Коментари - ”Атака” поиска оставка на областния управител на Варна и заместника му | dnes.dir.bg
назад

”Атака” поиска оставка на областния управител на Варна и заместника му

"Атака" поиска оставките на назначените от БСП и ДПС областен и зам.-областен управител на Варненска област - Иван Великов и Мерткан Ибрямов.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” поиска оставка на областния управител на Варна и заместника му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВОЛЕНЕЕ,ТИ СИ ЕДНА НОСТНА КЪРПА В КОЯТО СА СЕ ИЗСЕКНАЛИ СТАНИШЕВ И МЕСТАН.

Неграмотниците първо да бяха отделили печенегокуманоузките (гагаузките) топоними от Османските. Или гагаузите не са българи, а турци? Не може всичко тюркско или мюсюлманско да се обевява за "турско"... Да не забравите да "оправите" Албена! Все пак етимологията идва от албениз, ал бана, ал бени!!! Красотка звучи много по-славянски и ще е актуално сред туристите... Но и Хубавица става.

сетила се мара,да се побара.воленеее ,твоята партия участва в назначаването на валий във всички области.

ВОЛЕНЧОО,АКО МОЖЕШ ДА СЕ ВИДИШ ОТ СТРАНИ,КАКВА ЖАЛКА КАРТИНКА СИ.В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е НА ОПЪКИ-ПОПОВЕТЕ СА НИ ПЕДЕРАСИ,СЕДЕСАРИТЕ НИ СА КОМУНИСТИ ,НАЦИОНАЛИСТИТЕ НИ ГЛАСУВАТ ЗА ВАЛИЙ.

Хане,хане как се казваш Тукту и.и п........укту?

Къде ще поискате оставката в ПАРЛАМЕНТА или на СЕЙШЕЛСКИТЕ ОСТРОВИ???

ТОВА ИМЕ "АТАКА", СПОРЕД МЕН НЕ ПОДХОЖДА НА ТАЗИ ПАРТИЯ ! ТЯ, ТРЯБВА ДА СЕ НАРИЧА "ПАРТИЯ ПОДЛОГА", А НЕ АТАКА !....

Волен естествено ще заведе Деница на Варадерото!Станишев кой да заведе?Някоя червена бабичка!От Герб Борисов катереше на правителствения самолет дами от гъди-гъди шоуто!Пък и с патерици на плажа!Лошо!Доган ги крие по сараите!Забулена в Куба на плажа ли да показва!??Да живее българският национализъм и Волен!

кукувица кука на зелена бука дойде ли летао че кусаме.........

СТАНИШЕВ БИ ЗАВЕЛ ВЕГЕНИН

Късно е Воленчо. Употребиха те вече.

Депутатите от "Атака", водени от лидера на партията Волен Сидеров, са били в Куба като туристи. Това обясни посланикът на Куба Тересита Капоте. В интервю за Би Ти Ви тя опроверга твърденията на депутатите на националистите Деница Гаджева и Десислав Чуколов, заявявайки категорично, че посолството не е било ангажирано по никакъв начин с тяхното пътуване, нито им е уреждало срещи там. Припомняме, че в началото на декември бяха разпространени снимки на Волен Сидеров, Деница Гаджева и други депутати от "Атака" от плажа "Варадеро" в Куба.

Уважаема синьорина Чуколина! Поздравлявам те за коментара. Само факти и никакви прилагателни. Оставаш всеки да си прави сам изводите. Бих ти препоръчал вместо Чуколина да пишеш Анжелина. По благозвучно е. Помниш я песента, нали-Синьорина Анжелина. Но в последна сметка избора е твой.

ВОЛЕНЕ, ТИ ТРЯБВА ДА ПОИСКАШ ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗАЩОТО ПРВИТЕЛСТВОТО Е ОТГОВОРНО, ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВАТА ! НО АЗ МИСЛЯ, ЧЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО, ЗАЩОТО ОТ ТЕБ И ОТ ТВОЯТА ПАРТИЯ, ВЕЧЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ! А И ТИ НЕ ГОВОРИШ СЕРИОЗНО, А САМО "ХВЪРЛЯШ ПРАХ" В ОЧИТЕ НА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, ТОВА ТИ Е СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРИК ! НЕ СЛУЧАЙНО ТЕ НАРИЧАТ "ДОЛЕН СИДЕРОГЛУ" !....

Не е толкова глупав ,че с долен герберски трик ще го предизвикаш.

Скоро ще осъзнае грешката която допусна подкрепяйки червената и депесарска пасмина.

ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА! А може ли да си представите ако Пеевски бе назначен за директор на на ДАНС , цялата информация на разузнаването от света ще е на бюрото на ДПС./съмнявам се това дали ще го пуснат на вашето внимание/

Клоуни

"Дръж приятелите близо а враговете още по-близо"!Волен направи държавата да работи.Той да е във власта.От него да зависят.Той да не допуска потурчването на България и циганизацията на нацията!Да им бъде трън в очите а от Брюксел да не могат да ритат срещу националистите защото всичко е според закона!

Ти добре ли си? Твоят Волен, е подлога, на Доган и Станишев. Трябва да гният в затвора, а не по плажовете в Куба. Промит и примитивен мозък.

Той бе подлога и на друг, на който ти продължаваШ да бЪдеш ПОДЛОГА.

Посланикът на Куба Тересита Капоте заяви категорично, че депутатите от "Атака", водени от Волен Сидеров, са били в Куба като туристи. Посолството не е било ангажирано по никакъв начин с тяхното пътуване, нито им е уреждало срещи там, опроверга посланик Капоте твърденията на депутатите Деница Гаджева и Десислав Чукалов. Тя отказа повече коментари с аргумента, че става дума за вътрешни проблеми и не би желала да бъде замесвана, особено в качеството си на дипломат. Припомняме, че в началото на декември бяха разпространени снимки на Волен Сидеров, Деница Гаджева и други депутати от "Атака" на плажа "Варадеро" в Куба. Тогава всички, включително Сидеров, твърдяха, че са били на официално посещение в качеството си на български депутати, членове на Групата за приятелство с Куба. Гаджева заяви, че в Куба депутатите са проучвали антиколониалната и здравната политика на страната и са провели работна среща с депутат от парламента. "В Куба бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на държавата Куба.Ние бяхме единствената българска делегация, която беше приета в парламента на Република Куба", твърдеше Гаджева. Според депутата Илиян Тодоров, "изследване на корените на колониализма" е бил поводът за посещението. Той също твърдеше, че инициативата била осъществена със съдействието на посланика на Куба у нас Тересита Капоте.

Скандали с националистите винаги е имало и ще има!Те са трън в очите на неолибералите и соц.демократите!Глобалистите не ги понасят!Какво от това че Волен и Деница били на Варадерото?А на погребението на Мандела американският президент Обама открито пред очите на цял свят на жена си сваляше шведската премиерка!Жена му после кака реагира!С кой са се срещали от кубинските политици си е работо на Атака!Азотноторовия завод в Враца можеше да работи само за Куба но нашите "демократи"гледат да не им дърпат ушите от Америка!

Театри на АТАКА, хем крепят ДПС хем искат оставки на тия , които подкрепят,атакистки боклуци.

"Рожби ехиднини ! Кой ви предупреди да бЕгате от идещия гняв ?" Матея, 3.7

Златното пръстче на Волен докара правителство на комунисти и турци. Те назначават директно областните управители. ПП Атака може да искат ама нема бутане. По добре да ходят в Куба и Северна Корея да се срещат с братските партии там. Венсеремос!!!!

АТАКА , ДА ИСКА И ОСТАВКАТА НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ,ЧЕ КАКТО Я Е ПОДКАРАЛ НА КРАЖБИ ,ЩЕ ЗАТРИЕ МВР ,ЧЕ И ДЪРЖАВАТА .ЗА КАКВО ГО ТЪРПЯТ ОЩЕ САМО ЗУЛУМИ ПРАВИ.

Що се пишеш МВР? Направо се пиши "БМВ" ЕООД. Така ще е по-ясно кой си.

Нескопосан опит за съживяването на политическият туп Юруш

БСП: "Ние сме на всеки километър"! ДПС: Ние - също!

Областни и Замесник Обласни управители назначени в България след преврата на БСП/ДПС: -Бургас -Юсеин Мехмед, -Варна-Маткан Ибрямов, -Габрово-Кенан Ашиков, -Добрич-Исмет Хабил, -Кърджали-Муса Сайдаахмед, -Ловеч-Юнал Масъков, -Пазарджик-Юмер Хамза, -Плевен-Енгин Кючуков, -Пловдив-Юксел Расим, -Разград-Севгин Шукри, -Русе-Айдън Караахмед, -Благоевград-Муса Палев, -Силистра-Насуф Насуф, -Търговище-Емел Расимова, -Хасково-Кадир Исов, -Сливен-Неджим Ахмед, -Смолян-Бейхан Дуран, -Стара Загора-Тонджа Йостург, -Шумен-Левент Зекериев, -Ямбол-Ахмед Мехмедов Българи, драги сънародници, дори и вие, които гласувахте за БСП-ДПС-Атака, това харесва ли ви. Ако отговора е "не" мислете пак как ще гласувате за в бъдеще.

