Върховният съд върна делото на Джок Полфрийман заради пропуск

Препис от искането на главния прокурор Сотир Цацаров не е бил връчен на австралиеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хех е:) абе не го ли получи този пасаван вече горкия човек.. като не подбираш държавите в които да ходиш на ефтин турисъм... това те чака попадаш на корумпирани бащи на хулигани покриват се улики, ловят се вещици... загубват се доказателства от разбита кола докато следовател е за баничка... смах (ама иначе е тъжно. смях че съм навън)

Не обвинявайте съдиите, а тези, които са приели закона! Намират се в парламента, ако не знаете.

Полфрийман както си е свободен човек, дали все още е в България?

Да допълня: В началото на демокрацията имаше един Делян Дорон. Арестуваха го за контрабанда на злато. Шефката на следствието издаде заповед да го пуснат и на следващия ден нова заповед, да го арестуват отново. Така и никога повече не го намериха. А аз мисля, че шефката на следствието го е пуснала с ясните инструкции, как да се изнесе от България по най-бързия начин.

Ако починалия не беше син на отговорен другар Полфрийман въобще нямаше да бъде осъден. Защо не е бил извикан за свидетел човека който лумпените гонят да бият? Защо не приложиха всички записи от камери от района? /Там има над 8 камери/ И да било е неизбежна самоотбрана! Който не се е сблъсквал с такава група нацисти не знае за какво иде реч. Такива животни пребиха и синът на моя близка преди години, защото го помислили за циганин! И чест му прави на човека, че е имал смелоста да се намеси в защита на друго човешко същество!

Стога сте повтаряли едно и също за да се опитвате да печелите последователи към либералната Ви мръсотия - какви лумпени са тези 20-годишни момчета, които към ден-днешен са реализирали се интелигентни млади хора? А това, че се опитвате да прокарвате съмнения, че са скрити доказателства е доста смешно - поради дейността на Полфрийман и благодарение на Хелзински комитет и подобните Ви организации, това дело придоби голям чеждународен отвук. Бяха правени не една независими експертизи от чужбина. И накарая присъдата стана факт. Дали, ако имаше нещо нередно, светът нямаше да посочи България с пръст, неуважаеми либерали и анархисти? Лекувайте се - не е срамно.

виж на фотокадрите какви! ултраси! тъпаци дебили е такива. заради такива се изнесохме 2 милиона защото не искаме нашите деца да се разминават с такива "интелигентни мади хора" на улицата

Тя беше седесарка ,но след нея остана една трепкава кървава маса !

Дълг на всеки нормален е да убие соросоид !

Съдиите, заедно с Джок и Хелзиският търговец на България в ЗАТВОРА! Нали там е мястото на престъпниците? Или в ПРАВИТЕЛСТВОТО! За потвърждаване на ОФИЦИАЛНАТА ДЪРЖАВНАТА ПРЕСТЪПНОСТ!

В отоговор на малоумията на господинът писал се „не отговаряйте“ „Намесил се в чужд спор без да е поканен от някоя от страните“ казвате - ами хайде отговорете ми тогава - в Кюстендил един българин се намеси в чужд спор без да е поканен от никоя от страните и един циганин го наръга. Та понеже се е намесил неканен си е заслужил смъртта така ли? Защото „ той на практика проявява агресия “ към циганина и приятелите му по вашата изкривена логика? „Това, че се е правел на полицай и шериф е съвсем друга работа. Той не е полицай по професия и не е упълномощен от МВР да се намесва “ - а за доктор Иван Димитров какво ще кажеш, който също не е полицай и не е упълномощен от МВР да ходи да лови взломаджии, но е тръгнал с незаконно оръжие (по вашата логика щом е имал пистолет значи е тръгнал да убива) и вместо да уведоми полицията е раздал правосъдие? Щото за него няма присъда от 20 години, той си е на свобода вкъщи. Колкото повече се пените толкова повече показвате на народа ясно и недвусмислено - за милиони няма закони. Всички сме равни, но вие сте по-равни от нас. Е затова на не ни пука за Монов и вярваме, че австралиецът се е защитавал, защото вие ни показвате, че сте повече от нас. Показвате ни, че вие имате право на справедливост, но не подлежите на наказание. За вас бонуса, а за нас фалуса, нали? Изедници и сатрапи сте вие!

А това, че за 12 години Джок Полфрийман дори лицемерно пред съда не изрази съжаление за стореното от него не Винли говори достатъчно за личността му? Ако има неразбрали - Полфрийман към момента на убийството е бил местен (За Австралия) лидер на анархо-комунистическа организация, която е забранена в редица държави. Бил е в България по покана от тукашни последователи на въпросната организация. Става въпрос за крайни либерали и анархисти, които се борят срещу консерватизма, национализма. Тук ги наричане родоотстъпници, но като цяло България за щастие е все още далече от истинската либерална политика, от която вече осезаемо страда цяла Европа. И като страничен наблюдател бих казал, че убийството и самото нападение е на политическа основа - анархист напада хора, които мрази заради убежденията им. Това е престъпление от омраза - не е самоотбрана. Поменете думите ми - ако Полфрийман е на сводоба, то той тепърва ще бъде високо в йерархията на тези маргинали - именно заради убийството на един техен според представите им враг

Имаш нужда от психиатрична помощ.

