Върховният съд в Лондон не разреши на ученичка мюсюлманка да се моли в училище

Магистратите отсъдиха, че момичето е знаело за религиозните ограничения в учебното заведение предварително

Обратно в новината

Коментари - Върховният съд в Лондон не разреши на ученичка мюсюлманка да се моли в училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ма тия си заслужават бой с камъни! не можела да се моли в училище! ми да се моли в къщи! една позната тук в Канада каза че никога повече няма да вземе на работа арабин или иранец! най-долната сган!

По елегантно решения, да се депортират откъдето са дошли и нам могат да си се молят нон стоп. Достатъмно е че плашат християнските деца с тези бандитски шамии

а пък ние в БГ един гроб на най-влиятелния си християнски духовник от вандализъм не можахме да опазим.

А на наще пишлигари тука - синковци и керки разпасани , чилищата им дори не могат да спрат не само да се избиват по между си пред даскалите ами и да бият даскалите..После англизите биле разпасани джендъре....

Опитали са се да измъкнат някой паунд през съда, но англичаните имат работа с диваци от 300 години и са им показали правилния пръст.

Мне делото не е за кинти, дори да спечелят "обезщетенито" , ще е по-малка сума от разходите им по адвокати. Делото е за дискриминация, тоест, искала е да се гъзи и да вие демонстративно религиозни простотии в светско училище, което на всичкото отгоре е частно. Щото ако не беше частно , а общинско, нямаше да се стига до съд, а щяха да клекнат от ръоводстовто.

Като не й харесва - обратно в Африките, при камилите

Да,стига са обвинявали само белите в расизъм,цветнокожите също са расисти.Става въпрос за учителката. Така е проявила е расизъм. Но това е разбираемо. Сега относно тези мангусти които са родени в Англия и се кланят на Мюзеин. Марш в Азия,в Афганистан при талибаните. Долни твари,всички които не зачитат европейските традиции,да ги товарят на корабите и в Газа. Браво на съдията,че правилно е отсъдил. Тази ученичка не трябва да бъде приета в нито едно светско училище в Англия. Да си ходи обратно в прародината като е толкова набожна

Сетила се мара къде да се побара. Та и така в Европа сега. Не можела да се моли. Ми да си ходи в родината да се моли, чий го дири в Европа.

Който за пореден път ще отреже главата на ЦВЕТНОКОЖАТА светска учителка. Ако учителката не беше "цветнокожа" и не и е дремело изобщо за расизъм, делото е щяло да мине в съда.

Това не трябва да се допуска в България - Деца Араби , заедно с Нашите Деца . Ще ви ли е добре тези Терористи Деца да извадят АК 47 и да Умъртвяват наред децата НИ ?

Kalin

Нагли са а ни ги натресоха яко!

Ако не й харесва, че трябва да се съобразява с разни правила, може да се моли в джамия или у дома, или пък да се върне в истинската си родина. Стига крякане за отнети права и дискриминация. Те дали са толерантни към други вероизповедания у тях? Толерантни друг път.

Правилно училищата не са религиозни места и не трябва да се позволи.

Защо дискриминирате мюсулманите? Бързо да построите джамия за момичето