Партийците съобщават, че организират протест на 7 януари от 12 часа пред сградата на областната управа във Варна. За да се различават от останалите граждани, партийците съветват, последователите на Атака да носят по едно портативно ибриче в дясната ръка и един фес на главата. Това е важно, за да се знае бройката на протестиращите, за да им бъдат изплатени надниците от Сарай ООД навреме

РАБОТНИЦИТЕ ОТ АТАКА ПРОВЕДОХА ПРОТЕСТИ ПРЕД ОФИСА НА ФИРМАТА. ПОВОД ЗА ПРОТЕСТА СА ЗАБАВЕНИТЕ ИМ ЗАПЛАТИ ОТ СТРНАНА НА ПРЕЗИДЕНТА НА ФИРМАТА АХМЕД ДОГАН, КОЙТО СЕ ОПРАВДА, ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ ЗАКЪСНЕЛИ ЗАРАДИ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ АТАКА ЗАПЛАШВАТ С БЛОКИРАНЕ НА МАГИСТРАЛА ХЕМУС ДО ВАРНА, АКО ДОГАН НЕ ИМ ИЗПЛАТИ ЗАПЛАТИТЕ ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ!

Я мъника помиар се е взел за вълкодов

Явно паричните преводи към Сидерибрикчи са намалели.Комунетата и рязкарабинерите се стягат за месец май.

Кой ще плаща за промяната на имотни и други документи на частни лица смяната на 215 местности ?Само се представете за една самореклама на лъжепатриотите колко собственици ще бъдат засегнати?

Съветският юруш ще сменя турските имена с руски ли? Ами ако сред набедените за турски имена има и чисто български? Това вече е ставало в миналото - под претекст че са турски ги прекръщават на "славянски".

Гарги, по начина, по който се изразяваш, би трябвало да си варналия. И да не си, препоръчам ти да прочетеш в Афера, за гостуването на Томова на кмета на Измир, заедно с други варненски журналисти. Има го в архив. Та тя написа там -турците са 100 години пред нас. Те съвсем не са ни душмани. Ние самите сме душмани на себе си. Не защото се мразим. А защото се мразим без причина. А умразата не ражда нищо хубаво.

после да сменят и гръцките имена, а също гръцката махала да се казва българската махала.

Кир Костакис, ще мине едно поколение като един миг. И новите хора ще навикнат с новите имена. Не че това преименуване е най важното нещо в момента. Но защо пък не. В плевенско има много турци, които заминаха на работа в Европа с българските си имена. Наш семеен приятел Асан се преименува Александър. На запад му викат Алекс и той е много доволен от това. А Айшена сега е Анелка в Чехия и цялото семейство и е приятно, когато чехите се обръщат така към нея.

гаргамелчоооо, кво правиш в ПАЛЕСТИНСКИЯ ГРАД ТЕЛ А ВИВ...

Ха,ха сетил се болен да си свали феса.Късно е чадо вече си уважен изотзад.....

Волен както предвиждаха специалистите след нова година започва да плюе правителството!! Разбра че не зависи вече нищо от него и иска да се опита пак да дръпне електорат!! Мандалото хлопна , има една приказка много вярна....Човек си гради реномето и доверието цял живот,но може да изчезне само за миг!! Ти си примера за това,ако беше държал неутралната страна и уж идеализма на другите избори можеше да събереш и повече!!! Не става да обръщаш задните си части 3 пъти за няколко години!!

Приятелю МДАА! Наверно ти е известно, че политиката е изкуство на възможното.. А също така и на компромис в определени граници. Всичко това добре е известно и на Волен и той доста добре го спазва.. Той не попречи на идването на ДПС на власт, защото тая партия е все пак само един политически опонент. Докато Бойко е един доказан враг. Който нагло се опита да разбие Атака, по заповед на Уорлик. Е, луд ли е според теб Волен, та да допусне Бойко отново до власта. Хайде сега Бойко да ходи при Уорлик за подкрепа.

Като не харесва да не подкрепя никой,можеше да има нови избори и да си запази рейтинга и партията и занапред,това не е решение и оправдание да продаде държавата и народа на разбойниците заради това че някой му е крив!!

