Разкриха нови записи с Ваньо Танов

Скандалът със записите на разговори на директора на агенция "Митници" Ваньо Танов се разраства. Днес РЗС разпространи нови два, този път с депутатките от ГЕРБ Менда Стоянова и Искра Фидосова.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха нови записи с Ваньо Танов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижда се, че форумът става много опасен за управляващата клика и показва, както истинския им рейтинг, така и цялата нелепост на поръчковите графики с лъжи и манипулации на платените агенции и медии. А заспамването на дира е показател за безсилието на полицейския апарат да овладее кризата в доверието към правителството и по същество е един груб непохватен маймунджелък, от който няма да има никакъв ефект.

само един въпрос си задавам: за какво един депутат има да говори с шефа на митниците ? за да правят после монтаж от многократните им разговори ? аз ли съм тъп ? или нещо ме будалкат пак ?

Има тука няколко човека, които нариваха: "Какво толкова станало? Винаги така са се назначавали хора..." Няма нужда грам да ви обяснявам, че за прословутия "нов морал" това са някакви шменти & капелли! ТОВА Е ДЪРЖАВА БЕ, ХОРА! Защото, представете си, че борд на директорите, събрание на акционерите, са ви назначили за шеф на огромен завод за... автомобили. И: Ден първи - получаваш 20 обаждания от тия, които са те назначили, кои шефове на цехове да ги подмениш с наши хора, "които не с лоши, а и сигурно ще се справят с работата". Ден втори: Назначил си вместо 20 инженери няколко мамини хашлака, 2-3 ветирнара, един хирург и някакви застарели хашлаци, които носят на пиене и ядене. Ден трети: Получаваш от новите "директори" 200 обаждания, че персоналът на завода е гола вода и че трябва да се подмени, а директорчетата вече имали нещо на ум... Има ли смисъл да ви обяснявам по-нататък?

Цигари безбандеролни , за наливния алкохол да не говорим , такова чудо никога не е било , манго все едно чорапи продава - вика цигарииии , няма никакъв контрол , нито от митница , полиция........., няма воля колегииии , каквото и да коментираме..., Успешна Седмица от мен.....:))))))

КОНСПИРАЦИЯ НА БИВШИ АГЕНТИ НА ДС И ДАНС СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО...

Глупости, ДС и ДАНС управляват в момента. Ако ги почакаме и потърпим още някоя и друга година - не мож ги стигна вече! Жалко за идните поколения, ББ и ЦвЦв пишат "светлото им бъдеще" в момента...

Тия хора си играят на държава. То ес те си мислят и искат държавата да е тяхна. Борбата през тези 21 години да се съсипе България успя.Сега се доограбват останките. НАРОДЕ ЩО НЕ ГИ ИЗРИТАШ ВСИЧКИ ТЕЯ ВАГАБОНТИ ?????

КОЙ МИ АКА В ГАЩИТЕ ?

Целта на първите записи беше да се потвърди истинността им в публичното пространство. Сега дори тези да са менте и това да се докаже с независима експертиза, пак ще остане съмнение в обществеността за манипулация от страна на управляващите. Копелето Ал. П. знае как да си играе картите, така че да злепостави Б.Б. Много кофти ситуация, в която няма еднозначно "правилен" ход. Моето мнение е, че трябва да се вади тоягата, защото "наглите" вече стават опасни и дестабилизират вътрешното положение в държавата.

Ако Борисов беше 100% сигурен, че НЕ СА СРС-та - щеше да овие орталъка като дръглив пес - луната! ДА, НО - той няма никаква идея кой, кого, какво, защо слуша, а и кой знае какви ги е разпоредил! Т.е. Батман няма НИКАКВА ИДЕЯ какви са тези записи и се шашка да не са някои от тези, които той е заръчвал!

г н премиер уважавам те много,но може ли след като за твоите основни според теб играчи бе написано че ги послушватти ги според прати на една граница да проверяват това което знаят че ще намерят .

Очаквайте запис как Яне свири на кавал. С мустаци! Ама то па една новина....

