МВнР събра майка и дъщеря, насилствено разделени 13 г.

Министерство на външните работи събра майка и дъщеря, които са били насилствено разделени 13 години от бащата на детето.

Обратно в новината

Коментари - МВнР събра майка и дъщеря, насилствено разделени 13 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има Win-Win-Win-Win решение за България. Правата на бг жените трябва да се ограничат и да се обърне негативната тенденция, да се правят на мъже, каквито не могат да бъдат изначално. Феминизма е отрова за обществото и нацията във всяко отношение. Трябва да има сериозна сегрегация по отношение за работните места и изключително да се дават на мъже, и само в изключителни случаи на жени, по казващи невероятен талант, и то само ако жените са семейни и с минимум две деца. БГ-жената трябва да бъде върната обратно в дома, където е мястото на всяка жена и да се грижи за семейството и да ражда българчета. Старата приказка "бой и *бане и "от вратата за краката", не са случайни. Тогава България е вървяла нагоре във всяко отношение и най вече демографски. Рецепта за вкарване на бг-жената обратно в правия път: "Со кротце, со благце и со дръвце по главце" "Со кротце ,со благце и со малце кьотек" Избора е голям, но доказано работи. Ние българските мъже сме виновни, че го допуснахме това да се случи и изобщо да се стигне до тук -да допуснем бг жената да ни се качва по главата. Затова България и изчезва!

Интересно нещо е мозъка на повечето(не всички!) момичета/жени в България, а и както изглежда и в много източно европейски страни.Заиграват се снякакви м...ли и разправят на ляво на дясно колко били мили и галантни, а българите били селяни,пед..ти, женчовци или пияници-биячи.После миризливия ма...ал им взима детето или ги водят в гнусната част на света(от Българо-Турската граница на изток) и ги държат заключени.....Малко ви е бе долни продажни овце!! За една шепа жълтици си продавате "терлика" на който дойде.Повръща ми се от такива.

Външно министерство винаги е прехвърляло топката от една на друга институция при подобни случаи а в момента с тази министърка произвеждаща фал след фал е направо трагично. Заслугата е на МВР която е се е задействало след грешката на бащата да подаде документи за паспорт на дъщеря си. Не одобрявам стачките на МВР но когато са си свършили работата заслужават похвала а не да се прехвърля заслугата им на други министерства.

А какво ще кажете за българки,говорещи чист бълг.език,забрадени (плътно) с дългите сиви шлифери,повели две деца и бременни с трето.Гнус ме е от такива гени .Презирам ги.Иска ми се да ги попитам -"за колко се продаде ,мари"?

Никога не се женете за арабин-дори да е супер интелигентен,образован,богат и т.н. Имах позната,която се омъжи за лекар-сириец и какво преживя горката като я заведе в родината си-нещо подобно като от филма"Не без дъщеря ми"

разказаха СВОЯТА история

Чувал съм, че в някои части на България не използват думата свой, може би това е причината за минуса.

Жалка история! Дъщерята е наранена вече -в крехка възраст е живяла с мисълта,че е нежелана от майка си,т.е. че е нещо "лоша" -:( Още преди десетилетия,докато бях студент,имаше такива нашенки,които се женеха за поганци! Не са свикнали на техните мазни лъжи (за тях те са нещо чуждо и непонятно,а са думи красиви и измамно примамливи...) и се подлъгваха...! И като гледам,не си вземат поука от предишни ,които много рядко са сполучвали на нормален брак и нормални взаимоотношения и живот...! Всичко се е оказвало еднодневка,целта на тези,както и навсякъде е главно наше гражданство,или други облаги докато са тука...В техните страни това открито се говори -"отиваш там ,хващаш някоя глупачка ,жениш се и..." . Лично от араби го знам,прилага се и в цяла Европа,не само у нас. От араби знам за наши общи приятели,женени за европейка,а са ми казвали,че и у дома си има примерно други две жени ,и не е казал на нашенката за това...!

Ше е върха сега дъщерята, като се научи на пише на български да се ожени за... мигрант! :))) Помнете! Не случайно народът ни е казал: "Крушата не пада по-долеч от корена си."

Тя любовта, че не знае граници, не знае. Че има 1% свестни араби, има (надявам се). Но, хора спрете да се жените за араби, дори и да не са лоши по душа (въпросният 1%) то мисленето им е изменено, ценностната им система е друга, просто не си пасваме. Добре че са се събрали, дано намерят общ път. Гадост е да разделяш родител от дете, все едно майка или баща. Детето трябва да има контакт и с майка си и с баща си и двамата (говоря разбира се, ако са нормални хора) са ценни за детето. Така сме създадени.

