Върховният съд върна за втори път делото за изнудване срещу Веселин Марешки

Лидерът на "Воля" и Красимира Колева отново ще застанат пред Варненския апелативен съд

Обратно в новината

Коментари - Върховният съд върна за втори път делото за изнудване срещу Веселин Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тая физиономия. Няма да му излезе късмета. При Бай Ставри.

Освен ако му сложат хавлия. Без значение. Къде.

На тоя кога ще му махнат мутрара от сградата до Пощата?

Не щем стихотворения ... Искаме Арести и ОБВИНЕНИЯ !

Хайде веско на топло! Да не вземеш да настинеш....

то като му видиш на Марешки погледа и получавяш уплах...трагедия станя нашята политика пълна

Я КГБ зетя. Тоя се усети че самая магучая отива на майната си и продаде бизнес за доларчета. Само дето остана в губернията голяма грешка ще го одрусат

"Налице са и фактически изводи на съда, изведени в противоречие с доказателствата по делото", пишат от ВКС"... тоест присъдата е в противоречие с доказателствата по делото, дали съдийския състав не харесва подсъдимия или пък е бил мотивиран по друг начин... е въпрос от компетенцията на Гешевите хора ;)

На Магарешки ми падна Чадъра. Тиквата е в немилост.

Играта свърши! “Цветан Цветанов хвърли бомба по повод миналото си в ГЕРБ и близкото си сътрудничество с Бойко Борисов. Ето какво разкри Цветанов за миналото си като вътрешен министър на България; - Когато станах министър на МВР трябваше по нареждане и списък, даден ми лично от Бойко Борисов да арестувам всички силови босове на групировки в България. Целта не беше да направим нещо за страната. Борисов изобщо нямаше такива намерения! Той просто искаше да вземем пари от тях, ставаше въпрос за стотици милиони левове. Спомням си, как му се носеха чантите лично в Бояна. А после тези чанти потъваха някъде. Не знам къде Борисов винаги прибираше парите, като твърдеше, че ще се ползват за партийни дела. В последствие ние в МВР трябваше да направим така, че тези хора да не получават присъди! Но затова Борисов си има пора и в съда, и в прокуратурата. Все още си спомням кок той се обясняваше пред медиите, как той ги хващал, а прокуратурата и съдът ги пускали, но тези, които бяхме в нещата знаехме кои се пускаха и защо!

Още ли е жив този Магарешки боклук.

Говори като форсиран трабант.

Ето това е съдебната система в България! Какъв Шенген какви 5 лв. бе уважаеми съграждани?!

Пълни простотии бяха писали в мотивите не е истина. Жалбата на пострадалия била доказателствено средство… и това ми били апелативни съдии!!! И други глупости имаше и други глупости. Жалбата била особен частен документ и нямала общо с обикновените такива. Някаква нова юриспруденция развиват във Варна. Поне това ще е последното връщане. Да видим какво ще измъдрят.

И така напред-назад докато си плащаш да не си в затвора. Съдебна система та дрънка...

Този още ли не е в затвора

Не му било удобно там и си почива отвън !