Деница, ти и приятелите ти имате нужда от лечение, защото мозъците са Ви болни. Явно има и други хора, освен мен, които да следят случая от самото начало - лицето Джок Полфриймн е дошъл е България по покана на хелзинския комитет - не е дошъл на екскурзия. И е част от организация като горе споменатата. Не Ви прави чест денонощно да се опитвате да лъжете хора, целейки да спечелите някой незпознат и объркан последовател

Егати и правораздаването ... ако си длъжник за пари към топлото или енергото те съдят без да разбереш но ако си убиец и то под крилото ба бхк трябва да си запознат .... ужас ... и се чудим защо народа беяга Геноцида продължава с пълна сила ....

Какви ултарси бълнувате тук, бе, психо -леви идоти?! Тези от Южна Дивизия ли наричате “ултарси”, като те са някакви книжни мишки и писерушки, виждали ултрас само докато бяха в Сектор Б. Стига сте обиждали ултрасите, равнявайки Южна Дивизия с тях. Явно така Ви е по-удобно да изкарвате убиецът като герой. Но помнете - да си ултрас не е престъпленеи. Ултрасът обича клуба и Родината си и е готов да се бие за тях. Сега използвате тази дума като определение за нещо лошо, но като стане някъде проблем и се чуе, че футболните агитки са се отзовлаи първи, всички в вдин глас се радвате на нас. Мишки сте и то смешни.

И ти ли си ултраско леке? Някое око да си вадил напоследък? Автобус да си преобръщал? И ти ще си намериш майстора!

При неизбежна самоотбрана наръгва двама човека в гръб с 30 - сантиметров нож. А другите двама , наръгани от него в Австралия, също ли ги е ръгал при самоотбрана? Питам, защото явно го познавате.

Не са наръгани в гръб. Чети повечко, вместо да вярваш на медийна пропаганда и да ръсиш лъжи. И в Австралия никого не е наръгвал - бил е разпитван заедно с 4ма други, и впоследствие не са му повдигнати обвинения. А това, че ножът е бил 30 санта, даже няма да подчертавам очевидното, че явно хабер си нямаш от нож, ама поне да беше опитал да съобразиш едно-друго.

Аз описвам ситуация, потвърдена от няколко безависми експертизи, за разлика от теб и подобните ти, които се опитвате да манипулирате и лъжете. На Андрей Монов смъртоносната рана е нанесена в гръб, а острието е засегнало сърцето (защото не е било 30-сантиметрово). На Антоан раната също е в гръб. В Австралия Вашият “герой” не е понесъл наказателна отговорност, защото е бил непълнолетен. В затворите организираше бунтове и нападения В ГРЪБ над надзиратели , защото е болен анархист. Явно чрез действията си все пак успя да привлече вниманието на добиващата сили полоитически либерална идеология, та и затова си го освободиха - да може да действа навън. И сега ще кажете и че не е бил член на организация, която е в списък на забранени поради идеологията си органзиции?

Лъжеш. Точно експертите потвърдиха, че намушкването е било странично. В Австралия въпросният "герой" не е понесъл наказателна отговорност, защото не са му били предявени обвинения. Плащат ли ти?

Не. Плащат на теб от БХК.

Пак лъжеш, пак с никакви доказателства.

До местния соросоид !!!! Бих те клал цяла нощ ,бих те кормил с удоволствие болно соросоидно животно ! Соросоидната чума се лекува само с екзекуцията на заразения екземпляр !

Човек, ти нож някога носил ли си? Поне за риба като си ходил? Никой не носи 30 сантиметра нож. Къде ще го държиш, във вътрешния джоб? На кръста запасан? В ножница или без? Иди в кухнята и запашии кухненския нож, той сигурно е около 25-30 сантиметра. После поседи така с него и се замисли комфортно ли е? Вие ще изкарате, че ятаган е носил и е сечал глави! Пише си какъв е бил ножа - пеперудка. Хората носят сгъваеми ножове, автоматични или пеперудки, никой не носи 30 сантиметра нож. Ти май бъркаш дънди крокодила с реалния живот.

Киртаци от дир.бг,и до другата неделя да ми триете коментарите пак няма да промените истината.И вие имате деца и те ще идат курбан.

