Въпреки различията: Светъл лъч в отношенията Русия-САЩ след срещата на Путин с Помпейо (снимки)

И двете страни се обединиха около необходимостта от задълбочен диалог и политическо вместо военно решение на геополитическите проблеми

Обратно в новината

Коментари - Въпреки различията: Светъл лъч в отношенията Русия-САЩ след срещата на Путин с Помпейо (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо се кефя как закопаха психично болния Тръмп под миндера :)

Това било, онова било ... Путин накарал Помпейо да чака 3 часа. От страна на Путин, това нито е много гостоприемно, нито е професионално за (бивш) служител на КГБ и показва отношение, което на това ниво нито е случайно, нито се прощава. Но така са решили в Кремъл - така са направили.

Помпео преди това прекъсна обявена среща с Меркел, два часа преди срещата за да отиде в Ирак, също отказа среща в Москва за да отиде в Брюксел. Путин имаше предварително насрочени срещи с армията и със закъснението си, както и с нарочно видео в медиите, просто му намекна солидно, че Русия се готви за война, а Лавров на предишната среща му е казал: "Ние сме готови за Армагедон, а вие?" Помпео е намекнал на Путин, че Тръмп не командва американския флот, тогава май или Болтон или Помпео подготвят Трета Световна война с Иран, Китай и Русия? Според американски конспиративни източници, в Тусон, Аризона в завода на Ратеон, всяка минута и половина от конвейра излиза крилата ракета, което не се е случвало от времето на войната с Ирак. Според конспиративните източници, САЩ се готвят за Трета Световна Война, включително срещу Русия и Китай!

А бе Путин, я не си криви душичката! Даже и децата знаят, че ти го тури бай Дончо за коркорбашия на САЩ! Нали всички виждаме, че той е първият в историята на САЩ, който за две и половина години власт само се заканва, ама още не е разпалил война и като нищо ще разори краварника, така че няма как да нямаш пръст в тая работа.

До ЛУМПЕН (нерегистриран) Точно така,моето момче. Браво.Писах ти "плюс"Обясни им го това на заблудените соросоиди, дето им се привиждат в розовите мокри сънища как Тръмп "изпепелява" Сирия,Северна Корея,Куба,Венецуела и ИраН....даже "напада" самите Русия и Китай...:) Най-голямото желание на Тръмп е да вдигне икономиката на САШ на крака и да смачка соросоидите "демократи" Хилъри и Обама, които пък все му готвят"импийчмънт"...:)

Съгласен, но как да им обясня, като не четат и се ограничават единствено с информацията от финансираните от Шорош зомбиращи официози?! Още от речта на Тръмп по време на президентската му иногурация ясно личи, че е твърдо решен да върне онази, някогашната Америка на прогреса, Америка от времето на Форд, на водещата наука и производства, Америка на американските граждани, а не на спекулата и измамите и унищожителната нелегална имиграция: "...Нация без граници не е нация. От днес САЩ поемат отново контрола над своите граници. ... Току що подписах два декрета, които ще спасят милиони животи, хиляди работни места и милиарди и милиарди долари. ... Както казвах неведнъж, ние ще се отървем от злосторниците, престъпниците, трафикантите на дрога, гангстерите, шефовете на картели. Свърши времето, когато те можеха да останат в нашата страна и да безчинстват. Ние ще ги експулсираме, и бързо. .... Създаваме служба към Департамента за вътрешна сигурност, за подпомагане на жертвите на престъпленията на нелегалните имигранти. През годините, медиите игнорираха напълно жертвите сред законните ни жители поради отворените граници. На всички пострадали казвам и повтарям думите: Ние ви чуваме, ние ви виждаме и вие никога повече не ще бъдете пренебрегвани. Пътувайки срещнах майки, които са загубили децата си заради насилието. .... Като президент аз нямам по-голямо задължение от това, да пазя живота на американците. ... Когато става въпрос за сигурността на обществото, няма място за политика. Ни републиканци, ни демократи. Само граждани. ... Ние искаме сигурност в общностите и искваме това за целия свят. ... Ние искаме достойнство и равенство за всички...."

