганю, дето все знае най-добре и не се притеснява да хвърля вряла вода върху деца.

класиката е с изгнили карнофи да ги дрънчиш копеленцата по главите докато се разкарат

картофи

Подразнените от звука на гайда, може би предпочитат да чуят зурна?!!!

Очевидно да, след като са ти наблъскали толкова минуси! Ганю е патриот само като трябва да се покаже колко милее за kleta majka balgaria!

предпочитаме Ерик Клептън но пита ли някой

за похвална проява на деца-момче свири на гайда, другите играят хоро...И вместо овации ги заливат с вряла вода...Злобен, прост, отвратителен народ...

А чухте ли "възпитаните" ни деца как отговарят? Днес с обидни думи, утре с юмруци, а в други ден с оръжие... Няма никакво възпитание вече, няма никакво уважение към възрастни и учители. Много права дадоха на хлапенцата и много защита, това е проблемът...Те станаха нагли и безпардонни, а културното поведение липсва...Ех, Българийо, накъде вървиш...

но да ги заливат с вряла вода и да им крещят,точно когато имат чудесна проява...Ами децата виждат колко е несправедливо това...Само ги ругаем, какъв ответ искате-когато хулиганстват-ругатни, когато вдигат шум-също, когато свирят и танцуват-пак ругатни....Е, каква реакция очакваме... /м/у другото съм пенсионерка, от тези, дети ги обругавате тук.../

Бо Бо

Ако беше Шотландия, може би щяха да оценят свиренето на гайда ))

Съдейки по коментарите, плюсовете и минусите, става ясно,че във форума пишат главно пенсионери, търолове на БСП. КАКЪВ ШУМ ВИ ГОНИ? ЗАТВАРШ СИ ПРОЗОРЕЦА И ПВЦ ДОГРАМАТА УПЛЪТНЯВА ШУМА!

Уплътнява мозъка ти, но явно често я отваряш, та е излетял и той.

Gal

Веднага да се махне детската площадка и да се превърне в паркинг както се прави във всички "нормални" квартали. Те колите са по-тихи от децата....

Така е. Луди пенсии живеят сред нас вместо да са в старчески домове. Че и право на гласуване имат.

Панелни орки спорят с други панелни орки:). Небългарска държава :).

Човек се прибира изморен от работа и ако трябва да слуша часове наред някой да свири на гайда или да надува музика си е направо ад.

Правилно! Утре ще има възможността да послуша Азис и флекса на комшията, вместо българска гайда.

В нашия блок едно време имаше един дядо, който ни целеше със стъклени бутилки от терасата, докато ритахме на площадката. Ама и ние пък не се спирахме :).

По време на "колективизацията" се е прилагал такъв тормоз над тези които не искат да влязат в ТКЗС-то - по цял ден са им свирели под прозорците докато кандисат. "Гайдарчето" да си намери зала за репетиции, че иначе ще го туря и на майка му и на баща му.

не убивайте подрастващите!! някой трябва да работи , та да ви плаща пенсиите, склерита!

То детето с гайдата може да е свирило само веднъж, но по коментарите разбирам,че там шумът е ежедневен и постоянен, което може да изнерви всеки.А за шума не са виновни само децата, а и родителите им,които им позволяват да вдигат шум.

викаш фирма, сменя ти дограмата , направена от комска дървесина през 1975г. с нова новеничка от пвц или Халумин, и ще пропуснеш и новогодишната заря!

Дрън-дрън!

И ще живееш "при закрити врати и прозорци", така ли?

Кретен, как се стои при 35 градуса на застоял въздух, дебил смотан с празна глава!

Дограмата ми е сменена, от теб очаквам да ми купиш и монтираш климатици, за да мога да стоя на затворени прозорци в жегата.

Luna0102

"Това е детска площадка, децата играят тук, дали свири, дали пее, дали плаче, това е детска игра", коментира Александър Желязков. Ама то не е само детска площадка, хора живеят там. Хората да се изселят за да могат невъзпитаните родители с гаменчетата си да огласяват квартала и ден и нощ- дечурлигата през деня, дъртите през нощта. Родителите ми живеят на едно такова място във Варна, на центъра е, но кошмара е същият.

Значи при маанетата на мангасряните си мълчите, че д ане ядете бой, ама като е гайда и децаа играят хоро може да ги тормозите, а?! Тоя верно е за бой и това ако беше едно от моите деца... да кажем че лично щях да му викна линейката...

