Коментари - Въпреки кратките срокове, удостовериха навреме машините за вота в неделя | Днес.dir.bg

Въпреки кратките срокове, удостовериха навреме машините за вота в неделя

Премиерът определи това като изключително важна стъпка, за да не се повтори сценарият от първия тур на местните избори, когато машинното гласуване бе отменено в последния момент

Обратно в новината

Коментари - Въпреки кратките срокове, удостовериха навреме машините за вота в неделя | Днес.dir.bg

Коментари

Въобще не е лесно днес да си нечия подлога, изтривалка и пачавра, независимо чия. Подхвърлят те насам-натам, като насрани гащи, привикват те да клепаш и даваш обяснения, дърпат ти ушите, яздят те, играят на "Дълго магаре" с теб, бият ти чумбери, карат те да коленичиш и да облизваш с език прашни, мръсни обувки, карат те да лазиш на 4 крака, карат те даже да лаеш като куче и да подскачаш като малко пуделче. Нерядко може и да те онодят - направо през гащите. Много жалка, много унизителна картинка. Въпреки това обаче, в днешна колониална България има безброй съвременни кириакстефчовци и рачкопръдлета, които се чувстват щастливи и значими да бъдат точно такива пачаври и изтривалки.

За балотажаподготовката на мапини е много по-лесна и несравнимо по-малка като обем. Въпросът дали щяха да сработят машините на първи тур ако въобще и бяха с инсталирани правилно всички листи за всички общини осатна без отговор.

Това, че премиерчето прави това изявление, означава ли, че той поема отгогворността, ако пак излезе, че нещо не е наред с машините ( това си го знаем, следе като видяхме съобщението, че ядрото на системата им не е минало проверката )? Ще си подаде ли оставаката, при поредния скандал?

БРАВО СЛАВИ !! Б Р А В О ООО!! Чудесно писмо до написал ! Тоя нахален и възгордял се академиче Мрънколай си позволи да нарича зърнопроизводителите:" терористи"!? Точно хората,които осигуряват хляба за всяко българско семейство!? И щял да закрива МАРИЦИТЕ ЪОЕА НЕЩАСТНО ГОВЕДО !! ЧАС ПО-СКОРО ТРЯБВА ФА ГО ИЗМЕТЕЮ ?! НЕМЕДЛЕННО !!

Много си щуглав в Своето изявление. Как пък точно БГ производителите осигурявали залъка на всяко едно българско семейство. Да, а на каква цена май не си се заглеждал. Не е нормално, кифла, рогче от закуските да е по-скъпо от един хляб дори и с намаления му грамаж. Също и за тъпи обикновени бисквити и тъпи вафли с локум. Май не си ходил да пазаруваш? Реват зърнопроизводители ми суша, гледайте как нямаме реколта, ама 'де са онея поливни системи от Бай Тошево. Унищожиха всичко, сега с Тея субсидии не изградиха нищо, само лапат, а какви вредни

за да може Държавна Сигурност да спечели, макар и с клизма.

Можело значи, а наказания, уволнение за досегашното умишлено мотаене..

Голям праз. Имаме някви "машини" които нито броят, нито обобщават, нито улесняват. За какво са ? И колко "сложен" трябва да е един "софтуер" за да предложи "меню" с 20 позиции и да отпечата "разписка"? Смешно е. В магазините за дрехи 2ра ръка има по сериозен софтуер. Машинисти, сър...

Ако Боко извърти номер на ПП и избирателите му гласуват за другарката,започвам да го псувам наравно с комунделите.

Вече им каза, че държавна собственост е по-добре от държавна сигурност :)

Можеш да започнеш да псуваш от сега.

Подготвихме фалшификацията която няма да се види на камерите

Значи сме готови за ала - балата

Така ни учи ДС

Много интересен е феономена как ЦИК отказва да изпълни решението за одобрение на машините на заместник министър на първи тур. От кога без да се обжалва един администртаивен акт може да не се изпълнява.

Когато се лъже за гражданство , парапети, газ … и всичко останало

ЕЕ браво за свършената работа. Щом премиера каза значи успокоихме се сега. Всички ти вярваме.

Сега машините са програмирани ,когато приближи руска балалайка до тях ,да изкача страпона на Мутрофанова.

Напрограмираха ли победителите

Програмираха един чепат за червени педали като тебе.

Защото нашите съюзници с изключение на УСА гласуват на хартия? Защото като и тука на предишните мизерието излиза ..... А сега с копчета един човек може да промени резултати....

Машините в САЩ са като машините в нашите тото пунктове - прочитат бюлетината, но самите хартиени се съхраняват в огромни съндъци

Положен на лгбт хартия?

ТОЙ НЯМА ДЕЦА НО ЗАКУПИ 4 АПАРТАМЕНТА !! СЪС ЗАПЛАТА КЪМ 80 000 ЛЕСНО СЕ КУПУВАТ !!КАКЪВ ШЕНГЕН ГО ИНТЕРЕСУВА ТАЯ ?? КАКВИ БЕДНИ КАКВИ НАДУТИ ЦЕНИ ?? ПУКА МУ ЗА ХОРАТА !!

Спекула 250-300%. Спекула, с която се пълни хазна и бюджет. Хазната е буквално продънена и опоскана отвсякъде! Щото всичко заминава като помощи, оръжия и муниции за Украйна. И за изхранване и обгрижване на 100 000 укро "бежанци" с луксозните джипки. По 2400лв месечно на всеки укропитек в България. За своята бедност, мизерия и за това, че не си дояждате и вечер си лягате гладни поради зверската спекула с цените на всички храни в България, благодарете на американския генерал-губернатор Кенеф Мъртъв и фашистките му лакеи и марионетки от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС! Честито ви робство, роби!

Митрофанова или Мунчо ти написа това бе празноглавец ?

