Въоръженият стрелец от Сърница е ранен при ареста и е в болница (видео)

Лекарите установяват състоянието му и предстои той да бъде задържан за 24 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯЯвно Дпс са му правели чадър толкова години

сте ни занимавали с клесави мингали...

Балканът се напъна и роди мишле!

Е, нали овчар го е цапардосал по главата и го е "обезвредшл"? ХА,ХА ХА ,страхотна акция ,за много пари за един с пръчка! Посмешище!

Край няма!Туй се нарича пълен цирк!Тия от Squid Game пасти да ядат!Нашите нямат равни!Някой ще каже ли колко народна пара се изхарчи за тази неземна глуууупост?Пенсионерите умират от глад,нашите хвърлят пари в морето!200 полицаи,нато,спецназ,мосад и какво ли още не за един (1) човек!Бронирани коли,дето трябва с трактор да ги дърпаш да вървят…Трябваше направо цялата гора да запалят и можеше и да го хванат по-лесно!ай сиктир!

Овчаря ли го е обезоръжил и задържал,като го е цапардосал с нещо твърда по главата или полицията.Това някак си се предъвква.Да не вземе след ден два от тази повърхностна рана,да сдаде багажа и да го пишат от Ковид.

ме дамаджаната за тия глупости, аз си гледам мойте 12 кенефа.

Мюмюн Мюмюн е като Дюран Дюран.

Мене ме съмнява целият този цирк да не е за отвличане на вниманието от нещо друго. Или просто са тъпи, тъй като преди време за друг рецидивист също викаха жандармерия. https://www.youtube.com/watch?v=tgvZEERpQBM .

Честно казано, такива негодяи се застрелват, особено въоръжени и при такава акция, никой няма да отговаря, получават бонус и съседите ще благословят полицията. Какво са направили сега, 2-3 години затвор и наново ще прави проблеми, следващия път може да убие някой.

200 човека специални войски за един човек,прахосване на народна пара.

от НОВА тръбят,че бил тежко въоръжен? С ракетна установка ли е бил?!

И аз това цял ден питах вчера. Оказа се кремъклийка и джобна чекийка

намериха ли я?!

Циркаджии. Симуланти. Голем престъпник тоя помак, бе, имитатори нещастни? Оти не гоните така другите престъпници, бе? Щото се насирате вечер от страх. Дейва и артистите нещастни.

не е помак а читак

А бе ако беше те нападнал в гората и да те опъне, щеше да ревеш като разпран, що не са пратили и танкове...

Нема как да стане тая. От 1990-та спортувам. Щанги, бокс и винг чун. Точно за 10 секунди съм му наврял главата в задника на миризливия помак. По улицците се разхождат свободно много по- опасни рецидивисти. Попитай имитаторите от МВР защо не ги ловят? Защото са се насрали от страх. Затова.

И най големият бабаит, все някога си намира майстора... я си му заврял главата някъде, я той ти наврял пушката отзад...

Както навря рязаната карабина в твоя задник ли? Мишка.

Толкова опасния хасковски Рамбо срещу който бяха изпратени 200 полицаи, спец части и ловци, задържан от кърдажалийски овчар! И да искаха да го режисират толкова смешно, нямаше да успеят!!!!

Голем СМЕХ ! Полицията гони да задържи Бейсим , ... ама ядец ! Нащо момче бега и ги отсфирва ! Добре , че се намерил баш бабаит - нападнат от грингото Бейсим че оня го озъбтил и предал на полицайчетата!

Отдавна съм забелязал, че НИЩО не ужасява така властта - както един гражданин (или селянин) със собствено оръжие. :) Трафиканти на деца и на органи, крадци на милиарди, етно-рецидивисти, извършители на геноцид - никой от тези изобщо не влиза в хрониките, що остава да направят нещо срещу него. Но недай си боже да видят, че някой има оръжие и няма какво да губи. :) Тогава цялата държавна мощ се стоварва отгоре му, като юмрукът на бога. Защото властта много добре знае, че следващият куршум е срещу нея - защото са си го заслужили. И че ако само ЕДИН от нас го направи, ще го последват и хиляди други.

Само в България има "регистрирани" за престъпления, а не осъдени!

Нападнал местен жител, пък оня го задържал, при задържането арестувания получил повърхностна рана ... в болницата още не могат да открият какво точно е състоянието му и как точно е ранен ... абе в тези области нищо чудно раната да не е повърхностна ами вътрешна! В тази връзка се сетих за един виц. Зевзека на селото пита един: - Абе, Пешо, я кажи кое е най-запомнящото се нещо, което си чувал след като си правил секс? Пешката се зачервява, започва да пелтечи, и в един момент казва - "Е, сега ще видим дали пак ще крадеш ябълки!" Та и тук така ...

Ако беше стрелял по парламента резултата да беше позитивен.

В тази тема постоянно изчезват коментари. Чак започвам да се чудя дали полицаите не са били 201 или повече...