Е що не мисли преди да разтвориш краката за резака? Не разбирам?! Така ли пък тоя резак се оказа най-подходящ за мястото?! Ако е така, то тогава си прави изводи за себе си , не да ни се жалваш тука...!

Тва ли ти е зора - че не ти отварят краката на тебе? Май да... В цивилизованите държави има закони - детето е присъдено на майката - който го взима без нейно съгласие извършва престъпление! Не знам кое е по-лошо - резняк или жалък комплексар като тебе!

Да не би и ти да си от тия, дето отварят краката на всеки с пари? Така излиза от думите ти! Думички като достойнство, чест познати ли ти са?

Дали пък да се присъжда направо на майката не е дискриминация ?!? Като знам какви майки има в момента просто нямам думи ... Що се отнася до отварянето на краката, за жалост българката винаги предпочита смърдящ чужденец пред смърдящ нашенец - странна закономерност но за жалост доказана с годините.

какви са тези българи,които работят при араби,сигурно,като тая кукувица,омъжила се за арабин.Какви са тези българи,които купуват от мръсните араби дюнери и други гнусотии.Може да умра от глад,но никога,никога не съм си купувал и няма да си купя каквото и да е от мръсните араби.Гнус

И аз - как ще купя тая гняс наречена дюнер. Там се слага най-скапаното, мазно и гнусно месо, защото никой не вижда какво му пробутват.

Има книги и филми, писани по подобни истински случки не от вчера (Не без дъщеря ми). И пак се омъжвате за араби???

Тъй, тъй, женете се за разни тарамбуки. Щото "нямало български мъже". Пак и се е разминало на тази - само детето й отвлекли. Можеше да я закара в своята Тарамбукия и там да й се изредят цялата рода - както повеляват техните обичаи.

Читавите БГ МЪЖЕ са малко. Факт! Не стигат за всички нормални жени. По-добре свястна тарамбука, отколкото някой БГ пухльо с претенции!

Ммммммммм, нормалните жени в България са около 0.1%. Според мен все ще се намерят 5-10% нормални мъже за тях. А под "нормални" имам предвид (за двата пола) образовани хора с ценности и развити мозъци.

И пак,шансът да попаднеш на читав българин е много по-голям от това,да попаднеш на читав рязан.

Ами те мъжете изтрещяха от мъки да ви угодят на кифленския статус и претенции....шавр..ии такива!

Арабите са много мръсна сган - точно както и циганите. Виждал съм как араби се отнасят със своите работници българи - унижават ги, обиждат ги и ги карат да работят по 10-12 часа без почивка.

а българин ,който си е прежалил честта и достойнството за да слугува на араби и евреи ,как ще го наречеш ?

Гладен.

Политик?

Жени не Ви увря главата, че арабин или мюсюлманин за съпруг носи само проблеми, те имат друга вяра и са направо от друга планета, защо се жените за такива, толкова ли неможете да си намерите българин за съпруг или европеец или от друг континент ... Сами сте си виновни ...

деер

Стига ПиАр на една бивша правосъдна министърка, която е поредната политическа проститутка в политиката! Момичето е вече жена на 20г. и когато е трябволо, българското външно е спало! За ЕС да не говорим , нали?

най-сериозно питам.Защото не може да имаш капка пипе,що годе интелект и да се омъжиш за арабин.Да си христянка и да вземеш мюсюлманин.Там в арабия,жените са добитък.Когато жена се роди не се записва,и като умре,не се отписва.Дори и да си принцеса-нямаш права,ако така е решил баща ти и брат ти.

Когато Велизара тръгва да бяга с представители на българското консулство в Дубай, втората жена на баща й се опитва да я спре, като пред властите се представя за нейна майка. "Тя представи фалшиви документи и трябваше да докажем от разстояние, че аз съм майка на Велизара, разказва Марина. Велизара вече има бълг.паспорт. ТОЕСТ ТЯ Е ПЪЛНОЛЕТНА! Кой може да я спре? Кви са тези измислици за втората й майка? Всеки пълнолетен гражданин пътува където си иска, особено като има виза за България от бълг.консулство....

арабски ценности бре. на попут можеше да я пуснат на тълпатга да я пребие с камъни - в името на спорта.

