Вандали изрязаха 11 от ограничителните колчета в Кресненското дефиле (снимки)

За да се възстановят, ще трябва да се изразходват нови средства от бюджета, които е можело да бъдат вложени в маркировка и пътни знаци, заявяват от АПИ

Обратно в новината

Коментари - Вандали изрязаха 11 от ограничителните колчета в Кресненското дефиле (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова приказки, Само за 11 pvc колчета.... Заслужава ли си? Голем смех...

Всички дето пишат, Да бяха събрали по 1 левче, Щяха да купят 20 колчета

Е, не Плюенето действа терапевтично, Така се разтоварват....

Бе я бетонна стена, бе, мамицата ви и кюмюри.

Те па ше му кажат на бай ти Ганя къде ше изпреварва. Рееежи колците.

онези от нсо са ги резнали че им пречат да карат в насрешното

Е значи са точно вандали.

Това е от тъпотията на полицаите , Слагат на всякъде камери където могат да си пълнят "гушките" но където трябва не слагат. Цената на камерата и колчетата е съвместима , но някоя наша фирма трябва също да спечели.

Той боклука дето ще изпревари там ,не се интересува от глобата.

Няма кой друг освен колегите на наглеца от НСО.

Не пазят от нищо, поне да свършат някаква работа в обора на село..... Да насочват кравите и овцете накъде.....

Решението е прокарването на магистралата въпреки разваления рахатлък на някой глиган, или сврака. Съществуващият път е анахронизъм и реалната причина за катастрофите. Сега с колчета и 50 км ограничение е пилене на нервите на шофьорите. Ама не ставали катастрофи. Ами затворете тотално пътя и няма да стане никога катастрофа. Отделно че зимата първият снегорин ги е изкъртил. А бетонните разделители ще предизвикат блокаж при авария на автомобил.

Хайде направете плах опит да активирате и другата половинка на единствената си мозъчна клетка, разбира се при наличие на такава ,за да осъзнаете глупостта ,която сте написали.Според Вас излиза ,че е хубаво ,да умират хора ,при катастрофи, предизвикани от някакъв завършен скот ,който карал с висока скорост ,ей така за удоволствие, не че е имал някаква спешна работа защото ,той не е нито линейка ,нито пожарна

БОРДЮР 30 см между двете ленти! За да не може ни камион, ни НСО дебил да прави "завойчета" и да застрашава живота на нормалните шофьори.

Това да не ти е бобслей?

? Камъните се спират с бетонен пояс до пътя, висок поне 1 метър. Така е в "белите" държави.

Видиш ли рег номер Е- Египет. Бягай. Толкова зле карата- до 89-та само каруци са карали. А в Софето са като индиици, карат с 20 на цариградско и с 100 в малките улици. Посоките ги бъркат

професори по шофиране от НСО?

Няма оправия.За тия идиоти само бетонна преграда по средата.

Нищо чудно, на два автомобила да са вързали краищата на стоманено въже за тегличите отзад и да са "окосили" колчетата за минутка, две.

Охраняваното лице е било важен китайски дипломат и се казва Хуй Пий Чай.

а защо ли са бързали толкова? сигурно за да не забравят закъде са тръгнали или защо е трябвало да го ограняват

Този път съм го минавал преди 3 години и когато не е натоварено се кара със 70 без особен проблеми. Какво беше учудването ми , когато тази година минах и бяха шибнали една странна линия в средата с червено и ограничение от 50 км/ч? А защо не 40 - по-безопасно ще е сигурно ??? Но за сметка на това пък нямаше абсолютно никакво предупреждение, че в тунела е пълен мрак - беше стресиращо, тъкмо като преминах през тунела и се разминах с ТиР, който караше поне с 70 км/ч !! Какво общо имат тук някакви колчета - какво биха помогнали при тунел, който се очаква да е осветен , а не е? Проблемите на този участък са съвсем други, не е скоростта или изпреварването - няма никаква сериозна сигнализация за опасностите.

АМи мини го сега 3 г по-късно и ела пак да пишеш.

Няма вече" калпаво каране" по дефилето. Наистина е добре,че сложиха тези колчета. Няма да могат вече мастните джигити да си правят "дефиленце" и да застрашават чужди човешки животи..

Тия са бати тъпанарите, където са изрязали колчетата. Като изпревариш 1 кола на тази отсечка, колко ще спестиш като после пак си на 50 км/ч? 1 мин? 2 мин? За цялата отсечка около 18 км при 50 км/ч се взима за 22 мин, а с 90 км ч за 12 мин. Е колко пък да бързаш?!?!?