А що се отнася до Сирия, Северна Корея, Куба, Венецуела, Иран и пр., според мен мераците там са на соросоидите "демократи”, които са оплели в подчинение съществена част от САЩ и васалните им ЕС-страни и осъществяват изключително мощен натиск върху Тръмп, включително и със заплахи с убийство, с което той е принуден да се съобразява и да дава вид, че им уйдисва на акъла, докато успее да ги елиминира. Не е случайно, че "Тръмп заяви, че Сорос е заплаха за националната сигурност"(Ле-з-обсерватьор, 12.01.2017г.) и че "Джордж Сорос се кълне, че ще свали Президента Тръмп" (Юар нюз-уайа, 20.01.2017), както и "САЩ 2017: Първи апел за военен преврат" (Тер отоктон, 04.02.2017), където съветничката на Сорос Роза Брукс сочи начини за свалянето на Тръмп: -да се изчака търпеливо до нови избори, което обаче било много дълго и неприемливо; -да бъде обвинен в държавна измяна, корупция, или друго тежко престъпление, за което Конгресът нямал нужда от доказателства; -да го обявят за неспособен, луд и пр.; -военен преврат.

И още публикации, затова че Тръмп е решен да възроди една достойна Америка, а не да се занимава със соросоидните глупости и шизофренни лъжи: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ" (Сайнс аф дъ таймс, 10.10.2016). "Тръмп казва: Путин не влиза в Украйна" (Ню Йорк магазин, 31.07.2016). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" (Пан Доктор-Ситиа, 13.08.2016). "Брюксел в паника, че Тръмп и Путин започват нова ера в отношенията между САЩ и Русия" (Дейли експрес, 15.11.2016). "[Видео]Ерик Земур: Разбирателството между Тръмп и Путин паникират Европа" (Юръп-Израил нюз, 03.01.2017). "Тръмп и гнева на жалките" (Дройц инфо, 12.10.2016). "Тръмп е изправен срещу враговете на западната цивилизация" (Дройц инфо, 01.02.2017). "Тръмп забранява на мюсюлманите да влизат в САЩ, започва "Свещена война срещу радикалния ислям" (професор Мишел Чосудовски, Глобъл рисърч, 25.01.2017). "Тръмп , потенциален ускорителен фактор за европейската дезинтеграция"(Ла Либр, 14.11.2016).

А бе Лумпенчо, не четеш ли световната преса? Погледни последните предупреждения на veteranstoday... Тръмп е казал "ДА" на плана на Болтон да ударят Иран със 100 термоядрени бомби по 150 килотона? Бомбата над Хирошима беше 13 килотона... Войната е в пълен ход, а конвейрите бълват крилатите ракети като кибритени клечки... има 2 трилиона долара одобрени за войната... не става въпрос само за война с Иран, но и с Русия и Китай... САЩ е ползвал 40 пъти ядрено оръжие след Хирошима... идва Армагедон и то точно от твоя любимец Тръмп...

"По въпроса с Венецуела имаме различия. Искаме всички страни, които се месят във Венецуела, да спрат да го правят", категоричен бе Помпейо. Еми дайте пример бе, вие се месите най-много и най-отдавна там, хахах.

Това Сочи много привлекателно. Кой ли не се изреди да целуне ръката на императора там

Но дребосъка император спецаилно ходи до Владивосток, че да се срещне там с Ким - така, че след Ким най-велик е Путин

Русия няма кредити и не дължи на никого нищо. САЩ е на практика във фалит. Трилиони долари кредити. Кое по-точно му е силното на икономиката им ? Китай им се присмиват с тези "санкции".

Как кое бе? Взел си огромен кредит, не връщаш, наемаш мутри да те вардят от кредиторите и живееш в разкош, а комшията ти си върнал всичко точ в точ, ама ходи гол и бос глупакът! И цял свят го оплюва и му се подиграва, а на теб ти се кланят и ръкопляскат. Те това е, демокрация!

Само на такива като тб им с присмиват на елементарния мозък

Представям си Помпео, как е пълзял и се е молил на червения килим! Жалки кравари!

И аз и представям разни неща, но фактите са други - така, че разгледай и друг вариант на срещата

Днеска, сега, ше си покаже, дали руските сфини ше се извисът до нивото на териториа с държгавнос и претенции или ше се свият до феодални владениа, коите ше бъдат завладени. Пумпала им прави метани, за да предадът съюза си с китай. след което да удушът поднебесната. Ако россиа заплюе САЩ и застане зад китай кат направи заплахата за унищожение и за двата по-малка: начи става.„Ако пак предаде китай, както направи с източна европа - стреляю и забрави. чеп за зеле не става от тех.

