Ваня Григорова: ГЕРБ можеха да подкрепят Борис Бонев за СОС, след като преглътнаха Терзиев за кмет

Общинският съветник добави, че се надява преди четвъртия опит да бъде избран председател на Столичния общински съвет да има преговори между партиите

Обратно в новината

Коментари - Ваня Григорова: ГЕРБ можеха да подкрепят Борис Бонев за СОС, след като преглътнаха Терзиев за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще продължа... докато дишам. Разбира се, че това момче не е виновно за престъпленията на дядо си. Разбира се! Но парите му идват оттам. Хубаво... не идват оттам Хубаво...нямало е ВКР... Хубаво... ние сме идиоти! Гот ли вие е да сте ... да сме идиоти? Те вече не убиват. Те управляват нашата София. А ние не сме идиоти!

Според последните социологически проучвания хидрата ГЕРБ отново надига грозната си глава и има реалния шанс да спечели парламентарните избори в коалиция с резеняците . Хора , опичайте си акъла , ако не искате граежът да продължи .

Не съм я виждал "хидрата" ,но виждам жълтопаветниците какво недомислие са. Нека най напред да изкарат предучилищната паралелка.

Те са учили, учили, Тротоарно право! Какво знаеш ти?!?

Имаше една популярна реплика: "Докато дишам - надявам се"?! „Dum spiro spero“ не е популярна реплика, а латинска максима, мото на различни места и организации, включително на американския щат Южна Каролина. Бръщолевиш каквото си чула и з махалите вместо да прочетеш нещо. Колкото пъти си отвориш устата, Ванче, толкова пъти изръсваш някоя простотия. Трябваше да се подложиш на ББ, а не на Курнела! С него сте си лика-прилика!

Този кмет не може да управлява общината с този общински съвет,а и при нов избор на общински съветници,резултатът ще е същия,а може и да бъде по-лош за Терзиев. Ако се правят нови избори ще трябват избори и за нов кмет,явно ДС кмет не става.

Хайде бягай си в циганското гето и не ръси мозък тука.

Те са учили, учили, Тротоарно право! Какво знаеш ти?!?

А колко по-лесно беше да изберем кмета българин, мъж, хетеро !

Абе Вапче, оти го не подкрепите ППто и другите им съдружници? Не давай акъл дето ти е дефицит, а дейсвайте.ПП ДЛ ССто изрично казаха, че не идсат да имат нищо общо с ГЕРБ. Е ГЕРБ отссъпеи назад. Последва: ГЕБР съботира общинския съвет. Както казва народа: ХЕМ СЪРБИ, ХЕМ БОЛИ, ДРАГО МИ Е.

"отссъпеи "-туй какво е според пишещия? Неуважение към четящите е да се пише така.Девалвирате писанията си!

означава ИСКАТ, Бързал съм и съм сбъркал словореда, за което ИЗВИНЯВАЙТЕ.

Много неприятна дама. Много приказки, но повечето лъжи и напомпани фрази. Реално няма работен ден в живота си, няма и реални резултати.

„Дама"?! Не ме разсмивай!

а аз всеки път като си пускам фиш, може да уцела шестица!

Прарилно казаха от Възраждане, че Ванчето е проект на Сорос. Кого другиго ще пуснат по проамериканските тв така често? Защо не дават по тях почти никак Костадинов? Въпроси с понижена трудност.

Каква комбинирана тролска атака от пепе-гербовъзрожденски австралопитеци. Плюс ниновистите, разбира се. Ще ви разочаровам, късно е вече, край сте до няколко месеца...

За тоя край е го слушам още откакто руския агент Радев вдигна юмрука. Разбира се вие с късата памет не помните че подмяната я докара именно той. Две години чакаме вече цяла Украйна да стане руска провинция- както ни обещавахте. 45 години чакахме да се разпадне гнилия капитализъм и да дойде светлия комунизъм. Вие обаче продължавате да си чакате нещо си. Така като погледнеш резултата от изборите кои по-точно са аут след няколко месеца и кои според тебе ще дойдат??????

носиш ли си още бельото, душа?

Ванче, за теб гласувах, но добре че не стана кмет. Сега ще почнеш като Плевню да се показваш неподготвена по всички въпроси. Абе циганска работа.

Оня икономиста от ДБ я направи смешна и жалка в студиото на Панорама. Понякога е по-добре да НЕ СИ ОТВАРЯШ устата, ама за тая това явно е невъзможно.

След като е станал кмет , трябва да изпълнява задълженията си независимо от колко време е такъв! А колкото до председател на СОС , така се получава когато с машините си спечелил вота и искаш всичко да е твое!

Нали машините щяха да премахват купения вот и невалидните бюлетини:))))) Пак сега като не спечелят новите ви любимци машините виновни:)))

...пази Боже църна маца да прогледне!

Прогледнала ли е?! С широко затворени очи?!

Че Васко маслото е келеш е ясно ама тая мангалка…. Дейва и циганката. Не разбирала ГЕРБ. Тя азбуката не знае, тръгнала да говори…

Гледах я и слушах внимателно. Семпла женица. Общи приказки. Обра протестния вот и се почуства значима. Не става за лидер. Не става за политика.

Става да гълта сперма...

Не можете ли да пишете по нормални коментари...дори да е хейт но поне хейт с акъла си. А не "гълтала сперма"... Само си личи че си някакъв девственяк който никога не е виждал гола жена на живо... Но сигурно си чупиш ръцете от мастурбиране нали ?

Така е..нема аристократична ДС закваска ...

Само ти още не си разбрал.

Симпатяга е. Бих я изчипкал и олабил.

стана ми лошо

Кaкво caмо ни зaнимaвaте c тaзи откaченa комуниcткa.

Нищо конкретно не каза по Панорама.Тази женица не трябва да учства в дискусии.И за пореден път се отрече от Нинова.Тя е едно недоразумение случайно попаднало в политиката

На еквадорската черна мутра

Доста нагла и тъпичка!

Герб никой не може да преглътне,ако не се казва Бойко Борисов:(((

Ама за друго

Ваня е секси

Вкусове много. Но за това, че е доста тъпичка няма спор.