Външно: Не пътувайте до Украйна, може да ограничат правата ви

По време на военно положение властите могат да спират придвижването и кореспонденцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи сега украинската хунта ,поименно изброи областите които ще образуват Новорусия . Голям автогол .

Що, бе? Нали руснаците са агресорите, а украинците са готините пичове? Що не ни спирате да не ходим в Русия, че могат да ни ограничат правата или да ни таранират катера.

Прави са! Ако некой рАсафил като Белата Златка отиде там, може няколко здрави бандеровеца да му ограничат така правата по няколко пъти в тъмното! БУХАХАХАХАХАХА

Като гледам в тубата-як,здрав бандеровец не видях.Най-надъханите са хилави,сополиви,пъпчиви младежи ,в акция разчитащи на масовка,подобно на нашите мангали,когато са в акция.

Айде сега! Нали сме първи дружки с Парашко! Как така ще ни ограничава правата? Нали единствено нашите толупи му ходиха на няколко пъти на крак да го прегръщат и целуват, легитимирайки тоя боклук пред света? Да не би всичко това да е било напразно?

Живи да ги ожалиш онези от Външното! Изкълчиха се от бачкане!

хохлите не са добри хора или казано с други думи лоши хора са, а тука у нас които са дошли гледат да са по ръба много ги мързи горделивци са и са обратни

Във военно положение се правят големи кинти щото цивилните закони не важат. Всеки бандюга с оръжие може да прави каквото си поиска докато военна полиция не го залови и разстреля......

най важното е че ще отсрочат президентските избори и ще изнудват запада за пари и влияние, народа той така и така е зле

жал ми е за обикновените украинци,който в този век живеят при военно положение.Порошенко трябва да бъде наказан.Една държава подчинена от лакомията за власт на един управляващ.

PEYTSCH

А да пътуваме ли до Русия ? Поне за малко до...Крим...без ограничения, а ? Мола ва, бе...

няма проблем, аз сега се върнах оттам. И вземи рубли, щото никой не ще долари там.

Ако след това няма да пътуваш до Украйна няма какво да те плаши.

Последната година съм ходил в Киев три пъти това дето го говорят по ТВ то и външно не е вярно. Наистина първия път преди да тръгна очаквах да е страшно но се оказа доста по-безопасно от България. Не съм видял цигани и съмнителни типове по улиците, и мисля че е доста по-безопасно от доста Европейски градове свободно може да се разхождаш по улиците вечер никой не ти обръща внимание. Между местните се говори че този конфликт е измислен само за пари карат се за пред хората иначе за заедно както Горанов пи кафе с Пеевски, както бяха на времето БСП и СДС президента им има фабрика за бонбони в Русия иначе говори против Русия. Имам планове да пътувам другия месец пак така че това не може да ме спре. Там всички говорят на руски и повечето са омесени на кой баща му руснак майка му украинка и обратно. Държавата се опитва да им наложи украински но те си говорят на руски. Много прилича на Ирландия където всички говорят английски и държавата налага ирландски.

А за Русия вие си знаете!

Преди да ги демократизират, те идваха масово по нашите курорти да ПОЧИВАТ. Сега идват масово по нашите курорти да РАБОТЯТ. тъкмо бях с куфарите да ходя на почивка там... шегувам се естествено, а, и Кой, луд ще ходи в бандитска страна пред разпад?

Като чета какво влиза като рестрикция по време на военното положение... че то нямаше нужда чак военно положение да обявяват, спокойно можеха да го нарекат "подготовка за избори"!

А до Русия може ли?

Може, и не се връщай.

ти не си лекар

Нали цялата провокация с корабите беше заради това да обявят военно положение. Задават се избори, а Прасенко има почти нулев рейтинг, сега ще смажат опозицията и ще си осигурят победата след 4 месеца.

Външно: Не пътувайте за Украйна, защото тя скоро може да стане руска територия.

Украйна вече е станала американски васал и я докараха до пълна мизерия и военно положение. А дали може да стане руска територия - ако стане зорлем война с Русия, може би...

що бе ще си направят референдум, като в шотландия, ирландия каталуния, щях да кажа косово но май се увляках...

значи от една страна русия била виновна а от друга видиш ли в украйна можело да ни ограничат правата

За Донецка и Луганска област е ясно, но сигурно и другите изброени са предимно с руско население. С изцепките си рискуват още да се отделят.

И какво да очакваме при въведено военно положение??? Повече права ли? По голяма глупост от много добре платени държавни служители не съм чувал. Егати и външното!

Не, просто са длъжни да те предупредят, че да се ходи в Украйна в такъв момент, е самоубийство. Защото, ако някой е решил да го прави, по някаква причина, може лекомислено, да не дооцени последствията от решението си. На Външно министерство това му е работата - да следи за ситуацията в държавите по света и когато има преврати, войни, военни положения и всякакви неща, които възпрепятстват сигурността на гражданите, до степен, до която е най-добре изобщо да не стъпват в дадена държава, да издадат предупреждение.

Киев е хубав град, ходил съм и бих го посетил пак, ако имаше нормални условия. Но и без военното положение там не е ясно в какъв момент ще попаднеш. Удобно пътуване няма. Приятели, които неотдавна казват, че английски предимно не говорят, като им говориш на руски те гледат на криво.

Така е, в Киев говорят само на руски език.

ама нали демокрацията беше победила, кво е това военно положение ?

Там победи американската демокрация. За справка - Судан, Либия, Афганистан, Ирак, Сирия, Пуерто Рико и др.

Мене ми е през дедовия за Покрайна!

да гледам как тия млади нахъсени бандеровци с факлите и димките дерибействат, палят коли (още първата нощ почнаха в Киев) щото точно на тях им дойде дюшеш това положение. Тичаам към Украйна..

SU-152

Нацюгите, които харесваме, започват да се съешават с нацюгите, които не харесваме. Това напълно естествено развитие е някак си конфузно както за лицемерните кречетала, които оправдаваха или просто отричаха съществуването на украинската фашистка измет, но иначе са много възмутени и притеснени от възхода на крайната десница, така и за първосигналните главанаци, които винаги са готови да кълнат фашистката майданска хунта, но същевременно се разтапят от умиление по еквивалентните й явления в останалата част на Европа и САЩ.

и сига ко ша прааа кат ни мога да ида ф украйна, аз и още милеони булгари????толкова много ходиме и ни се ходи ф окрайна че нема къде повече....нащо външно-най тъпото външно в галактиката, брадчед

Питай българските тираджии.

Тия да не живеят в паралелен свят. Дунетск и Логанск отдавна не са в чертите на Украйна. Дори когато имаше избори в Украйна там не гласуваха щото нямаше изборни цекции.

Особенно ДУНЕТСК

Ще се притеснявам единствено, ако съм РУШНЯК. А аз съм си българин, ние с Украйна конфликт нямаме.

Питай българското малцинство в Украйна дали нямаме конфликт

Питах.Нямаме...

Нали Украйна беше най-демократичната страна в Света! Страната на победилия Мегдан! Страната в която се леят реки от мед и от масло! Май всичко е било една виртуална медийна реалност, нямаща нищо общо с ИСТИНАТА!

военно положение само за укрите,да не ни се влачат тука