колко си елементарен ...

дообре, сложниа.... можем да ти преведем и примери от историата за твърдението си, ма за ся се въздържам! Ти си ги знаеш!

Пиле ако си въртиш знаеш кое на където духа вятъра си е твои проблем, не изхождай от собствения си мироглед за това как реагират другите хора.

муахахахахахахахахаха! Тръмп войва с кетай у моамента. И е дотам самовлюбен да мисли, че китай нема да отвърна от страх. А за да засили страховате там се сбложава и със россиа, за да си мислът китай, че нема да имат стратегически съюзници. Накъдето да се обърнат: се подлоги на сащ и подвиват опашки. Ей тва е единствената причина да четка россиа. И! Путин или е държавник и застава до пекин върсъс сащ, или продава позицията на съюз със китай, както горби продаде източна европа. Ша гредами, ща видим. Ако раша предаде китай - разбивай на части и забрави. нема да простим на сфините сделката за източна европа.

Храна за размисъл: Помпео е чакал Путин за срещата три часа! За да добиете ясна предствава кой настоява и има интерес от тази среща.... и още нещо бивша Украйна не е обсъждана, това по отношение на спекулациите, че Кремъл ще размени Каракас срещу Киев.

Помпейо право в очите и без заобикалки каза на Путин,че САЩ няма да толерират руска намеса в изборите им.И още много предупреждения какво трябва да прави Путин ако иска да се срещтне с Тръмп,а не със второ и третостепенни американски политици

Далеч си от реалността!

И така мъжки му го каза и го предупреди след като изтича като кученце да пристигне, когато Русия щракна с пръсти, и послушно чака три часа за срещата, а? Путин сигурно направо си е изкарал акъла от авторитета, който е демонстрирал Помпео по този начин, хаха! Сигурно се е впечатлил още повече, отколкото когато ФАЩ мучаха, заплашваха, пръскаха слюнки и се репчеха какво щели да предприемат, докато Русия си взимаше обратно Крим!

Както неведнъж тук съм заявявал задава се Ялта 2.0 Най-вероятният срок за провеждането й е около средата на втория срок на президентството на Тръмп. Т.е. около 2022г.

Са бълнувания на душевноболен лудо влюбен в Путин

Аз съм реалист! И следя събитията изкъсо. Любовта или пък омразата в случая нямат отношение към събитията, които се случват и има да се случват...

Ялта 2.0 И то при положение ,че Русия е изключена от много международни формати и организации,наложени са и всеобхватни санкции и е икономическо политическо и военно джудже

Ялта бележи началото на новото устройство на света след ВСВ. Там се определят новите правила на играта. В този смисъл съм употребил и израза "Ялта 2.0", на която ще се определят новите правила след края на господството на глобалния либерален модел в света. Тръмп и Путин са ситуационни съюзници в момента. И двамата се борят за унищожението на глобалния либерален модел на развитие и за преформатирането на света...

Открито и без заобикалки да не се меси в изборите във САЩ и да не се конфронтира постоянно със САЩ и Европа ,а също и да спре да тероризира Украина! Навярно му е казал и в прав текст какви ще са последствшята !

Работата е там че всички вие тролове сте безполезни гниди

Отидоха ли му на крака да му се молят - отидоха. Това е. Цял свят го видя. Сега каквото и да говорят вече всички знаят кой решава и направо при него ще ходят.

Отидоха да предупредят Путин,е ще има шамари по късото му вратле.Да се вземе в ръце,но той е малоумник и ще продължава да дърпа Тръмп(дявола)за опашката

Русия се измъкна и стана отново световен фактор. САЩ и ЕС почти я бяха смачкали по времето на пияницата Елцин. Малко трябваше и Русия щеше да бъде смазана. Путин доказа, че е велик политик. Американците вече знаят, че тяхната няма да стане и съвсем нормално е да отидат на крака на руснаците. Г 20 ще се срещат чак юни, Тръмп още от сега заяви, че ще се срещне с Путин. Нека си спомним как се държа Тръмп на предишната среща, няма да се срещам с Путин. САЩ започват да пеят друга песен. Китай и той им е постояно в акъла. САЩ разбраха, че времето им минава и щат не щат ще клекнат, времето просто не работи за тях, светът яко се променя идва ново преразпределение на сферите на влияние на великите сили..

