НИМХ: 18 области с оранжев код за валежи, останалите с жълт

Оранжев код за обилни валежи е обявен за днес за 18 области на страната, съобщава сайта на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН /НИМХ-БАН/.

Обратно в новината

Коментари - НИМХ: 18 области с оранжев код за валежи, останалите с жълт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

академик, сега табелка на училище: и така, може само да се преяжда "ОБИЛНО", да се напоява и тори "ОБИЛНО", но не и да вали! Но кога ли правописът и правоговорът са били от значение за лаици и илитерати?! Карай да върви там, всичко се "КЛЬОПА". Така де.

обилна, обилно, мн. обилни, прил. Който е в голямо количество; предостатъчен, изобилен. Обилен снеговалеж. Обилна храна. същ. обилност, обилността, ж. Из Речник на думите в българския език

събота,събота,късен следобед,малко вали но прекрасно

Да, ама от посолството не разрешават. Трябва да има кодове, оранжеви, още по-добре червени, предупреждения за климатични промени, населението трябва да се зомбира, истеризира и готви за война ! Знаем с кого ... Ха, събота следобед в ранна есен им се прищяло !

Няма нищо по-хубаво от лошото време,беше написано едно време от Богомил Райнов.Особено в събота. Навън вали.Застудя.И нищо нетипично за есента,всъщност не се случва.

като гроздето е кисело,малко по-назапад от нас,но на същите ширини все още са на плаж,ание вадим кожусите,после някакви олигофрени тук ми обясняват за хубавия български климат,щото не са излизали от долно нанагорнище

stan_posta@

Както се случи, от година на година е различно. И на запад е имало студове, ледове, наводния. Онзи ден имаше ураган в Чехия и Германия. А в България сме си правили прекрасни плажове на 10-ти октомври. Преди години, на Созопол. Та както се случи, не е до запад - изток. И климатът в България си е един от най-хубавите !!

Ха! Познаха бе! Заваля! Отдавна не им се беше случвало да познаят.

на ПИШМАН метеролозите РЯДКО им се случва да познаят :)

кажи кои са НЕпишман, че тях да следя.