Истината е че истинския националист трябва да мисли за народа,а не как да си отмъщава на някой си!! Гербаджиите го отсяха като купиха депутати верно е, сега не направиха ли същото Бсп-Дпс за да го отсеят...и в крайна сметка негативите за него!!

ГАРГАМЕЛЧО ИЗЛЪЧВАШ ОТ тел а вив НЕ Е ЧЕСТНОО...

Доганя плаща на СерГЕЯ и затова България ще стане турска провинция скоро.

Шефът на групировката СКАТ и Националния фонд за спасение на Бойко Валери Симеонов Балевски за пореден път избяга от въпросите на телевизия АЛФА. Псевдопатриотът за сетен път бе гост в предаването на БТВ Лице в Лице, като тема на разговора бе национализмът. Явно за Балевски е признак на национализъм това да хвърляш клевети върху лидера на българските националисти Волен Сидеров. Екипът на телевизия АЛФА попита Валери Балевски защо групировката му саботира подписката на партия АТАКА относно референдума за българската земя, като дори му бе предоставена бланка, на която да се подпише Симеонов отказа. Балевски не отговори и на друг въпрос, а именно защо след като има предписание за премахване на незаконно поставени антени на СКАТ ТВ в Малко Търново не го е направил. Припомняме, че кметът на странджанската община Илиян Янчев заяви пред телевизия АЛФА, че групоровката СКАТ ще бъде глобена. С поведението си Симеонов Балевски доказва само едно, а именно, че българският национален интерес едва ли е сред приоритетите на псевдопатриота.

Една може да стане добра домакиня! Но Болен не може вече нищо, защото задмина и най-тъпата е един политически труп, който ще бъде погребан заедно със сегашните управляващи - завинаги!

ГАРГАМЕЛЧООООО, ЗНАЕМ ОТКЪДЕ ПИШЕШ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА СЕ СПЪНЕШ ВЪВ БАНЯТА И ДА СЕ НАМУШКАШ БЕЗ ДА ИСКАШ 6 ПЪТИ В КОРЕМА..,

Гаргамелиус-ти си един малоумен Костовист,Седераст,Соросоид и отявлен Педерунгел-мри в мъки продажнико на Православна България.... Напред Атака,Кураж Волене-мачкай Фесовете,Потурняците и Капиталистите от БСП... А докога България с най-високият връх- Мус Алла-х.....Волене прекръсти върха БГ първенец на Християнският си еквивалент-"БОЖИ ВРЪХ" !!!!!!! Алелуия!.......Слава на Господа Нашего-Исуса Христа! АМИН!............

Сидеров не може да мачка,а да лиже догански задници...

Сидеров пори гейберски анали....ауууууу, как болииии...:))))

Имало едно време една партия Атакааа...Нейният лидер бил продажник,лъжец,сребролюбец и страхливец...

...и почитател на Доганя,Сергея и беяяяя...

Волен и Бойко са единствените харизматични политици в България. Това го каза Недялко Недялков в предаването на Хекимян. А доколкото знам, той не е нито атакист, нито фен на Волен. Волен може да е неудобен на мнозина. Може да обича хубави пури, пиенета и жени.Ако въобще това може да се нарече лошо качестгво. Но никой никога няма смелоста да каже, че той е лош политик. Нито един не е имал до сега куража да заставе очи в очи срещу него на телевизионен диспут. А това говори много на обикновените хора кой кой е и за какво се бори.

наглост бе,Болен Сидер ефенди, та точно ти,благодарение на което управлява ДПС БАЛАБАР С КОМУНИСТИТЕ , имаш нахалството пак да яхнеш недоволството във Варна!!!!! Осран си твърде много Сидер ефенди, по добре бягай към Куба да учиш кол............

Най верния коментар!!Крадеца вика дръжте крадеца!!

ДОГАН ЕДИН ПЪТ ДА ЗАБАВИ ПЛАЩАНИЯТА И АТАКА ВЕДНАГА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ БУНТУВАТ

Късноооооооооооооо е Волене! Късно е! Ти вече го НАЗНАЧИ,а сега какво ИСКАШ..........? Време е,ВЪРВИ си!

Атака може да е в един следващ парламент,ако незабавно разтури този парламент.Но,Сидеров погреба Атака...

АТАКА ВЕЧЕ НЯМА ТАЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО РАЗТУРИ...СИТУАЦИЯТА Е ПРОМЕНЕНА

За съжаление си много прав.

По-точната дума беше-"мажеше"...