Това по руската телевизия ли го казаха?

поради, свободата на словото в ЕС, няма как да знаем.

антипод на ... човека е човек когато е на път :)))

Абе четох , че в една секция в ж.к. Надежда, в София , още на първия тур са гласували машинно ! Откъде са взели машината, как са отчели гласовете и какво са писали в протокола е пълна мистерия ! Съжалявам, но това не са избори, а чиста порнография ! А академика вместо да уволни зам.министъра с флашката , заради който ЦИК отмени машинното гласуване, иска оставка на тоя, който го е заснел как извършва това престъпление ! Ха !

ТА УХОТО Е ДАЛ 5 МИЛКИ ?? БЪРЗО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ !!! С ЛИХВИТЕ !! КОЛКО ДРУГИ ИЗМАМИ МИНАХА МЕТЪР ТА ТАЗИ ЛИ ??

,,Праиме едно ала бала с президента и законно -незаконно ги мааме всичките! Особата Галя знае в посолството ! Има- няма само 3% са наши умнокрасиви,ама с флашките ги праиме 30%!Ти ми дай само околийските с джандарите и ми дай 1- 2 милиона , правилните медии БТВ и Нова , добрите сили от Ембасито ,а нпо чапкъните чакат само Гошо хаирсъзина ,Ицо хазарта – Гочоолу,Глиги ,Козилата ,Глишев ,Дочоолу Мирчо нереза ,Ристю,Бабукян,Хаджигея и Минека да ги изкарат на улицата - като накървят ония ми ти зъркеле и извадят плакатите ,яйцата и ковчезите - ха им излез насреща ! За една паница грантове и баща си ще заколят! Хеле пък ако и Дайнов ,Смилов ,Дичев и Инджев напишат по едно коленопреклонно тронно слово за Особата на Козяк , ептен са я закъсали! Па земи, че поведи през деня тази страхотия на жълтите павета ... Всеки закон ще ти вкарам в парламента !Кеф ти за джепане за Украйна ,кеф ти за домашно насилие ,кеф ти за гей парада! Опозиция ли?. Избори ли? Бошлаф работа е тази без сопата- Кос-тен-ту-ция! Нa-ааа, костентуция!

целия този медиен рев, зор и бързане за едни прости принтери (както твърдят пп-дб) трябва се гласува само на ХАРТИЯ, за да е сигурен човек, че гласът му не е манипулиран! То, не, че и на хартия някой няма да окепази гласът ти, ако реши да го направи, но от друга страна е много по-сигурно, че ще бъде отчетено реалното гласуване на даден човек! А мадуровските "прости принтери"... прости, прости, колко да са прости, че се орева орталъка заради тях...? А и между другото, арестуваната председателка на комисия, онази с чичо Цено какво да задраскам, е от квотата на пепе-тата. ;)

ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ.

Кака Васка Педераска Кака Васка всеки ден в дупарата се праска Мутроманаф Емо до макарите й го джаска Пори я на сухо и без смазка Охка и ахка кака Васка Педераска Взема го кака Васка анално и орално Емо Манаф обладава я брутално От време на време забременява я фатално Кака Васка е веч известна интернационално Вземай го како от гъза в устата Манаф Емо те прави да ти заврат говната Чичко Кенеф те пробута за кметица Ах, каква си драг-кралица Боко Тиквата, како, те набута в играта Толкоз му е акъла на БГ-електората Народа прост по-добре да хваща гората Да ви сера аз на ДС-номерата Спекула и грабеж вилнеят навред из страната Янките направиха недостъпна дори и храната Всеки ден поскъпват тока, бензина, водата А ти, како, го поемаш от гъза в устата

аааааакадемикът Дрянков е държал в ръце машините докато са ги сертифицирали - ЕДНА РАБОТА ДА СВЪРШИ И ТОЙ НАЙ СЕТНЕ

Гласувах за Деян Николов за кмет, но сега ще подкрепя Ваня Григорова на балотажа.

Десен съм, гласувах за Лилков на предния тур, сега ще гласувам за Григорова, макар и с голяма доза неприязън. Просто пеперастите с техния кандидат мултак от ДС не ми оставиха друг избор...

Не си десен. Ляв педал си, при това много прост! И не ми пука, че тровиш и да кого гласуваш:) Няма значение.

щото си ''десен", свиньо, ще гласуваш да педерасткото ДС отроче ли? Шо не иде да каже ,че Крим е украински в центъра на Севастопол? Педераст!

Ти от манипулативния сътрудник от ДС и апаратчика, кого ще избереш

Забележете КОИ са тези, които са хванати дори и в най-нагли и просташки измами - ГЕРБ и ДПС! И Възраждане! Допи и БСП - корабът-майка на тия са си свили перушината и не смеят вече така нагло да мамят (Въпреки че всъщност като гледаме измамите във Врачанско а Михайловградско - това бе най-комунистическият регион в България) !

То ПП и ДБ ако ги пуснеш да се репрезентират според ПростоКиро не могат и 10% да хванат ама добре, че са машините...

Киро и Асен бяха доставени и активирани всичко стана тотална АЛА=БАЛА!

ВАСИЛ Е ДЕМОКРАТ ПРИ БАЩА И ДЯДО ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.

Просто Киро не е ли същото отроче

Предизборната кампания на ИТ КРАДЕЦА е 5 млн. лева. Тоя Васил ще продаде и майка си. ПРОДАЖНИ ИТ КРАДЦИ ВЪН.

Я кажи защо е крадец и от къде и какво е откраднал? Хибриден трол. Смърт вами!

Фирмата му е финансирана с пари от Държавна сигурност. Егати крадеца.

