Вариант за новите мерки: „Зелен сертификат“ за лекари, учители и социални работници

Според зам.-министъра на здравеопазването "зеленият сертификат" може да се въведе и за местата, на които се събират много хора

Обратно в новината

Коментари - Вариант за новите мерки: „Зелен сертификат“ за лекари, учители и социални работници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това стане болниците и училищата трябва да се закрият, като знам, че и лекарите и учителите в голямата си част са в предпенсионна възраст, повечето няма да се замислят много и ще напуснат.

Тъпанари, сложете си ваксини.. какво трябва още да стане и колко хора трябва да умрат още за да ви дойде акъла в главата.. да имаш възможност да се предпазиш и да не го направиш си е чисто самоубийство.. остави това но се претъпкват болниците заради такива малоумници и хората и с други проблеми измират по линейките. Може ли цял свят да го е проумял това нещо само българския народ да е пак най-умен… нямам думи. Егати и дискусиите за зелен сертификат или не.. това в Европа от половин година важи и хората се радват, че го има! Само у нас пак са пренебрегнати …

Нямащия думи, наистина щеше да е по-добре да беше замълчал, отколкото да пишеш глупости. Ваксинирал си се - добре, твой избор.Носи си маската пожизнено и остави другите да си направят своите избори! А и какво правиш в този форум? За теб нещата вече са решени, да му мислим ние, неваксинираните, как да отстоим правата си на човешки същества, как да отстоим правата си по Конституция (справка събитията в Австралия!).

Поредния малоумник играещ по свирката на глобалистите ! В така нареченото "Ново нормално" ,няма абсолютно нищо ,което дори малко да се доближи до нормалното ! Пълен идиотизъм и сатанизъм са всички напъни на глобалния елит за разчовечване и тотален контрол ! Това без въставане и революция няма да се премахне ! Гответе се !!! Първо обаче трябва населението да го проумее и да се събуди от дълбокия сън !!!

Ваксинираният заразява и бива заразяван. Който го е страх да се ваксинира. Не трябва нещо такова да е задължително.

И УЖ БИЛО ДОБРОВОЛНО, КОНСТИТУЦИЯ, КОНСТИТУЦИЯ КЪДЕ СИ ????????????????????

Че те така почнаха - С ЛЪЖИ. Всичко щяло да бъде доброволно.

Отдавна трябваше да стане.В цяла Европа е така и нещата вече се нормализират.

коя Европа се нормализират?

Как се нормализират? С непрекъснато боцкане ли?

Тъпите европейци не щат да мрат. А обещаха!

В момента има пик, но не на вируса, а на дискотеките, в софия, а и в другите големи градове, са пълни и никой нищо не може да ти направи, идва рзи и охраната им казва, че собственика го няма и съответно няма глоба, дискотеките пращят здраво, 2 дена по-рано звъниш и ти казват, че няма места, а вътре е по - набутано с хора и от финала на шампионска лига, какъв сертификат какви 5 лева, всичко е бошлаф с бизнес цел, медицината тук не играе

Тебе някой кара ли те да ходиш на дискотека?????

ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПКИ ИСКАЛИ ДА ВЪВЕЖДАТ ЗЕЛЕН ПАСПОРТ :))) Да ви е честит поредния олигофрен на ЧЕРВЕНАТА власт след Луканов, Виденов, Орешарски и СерГей.

Зелен или пенбян сертификат, вакси паспорти, или всякакви документи с еко наименования имат единствена цел - да разделят обществото. От далечни времена е известно, че разединен враг лесно се побеждава! Елита е обявил война на човечеството (за който не е разбрал) и използва правителствата които сме избрали за своя пета колона! Нашите власт имащи са толкова тъпи, че не разбират , че след свършената мръсна работа от тях ще бъдат хвърлени на тълпата за "възмездие" - изгорял бушон!

ДОЛУ РАДЕФ. ДОЛУ ШАЙКАТА МУ.

Рублен се оказа по-лош от Боко, а той беше който ни събираше на Шипка и ни казваше, че няма вирус.

