Външно привика посланик Румен Петров заради чатовете на Бобоков

Името му е замесено в кореспонденцията между бизнесмена и президентския секретар Пламен Узунов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това с посланичеството е много интересен бизнес, вероятно доста добре платен ... Сещам се преди време, че от едно известно предаване (вече спряно) бяха взели интервю от някакъв кандидат. Беше (полу?)българин, някъде около 60-те, с добър бизнес, на пръв поглед изглеждаше интелигентен (ама се оказа, че не е точно така). Имаше нещо общо с Чехия - или баща му (или майка му) беше от там, или бяха работили там и детството му беше минало в Чехия. С въпросния индивид се свързали някакви и го питали дали не иска да стане посланик на България в Чехия, а той казал, че е навит. Дал им едни пари да задействат процедурата (май около 10к евро), после му искали още ... после му се обаждали и от министерството разни началници и на тях давал ... и на други посредници също бил дал ... и в един момент сам потърсил тези от телевизията, за да се оплаче, че е минало доста време и вече е дал 60-70к евро, а все още не е посланик :)

Този боклук,откакто е в Алжир само и единствено се опитва да завърти далаверите на Бобокови.То не бе среща с енергийния министър на Алжир,То не бе с други администратори.Румен Петров знае добре,че Бобокови търсят да завъртят бизнес в най-корумпираните страни на света.

Румен Петков е бившия съветник на външния ни министър Екатерина Захариева. Как се става съветник на министър от ГЕРБ?

доц. Парашкевов Пакистан

Крайно време е и прецедента и премиера да разберат, че не стават за постовете, които заемат и да се махат, кой от къде, нито са политици, нито са дипломати, нито имат елементарна култура да представляват една 1300 годишна страна. И двамата са срам и унижение за народа, който за съжаление също е прост, щом ги е избрал за лидери.

И двамата менте генерали са селянчета без маниери и елементална култура, срам за постовете, които заемат, рожни на дивашкия комунизъм, но Боко поне ни весели, докато Грипена е като люта дърта свекърва, която само кълне всички и всичко.

Посланикът ни в Алжир ????!!!!! Гешев само се мъчи да намери някакво кокошкарско обвинение,за да дискредитира президента...А баш престъпниците от шайката на Борисов се прави,че не ги вижда...Народът обаче няма да ги търпи вечно...

Гешев, къде потънаха 67-те милиона лева които шайката отмъкна от Божков ?!

Въвшно министерство е истинско кошче за боклук в което намират пристан всякакви полуграмотни герберастки калинки една от друга по-прости и по-тъпи...

......след това действително е бил назначен с указ от президента Румен Радев.......ами кой да издаде указ,ве серсеми!

Като гледам колко стръвно Гешев рови около президента Румен Радев, направо ми дожалява за премиера Бойко Борисов - Гешев просто ще го съсипе във връзка със съдържанието на записите му.

0

Хахах, и какво е съдържанието, освен, че открито се подиграва на комунистически отрепки?

Цирк! Занимават ни с глупости само и само да не питаме за записите, които вече станаха бая, а и за "златното чекмедже". Забравили са поговорката "Шило в торба не стои". Още повече, че на записите освен Борисов има и прокурори!

Ще му накривят на посланика шапката. Радев го е назначил и само той може да го отзове. Ха да видим дали ще го направи.

Въ връзка с корона вируса и останалите проблеми трябва пълна изолация! Президента трябва да даде тон за това! Всички с изтекъл срок- консули, посланици и т.н. се връщат в Родината си- да ги заместват портиери,деловодителки и градинари.... няма да е голема обществена загуба. След тва- президента не подписва укази на никой кандидат за пносланик, да заминава навън- да се грижат за Родината си на място .Като е гарга - да е рошава! Никакви генерали- сега са повече от ефрейторите! Да прегледат кои щерки спят в апартаментите на Република България в чужбина,без да плащат Амен вече само затова,че татовците им са били и са мутри! Аман вече- десет човека бачкаме за да издържаме 15 кандидат пикли, търсещи богати женихи.Пълна изолация!

Звучи ! ...а ако захванем в Тотален DrillDown - какво поПрекрасно от : а. Отзоваване на Целия такъв апарат +б. Разпродаване на Целия инвентар/наличности +в, Замяна в ДрастичноНамален състав от Хора Знаещи&Можещи които СА ТамЛокално ..,и то на които хем Няма да плащаме командировъчни и дневни ! + хем СА на ТИ с Локалната “кухня’ + хем НямаКак да връткат врътките на Вси”наште” Всъщност - виа Технологията, и то ИменноСега - за Нула време Сме типтоп !