г н премиер уважавам те много,но може ли след като за твоите основни според теб играчи бе написано че ги послушватти ги според прати на една граница да проверяват това което знаят че ще намерят .

Не мога да ви разбера как искате бившия шеф на МВР в Русе да няма картон в ДС (ДАНС). Обратното би било чудно. А Танов си е ченге до мозъка на костите. Той може да няма дар слово, но в никакъв случай не е прост, нито пък е корумпиран. Точно за 5 минути разговор с човека разбира що за стока е. Не можеш да го излъжеш. От цялата работа само ще му изпишат вежди, няма да му избодат очите, вярвайте ми.

Духовни подлеци и провокатори пишат зли, злобни , двулични предателски към народа си голословия. Защо не анализирате фактите: две депутатки се обадили и предложили кандидати, които не са назначени и ТОЛКОВА ШУМ. Всички партии и най-вече от БСП и други приемат за нормално Депутата да предлага кандидати - това е НОРМАЛНА процедура във Европа Защо е тази фанатична злоба срещу ГЕРБ, ТА ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО РЕАЛНО СЕ БОРИ С БАНДИТИТЕ ОГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА НИ И ЗАТОВА СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕС. Явно имате противанародни цели и служите или сте от Мафиите... Родолюбиви българи борете се

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО РЕАЛНО СЕ БОРИ С БАНДИТИТЕ ОГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА НИ ??!! СИК, ТИМ, Валентин Златев, Цветелина Бориславова (най-богатата жена в БГ) ли имаш предвид?

Що бе, аз не съм от галерия, ама толкова ли си наивен, че си мислиш, че това е фалшификат?

НЕ РАЗБРАХ каква е изгодата на Трактора и мекото- мушкато Яне да изкарват записи че Вано Танов е честен и принципен и да му правят политически чадър - ИЛИ Вано им е приятел , ИЛИ Бойко им е приятел , ИЛИ Гоце шефа на Трактора е приятел на Бойко и Вано ; ИЛИ Всички те са едни добри приятели :))))

За Искра Фидосова трябва да сменят портите със Слонски за да да може да влиза в Народното събрание.Какво остава за мястото й в парламента.... цяла скамейка заема.....

Колко ли драскачи от Галерия има в този форум? Не е ли ясно за всички, че това е работа на Алексей Петров и БСП с цел дестабилизиране на правителството. Тези записи не струват пет пари, защото със подходящ софтуер можеш да направиш всякакви "записи". Българите сме си наивни овчици и вярваме на всичко.

Ако записите са фалшиви защо Менда Стоянова и Искра Фидосова не ги опровергаят? Нека кажат, че не са говорили такива работи и готово.

Ти май забрави, че Вальо Танов, в първото си интервю пред медиите призна, че записите са АВТЕНТИЧНИ!!!

Не е ясно обаче коя есен! И надали е към затвора!

песента на АЛКАТРАС . ЧуВАЛ ЛИ СИ Я . АКО СИ ОТ ГЕРБ , ЩЕ Я ЧУЕШ МНОГО СКОРО.

прав си === ма ще им е за последно.

Нямам думи просто от наглостта на някои политици.

Ний идем бодри ескадрони...Няма никакъв смисъл да се променя статуквото. С края на седващата година някои вместо 4 хромозона ще имат 6 хромозана. Останалите, разбирайте сегашните, ще стана домашни животни на новата раса.

ЕдинХРОМОЗОМ, два ХРОМОЗОМА и т.н. Не са хромозоНа, или хромозАНа. Не си измисляй нови думи!

Сега да публикува и собствените си тайни разговори: Я.Янев с Ал.Петров при ден1 от "дом.арест". После разговорите на "Позитано" 20 и от "Дондуков"2. Браво Яне, уби ни...Дерзай с разговорите при Тройната коалиция и от щаба на НАТО. и ЕК в Брюксел. Да живее 20.12.2012. Ден нула по календара на маите. Ще останат само избрани 500 милиона на планетата.

Цветанов ги има със сигурност! Защо не ги декласифицира и не ги прочете пред НС??? Я да видим дали ще се сетиш, мишок!