НЕ С ЛОШО, ЧЕ ТО ТЪПКАНО СЕ ВРЪЩА - ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ПО - ГОЛЯМ ПРОСТАК (БАБАИТ) ОТ ТЕБ И ЩЕ ТРЯБВА ОЩЕ ЕДНА ЛИНЕЙКА ДА ИДВА ...

Като се намери тогава ще му мисля. Дотогава всичките л*йненца като тебе, можете да бягате като ме видите.

ЕВАЛА! Един читав българин тук да каже на скотовете, че пред циганите се свиват като мижитурки, ама иначе гайдата им пречела. Да си жив и здрав, братко, и не слушай скотовете отдолу да се мъчат да философстват.

Аз съм родител на дете, което обаче никога не е играло на площадката пред блока. Когато я реновира СО, на нея започнаха да се събират хора не само от околните блокове, но и от кваратала. Превърна се в кочина. Тази сутрин, когато минах покрай нея се потресох. Минималният обем на шишетата от бира беше 1,5 литра поне 20, 2 бутилки, не патрончета, от водка и едно от мента. Това е след снощния купон на родители с деца. Не броих пликовете от чипс, зрънчо и други боклуци, като мръсни памперси и лайняни кърпички. И това вече е откакто се стопли времето. Говоря за родители, не за младежи, те спряха да се събират вечер там. Аз дори кучето си вече не разхождам наоколо. На всичкото отгоре снощи като се прибирахме от поляната, една тежко габарит на слоница ми се разкрещя, че минавам по единствената пътека с Баскервилското куче, порода дакел. На въпросът ми от къде да се прибера, ми отговори от където съм си искала. Ами от там исках и и обясних, че кочина може да прави у тях в хола, а не под прозорците на хората. Изнесли са се като пръдня от гащи, а след тях е сметище.

Разхождаш си кучето на детската площадка ли ?

Минавам покрай площадката, ако не си разбрал, защото само от там мога да стигна до поляната. Но моят даксо е сто пъти по-чист от мизерните пияндурници, които стоят, наливат се пред децата си и си мислят че са на селската мера и могат да крещят колкото си искат под прозорците на спалните на два блока.

И аз мятах найлончета с вода (не беше вряла, де) по кретенчетата долу. Бях студент, учех за изпити, а те крещяха все едно ги дерат. Няма да забравя сладката тишина, която настъпваше след като найлончето се разпльокваше около тях. За кратко, за съжаление.

Ако е бил плик за печене на пиуе може!!!

И двете страни не са прави.

Честно, ако някой ми свири с гайда пред нас - ще летят буркани. Ами следващият може да дойде с барабаните си.. А ДиДжей с новия си микс? Подкрепям - явно човека не е издържал.

Преди две години мургави тъпанари удряха тъпан на някакъв абитуриент в 3 през ноща пред блока. Съсед им метна буркан и се усмириха! Прибелмът е че никой не се съобразява с другия - дали ще е даровито дете, дали ще е съсед със сръбска музика дали ще е млад моторист все някой ще тормози многото и като на човек му прекипи литват камъни и дърве. Който я е мислил тая детска площадка точно под апартаментите - евала.

в 3 часа през нощта разбирам, ама това са си деца дето си играят през деня. По-добре ли е да е блок там. Вие навремето вкъщи седели ли сте мирно? Сега децата няма къде да играят и по цял ден или са по моловете или пред компютрите. После защо са темерути. Предпочитам да чувам виканици на деца по детските площадки и да знам, че ще растат здрави и общителни, а не зомбита, за които смартфончетата са им по-ценни от семейството и приятелите.

Достойна постъпка на гласоподавател на биесиепето. Да се награди видния представител на комунистическото простолюдие със снимка с кУрнелия!!! Едва ли дъртофелника е метнал плик с вряла вода, щото предвид днешните пликове щеше сичката вода де отгоре му, карайки го да заприлича на сварен плъх!!!

Аз лично не видях водата да вдига пара след като пликчето падна. А защо вряла, защо направо не се каже, че водата е била силно радиоактивна, с цианкалий и тежки метали ... Така омразата ще избликне по-силно и ще се изпълни опорната точка на дойчевелето - "българите са зверове, затова ще ни робуват". И защо не се казва в колко часа е станал инцидентът ? Ако е било между 14:00 и 16:00, придружаващият децата е за глоба от общината.