A сега е време да се разследва кмета на Белица защо има табелка на турски език, поставена лично от него на бюрото си. Горкия помак си мисли че като пише че е кмет на турски език, Ердоган ще го награди и ще го превърни от българин в турчин ли? Льольо

И да го направи турчин, каква ще му е файдата вече? Турция икономически се срива, а след такъв срив винаги следват социален, културен, здравен и т.н. Имам съсед турчин от Турция, живеещ тук отдавна и нямащ общо с нашите помаци. Получава си пенсията в лири и вече обърната в левове е под 30% от каквато му е била, преди Ердоган да се развихри.

Хванали лудия на селото.

200 след 1 Това да не е Нео от Матрицата бе ?!?

Алоу, разбирателите, Я кажете първо какъв периметър да бъде отцепен. Второ, на какво разстояние един от друг да бъдат постовете. Трето, на колко време да се сменят постовите. Четвърто, колко издирвателни групи да влязат в периметъра, по колко души в група? И сега вие кажете колко души ще участват в акцията.

Да го чакат пред кръчмата. Рано или късно ще се върне да цръцне една ракийка.

"... И сега вие кажете колко души ще участват в акцията... " Ако включим БА, ВВС и ВМФ - още повече...

Има едни хвърчащи неща, викат им квадрокоптери, по народно му - дронове, та ти я хвърчащи неща, с термо камера струват около 6000лв и обезмислят 200 души да ходят през 3м из цяла гора! Засича от зайче до човек! Ако съветника на фигуранта не беше профукал едни милиони за смешните джипки от Ловеч, за които бяхме и глубени, щеше да има пари и за такава техника във всяко РПУ!! А не да се редят полицаите като римски пехотинци и да светят със запалки по храстите!!!

Кви са тия квадракоптери, бре?! Ти знаеш ли колко струва един истински FLIR, за да си позволиш риска да го качиш на такава играчка? Тези неща се слагат или от хексакоптер нагоре, или направо върху fixed wing UAV. Освен това, тоя долу намъква едно термоодеало и изобщо няма да го види. Не че нашият помак е имало такова, но става въпрос за процедурата. Следови кучета също много работа вършат. Другият проблем е, че ако този е пукясал и вече си е изравнил температурата с тази на околната среда - забрави. Така че човешкият фактор на терен все още не е отживелица.

200 тежковъоръжени цял ден не могат да хванат 1 с нож и самоделка и накрая го прострелват. Малей, голяма сте сила! Родната полиция ни гази п.п. Радостина е травестит.

Що ма Асане, вие циганито да не сте по-голяма сила от нас турците ма, мале голяма сила сте ама в кючеците и в краденето

Всичкото сиган в южна и източна България се самоопределя като турчин, бе!

Много ме кефи - местен жител го задържал, но пък иначе пуснаха над 100 полицаи, че и спец части да го гонят... баси ресурса, дето използват, да заловят 1 човек, а той най-накрая хванат от местен жител, на който даже не му плащат!

Добре че го е хванал местният навреме, преди да ни вкарат в още разходи, защото вероятно вече са готвили да вдигнат колкото летящи самолети и хеликоптери имаме, за да се включат в издирването, а също и двата катера от Атия да излязат от базата, за да отцепят по-широк периметър.

Хубавото в ьяката дандания е, че няма пострадали българи. Мюмюн и другия мангал не ме интересуват.

Около 15 часа днес на пет-шест км от Сърница, вече в съседната Кърджалийска област, в землището на село Черноочене, Салиф нападнал местен жител, който обаче успял да го задържи, допълни Тодоров. Я пак, Сърница, 5-6 км, съседната Кърджалийска област, в землището на село Черноочене Така бая, землище ще да е, за да покрие едно поне 50км разстояние от Черноочене до границата м/у Кърджалийска и Смолянска област :) Освен това, ако наистина местен в Черноочене (което е някъде 60-70км от Сърница) го е задържал, всичкото ушев по горите в Сърница чий го е дирил :)

Това е с. Сърница, община Минерални бани, обл. Хасково. На границата с обл. Кърджали е и е 100% турско село. Няма общо със Смолян

Някъде пишеше. че всъщност него са нападнали и той тогава е отвърнал. Или това не е важно?! Добре че цивилният, че 150 спец части ...не е достатъчно.

200 човека не могат да задържат един пияница, без да го пречукат, а ние искаме да се справят с организираната престъпност

Огнестреното оръжие му било отнето в хода на инцидента, той избягал, но после стрелял срещу полицаите!?

Само да питам, на какво ЗАКОННО основание в хайката за залавянето на този индивид са били включени цивилни, граждански лица - ловци? Те в какво ЗАКОНОВО УРЕДЕНО качество са участвали? КОЙ щеше да отговаря, ако някой от ловците беше пострадал или пък някой ловец беше ранил или убил този криминал? Разбирам желанието на местните за отмъщение, но тяхното включване е доста близо до саморазправа, която е наказуема от Закона.

Нежно обстрелян като сърница в гората ... :D