Паспорта се издава преди навършване на пълнолетие, а за да пътуват непълнолетни се изисква разрешение от родителите

Паспорт може да се издаде и на еднодневно бебе, само трябва да има удостоверение за раждане и ЕГН. До 18 годишна възраст се иска съгласието на родителите /двама, или само един ако е самотна майка/

Само не разбрах, някой от администраторите чете ли изобщо написаното!? Струва ми се, че би трябвало да останат най-много 20 % от коментарите, които са долу-горе грамотно написани и нямат нецензурни думи в тях.

тази майка.Как може,как може ,бяла жена,българка да се ожени за арабин.Не е ли просветена ,тази жена,толкова ли е глупава,не знае ли какво представляват арабите,с безумната им религия.Не я съжалявам,защото за мен е турба глупава.

Вие сериозно ли питате защо българките се омъжват за араби и какви ли още не?

Да.Сериозно питаме. И какъв е отговора.

Спомнете си филма Не без дъщеря ми - и се омъжвайте за мюсюлмани. Колкото и грамотни и образовани да са те си отстават неандерталци в семейните си отношения.Просто исляма го иска от тях и те се подчиняват.

Поредният случай на заблудена патка, която мисли че със чужденец е по-добре, особено пък с мюсюлманин!!??? Все по-често чувам за такива случаи на българки, и на българи, които имат сериозни премеждия с партньори чужденци! Толкова ли сте го закъсали, че не можете да си намерите партньор от своя етнос бре мамка му!? После ревете защо българите имат смесени имена или не сричат български! Защитата на националното единство и идентичност е нормалното агрегати състояне на един индивид, а в случая вкарват западни и "модни" течения за мултикултурно разнообразие, което често пъти практически не дава никаква полза а отслабва по-скоро самата нация и я накъсва на различни слоеве по отношение на идентичността. Давам пример с една богата държава, но със страшно много проблеми по отношение на идентичността - мигрантите и така наречените бежанци. Наскоро четох за поредното убийство на германско момиче, бременно и убито от приятеля си, който е от турски произход. Не е единственото за съжаление......... Има умишлено премълчаване и поощряване на този мултикултурен модел, който е започнал започналот създаването на идеята за Европейски съюз. Дано да греша в близките години за всичко това и дано техните планове се провалят.

Съдите жената, че се занимавала с арабин, пък премълчавате оскърбителните коментари на индивидите "Младен" и "Горан" по отношение на момичето.

Да ти обясня ако това не го изтрият - тия двамата така си изразяват отрицателното отношение към горната персона. Като към най-обикновена проститутка. Ти просто възприемаш нещата в буквалния смисъл,без да четеш между думите.

Сега да видим като заживее в абсурдистан с нищожните доходи на майка си и изобщо в тукашна атмосфера, каква песен ще запее. Човек не знае като печели какво губи.Дали ще издържи и година?

Тъпанар! Никога не си имал деца- чикиджия и нямаш представа какво е собствено дете да го няма.

професионален родител...как върви детедобива:))) ей такива промити полуживотни са много полезни за рободобива в абсурдистан:)))

Насилствено ли са ги събрали? Защото от заглавието излиза така.

Познаваш ли запетайките, знаеш ли за какво служат?

"насилствено разделени....." след запетая....ама четем през пръсти...пък и коментираме... голяма грамотност в булгаристан на доган, голяма

Ухажвал ме е арабин - то са красиви думи, то подаръци, то цветя, то едни обяснения...и в същото време очите му шарят. Не търси душата...щото не вярва, че имаш, нали си жена. За мен беше изключително унизителен момент в моя живот - все едно камила за продан и понеже хубава камилата, та се дава по-голяма цена. Но жените се вързват...защото вярват, че любовните романи са истина.

Ами то май така като гледам сегашните жени--арабите ще излязат прави с това тяхно разбиране за жените.

защо си допуснала изобщо арабин да те ухажва.

Чакаме утре да се покажат по нова, а през уикенда по сутрешните блокове.цялата работа е за ,РЕКЛАМА НА МИНИСТЕРСТВОТО, и най- вече на герб.Не виждам какво толкова са я спасили, след като е на 20 ГОДИНИ,ПЪЛНОЛЕТНА И САМОСТОЯТЕЛНА.да не говорим,че преди 2 години отказала да се върне,за да "си довършела следването" .А що се отнася до мащехата,може жената да е заплашена и малтретирана после от бащата.какво като е българка също.