а и подобна квартална простотия да се показва в национална медия ...

Абе някой от вас пробвал ли е да налее вряла вода в плик? Само да вметна, че полиетиленов плик се топи на доста по-ниска температура от 100 градуса, колкото са нужни за завиране на водата. Наистина в по-голямата си част България е населена с неграмотни примати със забавено умствено развитие, никаква обща култура, IQ равно на телесната му температура и образование на ром от гето!

Е аз кво пиша за простолюдието?

Който пее, зло не мисли. Пеенето денем не е престъпление, а замерването с вряла вода е.

Не се пееше - а се свирише с гайда - мигновенно си намалих звука на компа - камо ли да ми е пред блока...

Варна.... село с лампи.... класика...

В никакъв случай не оправдавам абсурдното поведение на този мъж, но е крайно време хората да се научат да спазват правилата и да зачитат правата на другите. Това, че не е минало 22.00ч,не означава, че трябва да понасяш нечии крясъци, писъци, пеене и свирене. При толкова напрегнато ежедневие и стрес, след тежък и уморителен работен ден или нощ, когато се прибереш къщи искаш спокойстви. Ако и там не го намираш наистина можеш да откачиш.

аз съм така, всяка божа вечер слушам неистовите, безумни крясъци и надвикване на "играещи дечица" под балкона ми, все едно са си у джунглата...предполагам, че във всички крайни квартали е така в панелките, направо се побърквам и после не мога да спя; а тези "журналисти" къртят просто с тази "новина"...

Само искам да попитам автора на статията и "възмутените" граждани - как точно се сипва вряла вода в найлонов плик. Ако водата наистина е вряла плика ще се размекне и пробие и по никой начин няма да може да бъде занесен пълен до прозореца. Хайде стига с тенденциозно представени новини, честно казано ако това дете свири примерно един час и под моя балкон няма да ми е никак приятно. Аз имам малко дете но никога не му позволявам да тормози другите със своите действия - това се нарича възпитание.

АБСОЛЮТНО! И аз съм имала малки деца и ванаги съм ги учила да НЕ ПРЕЧАТ на другите с викове и действия. Някои майки смятат, че като са родили едно дете, голям подвиг са направили. Децата са важни, но са важни и възрастните. Всеки има права. Ако като малки не ги учим, че са част от общество, като порастнат ще почнат гонките с колите и незачитането на другите...дълга, болна тема!

дограми и изолация от тая балканска байганьовщина или терминал 2 никой не е прав в тая ситуация мястото е кофти толкова години говорене и обяснения нищо не става

Терминал 2. Ине, няма да се върна в България.

Това че са деца не им дава право да се държат като зверчета на обществено място каквото е детската площадка. Те са буквално без контрол и възпитание за зачитане правата на останалите хора. Детските площадки не са място за концерти в непосредстена близост до жилища, където хората имат нужда от тишина и почивка. Възпитавайте си децата да зачитат правата на големите и да ги уважават.

Цитат: ""Тука има много хора, които остро реагират. Те не могат да си починат нито денем, нито вечер. През деня са малките, вечерта са големите", казва Гинка Димова. " Оставете децата да си играят, а вечерта и нощта викайте полицията, това е изпитан от мен начин!!!

Там е работата, че не си играят. Ако си бяха играли, нямаше да има проблем. Шумът от детска игра и шумът от виещо свирене на гайда са несравними.

Dobromir Dimitrow

Имате известно право, признавам! Но децата са малко в България, повече да им се радваме!!! А към тези, които нарушават нощната тишина - никакви компромиси, полиция и тормоз до дупка, няма друг начин!!!

Децата нека си играят няма лошо, но нс много хора им се налага да работят по 12-13ч на ден. На много други пък им се налага да работят и нощем. И те имат нужда от почивка и сън. Нека загрижените и възмутени родители и граждани не го забравята да научават и децата да спазват правилата. Иначе нищо добро няма се случи.

Паднах от смях като четох тази новина. Много ми се иска да видя как вряла вода няма да разтопи найлоново пликче. Поредната изцепка на някой желаещ няколко лайка повече. Но такива бол, да попитам репортера писал тази статия това ли е новината на деня за него. Бездарник. А за тези дет е нормално да се целят деца от 2 до 4 или след 10, а през другото време са склони да пребият някой, който не им позволява да се държат като цигани лудницата ви зове.