Може би отношението към тази илюстрация на несправедливост към близките на жертвите-щото тя е валидна за всички, а не само при този случай, трябва да е принципно еднакво.Та, искам да попитам след,като всички партиини геносета се надигнаха да пискат,че не трябва извършители на тежки престъпления да се пущат от затвора предсрочно, през последните 10-15-20 години вълната ли са си чепкали, та не са зачеркнали този член на НПК? Нали те са законодатели.Сега ли прогледнаха,че не трябва да е така. Другият вариант е да търсят цаката специално на този съдия Кашпаклиев..... или,че понее идат избори искат да лапнат някое гласче на недоволни.

Забележи, че за убийство на пътя обаче си остава опцията за съкратено производство - за да могат прокурорски депутатски нападжийски и всякакви випарски роднини да се измъкват с условни присъди! Щото умишлени убийства рядко се случват, но убити от самозабравили се недосегаеми има доста често! Та са си оставили вратичка. Запитайте се кога сте видяли у нас осъден връзкар? Ако все пак е имало осъден кога се е случило да не избяга от правосъдието? Посочете ми един приближен на властта който лежи! ЕДИН ПОНЕ! И говорят за „справедливост“...

АКО ФРИЙМАН БЕШЕ УБИЛ някой американец в САЩ, дали щяха да го освободят предсрочно след 6-8 години в затвора?

Естествено. В САЩ срещу агресивна тълпа направо стрелят, така че вероятно при освобождаването американският съдия щеше да му отправи препоръка друг път да не бъде толкоз наивен и за самозащита да си носи пищов, вместо нож.

НИКОЙ не е нападал фрийман, за да се самозащитава. Той СЕ НАМЕСВА В ЧУЖД СПОР БЕЗ ДА Е ПОКАНЕН от някоя от страните. Тоест той на практика проявява агресия към убития и приятелите му. Те не са нападали него, че да се защитава. Това, че се е правел на полицай и шериф е съвсем друга работа. Той не е полицай по професия и не е упълномощен от МВР да се намесва в битови скандали и с нож в ръката да застава на която и да било страна. На практика той е проявил агресия.

Ехехехе, ти на тълпа ултраси срещу самотно цигане му викаш "чужд спор", а? Споко, не се учудвам, че за такив като теб трябва "покана" да защитят един срещу много! Преклонена главица, а? Шубето за собственат кожа е голем страх, ей! Айде да се сетиш сега, понеже гледам, че повдигаш полицията като въпрос, как тъй на място, което иначе бъка от полицаи, не се е намесила полиция през целия инцидент! Положително няма връзка с това, че ченгетата са били наясно коя тълпа ултраси не бива да се закача поради някои синчета на депутати вътре!

Това цигане със сигурност са го хванали да краде, както се случва всеки божи ден в бегето. И го пускат щото бил непълнолетен. Може да са били ултраси, но поне не са крадци като циганина, а може би и като теб. Хванали са го да краде, наругали са го. А този Фрийман какво? Защитава крадците-цигани и изнасилвачи ли? Той не е полицай да се меси в чужд спор. Не се е отбранявал щото не е бил нападнат той. Обратното, той се е намесил с нож да защитава крадливия циганин. Проявил е агресия към Монов и групата.

"със сигурност", а? ХАХА! Тия ултраси СЪС СИГУРНОСТ са ги хванали да безинстват и само австралиецът е посмял да се намеси, понеже СЪС СИГУРНОСТ не е бил наясно, че са оставени да вилнеят заради депутатския син! Пък ти СЪС СИГУРНОСТ имаш сестра, която... СЪС СИГУРНОСТ си знаеш що за стока е!

Със сигОрност нямам сестра, но пък имам брат-боксьор и на доста опърничаави хора е разбивал главите и зъбите.

Е, и? Ти само се надявай тоя твой "разбивач" утре да не попадне на неправилния човек, че тогава за него ще пискаш, вместо за Монов-младши.

А може би самият ти ще се скараш на улицата с някой съсед или непознат, все едно българин или циганин. И някой като Фрийман ще дотърчи с огромен нож в ръката да раздава справедливост и ще те наръга смъртоносно. И тогава може ти самият да бъдеш на мястото на убития Монов. Понякога съдбата си прави зли шеги. Тъй че не бъди толкова сигурен, че на теб самият не може да се случи същото като на студента Монов.

А може би ще престанеш да ръсиш откровени малоумия? Също толкова малко вероятно, както твоето предположение, хаха!

