Външният министър се срещна със специалния пратеник на Държавния департамент на САЩ

Иван Кондов и Джеймс Рубин обсъдили „зловредното чуждестранно влияние и враждебните дезинформационни кампании, целящи да подкопаят устоите на демократичния свят и основания на правила международен ред”

Обратно в новината

Коментари - Външният министър се срещна със специалния пратеник на Държавния департамент на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли има по-голям дезинформатор от Лицевата книга ! Педали вземете свършете нещо и спрете дезинформацията !

капка чест -мекере

Идва специално да каже на ББорисов че ако не си легне с Петков ще се види в списъка магнитски ,поробена държава сме ,честито на младоженците

"Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна в Министерството на външните работи (МВнР) със специалния пратеник и координатор на Центъра за глобално взаимодействие на Държавния департамент на САЩ Джеймс Рубин, съобщиха от министерството на сайта си."-познайте от снимката кой е българин и кой господар!!!!

Какви добри хора са тези от САЩ. Постоянно ни посочват кое е добре за нас.

Хубаво е ме ги има, току виж и ние се окажем нацисти според Кремъл.

Нямате ли чувство за дежавю? Сякаш сме се върнали в годините на социализма, само че в по-уродлива форма.

Зловредно влияние и лоша информация ;) Няма такава трагикомедия

Ей Тъпази В ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НА ХАИД ПАРК КОРНЕР !!! Дето Държът УЖ свободна реч Тези който Говореха истината ги депортираха в Техите си страни !!! следени от Ушета на Ми 6 А на по умните им се случваха смъртоносни инциденти !!! Копейкин е жив щото е циганин а след 10 години те ще са повече от нас !!! ако българин говореше така да не е жив до сега !!!

Преди Да Принудят Путин да Нахлуе в Украйна Да Спасява 10 милоното Руско НАСЕЛЕНИЕ там ! Си Мислех че краварите Искат Да Разрушът Еврогейския Съюз !!! Сега Обаче Знам че само Еврогейскя съюз е приятел с Краварите !!! Другия свят неги ЩЕ !!!

Фащ, ако са докопали малката бедна България,... От тия паразити едва ли ще се отървем.

Вижте в уикилийкс какво пише за Рубин и писмото му до г-жа Клинтън. Чист манипулатор

Паисийййй, на всяко магаре се вика Марко, но не всеки Марко е магаре.

Тези наглеци откровено ни се подиграват.

Дезинформация от рода, че НАТО не учувства във войната в Украйна ли? Като лъжите, че ни изпращаме оръжие ли? Като тази, че уличаващите улики срещу семейство Байдън в лаптопа на Хънтър Байдън са руска дезинформация ли? Като дезинформацията и лъжите, че Русия е помогнала на Тръмп да спечели изборите ли? Или това, че Хилари Клинтън е инсценирала всичко? Кое точно трябва да защитаваме от този демократичен свят и кои точно устои? Защото всичко са лъжи и манипулации? Друго в този "демократичен" свят няма. Колкото по-скоро се срути всичко, толкова по-добре

Не ве пич, казал му е че такива като теб сте ибрикчии на Путин обичащи всичко руско и мразещи род и Родина!

От кое съдиш, че човека мрази род и родина, троле тъп ?

Не Виждате ли че когато се Пише за Господаря Продажниците и неговите Слуги и дума на обелват по въпроса ??? А и Украйнските лайна който пишат тук и те мълчат !!!

Малко стягане на редиците на шебеците в задокеанската провинция, че нещо много са се разпасали. Доза агитпроп, аранжиран протест, но той бил в подкрепа на "ценностите" и разбира се обещание, че "зловредното влияние" ще бъде прекъснато и преследвано.

Няма лошо. Нека има контрол. В братска русия например, за пост против армията се лежи 5 до 10 години.

В браткса Великобритани за една година са арестували 10 пъти повече хора за пост в социалните медии, отколкото в браткстата ти Русия. Така, че ако ще даваш приемри, ги давай информирано. И не, не се шегувам, това са фактите.

Всеки иска да се меси. Когато мара стане премиер и външен, сигурно постоянно ще идват я фонсмешна, я борел-морел и ще дават акъли за европ. ценности и демокрация, и въобще - кое е най-добро за България.