Трябва да се бърза.Дебилите мислят,че ще свършат местата в гробищата

Чудя се защо всички джигити в България се правят на богове и си газят закона, както им дойде, но излязат ли зад граница да като ангелчета?! Защото знаят, че там хванат ли ги в нарушение и ще им разпорят халката от глоби. Време е да се приемат и у нас закони и солени глоби. Караш пил или дрогиран- конфискува ти се МПС-то и глобата да е толкова висока, че да трябва да си продадеш къщата, за да я платиш. Иначе заминаваш за 10 години в затвора. Ама няма Бако, няма Свако. Да се сече до кост-само така тоя прост народ ще се научи!

Мнооого прост народ Много тъпанари, рогачи и измет Защото 20 години образованието е в девета глуха, господа от ГЕРБ

Да ти кажа, че и по соца беше пълно с тъп анари. Като бях войник, старшината на взвода, с полувисше образование искаше да му преподавам математика, че да кандидатствал за висше. Горкия не можеше 5 минути да схване смисъла какво променя дали минус едно е на черна или нечетна степен, което се учеше още в основното училище.

zdrafkof

А тогава що гласувахте за фуражката р.р. ?

Е не е ли същиот път дека оня ден кола на НСО избутваше осталите? Само те ще да са отнесли и колчетата. Кой друг?

Тези колчета са много опасни за движението. Трябва да бъдат премахнати.

Отивай да изрежеш останалите. С такова мислене дано не свършиш в някоя канавка. Опасни за онези, които си мислят, че са безсмъртни на пътя и тоновете ламарина, които карат ще ги спасят!

Пожелавам ти тумора дето е отрязал колчетата да те срещне челно и да си другарувате...знаеш къде

Бетонни буйове кат в Гръцко с повече ДжилязУ

Да видим Как ще ги режат:))))

Циганите ще да са виновни. Той наш ганю не е такъв.

Камери, камери и пак камери! Да сложат камери на всеки няколкостотин метра и да видим дали ще режат пак селяндуро-джигитите.

На такива, като нарко Семерджиев, Камерите, не им пречат.. Те са само за обикновените хора, Да ги тормозят!

Прав беше Иво Христов за това,че повечето българи са дебили!

Прав беше Иво Христов,че де процента са дебили!

По измерване на европейският съюз средната интелегентност в България е 83% . Под 80% се смята че си ДЕБИЛ.

да им ги пъхнат отзад...

А с теб, така ли постъпиха?

Тези колчета са някаква лудост. Могат и да сложат бетонна ограда и? Пътуването става адска скука - все едно си в задръстване в София. Стоиш на едно място или се движиш с 20. Ама ставали катастрофи, ами стават има самонадеяни, има нагляри, това е живота. Тия колчета убиват живота. Да, оставате живи, ама за какво - за да умрете от скука и тъпотия. Представям си багера на бай Кольо да се зацуца там с 30 и всички да го чакат да премине - егати кефа. Да, но няма да има умрели и размазани - ами няма да има ха ха.

Точно заради такива дебили са сложети колчетата.

Дебилността не може да бъде спряна, ще измислят как да си показват простотията по друг начин - например като оня от НСО - направо те изблъсква и изхвърля от пътя. Ограда се слага за животни, за човек се слага маркировка, оградата не може да спре двукрако животно.

Червената линия, по средата, Между платната, законна ли е? И по кой закон? Никъде в България, не съм я виждал! Не питам, защо е там!

Кой ти чете, законите?

Законна е и още как. В ЗДП не е дефинирана като "линия" обаче. Ама като гледам, че бъркаш лента и платно, даже няма да питам дали изобщо си го чел този закон. Ганю не обича да чете, ганю всичко си знае и така, понеже е тарикат.

е то ако се вгледаме в детайлите и в началото на участъка има знак за ремонт, уж че заради него е въведено ограничението от 50км/ч в продължение на 16 километра. Че трасето е проблемно е безспорно, но и изпълнението е малко в стил Бай Ганьо от вилната зона. Колчетата ще са аут при първия снеговалеж и разриване със снегорини. Отделно ограничението е такова, че никой не го спазва и реално всичко отново са в нарушение. Патрулки с камери дебнат денонощно и трупат кинти за бюджета. Отделно се създават допълнителни рискове от още по-тежки ПТП-та. Казвам го от личен опит: преминаване по тъмно, малко след началото на участъка патрулка с камера дебне за кинти, на няма и километър след нея паднали камъни буквално до средата на пътя, заобикаляне с рязка маневра с навлизане в насрещното някак си между колчетата. На още 200 метра след това кола, отбила встрани, вероятно с изпотрошена броня, картер и бог знае какво. Камъните не бяха малки. При късмет с ТИР в насрещното - ето ви поредния тежък инцидент....

Странно, Камъните не са проблем, Но липсата на колчета, е тежък проблем??

