Обвиниха персонала за хранително натравяне в детска градина

Принесена от персонала стафилококова инфекция е причината за хранителното натравяне на 20 деца от варненската детска градина „Звънче”, съобщи "Дарик".

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха персонала за хранително натравяне в детска градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Актове? Как така актове? Та те трябва да бъдат най-малкото уволнени. Дано бащите на болните деца им изпочупят ръчичките така, че да не могат после едни филии да си препекат.

Лабораторните резултатите от взетите проби показват наличие на инфекцията, която е изолирана от три служителки на кухнята майка, от храната и от инвентара, в който е била пренесена. На служителките ще бъдат съставени актове. Стига бе ... пак най-нишите - виновни. Искам някой да ми обясни ... как една жена, която е съгласна да работи тази работа, почти без пари, защото явно не е добре образована ... може да знае, че е болно и заразна??? Смешници ... в цивилизациования свят ... шефовете получават многото пари ... и понасят отговорността, а при издънка - подават оставки ... тук простите женички - най-виновни?!?!?!

стига бе! ще ги карат да си мият ръцете, тенджерите, и ооо ужас да измият и дезинфекцират помещението?? това е недопустимо! къде дремят профсъюзите??

На третия подобен инцидент за една година, да се освободят шефовете общинари. Явно не са за тия постове.

Аааааааа, не може така, трябва да лапаме монетки. Както винаги, персоналът го отнася.