Депутати се обиждат на вампири и старшини

Депутати се скъсаха да се обиждат по време на анкетната комисия, която разследва скандалната нелегална поправка в Държавен вестник.

Обратно в новината

Коментари - Депутати се обиждат на вампири и старшини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много колеги сам имал в парламента бе. ша варвя и аз на там, независимо дали сте мъ изберете или не. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква обида може да е изказването на истината. Та нима това не е събрание на вампирясали ротни и старшини.

Закон за държавен вестник:... Чл. 1. (1) (Изм., ДВ, бр. 31 от 2005 г.) "Държавен вестник" е официално издание на Република България. (2) "Държавен вестник" се издава от Народното събрание. Чл. 2. (1) Издаването на "Държавен вестник" се подготвя и извършва от редакцията под контрола на председателя на Народното събрание. (2) (Изм., ДВ, бр. 9 от 2003 г.) Редакцията на Държавен вестник е дирекция към Народното събрание и се издържа от набраните средства по бюджет като второстепенен разпоредител. (3) Главният редактор на "Държвен вестник" се назначава и освобождава от председателя на Народното събрание. ........................ Закон за държавен вестник:... л. 10. (1) (Доп., ДВ, бр. 31 от 2005 г.) За обнародването на актовете в официалния раздел и на известията в неофициалния раздел се представя текстът на съответния акт или известие и документът за внесена такса по чл. 9, ал. 2, приложени към съпроводително писмо с искане за обнародване. Искането се подписва от ръководителя на органа или организацията, чийто акт или известие се предлага за обнародване, или от упълномощено от него лице, като върху него се полага и печатът на органа или организацията. (2) (Изм., ДВ, бр. 31 от 2005 г.) В съпроводителното писмо се посочват правното основание за обнародването, длъжностните лица, отговорни за техническото съгласуване на текста преди обнародването му, и телефон за връзка. В помощ на комисията, в която имало вампири, таласъми е приложението от Закона.Накратко:Искането за публикуване на текста трябва да е подпечатано с печата на НС и подписано от Председателя на НС или упълномощено от него лице.При така оформено искане гл.редактор публикува текста.Значи, или има такъв документ с подпис и печат, и гл.редактор с основание не го безпокоят.Тогава защо комисията не изяснява случая само с Председателя на НС.Ипи гл.редактор не е получил искане с подписа на Председателя на НС и печат на НС и тогава единственият виновен за публикацията е гл.редактор.А него дори не го споменават-Йовка Коева, назначена от Цецка Цачева....Елементарен казус, ама...!

A това става откакто "свят светува"-откато се помним де... Aми просто се излагат и то "възходящо" с упехи...

Може ли така Хане, да се съмняваш в българската интелигентност? Явно не си живял в 1984 година, по Джордж Оруел с неговия "новоговор", с "Езоповския език" на социалистическата ни интелигенция, тая на бай Тошо-ТАТО? А днешният емфеизъм за рептилите, базилиска, т.н. в медийното пространство: вампири и милиционерски старшини, защо не схващаш символизма? Е най-умните сме, ако не вярваш, консултирай се с Дон Диего Марадона, он ке ти каже.

след гордо постаВените ти НАВСЯКЪДЕ коментари-НЕ!!!!

Дори и в обидите показват немощ нашите избраници...

Да те наричат старшина е награда. Нашият старшина в Четвърта батарея на НШЗО в Плевен, го наричахме, с много уважение, бай Минчо Сливата. Така, че Цецка трябва да бъде благодарна, ако я наричат старшина Цецка Сливата!

Мен лично Майчето ме кефи, бих я уважил с кефче...

Леле-мале, ако тая от снимката се надвеси и ме ухапе довечера както си спя......Пфу, Господ да пази, махни се, Сатана и вие, негови изчадия - само лук и чесън за вас!!!......То комай всички "отговорни и проверени, калени в какви ли не битки наши другарки" отколе се славят с блестящата си красота и мислене за народното благо....

ето това е културата на нашите избраници,която повече подхожда за махленска седянка,а чакаме нещо да се промени,явно пак сме сгрешили при избора си,дано да е за последен път.