Тва дете що свири на гайда под блока? Едно време и ние поливахме хората с вода от балкона, чудо голямо..

ако свири рап сигурно никои няма да му каже нищо нали ....

Варнянченце - той е избягал от селото,но селото не е избягало от него. Да поясня - селянин е състояние на духа, не зависи от географското положение.

не обиждаи селяните келеш ... !!!

Вярно е, че площадките са място за игра на децата. Но дори играта следва да е в някакви рамки. Не може да си оставиш детето да си къса гласните струни от врещене, защото така му е хрумнало. Заведи го в гората или на стадиона на мач и нека врещи колкото иска. Не можеш да си оставиш детето да блъска с камък по железата на катерушките, защото така му се е приискало, и да го гледаш умилено (или, както е по-често - да не му обръщаш никакво внимание какво прави) и в същото време стъклата на околните сгради да звънтят от ударите. И казвам това съвсем отговорно като родител на дете на 4г. Може да е дете, но също така живее СРЕД ХОРА и следва да бъде научено на нормално поведение.

Напротив-може! Магистрала"Тракия",на път за Бургас.Сядаме да хапнем набързо в едно от"Хепи"-тата.На съседната маса,сладко детенце,хвърчи като камикадзе между масите и крещи с пълно гърло и бял дроб.Ама по-силно от най-дебелата сопранка от Миланската скала.Майката тъпо разглежда мазното меню.Тате е затънал в нерешими бизнес-проблеми на таблета. Няма по-хубаво нещо от непринуден детски смях и глъч. Но да ги поливаш с вода...вряла??? Иди се разправяй с родителите-ако има крив,това са те.

В Булгаристан патриотизмът се изразява в следното: - да си нашариш блока или терасата в бяло, зелено, червено - да слушаш кичозните реплики на възрожденски песни на Слави Трифонов - да се появиш на масова проява с евтина национална носия, препасан с бутафорен нож и пищов - да свири гайда, да се играят хора под прозорците на хората в неподходящ час и време - несъгласните веднага се обявяват за родоотстъпници и изменници на родината - да си сложиш избеляло българско знаме на колата или на терасата

Ако можех да ти дам 20 пъти + , бих го направил. Много точно си го описал.

Скоро ми счупиха предното стъкло на колата келеши, които бяха решили, че паркинга е футболно игрище. Полицаите отказаха да дойдат да съставят протокол, съответно и застрахователите отказаха изплащане на застраховката, подмяната беше за моя сметка. Явно това е начина да се процедира с келешчетата на мама и тати. След тази случка почвам да разбирам защо хората постъпват така.

Егати селския град.

Тоя кат го хвана ше го пъхна с главата надолу в контейнера за боклук и ше затворя капака след това.

В 18 часа вечерта не може да се изисква тишина!! След 22-се вика полиция! това е!!

Зависи какво разбирате под "тишина". Струва ми се, че и Вие няма да се радвате на гайдарски концерт под балкона, независимо колко е часът.

Дай си адреса, ще взема рекламния бус на KENWOOD, ще спра пред прозореца ти чакай да стане 22 ч. Има определени шумови норми за градска среда, които не трябва да надвишават определени децибели. Иди примерно в Австрия и остави малкия си дрисък да се дере като животно на детската площадка, пък после обяснявай на общинската полиция, колко е часа. Друг е въпроса, че ще трябва да платиш глоба, която ще ви накара да се биете по задниците, че да не ходите до кенефа.

БРЦК

Ами почивката е от 14 до 16 и след 20ч до 8ч. Инцидента е станал в 18ч - демек наркомана е терорист и трябва да бъде закопчан!

Т.е. през останалото време всеки може да застане под терасата ти и да си свири на воля? А може и един цигански оркестър да доведем?

човекът се е възползвал от правото си да хейти тези бездарни копе) и тяхното неграмотно свирене на гайда. и тогава някакъв неизживян тв репортер някак си е превърнал този напълно невинен хейткраим в опит за убийство и е залял мрежите с цел изкуствено създаване на сензации:))

Не оправдавам дъртия селтак, но едно е децата да играят, друго е селянче с гайда да вдига непоносим шум 24/7. Ако селянчето имаше родители с повече от 2 грама мозък, това нямаше да се случи.