А също така - Американското влияние не ни е никак чуждо!

Всяко не-американско влияние е чуждо и зловредно!

Копой т.ес првителсво н фащ

Усилването на боеспособноста на българската армия става със съвместни учения с американската такава, която е най-добре обучената и най-силна в света и не краде тоалетни чинии като руската. Ватенките оставиха украинците без клозети!

Това като виц плюс пропаганда звучи!

велик си. Това е вицът на денят. Бравос, дерзай.

Хем има зловредно-ат Анидемократично влияние,хем всички руски медии са забранени! И това дали не е че т.н демокрация, не е чак толкова демократична,и има двойни стандарти? За всичко възможно,или .....

Ти луд ли си? Баба Пена от Долно Камарци ще я питам на референдум за НАТО, ЕС и влизането ни в еврозоната. Народа има представители в Народното събрание избрани от суверена. Даже повече от 80% подкрепят ЕС и НАТО. Единствено Израждане са против и имат само 38 депутата от 240.

Баба ти пена с унуците в Германия, няма никакво влияние на процесите у нас! Имат циганите, въпреки че са с 4-ти класа Имат и щофьорски книжки,купени с протекции и измама! И избират парламент-те! Не баба ти пена соросоид!

Какво американско, френско - немско, европейско “робство” те гони бе, тупан. Ние сме съюзници и членуваме като свободна държава в най-демократичния съюз на Земята - Европейския и най-доброто място за живеене!

Дабе лайно затова Си си купул самолети на картинка под дулото на КОЛТ !!!

Абе момче, не са ли янките тези,който наяравиха Майдани в украинските градове? Кой пали живи хора в Одеса - не са ли озверелите фашисти, финансирани от Сатанинските Англо-американски Щати? Кой безчинства в Донбас и издевателства над рускоговорящите? Ти от Марс ли падаш, луд ли си, или на лудия шлифера носиш?

Има Начин ама е За Националисти !! Да се съберем с Пракати Оставете ни държавата пред Американското Посолство поне 1-2 милона души !!! Ама Като Знам че в БГ Всеки е срещу Всеки едва ли ще се случи това !

За това ли организира този купен Цирк пред Президентството , специалния Пратеник ? Пари е донесъл и даде пари на гладните неграмотни Протестъри ! Ако така продължава може и Майдан да направи има много Лумпени в София Гладни без дрога !

Янки Вървете си у дома !!! Не върши работа ПИЧ !! Тия Са Лешояди Кацнали На Трупа На България И Незнам Как Ще Се Разкарат !!!

Сатанинските Англо-американски Щати искат да направят Майдан и у нас! Те са световни ИНТРИГАНТИ!!!

YANKEE, GO HOME

Тия педали ни взеха за мезе или че сме много тъпи. Искат всички да се обезличат чрез джендърската си политика Той, Тя, 'То', да има само инвитро бременности, да бухат с ваксини и ГМО храни и да сме РОБИ на тяхната 'демокрация" ! Здравомислещите хора видяха резултата от Либия, Афганистан, Ирак ..... само разруха ! Това ли е 'демокрацията им'??? Благодаря, не искам !!! Искам да живея в свободна от чужди догми България !!!!!! Педалите от ДБ ПП Герб да си ходят ТАМ ! не съм привърженик на Възраждане, но търся при Българска партия , която да ПОДКРЕПЯ за бъдещето на децата ми !

Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна в Министерството на външните работи (МВнР) със специалния пратеник и координатор на Центъра за глобално взаимодействие на Държавния департамент на САЩ Джеймс Рубин, съобщиха от министерството на сайта си. Във фокуса на дискусията бяха нарастващите предизвикателства, пред които са изправени демократичните общества, вследствие на зловредното чуждестранно влияние и враждебните дезинформационни кампании, целящи да подкопаят устоите на демократичния свят и основания на правила международен ред, посочват от ведомството. Зловредно чуждо влияние? Това изобщо има ли почва у нас? Да не са някакви новини!?

В работническо дело в соца беше по-истинско,и по-малко лъжи! Идеологията на марксизма, е наложена от евреи! Паметта е кратка,новини няма!

Когато има в едно изречение глобално,и демокрация ,значи евреин прави нещо срещу света,или България! Това е! И е за съжаление! Ние не сме им били в плановете никога!