...а новините в “медиите” едни такива засукано-пресуканиии... (то НЕ е чудно че спикерите често-често го докарват кат за логопед намеса ;-)

разбрахме на президента колко му е акъла,щото не извика посланиците да им каже,че техните министър-председатели и президенти са подслушвани при визитата им при Радев,от хората но ГЕРБ.

Намирам че г-н Радев е Нонстоп в позиция я МаркоТотев, я ГюроМихайлов, и то ПредварителноПрограмирана/Планирана. ...като Се надявам че Вече и той самият го вижда.

Въпросът е ти какво виждаш. Май нищо! Вървят скандални записи и снимки, а такива като теб ми обясняват за някакъв си президентски съветник, който няма никаква власт. Той е "господин Никой", ама такива като теб това трудно ще го вдянат!

Прокуратурата прави от мухата слон, за да отклони вниманието от Бай Простак.

Кой е бай Простак, бе - за Радев ли говориш?

Радев владее великолепно английски и руски! Освен това има чудесен изказ! Борисов какво владее? Нищо ли? Как тъй? За толкова години в управлението до сега би трябвало да е научил поне един европейски език. Би трябвало, ама надали!

За онзи дето многократно сам се нарича така. "Вие сте прости и аз съм прост и затова се разбираме" "Прост съм и ми е лесно"

Разследването ще открие всички далавери на Радев. Голям срам за страната ни е че президент е затънал до уши в кал, но накрая ще си получи заслужена присъда.

Къде в цялото и от прокуратурата е споменат Радев? Първо трябва доказателства, каквито очевидно нямат. После обвинение, каквото няма. После съдебна присъда, че да се води някой виновен.

Всички знаем как и #Кой го селектира/издигна. ..в Тотална аналогия с Всички “наши” “избранници”....и понеже е Същият#Кой дето Ни такова близо76години - НовНюрнбергски. ——- Имат да Си изказват ВсичкоНаред. Всичките Вси”наште”.

срам за страната премиер пиянде ?

Не може да се отрече от кумунистите даже,че президента направи гаф с бъчварова,като я изпрати посланик в Израел.

...като за да Няма никакви отзиви, и то Имайки предвид Свинството на Портньiх - явно че другарката се Е Окопала таталистически !

Тя по заслуги се издига от секретарка до посланик без ,ама никакви ходатайства.Има да я храним,като грозното Наде

накрая тъпите герберски ибрикчии не можаха да разберат ,че Президента не определя посланиците. Това го прави онази кобилка дето не знае къде се намира.

Прецедентството е една пошла антинародна институция с руски лакей и предатели, генериращи разкол и национален нихилизъм по заповед на Решетников и Путкин, което има за цел да разтури държавността и да унищожи България. Руското мекере трябва да бъде изпичено.

близач, когато плевнята беше там и неговия го близваше и редеше дитирамби.Сега нещо истината не ти изнася.

Грипена е затънал до шията в лайна, всичките му съветници са селски тарикати-мошеници, всички са му виновни, всички са маскари, само той единствен е ангел небесен, безгрешен и по русията унесен.

А има ли в България още граждани? Откъде да ги изрови не селяндурите? Боко е затънал в лайна, но за него не пишете- без значение какви доказателства се дават. Не съм нито за единия нито за другия, но това е България- селяндури живеещи в градовете, докопали се до властта. Всъщност почти в цяла Европа е станало така- от пакистански села дойдоха и станаха ,,големи,, политици.

затънъл в лайна е онзи севраците и шишето с ракийка до кратуната. На такива нали знаш как им се вика.по наше село им викаме пияндета.Е имаше още един негов приятел дето го подпираха да не падне когато идваше тук.

Има някой затънал, ама ще гледаме кой е. Ако записите и снимките са истински ти предлагам да вземеш да се гръмнеш! Нали са фалшиви? Защо никой не смее да се занимава с тях? Сещаш ли се глупи?!

Театърът продължава, бездарна постановка с посредствени артисти. До къде ще стигнат, Господ знае...

Завеса. ...и Бурни капачкозамервания Публично . ...Наред за АбсолютноЦелия миманс “държавност”/“бизнес”/“банки”.

Посланиците се назначават от цървула с лампази, генералите -също, затворниците-убийци се помилват пак от него, разбира се всички назначения, повишения и помилвания са срещу заплащане.