„Намесил се в чужд спор без да е поканен от някоя от страните“ казвате - ами хайде отговорете ми тогава - в Кюстендил един българин се намеси в чужд спор без да е поканен от никоя от страните и един циганин го наръга. Та понеже се е намесил неканен си е заслужил смъртта така ли? Защото „ той на практика проявява агресия “ към циганина и приятелите му? „Това, че се е правел на полицай и шериф е съвсем друга работа. Той не е полицай по професия и не е упълномощен от МВР да се намесва “ - а за доктор Иван Димитров какво ще кажеш, който също не е полицай и не е упълномощен от МВР да ходи да лови взломаджии, но е тръгнал с незаконно оръжие (по вашата логика щом е имал пистолет значи е тръгнал да убива) и вместо да уведоми полицията е раздал правосъдие? Щото за него няма присъда от 20 години, той си е на свобода вкъщи. Колкото повече се пените толкова повече показвате на народа ясно и недвусмислено - за милиони няма закони. Всички сме равни, но вие сте по-равни от нас. Е затова на не ни пука за Монов и вярваме, че австралиецът се е защитавал, защото вие ни показвате, че сте повече от нас. Показвате ни, че вие имате право на справедливост, но не подлежите на наказание. За вас бонуса, а за нас фалуса, нали? Изедници и сатрапи сте вие!

6-8, че чак 12. Нямаше да го осъдят дори в САЩ понеже е при неизбежна самоотбрана

не е неизбежна отбрана, а агресия! НИКОЙ не е нападал фрийман, за да се отбранява. Той СЕ НАМЕСВА В ЧУЖД СПОР БЕЗ ДА Е ПОКАНЕН от някоя от страните. Тоест той на практика проявява агресия към убития и приятелите му. Те не са нападали него, че да се защитава. Това, че се е правел на полицай и шериф е съвсем друга работа. Той не е полицай по професия и не е упълномощен от МВР да се намесва в битови скандали и с нож в ръката да застава на която и да било страна. На практика той е проявил агресия.

Кажи честно, верно ли си толко тъп? Или точно толкова мухльо, че като видиш много да гонят един, няма да се намесиш, щото било "чужд спор"? Аджеба, какво ще рече "поканен от някоя от страните"? Да го поканят да се бие на тяхна страна, или какво? Това да не ти е някой дуел от 19 ти век бе?

Никога не бих се намесил, когато гонят някой циганин! Никога! Не защото съм бил мухльо, а защото за да гонят циганина явно има причина. Сигурно е откраднал нещо от някого и естествено са го подгонили. Ти какво искаш? Хората да не гонят крадците ли? Ами да им даваме орден Стара планина тогава на крадците? И за улични кавги си има полиция. Не бива Сульо и Пульо да се правят на полицаи и шерифи и изземват финкциите на полицията. Тогава да я разтурим тази полиция? Щом всеки ще се прави на полицай, защо ни е тогава полиция?

Ясно. Страхливец. С оправдания. Пу.

Ти май си луд/а. Да нападна с нож един български студент по право заради някакъв крадлив циганин? При положение, че стари хора в цялата страна са пропищели от грабежите и насилието на циганите. Явно не си в ред с ума! Никой в тъмната нощ не е могъл; да знае, че убитият е син на някакъв депутат сегашен или бивш. За другия наръган нищо не се говори и пише. Един убит студент заради един крадлив циганин, който НЕ Е ИЗВЕСТНО ДА Е ПОСТРАДАЛ ПО НИКАКЪВ НАЧИН. И не е търсил медицинска помощ или да си извади медицинско.

Тъмна нощ? Посред центъра? Крадлив циганин? Това Монов-депутата ли ти го каза, или току-що си го измисли? ХАХАХА! Страхливец, ама с МНОГО оправдания, а? Споко, пак си оставаш страхливец, няма нужда да си мислиш оправдания - твоята порода си личите така или иначе!

Мухъла си ти. И с акъла не си в ред. Не можеш по никакъв начин да ме ядосаш. Нито бих защитил крадливия циганин, нито дори през ум би ми дошло подобно нещо. Особено след изнасилването и убийството на тв водещата от Русе, на студентката във Велико Търново, на 90-годишната баба от Видин (съдиите пуснаха убиеца-изнасилвач на свобода, не лежа изобщо в затвора), след хилядите кражби и грабежи в цялата страна извършени от крадливи цигани. Ако сме наистина правова държава не може и няма право никой да иззвзема функциите на полицията и да се прави на полицай и шериф. Това е самоуправство и дори е наказуемо по закон. Как Фрийман е решил за броени секунди кой е крив и кой прав в спора, след като на следователите им трябват седмици за да изяснят подобни инциденти?

Разбра се от гайловете на обвинението по делото КТБ, ме ... съдии и други, неясно кои лица са писали обвинителния акт, като много пасажи са копирани по няколко пъти и от различни места, вкл. Уикипедия. И така, явно че шумотевицата около Полфрийман, шпионският скандал и др. са за да се прикрие това, че единственият им кандидат за главен прокурор Гешев не може сам да си напише обвинителния акт, а най-скандалното е, че съдии, които по закон не трябва да взимат страна са учавствали в това написване на обвинението! Сега да видя какво ще коментират и как ще се възмущават всичките, които така гневно критикуват съда по делото на австралиеца!