далеко си от идеята какво точно е животът на това моиче. за теб тя е пълнолетна, но за арабите тя е просто част от мебелировката - една красива торба с пари. няма право да излезе без да е придружена от мъж, няма право да кара кола, няма право да отиде на кафе с приятелка, не дай си боже с мъж. ако арабин изостави жена си, тя трябва да иска разрешение от 3 годишния си син дали може да отиде на пазар. и пак рискува да бъде убита от тълпата, защото е дръзнала да излезе да пазарува... наеш ли кво. я си направи една операция за смяна на пола и отиди при арабите... да може от първа ръка да чепиш инфо.

Жените много им харесват всякакви изпрошляци от кол и въже. После сърбат попарата.

тя каква ще е, бежанка или не?

а ми , погледнато реално, тя си е сирийка! значи у нас е бежанец!

Бг гражданин. Има си и паспорт.

то и доган си има

Sas vastork slida tazi milodramna tragedia. No eto-vapriki 4ie sas zakarpeni pantaloni militziata ni vsiotdaino e na svoiat pos.

На велизара бих и....добро парче е. :)

не е лоша....малко обратната захапка как ша ми лапа незнам ама не е лошо парче

Има стотици случаи на наши момичета подлъгани от мюсюлмани , родили и после бащата изчезва с дете или децата и няма сила ,кото да ги върне. Този случай поне е завършил щастливо след 12 кошмарни години. А кой ще и върне това време на потърпевшата?

ами тия стотици вместо да налитат на дебелите портфейли на маймуната - да си бяха хванали някой българче. ама не - друго си е да си с някой дето ти купува всичко което пожелаеш.

Не е за парите, арабите докато ухажват някоя жена е третират като принцеса. Ако мислиш, че само пари ти липсват , за да бъдеш харесван -хващай се на по-добра работа и проблемът ти е решен. Но може би е мисленето ти, което спира жените, а не липсата на пари.

А има и безброй случаи на български мъже оженили се за полякини, рускини и т.н., които също водят отчаяни битки, за да бъдат с децата си, изведени по най-брутален начин от майките си в чужбина.

поздравления, много красиво момиче, дано е щастливо!

а бе, в лицето е като зглобена от две различни жени, но то вкусове всякъкви!

Извода скъпи момичета е да не се занимавате със мюсюлмани защото на края се превръщате в безлични същества, а очарованието на ориента се изпарява на мига в момента на започване на съжителстване с брадатите от.ка.ча.лки

"В момента двете наваксват изгубеното време и Велизара се учи да чете и пише на български. " А, га лапа саламурената резана арапска ланга добре ти беше, а?

.....а, ся български ше ми учите!

Ама редко си тъъп бай Маноле, като дрисък редък, така да се каже!

Ето специално за тебе нещо по-умно! Плаче малкият Стамат мамо, дай ми шоколад Няма мамо шоколад, ето ти Стамате резан кур отзад!

Как може да има толкова глупави жени, за да си вземат мюсюлмански варвари?

По-добре мюсюлманин, от колкото ганювец.

Мхм, майката на Велизара баш ще потвърди

За Ганьовец ти миришат кракат.Кой знае колко шута си отнесла заради пъцулщината ти.

за трътлести принцеси :) иначе си вярвай,че си нещо!Само ще ти кажа думите на дядо ми ''Рускиня веднъж била ли е с Българин за руснак не ще да чуе!Само за да остане в БГ за циганин ще се омъжи.''Преброй колко Българки са се омужили за пияни ръснаци и колко рускини са в БГ!Това при оня строй в който те бяха метрополията,а ние периферията та сега сме периферия на богати арабюхи.Изборът е да си номер 1 в бедна БГ или 15 принцеса за разплод в арабският свят :Д

Ето такива като тебе развалят българската нация.Още от времето на Тодор Живков когато тука гъмжеше от арабски студенти. Хващай катар еъруейз и изчезвай. Предателка.

Щерката не е ли пълнолетна след каси си е взела български паспорт та трябва ''майка''и да я спира на летището????Има нещо гнило в цялата работа защото момичето не ми изглежда толкова залухаво та да не направи някакъв опит в интернет поне да се свърже с майка си..

Български паспорт се издава и за бебе на 10 дена, ако желаеш то да пътува в чужбина!! Ха сега кажи момата от снимката пълнолетна ли е или не е ?

Да ама със снимка на родител..Като я гледам ''момата'' май бая е напреднала а и както приказва бая е обиколила света преди да си вземе български паспорт...