Аман от комунистически копелдаци: румен, пламен, искрен, огнян, ... комунягите си кръщаваха така изтърсаците, за да засвидетелствуват раболепието си към червената кървава огнена идея, а червената им петолъчка символизира кожата на одрания политически враг...тези изроди още ни управляват, като кърлежи са по президентсва, министерства, посолства, държавни агенции и учреждения. Не ги лустрирахме и затворихме по затворите и затова сме най бедни и всички ни презират

А десните се кръщават Москов, Московски и така нататък. Същата прокуратура да я питаме, как "забрави" за умрелият син на Московски, заради него с моторна шейна.

0

И да не бах прочел статията, щях веднага да разпозная мазната, червена муцуна

Плебса е изключително объркан! Ония си говорили си ,чатели си, виждали са се ,били близки...... Ми с вас ли да си общуват? Те са в друга орбита и цвета на партиите няма значение, парата е важното.Данс щели да изследват, разследват какво са обсъждали за кораба-там нещата са повече от ясни, кво ще изследват. Този защо бил посланик? Ми извадете всички посланици, генерални и обикновенни консули от Чикаго през становете от близка Азия до Рио де Жанейро и ще ви фръкнат капите от възторг. Пулят се, като "Облещения сокол" / Зоркото очо/ срещу Президента...... ми той подписва това ,което му дадат, там има квоти.

0

Практиката да се назначават така, обаче, спира СЕГА. Червените, увъртяни черва ще мрат един по един.

А Мазната Банкянска свиня първа дружка със Златев

Доказателство: skandalno.net/wp-content/uploads/2012/03/traikov1-204x300.jpg

Това не е доказателство по никакъв начин. Дори и 30сек не било издуржало в нормален съд

Има го на партита с него. Сигурно на сватби. Има го и на парти на СИК: skandalno.net/wp-content/uploads/2011/04/boyko-sic-300x168.png С Пашата - основателят на СИК. static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201311/20131119.edzqyxkamo.jpg С Големият Маргин, обвиняван за няколко убийства. С общите фирми с такива, като с Пашата за Тео Интернешънъл, изловени в нелегално производство на цигари в Бургас. Само липсва прокуратурата!

Какво общо има външно с прокуратурата? В момента няма още доказателства за престъпления и няма обвинения от прокуратурата. Ако го привикват, трябва да е по искане на прокуратурата. Може онзи Бобоков да е искал да се разбере с либийците за кораба или друго и да е търсил помощ от посланика за връзка.

Освен това посланиците ги избират във външното министерство. Ако някой е виновен за неговото назначение, то това е правителството и външно.

Радев така ше ви го нагавази, по-здраво от миналия път

ЖЕНАТА НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ ДЕПУТАТЪТ „ЛЪЧО МОЗЪКА“ – ВЪВ ФИРМА НА ЦЕКИТЕ. ФИРМАТА Е С 1 МЛН.ЛВ. КАПИТАЛ, А ТЯ В – СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ ЖЕНАТА НА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА БОЙКО БОРИСОВ, ГЕРБ ДЕПУТАТА ЛЪЧО МОЗЪКА – ВЪВ ФИРМА НА ЦЕКИТЕ. ФИРМАТА Е С 1 МЛН.ЛВ. КАПИТАЛ, А ТЯ В – СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ

Кой ще привикат?Неговото назначение беше скандално.

Що бе мвнр не знае ли кой е назначил човек който не е бил даже консул за посланик?

Мвнр знае,но капаците на прокуратурата им пречат да гледат в тая посока

В Русия Путин наградил студентка за нейната работа като доброволец в борбата с ковид 19. Огромна разлика с нашия дръндьо, който се занимава с Боко, грипени, посланици, престъпници, шашкънии...

Че той нашият не е президент защото няма пълномощия. Той е социалистически мекере.

С орден "Пирогов"!!!

А тиквата бе мърши

колко знайни и незнайни посланици така са назначени по времето на герб

Абе какви са тия циркове ? За да замажете скандалите със записите и снимките на Борисов и Гешев , търсите други жертви !? Ха ! Ами то е ясно, че всички сте затънали до гуша в корупция ! Това, че един корумпиран ще посочи друг такъв не решава проблема ! Ало, Гешев, ти що не разследваш жената, с която живееш как си купи супер евтин апартамент от друг наш виден бизнесмен - Александър Юваклин, който ти е основния свидетел срещу бившата кметица на Младост ? А и още не си отговорил на Президента защо го подслушвахте ?

Социалистически простотии.

Не може ли просто да се застреля Тиквата, за да почнат хората пак да гледат телевизия

Не може ли да те застреляме тебе да не ти четем социалистическите простотии.

А не е ли по добре Самальотчика да катапултира без парашут та та не получавам повече позиви за повръщане щом включа телевизора и от всяка програма ме гледа злобната, миша физиономия на руския лакей и нагъл корупционер Радев?