Според закона който подслушва без разрешението на съдия или прокурор, отива на съд. Следователно г-н Б.Борисов следва да се разследва от независимата прокуратура и да се яви пред българския съд. Законите саза всички, в т.ч. и за премиери и перезиденти. Писна ми от тази полицейщина. Ние сме си виновни че ги избрахме та сега да им сърбаме попарата 4 години.

"Три затвора играят търг за него кой да го вземе"-това ме изкефи :).И все пак като чета се сещам за поговорката :"прекаленият светец и Богу не е угоден".Не може да не направи впечатление,че Танов знае че е подслушван и едва ли не говори със ясното съзнание,че някой ден тези записи ще станат обществено достояние.Как пък и в трите случая той е супер честен,а другите го натискат и той се съпротивлява.Интересно съвпадение е ,че той е единственият от участниците с досие от ДС,а и интересно как тези записи попадат в Галерия (Алексей Петров) или в РЗС (Алексей Петров),който очевидно има интерес Цветанов и ГЕРБ като цяло да не са на власт(за да избегне затвора и да му оставят сладките бизнеси).Според мен не е трудно да се сети човек,че записите са направени със знанието на Танов и са поръчани от Алексей Петров,а за самият начин на достигането им до кръгът "Октопод"-дали ги е правил самият Танов,дали са изтекли от ДАНС или от частен подслушвателен център е интересно и задължително да се разбере.Според мен трябва да се изчака да се изясни напълно кой каква роля играе в цялата ситуация и да се действа категорично и без шикалкавене.Ако Цветанов е натискал за митниците-шут отзад и нов вътрешен министър,ако Танов е човекът на кръг "Октопод" също шут отзад и наказателно преследване,ако Алексей Петров е подслушвал незаконно-наказателно преследване,ако Фидосова е ходатайствала за свои хора-освобождаване от ГЕРБ и от парламентът.Потулването и шикалкавенето няма да е полезно за никого,освен за така нареченият "Октопод",БСП,ДПС и други подобни анти-обществени организаций.

СРС е. Борисов каза, че всички министри зам. министри, шефове на агенции се и ще се подслушват с превантивна цел. С две ръце ЗА съм, който е честен няма от какво да се притеснява. А и никой никой не подслушва мен или теб, а висши служители. А това как е попаднал записа в "Галиерия", всеки знае къде служеше до скоро Ал. Петров. Смешно беше изказването на Патрашкова, че видите ли той бил под домашен арест и не може да направи подобен запис. Ами той затова е "Октопод", защото има пипала:)

Споко, сега Борисов ще почне да свири отбой, че не са били СРС-та а незаконен запис, защото така се е увъртял в подслушваници, че ако си чуе собствения глас ще се развика : "Станишеееев..."

абе като ги има тия записи до кой да достигнат до бойко тиквата ли? дали тогава щаха да са обществено достояние бре ...?

Това ли ти е истинското име?

Интересното е че тези които му се обаждат също знаят че са подслушвани, ама май не им пука.

Шута е за Борисов, рибата се вмирисва от главата.

Браво много хубаво казано . Най-важното в случая е да има последствия за тези които са нарушили закона .

организациИ Никога не може множественото число да завършва на "Й", научете го наЙ-после!

Значи Ваньо Танов е пич, а тия другите са ясни

за това ли гласувах за тебе бойко да ме управляват мазни бъчви хомосексуалисти физкултурници и долни алкохолици не те ли е срам да ги защитаваш явно и ти си същия

Ти си гласувал за БСП и сега те е яд.

не наистина си мислех че не може вечно да ни управляват долни крадци ма ей на....

И за това ли гласувах за герб?Такива свине целулити и комплексари и куци физкултурници да ме управляват.Срахотна грешка!Но повече нама да я допусна.

ако са вярни тези разговори - тези двете - вун от парламента......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРАВИТЕЛСТВО "БИГ БРАДЪР" - ТЕЛЕВИЗИЯТА РЯПА ДА ЯДЕ.

Смех, смех, смех. Но и мъка.

РЗС са тея който подсушват пък са против, отделно Танов се оказва доста сериозен и неподкупен.