нсо са го направили оти им пречат да карат у насрешното

Е написал един човек - бетонни ограничители, както в тунела на Люлин и край с простотиите! Тия кретени от региона там около Кресна винаги са изпреварвали като олигофрени с рег. номера “Е”, ще кажеш че бърза за на майкаси п…та. Прости селяндури. Ама то 70-ина % от тоя народ е такъв. Тъп, необразован и само четал на шията ще го стегне, защото е СТРАХЛИВ. И не ми скачайте с минусите, написах 70-ина %. Или е предизборна педерастийка - да го духат всички, които НЕ НАПРАВИХА НИЩО ТАМ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, а е толкова ДОБЪР РЕЗУЛТАТА!!!!

Баш им го каза на уродите....

Или залягай. Тези с рег. Е са карали актуци до 89-та. Египтяните

Държава, тъпанарски народ!!!

Защо пишеш, когато се гледаш в огледалото. Гледай какви определения, гледайки се там, изцвъка...

И се чудя ти как изглеждаш, като гъз, най-вероятно, защото си толкова объл. Нали знаеш, че най-обидчивите са и най-простите, обикновено.

Да им отрежат мъдете на тия тъмни балкански педераси

Колчетата да си ги сложат отзад! ( става дума за задното стъкло ;)

Не става дума за задното стъкло. Става дума да им ги набият отзад точно както си се разбира

Като немогат да разшерят пътя се режат тези колчета.ЕЛЕМЕНТАРНО УТСЪН

Некадърник!!!

Откога животът на завистливите малки човечета с евтините коли е бил от значение? Защо ще карам автомобил 500+ коня и ще трябва да се съобразявам с тъжните мишки, които пътуват по пътя? Сигурен съм, че малоумниците, които квичат за законосъобразност реално мислят, като примера отгоре. Просто се правят на интересни, позовавайки се на закона като дявол на Евангелието.

Като се качи на 500+ коня, порасна ли ти! Чака малко, готово преместих си го!

И 1000 коня да караш, пак си същото краставо магаре.

От НСО са ги изрязали...

Ганьо не спазва правила. Този народ е лош и недисциплиниран. Затова и шофирането в България вече е страшно. Всеки втори е дрогиран идиот с купена книжка и с връзки я полицията...

Ганьо не обича да му слагат забрани и ограничения. Местните бекове правеха най-големите простотии в дефилето и сега посегнаха на колците.

мухахаха искам да чуя коментарите на АПИ зимата снегорините като натръшкат всички колчета мухахаха ид оти... колчета от пластмаса на път с две платна.

Я пак се изкажи неподготвен - колко платна има този път, а колко ленти?

"с монтирането на ограничителните колчета не е регистрирана нито една катастрофа" Години наред пътувах със страх в този участък. Дано ги оправят своевременно.

Нямате си представа и колко знаци се крадат. Един беше махнал знак на една улица в центъра, пречел му да паркира, щял да ползва знака да пече чушки на него... Ей, такива има много сред българите, асоциални типове. Затова няма оправия у нас и никога няма да има.

Хубава идея!!! Нямаше да се сетим! А колчетата, за какво стават!??

И друг път съм го казвал. Много мърша и гнилоч има сред българите. Затова комунистите са били прави да отворят лагера в Белене и такива вандали да ги пращат там. Семерджиевци и подобни щяха да гният в Белене при бай Тошо.

Принципно си прав и за гнилоча, и за лагерите ...., обаче.. в онези лагери не беше гнилоча - той управляваше и строеше "комунизъма"! А, що се отнася до 'гнилоча" днес - той се формира в нашите семейства и училищата! Т.е ни е си го възпитаваме и отглеждаме! Боклукът (ците), отразял(и) колчетата е (са) нечий син, приятел, съсед...!

Сложете бетонни разделители като в Гърция! Само така ще се преборим за живота на хората!

Не ти ли направи впечатление, колко е широк пътя с бетона в Гърция! Сложат ши бетон в дефилето, един пука гума и ще чакаш час!

И после вика "Русия е виновна, Путин е Путлер". Не бе брат ми, проблема си е тука в България. Пълно е с гнилоч готови да убият съгражданите си само и само да се направи на велик. Това състояние не се постига и на наркотици.

От АПИ да сложат бетонни джързита следващия път, та да ги видим вандалите тогава какво ще направят.

Откакто ги има тези колчета, няма катастрофи в дефилето. Колко много хора загубиха живота си в този участък през годините? Максимум 20 минути отнема да се премине, не мога да разбера за къде бързат толкова! Това е участък със завои, в който не може да се кара бързо така или иначе.

Като крадете милиони, нищо не казвате, като развалят няколко колчета за стотина лева е драма и голяма новина, все едно от джоба си ги вадите !!!

за простотията и вандалщината е!

Това са тия от НСО