Въоръжен грабеж на бензиностанция в Стара Загора

Криминално проявеният мъж е арестуван, след като му устроили засада на входа на града

Обратно в новината

Коментари - Въоръжен грабеж на бензиностанция в Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За предполагаема заплаха с нож го преследвали 9 патрулки и го пречукали като обществено опасен индивид, а този за фактически обир на бензиностанция, чрез заплаха с нож, не го гонили 9 патрулки и още е жив. Много интересно.

Тоя като са го хванали ...да го и понабият здравата ,че да му държи влага за друг път ако се врече да опита пак !!! Да го осъдят по бързата процедура на обществено полезен труд !!! Да се изгонят НПО -тата (соросоидите) от България и да почнем да си спазваме законите на държавата !!! Майната му на ЕС в този вид ! Майната им и на "задокеанските ни партньори " от ,които също нямаме абсолютно никаква полза за държавата и народа ни !!!

„Не на страха! Ще си върнем България! Мутри, вън!“ – с тези думи държавния глава Румен Радев приключи под бурни аплодисменти словото си пред събралите се в подкрепа на президентската институция демонстранти на „Дондуков“ 2. Върна ли България на мутрите, след като в страната се завърнаха практики от преди 15тина и повече години?

като правителството на Боко, с добавка от Киро и Пеевски начело по любезна покана на Тиквата. Сиреч - мутрите си останаха начело на държавата и ето ги резултатите. Да бяхте мислили преди да гласувате за тлъстия прост сикаджия.

Викаш, до преди 3 години не беше правителство на Борисов, а?

Допреди 3 години не управляваше ли сегашната тиквена притурка Киро, с когото Тиквата лъжеше как никога нямало да работят и обвиняваше как разсипал и ограбил държавата? И що питаш, тоя грабеж преди 3 години ли е станал, или вчера?

Кирету управля'ал 12 години. Пот прикритие.

Кирету ли управлява 12 години, преди Боко да ви излъже като последните прости путки и пак да го вкара във властта? На герберастите пак някой друг ви е виновен за управлението на Тиквата, а?

Де ги тия кюлчета и пачки? Нещо мълчите напоследък. И да. Докато управляваше Борисов, мутрите си висяха навряни в дупките. Президента ги изкара на светло и се започнаха пак мутренските практики от до преди 15 години. България вече не е европейската страна, която щеше да влиза в Еврозоната.

Този е късметлия, че при задържането полицаите не са му направили "мечка"като легнат отгоре му!!

Защо не са го пребили като Пенев? Де ги тъпаците, които се надпреварваха да врещят как така трябвало като бягаш от полицията, как Пенев бил много труден и опасен за задържане? Въоръженият рецидивист са го хванали със засада от две патрулки, а?

Рецидивистът, за разлика от Пенев, познава полицейските методи и е наясно, че съпротивата е противопоказна.

Ми тюфлеците що не са го гонили и него с 9 патрулки тогава? Очевидно тюфлеците толерират рецидивистите, а?

Да си съсипеш живота за няма и една заплата

на тоя трябваше да легнат отгоре 5 полицая,не на предишния.

Дали и този са го гонили 9 патрулки? Жив ли е още?

поредният кандидат за дарвинова награда ...

Хайде сега убийците на МВР в Загоре да отидат да покажат какви полицаи са и да разкрият обира. Да ама не могат щото с тъпи убийци а не полицаи. Фашизъм и геноцид в най корумпирания кенеф на европата

Дир пари ли нямате да си оправите сайта? А иначе по темата това ни чака драги елементарни жълтопаветници- анархия! А по мисирка тв ще ви казват, че това е правова държава със страхотна съдебна реформа направена от Ристьо със стаж 0. Ще ви казват, ме има демокрация и, че рая в територията дойде с Пълната Порнография и Доносниците от ДБ. Гледайте Хайти- там живеят много демократично. Иначе слугата Денкофф отиде в Давос за да получи следващите задачи, да съсипе останалото в територията. Невзрачната Гаргамел подписа в Лондон стратегически документ и след това тишина. . Няма ги тези драскачи като Лора, Светло Цънцарова да питат за какво иде теч. На вас елементарници ще ви пускат димки, в паметник, в торта, я учебник някой за да ви държат в розова мъгла. А Велика Британия се възражда. Къде сме ние се пита? Дали няма да сбъднем мечтата ма Чърчил- да бъдем картофена нива. А сега Сталин няма да дойде и ЕС и НАТО също.

Защо до преди 3 години нямаше подобни мутренски изпълнения? Кой вдигна юмрук и изкара мутрите, за да им върне държавата?

Трябвало е да стане политик, тогава щеше да си краде на воля.

А защо не са го гонили с девет патрулки, и не са го убили накрая? Нещо съмнително ума

Държавата си е дала отвод...

синтетичните наркотици не прощават. В тоя град явно има много от тях.

Престъпността нараства, ние сме прегърнали евроантлантизма, забраняваме " Аз съм българче".

От малоумните избиратели на изхождане ,щото взеха да свършват копейките вече...

Поредния изперкал наркоман. Добре че са го хванали, но вероятно скоро ще е пак навън под гаранция

Мутрите се завръщат. Или нуждата от наркотици прави наркоманите нагли . Или безотговорното общество в което живеем Изборът е ваш.

Освен да избираме трябва и да решим проблема! Но с тези жени в панталони в парламента няма как да се случат нещата!