Със смъртта, че се връща

Апелрам за АНУЛИРАНЕ на изборите! Това не са избори - това е пародия и СРАМ! Да погледнат фактите в многото свидетелски показания и видеа за безобразията на членовете на избирателните комисии по места за грубото манипулиране на изборните бюлетини! Крайно време е да се потърси НАКАЗАТЕЛНА отговорност от извършителите и ПРОКУРАТУРАТА да се задейства, а да не спи! Мълчанието на институциите и прокуратурата говори само за едно, а именно - за СЪУЧАСТИЕ при толериране на деянията!

Всички избори до сега от 1989 г. насам са така - с бюлетините! ВСИЧКИ! Като първите след 1979 чупят рекорда - с над 1 милион фалшифицирани гласа и тока БКП става единствената Ком. партия от бившите соц. страни, която печели! А шеф на изборите в БКП е рецидивистът - ДС-КГБ генерал Любен Гоцев, който създаде и ДПС и ГЕРБ като патерици на БКП (БСП)… Затова сме последни, затова сме на това дередже!

Ние един пиян шофьор с катастрофа не можем да вкараме в затвора, а ти искаш бонуси

Нова изобщо не променя необходимостта ръководството на ЦИК и ДАНС да бъдат отстранени за престъплението си срещу държавата и да бъдат разследвани! А ако и други са замесени - и министърът или заместникът му - и те!

Коци мангала пак е пуснал троловете да ни обясняват как доказано успешен човек като Денков не струва. Друго си е да си мангал, селски учител, сменил 10 партии, на заплата към пасолстовото. Хайде изберете го мангала да счупи държавата да мирясате

Не им обръщай внимание на тези простаци и боклуци!

Игнорирането вече не върши работа. Румъния ни изпревари с 20 години. Докога ще ги търпиме тия дебили и както те обичат да се изразяват, майцепродавци.

Това ли сънуваш, Коцето си има определен максимум от гласоподаватели, което го постигна, повече няма накъде, най много още 5 процента да се излъжат, не е той враг, както и ДПС не е

Пропо, колкото е по малка активността на изборите, увеличава резултатите на ДПС и Възраждане, които имат определен процент от населението и не нарастват, с по малка активност на изборите, те отчитат големи успехи

Скандални видеа показващи груби манипулации на изборните бюлетини правещи ги невалидни, извършени от членове на изборните комисии във Враца, Монтана, Видин и др. Във Видин е извършен побой в изборното помещение!!! - пребит е член на изборната комисия -побоят е извършен от 5 роми! https://www.youtube.com/watch?v=5RrQPjRIgQY&t=2884s Студио Хъ, 30 октомври 2023 г. https://www.youtube.com/watch?v=biGZ31aKAno Пламен Пасков Няма лъжа, няма измама...има недействителни бюлетини! Това са груби престъпления срещу институциите, срещу държавата! И въпреки, че живеем в информационен век се сблъскваме с оглушителното мълчание на ВСИЧКИ медии!? Сблъскваме се с бездеиствие или вяла намвса на полицията, с оглушките на прокуратурата, която здраво си е запушила ушите и си затваря очите срещу флагрантни нарушения на конституционния ред, на изборното законодателство, на престъпленията срещу институциите, отваряйки политически чадър над престъпниците добрали се до най високите постове в управлението на държавата !!! Виждаме, че се прави очевадещ преврат в държавата и всички институции буквално СПЯТ!!! Свидетели сме, че ПРЕВРАТА на ШАРЛАТАНИТЕ обявен във скандалното видео с АЛА-БАЛАТА се реализира точно както беше обявено във въпросното видео, но службите не реагираха нито тогава, нито сега!!! Едно от обясненията е, че открито се видя, че в "играта" е замесен и президента, който въпреки изнесеното официално им даде мандата подкрепяйки по този начин извършването на преврата в държавата! Е, сега когато цялата истина лъсна и е повече от ясно откъде идва огромното количество недействителни бюлетини - 600000 сега и 400000 при предишните избори и се разбра каква е технологията за подмяната на вота на избирателите - защо не виждаме да се задейства нито една институция, а казионните продажни медии мълчат? Не се търсят ПОРЪЧИТЕЛИТЕ, криещи се по високите етажи на власта! Всички медии и журналисти говорят за купуване и продаване на гласове, т.е. за корупция, но досега няма нито един наказан, осъден, нито едно име на партия или партиен активист, който поръчва музиката и плаща на изпълнителите за Ала-Балата! Поредния бисер на наглостта е, че финансовия министър на държавата няма регистрирано постоянно местоживеене, адрес в България!!!??? Алооооо, къде спите? Оказва це, че ЦИК е само един параван, чрез който се узаконяват измамите на изборния процес и зад който се крият ШАРЛАТАНИТЕ! Не може да се обявяват резултати в 20,00 ч. при положение, че изборния процес приключва в 21,00 ч. и урните все още са запечатани! Кой кого лъже? Изборен фарс! Не мога да повярвам, че българите са чак такива мазохисти - да изберат шарлатаните, изчегъртаните и националните предатели от "сглобката". Това нещо не се връзва, нама логика и СМЪРДИ! Призовавам при такова огромно количество недействителни бюлетини да се касират, АНУЛИРАТ изборите и да не се провеждат нови избори докато не с приемат съответните законодателни промени, регламенрираши селекцията на членовете на избирателните комисии, възнаграждението, ако има такова, формите на наблюдение, организацията и начина на работа на избирателните комисии по кметства, райони, села и градове, както и санкциите и наказателната отговорност на нарушителите! https://dnes.dir.bg/krimi/chicho-tseno-ot-skandalniya-zapis-e-izbran-za-obshtinski-savetnik?utmsource=projectagora&utmmedium=contentdiscovery https://dnes.dir.bg/krimi/skandalno-broene-day-da-zachertaem-za-moyata-partiya-i-koy-shte-go-slusha-tova?utmsource=projectagora&utmmedium=contentdiscovery https://www.youtube.com/watch?v=J9Q5Rqd3uNo&t=305s https://www.youtube.com/watch?v=tBVhDXV-S8k Как кандидати за кмет сами броят гласовете за себе си: Видео разкрива изборни нарушения в Монтанско https://www.youtube.com/watch?v=AszLl8C7bgM&t=1s Скандални сцени на изборните секции в Слатина. Затова говорят Георги Попов и Юлиан Андреев https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/16069206 24Часа https://www.youtube.com/watch?v=f_4MPl3WIsc Пребиха член на изборна комисия, снимал клип с гласуващ няколко пъти. От изнесените факти се разбира, че човека е пребит със знанието и умишленото бездействие на полицая или полицията! https://www.youtube.com/watch?v=HmJnPux2fZI За Боби, Цено и Мартин. Как се дописват бюлетини в секция в село Малорад, Врачанско

