Ваня Григорова: Нови избори са спекулация, ще има някаква сглобка в СОС

Утре общинските съветници от "БСП за България ще разговарят с представителите на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" и "Спаси София"

Обратно в новината

Коментари - Ваня Григорова: Нови избори са спекулация, ще има някаква сглобка в СОС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли някой, който да попита тая лелка, защо любимата и Подкрепа не я подкрепи? Пълен боклук .

става, ама за друго

Зависи какво се спазарят Герб и ПП

На изборите за правителство, Герб са първа политическа сила, но не Габриел е мин председател а Денков от Пп. То тогава от къде на къде, председателя на СОС да е от ПП! Както Денков, така и Терзиев са много смешни е некадърни. Ясно, ще се договарят за пари, и ще подкрепят ББ, от Герб.

Абе мъжкари, тая женица е по мъжка от вас бе. Тя поне се опита да пребори фалшификаторите, които няма, не нямат общо с ДС... А ВИЙ СИ ПЛЮЙТЕ, КОКОРЧО ви е нагласил дългче само 9 милиарда долара, за децата на децата ще има - неговите пари, вашите данъци. Нещастни платени мръшляци. Кво лошо е направила тая жена бе? В кеи правителства беше и кого изпра? Или няма български адрес кат фин. министъра? Тях не ги обиждате, щот ви плащат ... Деееа тая крива нива деееа

Не беше никъде и никоя. Пръкна се от някакъв катун и тя да лапа на държавната софра. Е, сега друг ще лапа. За мен няма никакво значение, но е крайно време управлението на каквото и да е да се поосвободи от женския матриял, щото стана твърде много и съвсем оводни битонъ. Да дойде онази Гюбреял ли, ква беше, да ме осъди за сексуално насилие над жените в управлението.

Друже , не разбра ли, че ДС обича верните хора. Тая лелка ще се бори с Нинова . И внукът на Таков няма да я спаси от провал . Тези хора не допускат случайни при тях . А тя е никоя .

Демек нещо като СОСаджии на калъп. Дано само да не стане някоя заварка, та сглобката да стане неразглобяема.

Нея от нови избори я е страх.Никакви гласове няма да вземе повече

На тая циганка не и давайте думата

Ванче страшен боклук си.

Ще има и вие левите пак ще бъдете в ъгъла да подсмърчате ... Изгонете НИнова и намерете някой агресивен млад комуняга .

Много простовата тази дама. А къде е новият кмет, никъв не се изявява?

При нови избори БСП ще загуби най-много,а Ванчето ще трябва да си търси работа. Това е голата истина.

При нови избори ,Нинова може и да не те сложи в листата си за съветници.И тогава пак ли в "Подкрепа"?

Тя поздрави ли Терзиев за избора му на кмет или все още чака касиране на изборите. Ако е второто , защо говори, че нови избори били спекулация. Съвсем се оплетох какво иска да каже тази жена...

Няма да позволят да има втори избори, колкото и да се иска на много софиянци. Досега май не е имало такъв прецедент да се свали кмет в сф. Всичко е до пазарлък между ПП и Герб

"Ваня Григорова: Нови избори са спекулация, ще има някаква сглобка в СОС" Сглобката, като се получи, ще придобие формата на бъчва/буре! Само трябва да се разберете за обръчите, за стягането (по Доган)!

Типично тъпа сороспийска пачавра, щеше да си умори детето с факсините на сатанистите, само и само да е в мръсните им игри. Не че другия урод кандидат за кмет е нещо по добро.

Тоя цървул голям експерт се изписа, още е със самочувствие на кандидат за кмет, Непременно трябва да има отзоваване на такива наместили се с чужди гласове на благи местенца! Не искаме да я виждаме в СОС!

нося ли бельо, не нося ли бельо, нося ли бельо, не нося ли.........

Кой още търпи тази простакеса?

...църна маца

Важното е,че няма да участват комуняци,и копейки!

Леле Како, цигара-магара тактика! Оркестър Контрол.