Какво значи пропуск? Австралиеца е пуснат с решение на административен съд без право на обжалване пред върховен съд. Ако някой е направил пропуск, то отдавна е късно за каквото и да е било ново производство. ВИнАГИ може да се намери пропуск! Но това не може да бъде основание за индулгенция за калпаво решение на определено мотивиран съдийски състав, който отговаря само пред Бога за своите присъди. Това означава безконтролност на съда. Тоест магистратите могат да вземат каквото си искат решения защитени от функционален имунитет. Казано на друг език те могат да бъдат в позицията на Господ без да дават отчет за онова, което са натворили. Или ако някой им даде пари за да решат даден казус в определена посока, то те са чисти пред обществото за своите решения. Абсолютно сбъркана логика!

Какъв бог бе, льольо. Като вземете да го завирате тоя ваш бог навсякъде, еша си нямате с глупостите си.

Определението е на състав от Апелативен съд-София, а не на административен... Не си наясно с материята, с това кой съд е компетентен, а даваш мнение... Пълно е с хора, които са юридически неграмотни, нямат понятие от НПК и НК, но много държат да драскат по форумите!

Само във Фрог: Неизвестен ”USER”* написал за 7 мин. 636 страници от обвинителния акт по ”Делото КТБ” 25.09.2019 Днес продължава „Делото КТБ“. На коляно или някъде другаде е писан обвинителния акт по делото ”КТБ“? Полетът с дизелов двигател до Луната да не се окаже фалшив? Пише ли се обвинение на един дъх? Кои са авторите, кой и къде е „сглобил“ документът? Това пореден гаф на прокуратурата и Иван Гешев ли е или те толкова си могат? Представяте ли си как се ”пишат” 636 страници за 7 минути? Това са само част от въпросите които могат да се зададат ако погледнете подробните данни за файловете, които съставят обвинителния акт. Преди да ви покажем какво открихме да обясним няколко неща: Всеки файл, създаден на компютър пази информация за работата по него. Практика е (или поне трябва да бъде) в държавните структура всеки компютър следва да носи „маркировка“ на институция и съответно името на служителят, работещ на конкретното работно място. Както ще видите това не се спазва. Освен това всеки текстов файл има обозначение кога е създаден, колко редакции са направени по него, колко време е траела работата, кога последно е бил разпечатан, както и колко страници, символа и думи съдържа. Има информация за датата на която е започнато да се работи по едни документ и дата на последното му запазване, т.е. окончателния му вариант. Често това са наричани „риквизит на файла“ или „данни за файла“, дори „досие на файла“. Ето така изглежда едно „досие“ от обвинителния акт по „Делото КТБ“.

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Няма такъв театър. Махнете политиците от съдебната система, иначе ще умрем от смях. Ако не беше толкова тъжно за родината ни, т'ва щеше да е вица на века!

Само във Фрог: Неизвестен ”USER”* написал за 7 мин. 636 страници от обвинителния акт по ”Делото КТБ” 25.09.2019 Днес продължава „Делото КТБ“. На коляно или някъде другаде е писан обвинителния акт по делото ”КТБ“? Полетът с дизелов двигател до Луната да не се окаже фалшив? Пише ли се обвинение на един дъх? Кои са авторите, кой и къде е „сглобил“ документът? Това пореден гаф на прокуратурата и Иван Гешев ли е или те толкова си могат? Представяте ли си как се ”пишат” 636 страници за 7 минути? Това са само част от въпросите които могат да се зададат ако погледнете подробните данни за файловете, които съставят обвинителния акт. Преди да ви покажем какво открихме да обясним няколко неща: Всеки файл, създаден на компютър пази информация за работата по него. Практика е (или поне трябва да бъде) в държавните структура всеки компютър следва да носи „маркировка“ на институция и съответно името на служителят, работещ на конкретното работно място. Както ще видите това не се спазва. Освен това всеки текстов файл има обозначение кога е създаден, колко редакции са направени по него, колко време е траела работата, кога последно е бил разпечатан, както и колко страници, символа и думи съдържа. Има информация за датата на която е започнато да се работи по едни документ и дата на последното му запазване, т.е. окончателния му вариант. Често това са наричани „риквизит на файла“ или „данни за файла“, дори „досие на файла“. Ето така изглежда едно „досие“ от обвинителния акт по „Делото КТБ“.