Очилатият плъх потрива ръчички, че шарлатаните на Простото пак ще правят ала бала с мадуровките.

- БОРБЕНА - ТРУДОЛЮБИВА - ЧЕСТНА -САМООТВЕРЖЕНА - УМНА -ЕНЕТГИЧНА -ЕКСПЕДИТИВНА - ОТГОВОРНА - ИЗПЪЛНИТЕЛНА - ЧАРОВНА - КРАСИВА - БУЛГАРКА - КРАСИВА - ЧАРОВНА - ДИАЛОГИЧНА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА В А Н Я С НОМЕР 86 !!

Бягай бе комуне

е това не може баце да им прости... успяват някак да свършат работата и се разбира в какво безвремие сме били 12 години... и колко скъпо ще ни струва безумието което баце превърна в норма...

Кой вече вярва на удостоверителите ??? BG-ALERT: Внимание, опасност! ПП-ДБ правят ала-бала!

ЦИ(р)К взеха решение...взеха го от дебелия...мишока тука казал нещо, а всички ние ще плащаме. За ток, за ГАЗ, за кредити на някви люксембургови, НА НОВИ, ПО-ВИСОКИ - ДОБРИ! цени... Да живей Ебенизър денСкруджков

Вижте го бе, хора, хубаво го вижте това малко, жалко, сламено човече Изпърденков. Ах, каква е мазмантийка и шушумига, вижте му само подплашената физиономийка! Изглежда много жалко и нелепо. Пак гледа уплашено сякаш смок го е гонил. В действителност обаче, началникът му Кенеф Мъртъв го е привикал и му е нашокал репата много лошо, и му казал и рекъл следното: "Слушай внимателно, няма да повтарям! Тази неделя връщаш пак машините и я искам нашта Васка избрана! Do you understand?"

Изхождане дето ще бутат правителството не взеха нито един областен град. Под 10% навсякъде. Млъквайте и изчезвайте, народа си каза думата.

Васко Ви нашока репите, че е платил 5 милиона и веднага оправихте проблема. Само не знам ако не се беше класирал за балотаж.

БЪРЖЕ ПиПи-растити, че кметчето от Държавна Сигурност съвсем ще остане капо.

Уважаеми Гербери, Ще се вслушате ли в думите на вашия партиен председател който предпочита Ваня Григорова за кмет вместо сенките на ДС. Излезте масово на Балотажа и да отвеем финансово-олигархичната-ДС върхушка скрита под абревиатурата ПП-ДБ. Нека победи кандидата на народа. Да живее столицата София и България!

Напълно подкрепям!

Кажи на лекарят ти да ти предише халоперидол да не буйстваш в самолета и заминавай за далечния изток.

с БКП напред!

И с ДС напред

Значи ще гласуват като бай Ганьо ,а не като Андрешко! Кръв пропикаха за тези машини! Страх ги е ,че тяхното педерастче няма да спечели! Ноооо София не е България!

ЖИВЕЕШ СИ ИЛЮЗИИТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЯЛ ДА ВИ "ГЛАСУВА" ?!? . ЗА КОГО ? ПО КАКВА ПРИЧИНА ? АРГУМЕНТИ ? ПРИЧИНИ ? ДОКАЗАТЕЛСТВА ???

Твоя на снимката много ми прилича на Ебенизър Скрудж от приказката за Коледата... Тия изръсиха Българския данъкоплатец с маса пари за тия машини - мина толкова време - Ча сега са сетиха да ги "одобряват" А на предишните избори, кото се използваха имаха ли "одобрение" БМИ?! Имам предвид за "ала-бала"; изборите...

Дочуто с помощта на СРС: След края на изборната надпревара в София миналата неделя, генерал-губернаторът, господин Кенеф Мъртъв, бил изпаднал в ярост, шок и нервна криза. Поводът: подставеното лице на генерал-губернаторството, госпожица Васка, се очертавало да глътне въздух, вода и така нататък. Очертавал се провал на Васка. Госпожица Васка лапа и гълта и други неща, но това вече е друга тема. Във връзка с това, господин Кенеф Мъртъв събрал по спешност цялата БГ колониална администрация и зверски им набил канчетата, така да се каже. Поставил ясно въпросът така: или връщате машините и машинното гласуване в София или ще ви се случат безброй случки. Още на часа, всичката БГ колониална администрация се изпонасрала от шок, страх и ужас, а господин Кенеф Мъртъв ги изгледал много лошо и побързал да се изнесе от смрадливата атмосфера. В крайна сметка тази неделя ще имаме кака Васка с машинките срещу кака Ванче. Господин Мунчо е поел ангажимент лично пред Кенеф Мъртъв пак да удари едно рамо с ала-балата, както вече го е правил много пъти. Това е положението засега. Очакваме да дойде неделята и деня на балотажа.

Не показвайте тази физиономия повече - излъчва гнус.

Ще бъде най-големият смях когато Ваня спечели и пеперастите зареват, че проблемът е в програмата на машините.