Международен ред! Къде е това нещо и кой и къде го е създал и спазил?

С две думи "Не ме гледай какво правя, ами прави каквото ти казвам" така звучи т.н. "...зловредно чуждестранно влияние и враждебните дезинформационни кампании, целящи да подкопаят устоите на демократичния свят и основания на правила международен ред”!!!!!! Ама ние го знаехме навремето и под още един лозунг "Всяка крива линия, съвпадаща с линията на Партията-майка е права линия!"

америка и анериканско звучи долно и грозно

SirBob

Веднага среща с господаря за инструктаж. Долни лакеи, това е пълен позор.

Талибаните се биха да си извоюват свободата !!! Ние няма да можем тия ни поробиха а и ще ни въвлекът в Военен Конфликт Я Усрайна Я Косво !!!

"...зловредното чуждестранно влияние и враждебните дезинформационни кампании, целящи да подкопаят устоите на демократичния свят и основания на правила международен ред," ЗЛОВРЕДНО хамериканско влияние...

Те Се Криха 26 години След Виденов Сме Американски Лакей !!!

Вече не се и крият!

Вярното е: Български министър се срещна с изпратеният от САЩ организатор на "Цветни революции". Дойде американското пратениче и по улиците заподскачаха разни примати. Крадците и лъжците се прегърнаха, а България замина в миманса.

Пък Блинкен е чел форума на ДИР ,щото е казал "Мислехме ,ще руската армия е втора по сила в света,а тя се оказа втора по сила в Украйна" га-га-га

Интересно... в Украйна са налети вече почти един трилион долара сумарно - от САЩ, Германия, Англия, ЕС и т.н. Освен това САЩ им предоставят разузнавателни данни,сателитни снимки, навигационни системи, Украйна разработва и съгласува военните си операции в съвместни щабове с НАТО... и губи войната. Та коя, казваш, е втората по сила армия при положение, че Русия печели война срещу всички гореизброени?

Хохо, имало е дърпане на ушенца, резервата нещо ич не верва на говедарските митове и легенди..изоставаме по политпросвета другари

Това са толкова общи приказки, които нито ние ще прочетем, нито единият е казал, а другият е разбрал. Защо тогава е бил път министърът на истината на САЩ до тук? Това, които има някакъв смисъл е, че е донесъл някаква нова наредба и ще я върне подписана на началниците ни.

Абе какво чуждо влияние обсъждат, като забраниха излъчването на руските телевизии, за да не им мътят водата и трябва да слушаме и гледаме само тях ? Навремето гледах един страхотен руски филм - “ Сибирският бръснар” на Никита Михалков . Шедьовър, пред който холивудските боклуци просто бледнеят и с почуда разбрах от интервю на самия Михалков, че филмът му е забранен за излъчване в Щатите, защото главната героиня, която във филма е американска куртизанка не представя справедливо американските идеали ! А ставаше дума за любовна история !

Обсъждат как да забавят краха на НАТО и САЩ като световен хегемон! Огненият дракон якоим диша във врата и те са сино притеснени от неговата нарастваща мощ. Тази наглеци направиха това, че Русия и Китай да си подадат ръка и да са толкова близко един до друг, както никога досега!!!!

И кое му е специалното на тоя плужек ? Освен, че ще скъса копчето на китайският лъскач костюм ? Егати набухания с Макдоналдс и ГМО храни американски тъпанар ! Той дошъл да ни "просветли" !?!? Алооо тъпакоооов , бягай сменяй памперса на Президента Ви !!!!!!!!!

Смях в залата!!!!!

Неканен навлек, да ми казваш кое е информация и кое дезинформация! Ние ли не знаем кое е добро за България

Деба и наглите джендъри. Махайте се от Родината ни ! На майка ви в демократичната п....а боклуци !!!!!

Щом има зловредно, значи има и целебно външно влияние, но то не се обсъжда и аз мога само да гадая то какво цели и откъде идва :)

Yankee, GO HOME !

ришисти елате у нас скапан нещастник!

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Айде дошъл е специялиста по дезинформация.Дано се вдигне нивото,че наще пъпеши и мисирки са гола вода.Даже не е интересно,за четене.

Защо специален? Да не би задокеанските ни ... а ... партньори да ни готвят нещо специално?