Само във Фрог: Неизвестен ”USER”* написал за 7 мин. 636 страници от обвинителния акт по ”Делото КТБ” 25.09.2019 Днес продължава „Делото КТБ“. На коляно или някъде другаде е писан обвинителния акт по делото ”КТБ“? Полетът с дизелов двигател до Луната да не се окаже фалшив? Пише ли се обвинение на един дъх? Кои са авторите, кой и къде е „сглобил“ документът? Това пореден гаф на прокуратурата и Иван Гешев ли е или те толкова си могат? Представяте ли си как се ”пишат” 636 страници за 7 минути? Това са само част от въпросите които могат да се зададат ако погледнете подробните данни за файловете, които съставят обвинителния акт. Преди да ви покажем какво открихме да обясним няколко неща: Всеки файл, създаден на компютър пази информация за работата по него. Практика е (или поне трябва да бъде) в държавните структура всеки компютър следва да носи „маркировка“ на институция и съответно името на служителят, работещ на конкретното работно място. Както ще видите това не се спазва. Освен това всеки текстов файл има обозначение кога е създаден, колко редакции са направени по него, колко време е траела работата, кога последно е бил разпечатан, както и колко страници, символа и думи съдържа. Има информация за датата на която е започнато да се работи по едни документ и дата на последното му запазване, т.е. окончателния му вариант. Често това са наричани „риквизит на файла“ или „данни за файла“, дори „досие на файла“. Ето така изглежда едно „досие“ от обвинителния акт по „Делото КТБ“.

Отваряте врати, през които самите вие ще започнете да минавате и справедливост няма да виждате, защото ще дойдат съдии като вас.

На австралиците националният им празник е ден в който кораб на Великобритания закарва затворници там! Тези са наследници на осъдени от Великобритания. Така че не ги величайте толкова.

Щото пък великобританците са цвете за мирисане.

Австралийците са англичани. В по-голямата си част.

Ми именно.

Полфрийман не е проблем на бг.Австралия е далече,а те искат бг данъкоплатеца да го хранят още 10 г.вместо да се заемат с мафията професионален бокс.

У нас си правят каквото искат и си тълкуват закона както им е угодно. Това е истината

Според мен решението за освобождаването на Джок Полфрийман е взето на много по-високо ниво. Сега Цацата и тази съдийка просто разиграват сценката "лошото ченге и доброто ченге" за пред масовата публика :)))

Ако кажеш и защо така внезапно, цена няма да имаш.

Дай идея как да го направят постепенно :)))

Имах предвид защо така след 12 години изведнъж, ама карай. На фона на тоя твой интелектуален потенциал, нямам повече въпроси към анализчетата ти "на много по-високо ниво".

Няма основание за възобновяване на наказателното производство, също така определението на Апелативен съд не подлежи на касационно обжалване. Освен това доводите на ВКП са израз на въпиюща некомпетентност и са наоснователни и недопустими. Тази жалба, освен, че е без препис, по същество е неоснователна и следва да бъде отхвърлена. Направо е изумително, че се дава думата на плебса да умува за справедливост. Дано поне по- грамотните хора си дават сметка, че лицето положило подписа си под тази жалба не извършва правна дейност, а чисто популярна в стил :"Разпни го!"

Гадината вече е в Австралия. Но вие можете да пробвате да го арестувате по факса примерно...

Интересно каква щеше да е позицията ви ако гадината беше убила вашето дете?

Ми например като на всеки, чието дете не е било ултрас и депутатско синче.

А щом синът ти не е ултрас и ти не си депутат, значи ще се радваш когато го убият с нож на улицата! Нъл тъй?

Ако се е движел в агресивна тълпа, нападаща минувачи, да си сърба каквото е надробил. Има си глава на раменете и това, че ми е син, не го прави автоматично невинен във всяка ситуация.

Фрийман беше освободен доста бързо. Защо ли? А НЕ ИЗКЛЮЧВАТЕ ЛИ, ЧЕ ФРИЙМАН Е АГЕНТ НА БРИТАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ В БЪЛГАРИЯ? Но доста неуравновесен по характер и се замесва в битов скандал завършил с убийство.?

На Марсианското бате , на марсианското ...

Той и беше вкаран в затвора доста бързо? Защо ли? А НЕ ИЗКЛЮЧВАШ ЛИ, ЧЕ МОНОВ Е ДЕПУТАТ??

Тоест, ако Монов не беше депутат, Фрийман дори да беше убил двама български младежи (наръгал е двама, единия смъртоносно) не трябваше изобщо да бъде арестуван и вкарван в затвора? Така ли да разбирам? Нас обикновените хора, които не сме депутати, може да ни избиват англичани и австралийци и ти ще бъдеш против те да бъдат съдени и вкаран и в затвора, нали така?

Леко пропускаш факта, че Фрийман срещу цяла тълпа ултраси не е просто някакво наръгване ей така от небето, докато невинните ултраси са си стоели и не са правели никакви проблеми по стара ултраска традиция.

А той какъв е и като какъв се явява, та се занимава с група ултраси? Когато група ултраси трошат автобуси, кой се занимава обичайно с тях? Полицията или хора от автобусите слизат с ножове и ги ръгат, понякога и смъртоносно. ОТКОГА УМИРОТВОРЯВАНЕТО НА УЛТРАСИТЕ СТАНА ЗАДАЧА НОМЕР ЕДНО (И ФИКС ИДЕЯ) НА СЛУЧАЙНО МИНАВАЩИТЕ ГРАЖДАНИ КАТО ПОЛФРИЙМАН? Тогава да разтурим полицията. разни Полфриймановци ще въдворяват ред по улиците? А какво търси той посред нощ с голям нож по улиците? Търсел е кого да нападне може би?