Толкова ли не разбрахте, че има наложени квоти за ваксинация от ЕС! - Ако не ги изпълни правителството, няма да има пари от фондовете за възстановяване. - А България реално няма икономика, произвеждаща добавена стойност, която да остава у нас. - България я кара на подаяния от ЕС и заеми, за това е цялата тази маскария на Правителството.

А аз евах сестра ти и то 3 пъти. ходи сега доказвай, че нямаш сестра. Ей... като почнете с измишльотините, па накрая и си вЕрвате.

Типичен отговор на нискоинтелигентен платен трол! - При липсата на контрааргументи започвате с обиди и лични нападки! - и аз така се засегнах, че ми стана гадно и повече няма да коментирам :)

напротив дете глупаво. направих АНАЛогия м/у думите ти и стара поговорка за сестрата... ти си същия олиго... хвърляш обвинения без грам ДОКАЗАТЕЛСТВА И АРГУМЕНТИ. ТЕОРИЯТА не е АРГУМЕНТ.

Авер, не знам дали е измислица или не, но е единственото логично обяснение за безумните действия на правителството. Има подписани документи и договорености на държавата които не са достъпни за простолюдието като нас и за тези документи може само да гадаем по реалните действия на управляващите, особено ако са крайно нелогични с обстановката в страната.

"Има подписани документи и договорености на държавата които не са достъпни за простолюдието като нас" ауууу... ама ти го знаеш това... виждал си ги... има ги... няма как да ги няма... щом казваш... ние простолюдието... ама ти не си ли от нас? как го знаеш това? ей така бе а м/у другото. изнасяй се от апартамента. Имам едни документи дето е мой вече, а не твой... ама те не са за простолюдето и няма да ти ги покажа... ама ти вЕрвай... ей такива са ти думите.

Аз ти говоря за логическо обяснение, ти явно не разбираш какво е логика. Пиша за подписани документи, за които простолюдието не знае (аз съм от простолюдието), документи, доказано от историята, които излизат с годините (например от втората СВ) Ама явно и за история не си чувал. Колебая се в определението, трол ли си или малоумник. Покрай написаното от теб се сетих за стария виц - чукче не читател, чукче писател! А за документи за това, че си станал собственик на моя апартамент сигурно не си чувал за нотариален акт!

Време е за Групи Народна Власт и разчистване на безродната олигархия и многобройните и прислуги ! Революция !

аха... за един дришльо оръфляк, ще хода ня революция докато той прави ръкоделие пред компа... аре бе... как не.

хора няма логика да се убеждаваме един друг че тези инжекции убиват и нямат за цел нашето здраве. Ние това си го знаем, както го знаят и тия които натискат за инжекци и сертификати и налагат всякаки ограничения и пречки за инакомислещите нормални умни хора, отказващи да им се подчиняват! Те много добре знаят че всичко това е за контрол и депопулация! Няма нужда да задавате въпросите защо ги налагате след като и тия се заразяват и то повече и бноледуват и разпространяват. Има единствено смисъл да се излиза на протест но не мирен и да се обяви тотално повсеместно гражданско неподчинение. Всичко останало е кучето си лае керванът си върви!

Фигура фашист, който остави не само кораба с отровите до брега да потъне и цялата ни държава ...а негово служебни правителство да банда фашизоидни краварски продажници....

Това е експеримент - научен и медицински, плюс изнудване за пари, вменявайки на здрави хора, че са болни от нещо от което не са...

Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Чл. 57. (1) Основните права на гражданите са неотменими. (3) При обявяване на война, на военно или друго извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в чл. 28, 29, 31, ал. 1, 2 и 3, чл. 32, ал. 1 и чл. 37.

Че тук никой не ти налага на сила ваксинацията ... това е твой избор! Или ще си ваксиниран и ще работиш и ще пътуваш, или няма да се ваксинираш и ставаш крепостен селянин! Все пак са ти дали избор ... #саркастично

в тази връзка да нося маска за мен е унижение!!!!! Затова никой да не носи маска! Второ ние сме в извънредна епидемична осбтановка, а не в извънредно положение - което значи че всяка заповед е нелигитимна още повече че те заставят да нарушаваш конституцията Всеки който ви карада носите маска ви принужадва да нарушавате закона ( като следвате заповедтта ) което е наказуме с до 6 години затвор!

