17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека видят от Общинската управа какви са гражданите на града. Същите тези вандализират и вендинг автопматите ежедневно, но вендинг фирмите са длъжни да имат винаги части за подмяна.

0

Преди няколко дни бутнаха 10 стълба на енергото, сега 10 автомата за билети. Браво, другари, така се сваля правителство. Ама защо все по 10? Има ли числото 10 някакъв сакрален смисъл? 10х10=100 години БСП?

Тая система изглежда като такава от преди поне 15 години. Къде ви е мобилното приложение, къде е купуването на билети през телефон/интернет, къде е електронният билет/карта? Къде са ви устройствата в автобусите.... Смях

Само безконтактни предплатени карти. Нищо друго не работи. Вервайте ми.

чета новината и си викам, айде пак се проявихме, нищо хубаво неможем да имаме в тая държава. стигам до часта в която въпросните автомати разбираш ли не приемали всички видове стотинки пък и ресто не връщали. емиии прави са хорада да ги трошат и заливат пак ни прокарват неща за стригане на овце. айде стига толкова не приемал стотинки под 10 ама не разпознава и 2-та лева и ресто не връща сигурно тоя апарат струва на държавата 50 000 и немало и части за него а как за кафе автоматите има части пък приемат и всичките стотинки та и ресто връщат ТРОШЕТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ не ни трябват такиви автомати

И изобщо не си Българин. И какво - ти ще пращаш със стжтинки по 1, 2 и 5 ли???? А два лева не влизат в автомата. КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ТОВА ИЗОБЩО?! ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАШ ЗА ПО- МОДЕРНИЯ НАЧИН ЗА ТАКСУВАНЕ КАКТО В ИСПАНИЯ, ТИ СЕ ГЪРЧИШ ОТ ЗЛОБА И И.ДИОТИЗЪМ. ...НЕ ТЕ РАЗБИРАМ. НО НЕ СИ БЪЛГАРИН СЪС СИГУРНОСТ. ВАНДАЛ!!!!!!

ми плащай ти тогава по 2 лв за билет на полуразпадащ се и закъсняващ автобус аре марш

Зевзек

Пробвах да платя два лева. Не влизат. Като си оправят автомата, тогава ще пробвам пак.