След като се произнесъл съд, че този е свободен трябва нещата да са приключили, но излагацията продължава на по високо ниво и този път им гледат сеира извън Бг, че е намесен чужд гражданин. Ако се беше случило същото, но вместо фрийман беше нечии син на депутат нямаше да лежи и ден. Щеше да бъде самоотбрана или нещастен случай.

Делото е върнато, ама убиеца го нямаа ...

Ако жертвата не беше скачала на бой, това нямаше да се случи. Или всички си мислите че тоя австралиеца е скочил да коля 15 ултраси. Айде стига вече. Имало е агресиа, но дали е идвала действително от тоя Джон или там който е.... ?

Ами има големи съмнения психо комунягата да е скочил да коля ..всъщност няма съмнения има осъдителна присъда

Не бе, луд ли си. Тълпа ултраси с едно от синчетата на недосегаемите от закона у нас, как тъй ще скачат на бой. Положително са били примерни, трезви, спазващи обществения ред момчета, а австралиецът ей така, от нищото, е изскочил, засилил се е, озовал се е посред тълпата (да не си помисля някой, че са го заобиколили да го бият!) и специално е избрал да наръга баш тартора. Невинни са до дупка депутатските ултраси!

А той какъв е и като какъв се явява, та се занимава с група ултраси? Когато група ултраси трошат автобуси, кой се занимава обичайно с тях? Полицията или хора от автобусите слизат с ножове и ги ръгат, понякога и смъртоносно. ОТКОГА УМИРОТВОРЯВАНЕТО НА УЛТРАСИТЕ СТАНА ЗАДАЧА НОМЕР ЕДНО (И ФИКС ИДЕЯ) НА СЛУЧАЙНО МИНАВАЩИТЕ ГРАЖДАНИ КАТО ПОЛФРИЙМАН? Тогава да разтурим полицията. разни Полфриймановци ще въдворяват ред по улиците? А какво търси той посред нощ с голям нож по улиците? Търсел е кого да нападне може би?

Че не пукнахте до един комунисти и доносници скапани от ДС..вжте какво какво правят днеска отново внуците и синчета ви на мача днес .и после пак хората ви виновни.държава населявана от лумпени и олигофрени.

В тази история най-големия комунист е самият Джок бре хахах

Бързо! Австралийците да му дават паспорт и да напуска кочината, докато има време!

много бил компетентен първоинстанционният съд,дето отказал освобождаването-а едно елементарно връчване на призовка пропуснал от много бързане ,слагачество на прокурора и компетентност

Гнусно,нямам друго определение.Гнусно и смрад!

лежи в затвора заради гнусната отрепка Монов а трябваше да бъде награден за постъпката си. Колко ли има такива като него в България които да застанат срещу 16 маймуни за да спасят човешки живот. Да, верно гонили са циганин но той не е знаел какво е момчето което е бягало. За него явно всички са хора.

Героя ти е промит анархо-комунист ,а те са същата сган като "ултасите "

АЗ НА МЯСТОТО НА ДЖОК НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ НАМЕСЯ ЗАРАДИ ЦИГАНИН. ЩОМ ТОЛКОВА МЛАДЕЖИ СА ГОНИЛИ ЦИГАНИНА, СИГУРНО Е ИЗВЪРШИЛ НЕЩО, ОТКРАДНАЛ Е НЕЩО ИЛИ ГИ Е ПРЕДЖОБИЛ

Дори няма и абсолютно никакво значение дали е имало циганин или не. Една група примати срещу сам човек. Те и двама са достатъчни да те убият от бой, а те 16. Направо накрая ще е като по филмите - австралийците карат с кола на посолството Полфрийман към летището, а след тях конвой от джипове возещи автоматчици ги преследват. От шибедаха на първата Г класа Монов с пяна на устата стреля с верния си служебен Макаров след тях. И ако самолетът успее да излети ще вдигат изтребителите по тревога да го върнат или свалят.

Няма никакви данни, че австралиеца е бил лично нападнат от тълпата. Те са гонили крадливия циганин, който явно нещо им е откраднал (което е ежедневна практика в бегето) и Полфрийман се намесва с нож да защитава крадеца-циганин. А КАКВО ТЪРСИ ТОЙ ПОСРЕД НОЩ НА УЛИЦАТА С ТОЯ НОЖ. МОЖЕ ЛИ РАЗУМНО ОБЯСНЕНИЕ? Може би е търсил кого да наръга?