Коментари - Въпреки кратките срокове, удостовериха навреме машините за вота в неделя | Днес.dir.bg

Въпреки кратките срокове, удостовериха навреме машините за вота в неделя

Премиерът определи това като изключително важна стъпка, за да не се повтори сценарият от първия тур на местните избори, когато машинното гласуване бе отменено в последния момент

Обратно в новината

Коментари - Въпреки кратките срокове, удостовериха навреме машините за вота в неделя | Днес.dir.bg

Коментари

Въобще не е лесно днес да си нечия подлога, изтривалка и пачавра, независимо чия. Подхвърлят те насам-натам, като насрани гащи, привикват те да клепаш и даваш обяснения, дърпат ти ушите, яздят те, играят на "Дълго магаре" с теб, бият ти чумбери, карат те да коленичиш и да облизваш с език прашни, мръсни обувки, карат те да лазиш на 4 крака, карат те даже да лаеш като куче и да подскачаш като малко пуделче. Нерядко може и да те онодят - направо през гащите. Много жалка, много унизителна картинка. Въпреки това обаче, в днешна колониална България има безброй съвременни кириакстефчовци и рачкопръдлета, които се чувстват щастливи и значими да бъдат точно такива пачаври и изтривалки.

За балотажаподготовката на мапини е много по-лесна и несравнимо по-малка като обем. Въпросът дали щяха да сработят машините на първи тур ако въобще и бяха с инсталирани правилно всички листи за всички общини осатна без отговор.

Това, че премиерчето прави това изявление, означава ли, че той поема отгогворността, ако пак излезе, че нещо не е наред с машините ( това си го знаем, следе като видяхме съобщението, че ядрото на системата им не е минало проверката )? Ще си подаде ли оставаката, при поредния скандал?

БРАВО СЛАВИ !! Б Р А В О ООО!! Чудесно писмо до написал ! Тоя нахален и възгордял се академиче Мрънколай си позволи да нарича зърнопроизводителите:" терористи"!? Точно хората,които осигуряват хляба за всяко българско семейство!? И щял да закрива МАРИЦИТЕ ЪОЕА НЕЩАСТНО ГОВЕДО !! ЧАС ПО-СКОРО ТРЯБВА ФА ГО ИЗМЕТЕЮ ?! НЕМЕДЛЕННО !!

Много си щуглав в Своето изявление. Как пък точно БГ производителите осигурявали залъка на всяко едно българско семейство. Да, а на каква цена май не си се заглеждал. Не е нормално, кифла, рогче от закуските да е по-скъпо от един хляб дори и с намаления му грамаж. Също и за тъпи обикновени бисквити и тъпи вафли с локум. Май не си ходил да пазаруваш? Реват зърнопроизводители ми суша, гледайте как нямаме реколта, ама 'де са онея поливни системи от Бай Тошево. Унищожиха всичко, сега с Тея субсидии не изградиха нищо, само лапат, а какви вредни

за да може Държавна Сигурност да спечели, макар и с клизма.

Можело значи, а наказания, уволнение за досегашното умишлено мотаене..

Голям праз. Имаме някви "машини" които нито броят, нито обобщават, нито улесняват. За какво са ? И колко "сложен" трябва да е един "софтуер" за да предложи "меню" с 20 позиции и да отпечата "разписка"? Смешно е. В магазините за дрехи 2ра ръка има по сериозен софтуер. Машинисти, сър...

Ако Боко извърти номер на ПП и избирателите му гласуват за другарката,започвам да го псувам наравно с комунделите.

Вече им каза, че държавна собственост е по-добре от държавна сигурност :)

Можеш да започнеш да псуваш от сега.

Подготвихме фалшификацията която няма да се види на камерите

Значи сме готови за ала - балата

Така ни учи ДС

Много интересен е феономена как ЦИК отказва да изпълни решението за одобрение на машините на заместник министър на първи тур. От кога без да се обжалва един администртаивен акт може да не се изпълнява.

Когато се лъже за гражданство , парапети, газ … и всичко останало

ЕЕ браво за свършената работа. Щом премиера каза значи успокоихме се сега. Всички ти вярваме.

Сега машините са програмирани ,когато приближи руска балалайка до тях ,да изкача страпона на Мутрофанова.

Напрограмираха ли победителите

Програмираха един чепат за червени педали като тебе.

Защото нашите съюзници с изключение на УСА гласуват на хартия? Защото като и тука на предишните мизерието излиза ..... А сега с копчета един човек може да промени резултати....

Машините в САЩ са като машините в нашите тото пунктове - прочитат бюлетината, но самите хартиени се съхраняват в огромни съндъци

Положен на лгбт хартия?

ТОЙ НЯМА ДЕЦА НО ЗАКУПИ 4 АПАРТАМЕНТА !! СЪС ЗАПЛАТА КЪМ 80 000 ЛЕСНО СЕ КУПУВАТ !!КАКЪВ ШЕНГЕН ГО ИНТЕРЕСУВА ТАЯ ?? КАКВИ БЕДНИ КАКВИ НАДУТИ ЦЕНИ ?? ПУКА МУ ЗА ХОРАТА !!

Спекула 250-300%. Спекула, с която се пълни хазна и бюджет. Хазната е буквално продънена и опоскана отвсякъде! Щото всичко заминава като помощи, оръжия и муниции за Украйна. И за изхранване и обгрижване на 100 000 укро "бежанци" с луксозните джипки. По 2400лв месечно на всеки укропитек в България. За своята бедност, мизерия и за това, че не си дояждате и вечер си лягате гладни поради зверската спекула с цените на всички храни в България, благодарете на американския генерал-губернатор Кенеф Мъртъв и фашистките му лакеи и марионетки от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС! Честито ви робство, роби!

Митрофанова или Мунчо ти написа това бе празноглавец ?