Русия под невещото ръководство на Путин затъва в санкции и нови конфликти и противопоставяния със САЩ и Европа от които само губи.А Китай влезе във търговска война със САЩ ,но Китай е икономически гигант,а Русия все по немощно икономическо и политическо джудже

Момче леко си се объркал. Русия няма кредити и не дължи на никого нищо. САЩ е на практика във фалит. Трилиони долари кредити. Кое по-точно му е силното на икономиката им ?

Тези ако се разберат - тук ще настанат масови самоубийства. Животът на хиляди български русофоби ще изгуби смисъл.

А може и рудофилистиците да си прережат вените. Или викаш единствената надежда за руслямците е САЩ.

А Курнелия ако спечели изборите ще получа душевен оргазъм

Какъв светъл лъч ? Помпео от зор е дошел при Владимир Путин да моли за помощ от Русия , като сам е молил за среща , преди 5 дена 2 часа Путин разговаря с Доналд Тръмп и за това молят за среща ,защото затънаха в Блатото на Военните конфликти и не знаят как да се измъкнат ? САЩ се опитват да поляризират светът ,но не се получи , квичаха че Русия помага на Венецуела и продължаваха с ембарго с замразяване на Държавни пари в Американски банки , даже нашите Тикви обвиниха Българска банка уж в „Пране “ на пари ,помагат на САЩ ,нали са агенти на ЦРУ и крадат като за последно Български Народни пари защото помагали на САЩ ,а САЩ не дава Безвизов режим на Българите !

тролчетата тъпата ГАРГА и аз, той,тя и Винету за тЕх по убаво от Кравария нема и по високо от Статуята на свободата също нЕма! О простий гербариус!!!

АЗ НЕ РАЗБРАХ КАКЪВ Е ТОЯ СВЕТЪЛ ЛЪЧ! ИЗОБЩО НЯМА ТАКЪВ! ТАКА ИМ СЕ ИСКА НА РУБЛАДЖИИТЕ И ТЕ СИ ГО ИЗМИСЛЯТ, КАКТО ОБИКНОВЕНО СИ ПРАВЯТ ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ!

Споко, не се напъвай, няма смисъл за теб. Само релакс и си чукай по клавиатурата..

Руско - Американските преговори/разговори стават все по-безинтересни. На тях все повече нищо не се случва. Има само едно опипване по-безинтересно от опипване на тинейджъри в кино.

Човек не е истински русофил, ако не притежава Лада.

С Москвичите са по...

Ти ще станеш евроатлант, кога спреш да со въргаляш в калната евроатлантическа нива, и кога евроатланта спре да те рита тебе слугата у главата, и то у дома ти в РъБъ.!.мбухахаха

...пропаганда... не те прави руснак,а български путлераски глупак

Той светлият лъч дойде от хиперзвуковите ракети и ония големия подводен дрон. И те кат светнаха и осветиха пътя на братята кравари и те решиха да се освестят. Това потвърждава старата приказка, че кат видиш дебелия, акълът почва да ти идва. Или казано още по-ясно - бий за да те уважават...

съвсем си изтрещял старшинка . В момента в който Тръмп се опита да затопля с Русия и ще му скочат на врата Републиканците. В САЩ любов към Русия няма

Едната от тези нации има силен президент... другата има перчем за президент :)

Най силният президент на света е американският! Путин се доказа като жесток и не много умен диктатор

пий си хапчетата ве олигофрен

Не изпитвам лична симпатия към Путин, но школовката си е школовка, и чувството му за хумор си го бива...

Долавям некво хленчене дочуващотсе отвъд голямата вода. На некой там май му стиска вратовръзката}:-))))

Долавяш ти как ти свирят кишките от глада заради санкциите които Путин ви наложи на яденето

В магазини имаме прекрасни плодове ш зеленчуци от чечня,дагестан, азербайджан - без гмо. Риба имаме своя, животновъдство и хляб своя. Та какви мокри сънища те гонят ,гмо идиот

ИМАТИ КАРТОФИ И ЦВИКЛО

Дебилнии ми чиракопитеко, в твойта РъБъ нема и нема да има никога толкова количество и разнообразие на качествени продукти! Ти там си умрел от глад ве, месо ядеш само на празниците и то не на всички.!.мбухахаха

Ама нямате кой да ви запложда затова се женехте за българските дървари в коми . Колко кущрамби доведоха от русия...