Орден за граждански заслуги за покойния Ваньо Танов

Министерският съвет прие предложение до президента Росен Плевнелиев Ваньо Танов да бъде награден посмъртно с орден за граждански заслуги първа степен.

Обратно в новината

Коментари - Орден за граждански заслуги за покойния Ваньо Танов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принципът е "Умри, да те жалим!" Плюха го и още го плюят, но не пречи да му донесат най-големите венци и букети. Като при сицилианските мафиоти - гледай кой Дон носи най-пищният венец и се прави на неутешимо опечален, значи той е поръчителят приживе.

Старото, се Уволнява, зайците ривът... Писаха, че и сам Бойко, ривал на умрело... Големият футболист, и, Народния артист... О, плачи Прасе, пллачи! Народа е виновен, матряла тие ного кофти! Спас Литров, Глав. редак., на "24 часа спирт", сопственос на г-жа Ебелена Гоче, която се прочу, и милйони спичели, с онова, "БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ !" БРЕ, ГОЛЕМА, .ИЧКА БЕ ! Думи немам, дедо Раде.

Казано е : За мъртвите или добро , или нищо. Но това е за хорския морал , а не за тролския.

Бойко защо забрави екипът от спешна помощ ... и той е за награда ...

Докарахме я дотам да награждаваме откровени слуги на престъпниците,какъвто беше и покойният.Някой може ли конкретно да каже какви заслуги има той за народа,а не за управляващата шайка

someone

по принцип лека му пръст, но се съмнявам, че съвестта му е кристално чиста. съмнявам се да е имал достъп до големи парични потоци покраи митниците и да не е направил нещо нередно.

Има прилика между Ваньо Танов и Петко Бочаров защото починаха почти едновременно, но има и разлика защото между тях има цял вагон пълен с книги, които единият е прочел а другият НЕ; oсвен това единият е завършил Американски колеж, а другият е изкарал русенската школа за трактористи (което му гарантира генералски пагони) . . .

Неуместно сравнение. Танов е градил кариера в МВР години наред и заслужено е генерал. Бойното поле е различно, докато журналисти от ранга на Петко Бочаров, Тома Томов, Димитри Иванов имат вагони книги зад себе си и като такива са признати Четвъртовластници.

-Ало Ваньо,виж там какво ще направиш за нашето момче,пък аз ще ти дам медал!!!Нали знаеш,че само аз мога да говоря ултимативно в тази държава! Подпис:Винету

Е ако можеше и някой други видни герерасти да получат такива ордени щеше да е чудесно за България.

Цитат:"Министерският съвет прие предложение до президента Росен Плевнелиев Ваньо Танов да бъде награден посмъртно с орден за граждански заслуги първа степен." Орденът е затова че пълнеше касата на ГЕРБ чрез далаверите в митниците.Лошото е че това е за заслуги пред ГЕРБ, а не пред гражданите.Същото както и при Муравей Радев, които бяха заслуги пред СДС.Въпреки всичко да го уважим като човек, а не като ГЕРБ-н!

То наистина вече става срамно да те наградят, ако си служил при управлението на ГЕРБ - толкова прогни системата при тях, че не е за вярване някой по висшите етажи на властта да не е омазан в далавераджийска кал. В неделя даваха по БНТ1 церемонията на учредените за първа година награди на заслужили проекти и изпълнители в нфраструктурните отрасли. За посветените стана кристално ясно това, което беше близко до ума - ГЕРБерските звезди Лилето Павлова, Ивайло Московски и Й. Фандъкова наградиха заслужилите пред ГЕРБ (разбирай платилите най-много под масата за черните партийни касички). Някои фирми от наградените имат в структурата си цели отдели, отговарящи за подкупите - вкл. и известни чуждестранни фирми, които са световно известни и с това...

Жалко, много жалко, че си отиде твърде рано един достоен, професионалист, уравновесен и мъдър човек! Поклон пред паметта му! И нека в този ден политиците ни си дадат сметка, ЧЕ Е НЕОБХОДИМО ПРИЖИВЕ ДА СЕ ОЦЕНЯВАТ ДОСТОЙНСТВАТА на тези, които работят за държавата ни, защото такива ЧОВЕЦИ като г-н Ваньо Танов ТРУДНО ще открием в днешно време!!!

Троловете, вие не се спирате дори пред смъртта - засрамете се. Не ви ли омръзна - явно сте недоразвити. Това можете, това правите.

За него орден посмъртно , а за екип който 20 минути му баял в къщи преди да тръгнат към здравното заведение какво ги награждават!

Хора,за мъртъвците или добро или нищо.Стига сте плюли.Нека почива в мир!Бил е образован и добър.

Именно. Затова тази награда сега е излишна. Да го бяха оценили приживе.

И защо да му го дадат приживе? Да направи като Леонардо ди Каприо -да го забрави в някоя кръчма ли? Знаят те кога ще си го получи безвъзмездно и ще му отдаде полагащото се уважение...

