Въпреки протестите и прогнозите Пашинян печели с огромна преднина вота в Армения

Вече знаем, че печелим победа на изборите и ще имаме убедително мнозинство в парламента, заяви премиерът в първото си изявление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От предишния Президент,дето бил приятел на Путин,че въпреки загубата на три от областите в Нагорни Карабах,пак го избраха.

ЦИГАНСКА РАБОТА...

Благодаря ти, о Алл-х, че помъти ума на арменските гяури! Сега след Карабах ще ни върнат и Ираван!

Кремльовското мекере загубило щот изборите не били 'честни'.. като руските..

Този е арменския "Бойко Борисов" - само лъжи, инсинуации, финансови измами, изборни далавери....

Или заради 'помощта' която арменците видяха от великия си покровител-- дето скоропостижно се преоблече в 'арбитър'.

Ето това е една много добра новина ... за Азербайджан и Турция!

Да разбира се! И най-сетне Армения и арменският народ ще се интегрират със Света и ще излязат от дългата само-изолация в Южния Кавказки регион. Армения трябва да се интегрира със съседите си, да си отвори границите и икономиката със Иран, Грузия, Азербайджан и Турция и да заживее в мир и благоденствие. Трябва да излезе от мрачното влияние на империалистите и от мрачното влияние Арменската диаспора. Народът в Армения гладува и мезерства - а в същото време алчните и супер богати аарменци във Франция, Русия и Сащ - се бургат във вътрешните работи на Република Армения.

Рахат лукум би капе на сърцето от своите думи, аркадашлар! Границите на Армения трябва да бъдат отворени и ако е решил Алл-х турския и азерският аскери ще ги отворят, като младо арменско дупе в Карабах!

Да не би да са гласували с машини

Това американо-соросоидно мекере спечели с фалшифицирани избори. Горкият беден народ, надява се на демокрация, а ще получи грабеж и застой. Точно като нас.

Този път турците и Ереван ще вземат. От друга страна се вижда, че на пората им писна от Путин и руските предателства.

Арменците НЕ ИСКАТ РУСКИТЕ ПРОТЕЖЕТА!

Точно този е американско протеже. За това Русия не подкрепи Армения във войната с Азербайджан.

Явно и този е фалшифицирал "демократично" изборите в своята страна! Е, въжможно е и повечето избиратели в Армения да са глупаци, но нещо не ми се вярва!

Това означава само едно - Турция си навлече още проблеми. Освен кюрдски сепаратисти е възможно да се пробва възстановяване на арменските претенции към самата Турция. За нас е добре - може да се забави насочването на Ердоган към нас.

Честито, сега може направо на Турция да обяви война, нали народа е с него. После, разбира се, руснаците ще са виновни.