Това по руската телевизия ли го казаха?

поради, свободата на словото в ЕС, няма как да знаем.

антипод на ... човека е човек когато е на път :)))

Абе четох , че в една секция в ж.к. Надежда, в София , още на първия тур са гласували машинно ! Откъде са взели машината, как са отчели гласовете и какво са писали в протокола е пълна мистерия ! Съжалявам, но това не са избори, а чиста порнография ! А академика вместо да уволни зам.министъра с флашката , заради който ЦИК отмени машинното гласуване, иска оставка на тоя, който го е заснел как извършва това престъпление ! Ха !

ТА УХОТО Е ДАЛ 5 МИЛКИ ?? БЪРЗО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ !!! С ЛИХВИТЕ !! КОЛКО ДРУГИ ИЗМАМИ МИНАХА МЕТЪР ТА ТАЗИ ЛИ ??

,,Праиме едно ала бала с президента и законно -незаконно ги мааме всичките! Особата Галя знае в посолството ! Има- няма само 3% са наши умнокрасиви,ама с флашките ги праиме 30%!Ти ми дай само околийските с джандарите и ми дай 1- 2 милиона , правилните медии БТВ и Нова , добрите сили от Ембасито ,а нпо чапкъните чакат само Гошо хаирсъзина ,Ицо хазарта – Гочоолу,Глиги ,Козилата ,Глишев ,Дочоолу Мирчо нереза ,Ристю,Бабукян,Хаджигея и Минека да ги изкарат на улицата - като накървят ония ми ти зъркеле и извадят плакатите ,яйцата и ковчезите - ха им излез насреща ! За една паница грантове и баща си ще заколят! Хеле пък ако и Дайнов ,Смилов ,Дичев и Инджев напишат по едно коленопреклонно тронно слово за Особата на Козяк , ептен са я закъсали! Па земи, че поведи през деня тази страхотия на жълтите павета ... Всеки закон ще ти вкарам в парламента !Кеф ти за джепане за Украйна ,кеф ти за домашно насилие ,кеф ти за гей парада! Опозиция ли?. Избори ли? Бошлаф работа е тази без сопата- Кос-тен-ту-ция! Нa-ааа, костентуция!

целия този медиен рев, зор и бързане за едни прости принтери (както твърдят пп-дб) трябва се гласува само на ХАРТИЯ, за да е сигурен човек, че гласът му не е манипулиран! То, не, че и на хартия някой няма да окепази гласът ти, ако реши да го направи, но от друга страна е много по-сигурно, че ще бъде отчетено реалното гласуване на даден човек! А мадуровските "прости принтери"... прости, прости, колко да са прости, че се орева орталъка заради тях...? А и между другото, арестуваната председателка на комисия, онази с чичо Цено какво да задраскам, е от квотата на пепе-тата. ;)

ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ.

Кака Васка Педераска Кака Васка всеки ден в дупарата се праска Мутроманаф Емо до макарите й го джаска Пори я на сухо и без смазка Охка и ахка кака Васка Педераска Взема го кака Васка анално и орално Емо Манаф обладава я брутално От време на време забременява я фатално Кака Васка е веч известна интернационално Вземай го како от гъза в устата Манаф Емо те прави да ти заврат говната Чичко Кенеф те пробута за кметица Ах, каква си драг-кралица Боко Тиквата, како, те набута в играта Толкоз му е акъла на БГ-електората Народа прост по-добре да хваща гората Да ви сера аз на ДС-номерата Спекула и грабеж вилнеят навред из страната Янките направиха недостъпна дори и храната Всеки ден поскъпват тока, бензина, водата А ти, како, го поемаш от гъза в устата

аааааакадемикът Дрянков е държал в ръце машините докато са ги сертифицирали - ЕДНА РАБОТА ДА СВЪРШИ И ТОЙ НАЙ СЕТНЕ

Гласувах за Деян Николов за кмет, но сега ще подкрепя Ваня Григорова на балотажа.

Десен съм, гласувах за Лилков на предния тур, сега ще гласувам за Григорова, макар и с голяма доза неприязън. Просто пеперастите с техния кандидат мултак от ДС не ми оставиха друг избор...

Не си десен. Ляв педал си, при това много прост! И не ми пука, че тровиш и да кого гласуваш:) Няма значение.

щото си ''десен", свиньо, ще гласуваш да педерасткото ДС отроче ли? Шо не иде да каже ,че Крим е украински в центъра на Севастопол? Педераст!

Ти от манипулативния сътрудник от ДС и апаратчика, кого ще избереш

Забележете КОИ са тези, които са хванати дори и в най-нагли и просташки измами - ГЕРБ и ДПС! И Възраждане! Допи и БСП - корабът-майка на тия са си свили перушината и не смеят вече така нагло да мамят (Въпреки че всъщност като гледаме измамите във Врачанско а Михайловградско - това бе най-комунистическият регион в България) !

То ПП и ДБ ако ги пуснеш да се репрезентират според ПростоКиро не могат и 10% да хванат ама добре, че са машините...

Киро и Асен бяха доставени и активирани всичко стана тотална АЛА=БАЛА!

ВАСИЛ Е ДЕМОКРАТ ПРИ БАЩА И ДЯДО ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.

Просто Киро не е ли същото отроче

Предизборната кампания на ИТ КРАДЕЦА е 5 млн. лева. Тоя Васил ще продаде и майка си. ПРОДАЖНИ ИТ КРАДЦИ ВЪН.

Я кажи защо е крадец и от къде и какво е откраднал? Хибриден трол. Смърт вами!

Фирмата му е финансирана с пари от Държавна сигурност. Егати крадеца.