Никога няма да гласувам за партия и президент,подкрепили и подписали този геноцид,над народа,тези надминават Менгеле в полета на мечтите си!

Абе преди 2 дена чух по телевизията ... нацуинален ефир мисля нова беше, че по-малко от 25% е ваксинирания МЕДИЦИНСКИ персонал !!! Що така ? Нали е много убаво тва ваксината ? Или знаят нещо което не се казва ? Та аз все со мосля като се ваксинират поне на 90% медицинския персонал и аз да се замисля .....

От как се е, мила моя майно, льо, пландемия появила, от тогаз са се, мила моя майно, льо фашист до фашиста заредили!

Антителата да не да са противопоказни, че ни ги мерите!? Или с кръвен тест не може да вкарвате хидрогел в мозъци през носовете на стадото....

Само да питам, тези същите мерки ще важат ли за Парламента и дУпЕдатите, за Резиденството и разните сладки държавни службички?

Всеки изрод, който се опитва да наложи зелен паспорт и задължителна ваксинация ,е за публична екзекуция! Става въпрос не за ваксини, я за експериментални субстанции, в които не е ясно какво има които не са изследвани в дългосрочен план за безопасност и изобщо не се знае какви са сериозните дългосрочни отрицателни ефекти. и усложнения. Видяхме вече доста починали от ваксините, И много лекари, както и хабилитирани лица не са си слагали и нямат намерение да си слагат от тази дрисня! Нали разбрахте, че в Европа и САЩ никой не кара политическите лица, както и разни богаташи да се ваксинират - това си било тяхно право и решение според дементния президент на САЩ. Ама за другите било задължително, защо бе?!

подкрепям те на 100%! Има ли още някой да се чуди защо е имало народен съд?? Нима не искате сега пак народен съд за тия фашисти които отнемат свободите ни и поробват децата ни завинаги? Или някой ще каже че тия са цветът на нацията - кунчев, кантарджиев, ангелов, кацаров, мутафчийски, ананиев, лайното от снимката на тази статия и много други???? НАРОДЕН СЪД И РАЗСТРЕЛ ЗА ВСИЧКИ ТЯХ!

Ти си толкова лекар, колкото аз съм балерина от Болшой Театър...

Цялата тая чудесия щеше да има медицинска, повтарям - МЕДИЦИНСКА логика, ако ваксинираните не се заразяваха и не заразяваха околните. Доказа се, че не е така. Ей така се раждат конспиративните теории - с нелогични управленски решения.

преди да повтаряш, вземи малко да почетеш Едно е да си ВАКСИНИРАН, друго е да си ИМУНИЗИРАН Едното е слагане на ВАКСИНА, другите е ИЗГРАЖДАНЕ НА ИМУНИТЕТ. Част от хората със слаба имунна система може да се ВАКСИНИРАТ, но да НЕ ИЗГРАДЯТ ИМУНИТЕТ. Аре правете разликата вместо да тролите на ишлеме и да се правите на интересни.

аха... и още нещо... ще се правим на интересни с ИП сменячките ли? ок... аре да видим..

Няма вирус беееееееееее Аре на Шипка бееееееееееее УстаФка бееееееееееееее Кво стана ма Румба Джумба? Нещо умекна юмручето...

Господин министър,защо колежка ваксинирана с Пфайзер е с антитела 25,а неваксинирана с 37 и с отрицателен ПСР при изследвания през септември по команда от болницата? Обяснете медицинската логика.

явно локдауна се отлага за след изборите ако има стабилно правителство независимо от кого е съставено

кажи ми как ще съставиш стабилно правителство от 4 партии дето се плюят една друга и ги обединява само идеята да са в управлението?

Наври си го някъде сертификата!

Тая простотия в България ще се изроди и накрая ще ти го дават фалшив на входа на ресторанта или дискотеката или киното или където и да било срещу някаква символична сума от 4-5 лева, после върви проверявай че не са ти взимали проба и т.н, просто безмислено упражнение с тези сертификати !

даже на някои места и без пари ще го дават, само и само да влезеш

Зелен паспорт и в училищата. Там се събират хиляди деца . После заразяват десетки хиляди българи. Разбира се,ако има вирус.

Глупак!