при тези талибани в Сирия какво очаквате?

Жени, които се женят за муслимци сами са си виновни!!! Съжалявам, но това е истината!!! По същия начин са си виновни и тези, които вървят със завързани очи пред пропаст, съвсем същата работа е!!! Добре поне, че вече майката и дъщерята са заедно и дано жените се поучат от тяхната история, но се съмнявам!!!

Всички Българки, които спят с араби не са нищо повече от едни долни, продажни предателки ! За всичко, което им се случва са си виновни сами те те !

Хайде поне веднъж да се зарадваме, че една трагедия е завършила благополучно. Стига с това кой сам си е виновен, жените били такива, мъжете - онакива и прочие. Отпуснете ги тея души малко и те душа носят :) Ще ви се отрази добре. Усмихнете се, денят е хубав! А на майката и дъщерята желая всичко най-хубаво и дано да успеят да възстановят връзката по между си!

Това, че майката и дъщерята за заедно не прави бащата излишен. Кое му е хубавото. Сега детето няма да вижда баща си.

Кой е казал, че няма да го вижда? Ако иска - да пътува до България и те така. Дъщерята ще си прецени. И все пак да попитам - а какво му е хубавото да не виждаш детето си 13 години? Или да израснеш с мисълта, че майка ти те е изоставила?

Така ли не разбрахте че всички араби са едни долни подлеци и лъжци и такива случаи е имало стотици по света. Толква ли не си взехте поука ??? Кат ви харесват боклуци тук е пълно с такива ! За кво ви циганин от арабския свят, след каот тук има толкова много, че даше са в излишък ?

А пари имат ли? Че истинската любов без пари не вър'и!

Е, тези които пускат за пари нали знаете как се наричат ?

Изрази като "всички араби", "всички англичани", дори и "всички българи" - нямат никакъв смисъл, защото вече сме толкова смесени, различни по произход, гени, възпитание, материално положение, образование и жизнен опит, че не можеш да обобщаваш - няма "всички ..." - всеки случай и всеки човек е различен! Да не говорим, че сирийците не са араби, поне повечето от тях изобщо не са от арабски произход, а са като нас - смесица от персийски и кавказки корени ... Имат бяла кожа, светли очи - сини, сиви или светло-кафяви, напълно европеидни черти на лицето и фигурата, а много от тях са и християни - от първите християни още, които са слушали Исус и учениците му! Точно в Сирия се говори в някои райони арамейски език - родният език на Исус, пазят се първите евангелия, икони и свещени проповеди ... Така че - по-кротко с обобщенията, те са грешни! И това момиче като го гледам на снимката - нищо арабско не е прихванало от бащата, а момичетата обикновено приличат на бащите си. А че майката е направила редица груби грешки в отношенията с мъжа си и с дъщерята - това е отделен въпрос, тя и с българин може да ги направи същите, не само с чужденец!

Айде пускай залпа и викай чичко Ленин да правите революцията !

Ооо, чета и не мога да повярвам след толкова 'интилигентни' коментара, че някой може да бъде позитивен и добронамеран. Израснали сме в мнооого затворено общество. Сигурно сме едни от малкото толкова затворени за света. Дано младите, дето са по света, не наследят тези расистки нагласи.

Всъщност, нищо не се е случило. Момичето е поживяло при баща си.

ПроблемЪТ е, че вместо сърце имаш паве! ОК?!

Тенденциите в момента са да се дава много лесно заместващо съгласие от съда, когато единият от двамата родители не иска детето да замине в чужбина за образование или екскурзия. Нямате идея колко майки са извели децата си така и бащите никога повече не ги виждат. Става дума за родители българи. Майката се жени за чужденец, взема детето и край. Няма власт, която може да ги върне в родината. Законите все по-често ще насърчават напускането на страната.

Ами... свършили се нормалните мъже, че тя намерила с резак да се занимава... -после...- ама що така стана?!Че и всички нас ни занимава с простотиите си!

Еми, докато има мъже като теб ще има и българки, като нея.

А ти откъде знаеш аз какъв мъж съм?!

Сами са си виновни , много добре българките знаят , какви са НРАВИТЕ на арабите.

"НЖП"-непреодолимо желание за пенис, е основната причина за страданията на БЪЛГАРКИТЕ. Ама то акълът ... само Господ българина е с възможности, да го вкара на жена.

Молим простолюдието да не ми трие коментарите!!!!