Със смъртта, че се връща

Апелрам за АНУЛИРАНЕ на изборите! Това не са избори - това е пародия и СРАМ! Да погледнат фактите в многото свидетелски показания и видеа за безобразията на членовете на избирателните комисии по места за грубото манипулиране на изборните бюлетини! Крайно време е да се потърси НАКАЗАТЕЛНА отговорност от извършителите и ПРОКУРАТУРАТА да се задейства, а да не спи! Мълчанието на институциите и прокуратурата говори само за едно, а именно - за СЪУЧАСТИЕ при толериране на деянията!

Всички избори до сега от 1989 г. насам са така - с бюлетините! ВСИЧКИ! Като първите след 1979 чупят рекорда - с над 1 милион фалшифицирани гласа и тока БКП става единствената Ком. партия от бившите соц. страни, която печели! А шеф на изборите в БКП е рецидивистът - ДС-КГБ генерал Любен Гоцев, който създаде и ДПС и ГЕРБ като патерици на БКП (БСП)… Затова сме последни, затова сме на това дередже!

Ние един пиян шофьор с катастрофа не можем да вкараме в затвора, а ти искаш бонуси

Нова изобщо не променя необходимостта ръководството на ЦИК и ДАНС да бъдат отстранени за престъплението си срещу държавата и да бъдат разследвани! А ако и други са замесени - и министърът или заместникът му - и те!

Коци мангала пак е пуснал троловете да ни обясняват как доказано успешен човек като Денков не струва. Друго си е да си мангал, селски учител, сменил 10 партии, на заплата към пасолстовото. Хайде изберете го мангала да счупи държавата да мирясате

Не им обръщай внимание на тези простаци и боклуци!

Игнорирането вече не върши работа. Румъния ни изпревари с 20 години. Докога ще ги търпиме тия дебили и както те обичат да се изразяват, майцепродавци.

Това ли сънуваш, Коцето си има определен максимум от гласоподаватели, което го постигна, повече няма накъде, най много още 5 процента да се излъжат, не е той враг, както и ДПС не е

Пропо, колкото е по малка активността на изборите, увеличава резултатите на ДПС и Възраждане, които имат определен процент от населението и не нарастват, с по малка активност на изборите, те отчитат големи успехи

Скандални видеа показващи груби манипулации на изборните бюлетини правещи ги невалидни, извършени от членове на изборните комисии във Враца, Монтана, Видин и др. Във Видин е извършен побой в изборното помещение!!! - пребит е член на изборната комисия -побоят е извършен от 5 роми! https://www.youtube.com/watch?v=5RrQPjRIgQY&t=2884s Студио Хъ, 30 октомври 2023 г. https://www.youtube.com/watch?v=biGZ31aKAno Пламен Пасков Няма лъжа, няма измама...има недействителни бюлетини! Това са груби престъпления срещу институциите, срещу държавата! И въпреки, че живеем в информационен век се сблъскваме с оглушителното мълчание на ВСИЧКИ медии!? Сблъскваме се с бездеиствие или вяла намвса на полицията, с оглушките на прокуратурата, която здраво си е запушила ушите и си затваря очите срещу флагрантни нарушения на конституционния ред, на изборното законодателство, на престъпленията срещу институциите, отваряйки политически чадър над престъпниците добрали се до най високите постове в управлението на държавата !!! Виждаме, че се прави очевадещ преврат в държавата и всички институции буквално СПЯТ!!! Свидетели сме, че ПРЕВРАТА на ШАРЛАТАНИТЕ обявен във скандалното видео с АЛА-БАЛАТА се реализира точно както беше обявено във въпросното видео, но службите не реагираха нито тогава, нито сега!!! Едно от обясненията е, че открито се видя, че в "играта" е замесен и президента, който въпреки изнесеното официално им даде мандата подкрепяйки по този начин извършването на преврата в държавата! Е, сега когато цялата истина лъсна и е повече от ясно откъде идва огромното количество недействителни бюлетини - 600000 сега и 400000 при предишните избори и се разбра каква е технологията за подмяната на вота на избирателите - защо не виждаме да се задейства нито една институция, а казионните продажни медии мълчат? Не се търсят ПОРЪЧИТЕЛИТЕ, криещи се по високите етажи на власта! Всички медии и журналисти говорят за купуване и продаване на гласове, т.е. за корупция, но досега няма нито един наказан, осъден, нито едно име на партия или партиен активист, който поръчва музиката и плаща на изпълнителите за Ала-Балата! Поредния бисер на наглостта е, че финансовия министър на държавата няма регистрирано постоянно местоживеене, адрес в България!!!??? Алооооо, къде спите? Оказва це, че ЦИК е само един параван, чрез който се узаконяват измамите на изборния процес и зад който се крият ШАРЛАТАНИТЕ! Не може да се обявяват резултати в 20,00 ч. при положение, че изборния процес приключва в 21,00 ч. и урните все още са запечатани! Кой кого лъже? Изборен фарс! Не мога да повярвам, че българите са чак такива мазохисти - да изберат шарлатаните, изчегъртаните и националните предатели от "сглобката". Това нещо не се връзва, нама логика и СМЪРДИ! Призовавам при такова огромно количество недействителни бюлетини да се касират, АНУЛИРАТ изборите и да не се провеждат нови избори докато не с приемат съответните законодателни промени, регламенрираши селекцията на членовете на избирателните комисии, възнаграждението, ако има такова, формите на наблюдение, организацията и начина на работа на избирателните комисии по кметства, райони, села и градове, както и санкциите и наказателната отговорност на нарушителите! https://dnes.dir.bg/krimi/chicho-tseno-ot-skandalniya-zapis-e-izbran-za-obshtinski-savetnik?utmsource=projectagora&utmmedium=contentdiscovery https://dnes.dir.bg/krimi/skandalno-broene-day-da-zachertaem-za-moyata-partiya-i-koy-shte-go-slusha-tova?utmsource=projectagora&utmmedium=contentdiscovery https://www.youtube.com/watch?v=J9Q5Rqd3uNo&t=305s https://www.youtube.com/watch?v=tBVhDXV-S8k Как кандидати за кмет сами броят гласовете за себе си: Видео разкрива изборни нарушения в Монтанско https://www.youtube.com/watch?v=AszLl8C7bgM&t=1s Скандални сцени на изборните секции в Слатина. Затова говорят Георги Попов и Юлиан Андреев https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/16069206 24Часа https://www.youtube.com/watch?v=f_4MPl3WIsc Пребиха член на изборна комисия, снимал клип с гласуващ няколко пъти. От изнесените факти се разбира, че човека е пребит със знанието и умишленото бездействие на полицая или полицията! https://www.youtube.com/watch?v=HmJnPux2fZI За Боби, Цено и Мартин. Как се дописват бюлетини в секция в село Малорад, Врачанско

