17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гшоглава в актла

Естествено че е нужна.... Като в САЩстан само Кирчо да печели. Болшевиците от миналия режим също само печелеха....

В България лустрацията протича като, ИЗБОРИ ДО ДУПКА! Колкото и избори да правим, докато не фалират империите на душманите ни, изборите в България ще са манипулирани.

Мадам "В" може би иска да казват тя и Райчев кой "пичели".

...лъже. Дертлиев каза: На дълъг път се тръгва с малка крачка.

Сегашните политици нямат нищо общо с д-р Дертлиев ! Те дори не бива да се поставят в едно изречение с неговото име !

Трябва да гласуваме.При повече гласове ще се намали ефекта от купения вот и резултата ще бъде по-реален.

Зависи как е настроен софтуера на машините. Неслучайно категорично отказват да броят разписките.

На пораженческото мислене:нищо не може да се промени,затова няма да гласуваме.

Не се правете на луди бре.... Тва е начина.

Малария Велева казала нещо? Ръси зловредни думи? Лепрозия Велева.

Промяната в избирателната система трябва да бъде: Гласували негласували, 20 % за Доган !

Коя си ти ма, боклук курвенски... подлога на Доган, който лично се отврати от тебе в последствие... пача миризлива лицемерна...

На първата предизборна среща на Радев в Младост беше допусната комай само Валерия Велева. Толкоз и догановското и на нея, и на Радев. Всъщност ВВ споменава д-р Дертлиев и това ви бърка в джигера. Щото той си отиде социалдемократ, а цялото БКП барабар с БСП и ДБ са комунета приватизатори.

Валерия Велева: Нужна е промяна в избирателната система

Известната като Мадам В, която обичаше да прави интервюта по пантофки на известни политици и накрая самият Доган разобличи как си е искала пари за това...

За последните 13 години в управлението на страната са били следните партии: - 3 пъти ГЕРБ - 2 пъти: БСП, ДБ, ДСБ, Екогласност, Комунистическа и др. коалиционни парньори на БСП. -1 път ДПС, АТАКА, НФСБ, ВМРО, КоалицияРеформаторски блок, АБВ,Яне Янев, СДС, ПП, ИТН, Зелените на Сандови др. в 5 сл. правителства. Всичко е статукво и за провалите на другите е виновен Борисов.

Борисов е виновен само за провалите на ГЕРБ и за съсипването на държавата.

Че кога държавата е била по-добре освен при Борисов. При Луканов, Виденов, Костов, Крарадлив Дедо или Тройната Ламя? Аааа, при Орешарски бе и може би при Четворната Ламя. Я кажи че нещо не се сещам друг?

1 При Луканов 2 При Беров заедно с ДПС 3 При Виденов 4 В тройната коалиция при Станишев с ДПС 5При Орешарски с ДПС 6 При Киро Литмуса с ДСБ и другите комуняги

Я да преброиме колко пъти БСП е управлявала? Заедно с коалиционните си партньори включително ДПС. Хайде сега нещастен лъжецо да ми кажеш 20 години преди ГЕРБ кой управляваше? Хайде сега нещастен може то да ми кажеш за тия 20 години преди ГЕРБ кога сме живели по-добре отколкото по управлението на ГЕРБ?

ГЕРБ не са ли комуняги? Прости, алчни и верни на по- големия брат. По тяхно време на всяко затворено училище се отваряше казино. А на всяка закрита болница заложна къща.