Поредната тъпотия. Това ли е "Матросов", застанал на "амбразурата" на митницата, който с цената на живота си пуска "наще" и спира конкуренцията.....

Танов не знам какъв е НО, ти, явно си наследник на П. Морозов?

В голяма грешка си. Наистина съм знаещ. Живея в населено място с митница :). Като полицията и митницата е "орган за репресия и съучастие". Зависи от коя страна си.

разбира се - орден, задето покрива мафията...

Синьо-розовата пяна, пак прелива? За нея няма, нищо свято?! Дори пред смъртта !

Този жест трябваше да бъде направен приживе....сега е малко като измиване на ръцете

За Вожда и Учителя от Бакя имало коршум в плик. Уж от Сретан, уж заради едни 3 милки евраци ли гущери ли. По същото време Танов беше бопаджия-баши.

Хейтърите, спрете се. нито сте го познавали този човек, нито знаете какъв начин на живот е водел, нито нищо. Що за извратено съзнание трябва да имаш, за да пишеш по този начин за починал човек? Къде бяхте, нещастници, когато беше жив? Лузъри!

Истината винаги много боли нали лайняр!Престъпник си беше и такъв си остава !Мафиот с ранг!

Да, истината боли! А тя е, че боклуците станахте прекалено много!

Хайде, пък, много си чувствителен! Вие пък колко познавате Сидеров, че жив го изядохте! И не излизай с номера за хулиганство, защото тихите води, като ВТ например, са най-опасни!!! А хейтър, очевидно си ти, защото използваш обиди, вместо аргументи!!!!!!

Ох, ама и ние пък - ами естествено, че в държавата на мутрите ще си награждават мутри! Даже и тези, които ги няма. Така де..., и така ще е, да свикваме или пък,...не знам!

Какви заслуги,какви пет лева.Ако трябва да му връчват някакъв приз трябва да е за най-простия шеф на митниците и най-послушния.Всички помним как набираше по телефона едно ЕГН и нещо не му се получаваше. Стига сме се кланяли на недостойни хора,та макар и мъртви

За какви заслуги? Че беше послушна маша на ББ? Едни хващаше,други пускаше- за това ли трябва да му ръкопляскам?

Клучаят "Мишо бирата" вече няма живи свидетели.

Не е ли по-добре да се каже, че поклонението ще се състои пред саркофага с тялото, а не пред тленните му останки?

За какви точно заслуги получава този орден? Затова, че е починал внезапно? Или може би заради "Ало, Танов" (кой си спомня вече за този разговор между покойника и ББ?) Мутрата се хвали всяка година как се бори с корупцията, какви милиарди прибирал, ама не се е преборил. Тогава кое му е достойното на Танов?

мутрата е Първанов, който ги обвинява, че преследват олигарсите на БСП. Ало, Ваньо, е реакция, че не е вярно това. Вместо, да им "отреже" главите на бандитите с бели якички. Те, затова, пък, се тровят един друг и след няколко дни умират от инфаркт.

За мутрите няма партии, има интереси! И не Първанов е излязал от ИПОН, ВИС и СИК , а тези, които сега управляват страната. А Танов беше маша на мутрите , и няма как да е друго яче.Нали цялата контрабанда преминава през институцията, на която беше директор! Но, явно, е настъпил нечии интереси, или е станал прекалено опасен за някой, с информацията която има, и го пратиха при Мишо Бирата.

90 процента от т.н. българска журналистика е "копи пейст". За това свидетелства един иначе не толкова важен факт - някой си писал, че е починал на 58 години и оттам нататък грешката се повтаря лавинообразно.

...аре бе, чак пък орден! Пак пресолиха манджата...

Хубаво погребение,орден, почести, поклонения,речи, всичко по реда си. Така се прави, особено ако човек си отида здрав като бик.

Да бяхте почакали малко.Гузен негонен бяга.

БЪЛГАРИ РАЗБЕРЕТЕ - ЧОВЕК СЕ УВАЖАВА ДОКАТО Е ЖИВ!!!!!

КОй Отрови Танов ? В момент когато щеше да изнесени данни за горивата нелегален контрабанда от Ислямска Държава !!!

ПОКЛОН !!!

Съболезнования на близките, но не ми е ясно защо е необходимо да се връчват почетни отличия, защото някой /да приемем/ си е вършил качествено работата.Не трябва ли принципно да е така.Нали затова ти плаща държавата, да допринасяш и да се раздаваш на макс.Че на тоя принцип колко незнайни българи блъскат цял живот и мрат като мухи без пукнат лев..Съдба!

Бог да го прости! Но все пак какви са гражданските му заслуги и какво е направил за разбиване на митничарската мафия и изобщо - питам сериозно! Дайте факти, моля!

Не е много лесно да се справиш с мафията, само така, просто защото си на този пост. Контрабандистите са престъпници, готови са и да те убият,щом трябва да забогатяват. Нищо чудно да са помогнали на Танов да си отиде от този скапан свят. Бог да му прости, спасил се е от тази пасмина. Мир на душата му. Съболезнование към близките му.