Стига сте обиждали вампирите, като ги сравнявате с тази паплач!!!

Срамувам се ,че в парламента има хора като Мая Манолова.Ако следине нейното развите в парламента ще видите,че влезе там със физиономия на селско момиче и с три думи в речникът сиА сега се опитва да говори от името на партия и да защитава интереси на БСП и нейни за забогатяване .Човек с малко знания и много усет за забогатяване.

Ами от прочетеното може да се направи извода, че мъжкото чувство за хумор е твърде импотентно. Мая Манолова ги е сложила и двамата в джоба си по интелигентност.

за теб и "gia" знаеме....

Аз не гласувам. Вие хора ги избрахте тия "вампири" и подобни. Сега да ги търпите. Не се оплакваите.

И ние плащаме на тези шутове !?

Според мен той искаше да каже, че е вълк върколак, но в последния момент реши да и направи комплимент.

не са само вампири, ами и луди таласъми са и даже много безочни и нагли са и т.н......

Интелектуалният потенциал на депутатите ни стига до толкова ,че да се забавляват по време на заседания.Ако знаеха какво да правят с властта ,която са им дали избирателите ,щяха да вършат смислени неща. Посредствени хора,обаче,бивши номенклатури и дечица на бивши номенклатури,дето са започнали живота си не от долу на горе ,а направо от горе няма как да изглеждат по друг начин.Вижте манаталитета на бащицата , начело на държавата,пък не питайте за депутатите.Когато говореше за лош материал ,той имаше предвид всички,не само въврастните хора.

много са забавни-браво, ей такива депутати ни трябват с чувство за хумор, като например Ей Сергей- Гей, хахаха голяма смешкичка!

Да им намалят заплатите за неприлично поведение - жалко е,че на тези хора им липсват първите 7 години, иначе пращят от претенции. Смешници. Защо трябва и да се срамуваме зарад тях и без това нищо хубаво под слънцето не видяхме от тях.

Цецка Цачева е досаден вампир! Бойко Борисов е нестабилен вампир-днес едно-утре друго! Цветанов е плашеш вампир! Вампири, обединете се и замълчете, Велзевул идва да ви пребере!

А ти да не си червен вампир?

Не наричайте повече Цецка "старшината".По добре е обръщението- ротния"федфебел".Иначе депутатите като,че ли отиват на работа само за физзарядка.Никак не е лошо да се премахнаот поне половината от тях.Това е най-сигурната антикризистна мярка.

Вместо да си сипят обиди и да се надпреварват КОЙ ПО-ПО-НАЙ - ДА ПОМИСЛЯТ ЗА ХОРАТА http://www.facebook.com/#!/group.php?gid110073369042622 СПРЕТЕ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА

Прав си човеко! У тая говорилня се харчи много пара, а за здравето на хората...абе тях мечка ги яла. Що ли пък да не вземем да се вдигнем, па да изметем тая паплач от там, а?

Вам-пи-ри, тала-съъъми, се разхождат по на-лъъъми....

И тези решават съдбините на нацията!На мен ми приличат на кварталните клюкари.

ужас - по-скоро са като ученици от началните класове!

Старшина-това звучи гордо,за вампир-вампирката да каже

Не казвам,че съм повече от тях,ама и те не са

И всичко това - целият този театър в комисията - се прави за да не се накажат виновните. ГЕРБ в парламента е лобистка група и живее от рушвети и подкупи ...

В България няма "елит" - само мутри и политическа мафия.

Като деца в детската градина. Ей, идиоти (и не ми се обиждайте, това е истина), не сме ви пратили там затова, ами се хващайте на работа и използвайте пълноценно и без това ниския си интелектуален капацитет.

Бива, бива, карайте в същия дух!

Симпатяги тези си правят купон, а на нас ни разправят, че ни е налегнала криза.

Че то, за тях криза няма! Пък и вече откриха, как отново могат да лъжат системата и да гласуват с лични карти! Това си е направо повод за купон! То, всъщност купонът в НС никога не е спирал, де!

"пък тате каза че ти си вампир..."хахаа поредните ненормалници