Статията не споменава че за да издаде президента указ за назначаване, някой го е предложил за посланик. Това е поради незнание или поради пристрастност?

Не на комунизма, долу БСП! ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРБ, ти си надеждаааааааааааааа, в теб е нашта вяра!

0

Значи, първо изключваме платената ти и крайно несполучлива ирония, после разсъждаваме над мисловния ти аборт. Трябва да признаеш, че през последните 30+ години много "надежди" имахме, но всички ни изкрадоха и избягаха. Една единствена "надежда" наистина и видимо промени държавата към по-красиво, една единствена сила възстана срещу руската и арабската мафии, срещу шефове на ГДБОП, срещу мултимилиардери, срещу наркомрежи, срещу енергийни босове, срещу старите червени куфарчета, които заравят акумулатори в чернозема, срещу най-близките си, щом са с компрометирано обществено доверие, срещу 75-годишната намеса на Русия в разузнаванено ни и във вътрешните ни работи. Една партия ще понесе и негативите, ще има компромати. Но и една партия ще продължи да се бори за Европа, Жалко, че тази партия няма да бъде БСП, защото навремето и аз им вярвах.. Сега не гласувам за идеологии, а за реалния живот на децата си. Никога повече комунизъм в България.

излиза че вината е на захариева, която е предложила кандидатурата на р.п. какъв президент какви пет лева. всичко е шум за покриване на чекмеджето

Не можем да повярваме, как хора на такива ръководни постове, при наличие на безспорни факти за незаконосъобразна дейност на техни фаворити се правят, че не знаят къде се намират, подведени били, не знаели... Жалка картинка... имаме ОПГ между двама висши съветници и един бизнесмен, които представяте ли си са манипулирали своите началници...смешно е, всички са в кюпа – президент, министър председател, министър на вънпните работи.... Това е техния начин на живот, за тях това е нормално... и сега са учудени какво толкова било станало. За снимките: - Борисов много добре знае кой го е снимал, дали любовница или любовник няма значение, но безспорно е срам за България и безспорно ни управлява някакво мафиотско задкулисие. За арестуваните бопаджии: - ами зад всеки арестуван досега висш чиновник или служител винаги има една верига на свързани лица, водеща до висши политици от управляващите партии...

ВсичкоТова...+ Лукойла...+Газпрома/Булгаргаз...+ГлавБолгар...+КТБ...+ПИБ...+заменките...+“банките”..+”иновациите”...+”усвояванията” ...+”реда&сигурноста”...+евро”депутатите”...+...+... ——- Содома&Гомора. Навсякъде. => Никакво преговаряне. ...просто Action !

Добре,де, а какво да кажем за Пацо-терасата? Той по какви канони беше назначен? Дайте да видим и смс- те, които го направиха консулн в слънчева Испания! Между другото, знаебли някой какво стана с терасата му?

Задължително Активното Предложение за Всеки един посланик ... ..се прави от Правителството ! По закон ! Президента приема или Отхвърля предложението на ГЕРБ ! Защо ГЕРБ са Предложили този човек за посланик в Алжир ! И защо Гешев не Разследва , защо Правителството е направило това ?

Огерберастените - са Силоваците на Вси”наште” . ...но Само Силоваците , т.е. Има И Етнически, Религиозни, Волеви, Възражданяци...и т.н. И т.н. - но Цялата “плеяда” - Е ЕдноЕдинно “оркестърче” под Ясно#Кой диригенство !

Ако имаше нещо сериозно нямаше да вдигат пушилка в медиите, а щяха тихомълком да си свършат работата.

Очаквам че “нашто” DEAфейкарче - Е генерирало Съответни КонтраМерки...които неминуемо Имат еднодруго И (но НЕсамо) с Магреба ,.

Всички са за чистене.Във външно се подвизават най - много дърти комунисти.Глейте къв поглед има - на миша,подла свиня.

Не че нещо, но Прокуратурата го играе какво точно с тия скрийншотове? Личната чат комуникация на някакви хора. Които толкова им е акъла, че ползват и пазят подобни несигурни методи за разговори, а иначе явно се мислят за голямата работа. Все си мисля, че Прокуратурата трябва да събира доказателства и да ги представя в Съда, а не по новините.

Доле ГЕРП

ВсичкитеНаред, Отче ! ...ама АбсолютноВсичките Вси”наште’ ! - и ОттукНататък - СтриктноКошер .

Грипените, Техноимпекс - доле БСП

Комунистическото лайно "Schilo", овоня този форум, абе аланколу, пседонима трябва да ти е "Scheise".

Аааааа, недей така , той предпочита удобрение не scheise :)))