Този представител на малцинствена група си го измислихте Вие- последователите на идеологията инполитиката, на която е психо последовател Джок Полфрийман. Лошото е, че бавно и напоително , повтаряйки една лъжа сто пъти, я превръщате в “истина”. Надруснаият Полфрийман напада група хора на пъпа на София с военен нож - убива един човек (в гръб) и ранява втори (отново в гръб). Независлите експертизи защо не ги споменавате? За да манипулирате истината и да се опитвате да изкарвате герой един надрусан психясал маргинал, за който това е било второ нападение по идентичен начин. Болни сте - лекувайте се, иначе ще станете като него - убиец на семейства.

Г-н адвокат, може ли... Да може! А може ли... Да може! А мога ли аз сам... Не, не може!!!

последно... връща ли се делото или не?? нищо не се разбира от тези усукани "правни" ара-бала..и БХК що мълчи като н*Н?? оня лумпен Кънев що се крие като мищок?

нищо не си разбрал, ама сигурно имаш десетки коментари по темата до сега

Амбреажа адвокат Екимджиев защо мълчи? Искаме компетентен коментар от адвоката на БХК, амбреажа Екимджиев. Адвокате, бъди мъж, изокай се!

Имах подобен случай в Испания , преди години група от тяхната фаланга ни поотупаха трима българчета , бяха дайсетина срещу трима... Но на мен ми направиха дело и плащах че на единия от тия съм му счупил ченето и никак не ми помогна че са били двайсе срещу трима та си платих 6000евра като поп

Институциите демонстрират предизборно желание за работа, но са импотентни да решат проблем в реално време...

Не знам защо тоя ДС доносник вчера кълнеше двама от съдиите и нищо не каза за третия, може би защото е дъщеря на един от ВСС. иначе е много смел

може да е подписала с особено мнение каквото има предположение

не. не е ивече няколко души го казаха и никой не го е опровергал дори ДС отличника не го твърди, защото знае много добре че не е така

Между другото всяко съдбно решение трябва да се изпълни, т.е. Да се уведоми затвора че Джон е свободен. Аз съм сигурен че властта ще забави изпълнението на съдебнотото решение било като си препращат преписката било чрез позоваване на нормативен акт пт преди 91 г. когато бе приета демократичната Конституция и на която той противоречи но видите ли не е бил отменен изрично

Затова никой не ни взима на сериозно. И децата виждат че човека се е самотбфанявал- накарали ги да лежи 10 години и сега какво? Заради едни пикливи деца на комунисти ще осерат пак уликите?

Няма деца на комунисти, защото няма комунисти. Освен останалото, няма значение какви са децата, родителите - австралиецът няма право да убива умишлено. Това че на теб ти харесва да лъжеш и клеветиш хора, не дава право на никого да ги убива.

Абсолютно либерализма ги накара да си вярват че са равни и могат да раздават правосъдие, но то не е така. Никой няма нито морално нито законово право да бие или убива на своя глава. Дори за побой трябва да се носи отговорност какво остава за убийство.

А какво става с делото за шпионина ? Някаква развитие ? Тук всичко стана боза с австралиеца, а там ?

шпиони,австарийци,ако трябва и марсианзци ще докарат милиционерите от сишмеоновската школа,само да не усетим как ще ни влезе цената на тока и парното през зимата и да забравим и за милиардите,профукани за безполезните хвърчила

Цялата работа е да изгонят Джон от България и да се спре неговата обществена дейност. В момента той може да замине за Австралия и така няма да получи никога уведомлението за прокурорското дело. Те се надяват той да постъпибточно така. По този начин ще кажат ето виждате ли Джонк е беглец значи е виновен. Ако Джон все пак остане тук да се бори за каузата си след 2-3 месеца ще го върнат пак в затвора. Прокуратотурата не постъпва справедливо.

си никакъв консерватор живо либералче си

Аз съм за правото на самозащита.

Ушев, ти ли си? Личи си по неадекватното ти и противоречащо си само по себе си поведение. Дисбалансите се лекуват с медикаменти, нали знаеш? А глупостта чрез книги и учебници.

В момента няма заведено дело и Джок може безпрепятствено да напусне страната. Топката е в изпълнителната власт.

ТИ ПЪК ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ

Пише го в статията. В мотивите на съдийката.

Ако има документи

посланика на австралия му е издал пасаван,така че проблеми с пътуването няма

Боко...боко егати - утре Цацаров и избори ще отмени

Между другото Боко въобще не се обажда по темата, Радев също. Те все едно в друга държава живеят. По принцип това е и най-доброто за тях, да стоят настрана от този фарс.

А на един клип се вижда как жертвата и други го гонят, значи се е самозащитавал.

може и да се вижда но нокой не го гледа или като го прожектират гледат на другата страна

Къде е този клип? Щом имате изваден единичен кадър , то значи разполагате и с видеото. Но защо не го пуснахте нещо, а някакъв си единичен, извадеб от него, кадър?