Очилатият плъх потрива ръчички, че шарлатаните на Простото пак ще правят ала бала с мадуровките.

- БОРБЕНА - ТРУДОЛЮБИВА - ЧЕСТНА -САМООТВЕРЖЕНА - УМНА -ЕНЕТГИЧНА -ЕКСПЕДИТИВНА - ОТГОВОРНА - ИЗПЪЛНИТЕЛНА - ЧАРОВНА - КРАСИВА - БУЛГАРКА - КРАСИВА - ЧАРОВНА - ДИАЛОГИЧНА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА В А Н Я С НОМЕР 86 !!

Бягай бе комуне

е това не може баце да им прости... успяват някак да свършат работата и се разбира в какво безвремие сме били 12 години... и колко скъпо ще ни струва безумието което баце превърна в норма...

Кой вече вярва на удостоверителите ??? BG-ALERT: Внимание, опасност! ПП-ДБ правят ала-бала!

ЦИ(р)К взеха решение...взеха го от дебелия...мишока тука казал нещо, а всички ние ще плащаме. За ток, за ГАЗ, за кредити на някви люксембургови, НА НОВИ, ПО-ВИСОКИ - ДОБРИ! цени... Да живей Ебенизър денСкруджков

Вижте го бе, хора, хубаво го вижте това малко, жалко, сламено човече Изпърденков. Ах, каква е мазмантийка и шушумига, вижте му само подплашената физиономийка! Изглежда много жалко и нелепо. Пак гледа уплашено сякаш смок го е гонил. В действителност обаче, началникът му Кенеф Мъртъв го е привикал и му е нашокал репата много лошо, и му казал и рекъл следното: "Слушай внимателно, няма да повтарям! Тази неделя връщаш пак машините и я искам нашта Васка избрана! Do you understand?"

Изхождане дето ще бутат правителството не взеха нито един областен град. Под 10% навсякъде. Млъквайте и изчезвайте, народа си каза думата.

Васко Ви нашока репите, че е платил 5 милиона и веднага оправихте проблема. Само не знам ако не се беше класирал за балотаж.

БЪРЖЕ ПиПи-растити, че кметчето от Държавна Сигурност съвсем ще остане капо.

Уважаеми Гербери, Ще се вслушате ли в думите на вашия партиен председател който предпочита Ваня Григорова за кмет вместо сенките на ДС. Излезте масово на Балотажа и да отвеем финансово-олигархичната-ДС върхушка скрита под абревиатурата ПП-ДБ. Нека победи кандидата на народа. Да живее столицата София и България!

Напълно подкрепям!

Кажи на лекарят ти да ти предише халоперидол да не буйстваш в самолета и заминавай за далечния изток.

с БКП напред!

И с ДС напред

Значи ще гласуват като бай Ганьо ,а не като Андрешко! Кръв пропикаха за тези машини! Страх ги е ,че тяхното педерастче няма да спечели! Ноооо София не е България!

ЖИВЕЕШ СИ ИЛЮЗИИТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЯЛ ДА ВИ "ГЛАСУВА" ?!? . ЗА КОГО ? ПО КАКВА ПРИЧИНА ? АРГУМЕНТИ ? ПРИЧИНИ ? ДОКАЗАТЕЛСТВА ???

Твоя на снимката много ми прилича на Ебенизър Скрудж от приказката за Коледата... Тия изръсиха Българския данъкоплатец с маса пари за тия машини - мина толкова време - Ча сега са сетиха да ги "одобряват" А на предишните избори, кото се използваха имаха ли "одобрение" БМИ?! Имам предвид за "ала-бала"; изборите...

Дочуто с помощта на СРС: След края на изборната надпревара в София миналата неделя, генерал-губернаторът, господин Кенеф Мъртъв, бил изпаднал в ярост, шок и нервна криза. Поводът: подставеното лице на генерал-губернаторството, госпожица Васка, се очертавало да глътне въздух, вода и така нататък. Очертавал се провал на Васка. Госпожица Васка лапа и гълта и други неща, но това вече е друга тема. Във връзка с това, господин Кенеф Мъртъв събрал по спешност цялата БГ колониална администрация и зверски им набил канчетата, така да се каже. Поставил ясно въпросът така: или връщате машините и машинното гласуване в София или ще ви се случат безброй случки. Още на часа, всичката БГ колониална администрация се изпонасрала от шок, страх и ужас, а господин Кенеф Мъртъв ги изгледал много лошо и побързал да се изнесе от смрадливата атмосфера. В крайна сметка тази неделя ще имаме кака Васка с машинките срещу кака Ванче. Господин Мунчо е поел ангажимент лично пред Кенеф Мъртъв пак да удари едно рамо с ала-балата, както вече го е правил много пъти. Това е положението засега. Очакваме да дойде неделята и деня на балотажа.

Не показвайте тази физиономия повече - излъчва гнус.

Ще бъде най-големият смях когато Ваня спечели и пеперастите зареват, че проблемът е в програмата на машините.