Вандали счупиха табелата на Сатиричния театър

„После защо ни е гаден животът! Не той, ние сме гадни. Сами сме си виновни за всичко!”, написа директорът на Сатирата Калин Сърменов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше новина за спалнята на Бойко или циците на Златка щеше вече да има сигурно 200 гневни коментара. Но случилото се тук кого ли го вълнува, нали в театъра не раздават кебапчета…

То пък една трагедия, минал някой наркоман и натрошил буквичките...аман от драми. След три дни ще са готови и поправени. Щетите, нанесени от Милото, Ачо Циганина и другите придворни на банкянския олигофрен "творци" колко време ще трябва да ги поправяме?

Така е, сърменов, ти наистина си много гаден!

Дебела корумпирана мутра си Сърменов,еби си майката герб подлого!!!

тъпите филми, в които тоя функционира като актьор са счупили много повече в съзнанието ми от някакви букви, които се ремонтират за 15 минути. Колко съдби са били безвъзвратно осакатени от пост комунистическото бездарие наречено "българско изкуство"?

Актът на вандализъм не е за похвала, няма две мнения, но Сърменов като го видя с дебелия джип как паркира на запазено за него специално място пред театъра и слиза от джипа - Мерцедес с цялата визия за добре забравен деведесетар, не ми става много приятно. Отблъсква хората.

ей, изроди умнокрасив - вие сте наркоманите, дето ни докарахте дотука че и нагли на това отгоре - докато не му пръснеш муцуната

Този театър ми е един от най-любимите и няма как да съм безразличен. На мен не ми пука кой с какъв автомобил идва и на какво място паркира! Винаги, когато отивам да гледам пиеси там, забравям за простотията, която ни залива отвсякъде. Ама щом простотията е стигнала и до надписите на Сатиричния театър, явно нещата не отиват на добре...

важно е дрога да има!

продължаваме промяната!

Ало, наглата Невидима Съдебна ВЛАСТ - до кога счупеното няма да се плаща петорно от извършителите или с затворнически труд ? Тунеядци мръсни нищо не правите а само лапате заплати и отлагате дела. Съдебната ви сиестема не работи , вие не работите и затова няма РЕД в тази държава. Няма друга прослойка в това общество, която така нагло да се самоназовава ВЛАСТ. отврат сте.

На 26 Август 1789 г. във Версай е приет един от най-важните документи в човешката история, който дава равни права на хората по рождение - нещо немислимо в хилядите години на човешко развитие преди това. Първите официални документи, касаещи правата на човека, се появяват в края на 18 век в САЩ. Следва и Европа. И после ! "Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:" "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

Калин Сърменов е педофил

Отсега нататък им пускай само "Двубой"! И на всяка седалка - по екземпляр от нещо на Алеко....А вън тури един постер с всеизвестната оценка за тях на Петко Р. Славейков! За по-образованите - последния ред от Ботевото "В механата"!

ти, Блядь, за Малък Тошко ли блядиш? Че той от 1985г не е спирал да ШМЪРКА БЕЛОТО в "Магурата"!

ще плащат , ако ги намерят и докажат че те са извършителите.За жалост няма правосъдие и полиция

Споко, не били вандали - шофьор на камион си признал и съжалявал. Пише го в електронното издание на в-к "Сега". Самият Сърменов по - късно е информирал широката общественост.

И ремонтът щял да струва към 10 хил. лева според негови думи. Егати ремонта, егати лампите.

заедно с брат си отърваха и заведоха в САЩ някои от най големите фашистки престъпници, с които са поддържали оживени връзки и са ги подкрепяли всячески (брат му е бил шеф на ЦРУ) Девиз : америка няма приятели, има интереси"

Винаги, когато някой прави нещо красиво за нас - трябва да се разруши. Прасето си знае кочинката и това е, красивата градинка не му изнася и не го интересува какво се случва с нея. Много ми е интересно г-н Сърменов с какво, аджеба, ви е навредил - може би не харесвате новата фасада на театъра? Или не ви допада, че има нова зала? И да, ако някой реши да мине вечерно време по ул. "Стефан Караджа" и си вдигне погледа от телефона ще забележи, че буквите светят. И това се случва посредством лед ленти, вградени в буквите. Ама въпросните букви трябва да издържат и на +40 градуса, и на -30. И въпросните букви трябва да отговарят на опредлени изисквания. И изненадващо за мнозина, няма как да купиш лед лента от кварталния китайски магазин и да го направиш за пет лева :) Ама нали знаем само да оплюваме и да търсим грешното и грозното в нечии постъпки... Ней се

Какви вандали? Нали камион ги е счупил? Пак клюки!

Дай им,Чалга,Слави и ТНТ. Простотията Българска няма Граници Прости и Елементарна,ще си останат. Мангали

Вандализмът изобщо не прави впечатление на хората, които трябва да се грижат за реда и спазването на правилата. Камери навсякъде, но никой не е пратен да работи общественополезен труд. Като се чувстват ненаказани ще продължават да рушат от малки.

Като му се видят профилните снимките във фейса - става ти ясно що са посегнали Фандъчето, Ковид, осрайна - тоя е класика !