Коментари - Валери Симеонов: Радетелите на развлекателната индустрия не се влияят от проверки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбирам на кого му пречи шума по т.нар. Алея първа, при положение, че там са само заведения, няма хотели, нито (пази Боже) къщи. На кого шумът му пречи да спи - на гларусите ли? И втори въпрос - от кой закон произтичат компетенциите на валери симеонов да проверява нивото на шума, че и да се разпорежда да се налагат санкции? И вече наистина последен въпрос - някой обжалвал ли е санкция, наложена му по инициатива на валери симеонов и дали е спечелил?

Има доста ограничени хора за съжаление. Всичко това е един беден PR, който е специално за Вас - избирателите! Алеята във Варна е отдалечена от жилищни сгради, а най-близкият хотел е поне на 1 км. Музиката в тези посочени заведения не се чува като се излезе от тях. Валери Симеонов е взел малко власт и е започнал да репресира хората с бизнес. За съжаление много от вас работят на заплата или по-лошото - на държавна позиция и нямат и най-малка представа, че реално бизнеса е това което дърпа държавата напред! Много тъжно за Вас, само плюене, акъл = 0

Имаше тук еидн миналата седмица, който викаше Симеонов да бил отидел в Пунта Кана да проверява и какво щяло да му се случи, някои от вас вероятно помнят заканите. Къде беше този клоун при проверката? На компа е големия гангстер ама като дойде полицията си гледа върховете на обувките. Правилно ги проверяват, има ли заведение, което да не е в нарушение? Ами след като могат да дерат клиентите си с надценен фалшив алкохол и преоскъпени наркотици нека сега държавата малко да ги одере и тях. Като укриват данъци ще си плащат под друга форма.

Тук имаме една изпитана поговорка - всяко чудо за три дни. Хайде да гадаем какво ще стане, когато Симеонов загуби правомощията си...

На тоя явно много му се обикаля по нощните дискотеки и си го направи работа,хем заплата върви,хем купона,а подозренията за нещо друго са от лукавого,но ако това е мисията на мандата му,жалко,а и по закон не е оторизиран,има си полиция

Въ! Тъпите селяни от варна не можели са спят. :)))

Поредната зам.-премиерска акция на Вальо Децибела. Скоро очакваме да се формира орган децибелполиция с главнокомандващ Вальо Децибела. Тоя не се ли усеща колко е смешен? Половин България е под вода, а тоя обикаля бардаците.

И какво стана? Май Далавери вече си призна поражението, щото видя че проверките са безсмислени. Както е казал Сервантес...свободата Санчо, е нещо голямо, по-голямо дори от желанието на вицепремиер да ходи по плажа и да разваля кефа на свободните хора.

Докато си плащат глобите нека дънят музиката колкото искат. Даже не бързайте да ги затваряте, просто всеки път им удвоявайте глобата докато им свършат парите. Когато не са в състояние повече да плащат тогава ги затворете.

Това е МОЯТ избранник! ! - Гласувах за него, ама "овцете" тругнаxа след овчаря "Герб". Не че Герб не ги води на добра паша, ама бяга от вулците! А този мозе да разгони и вилцуте!!! Другите самo удрят тупаня!, Ха дано!!!

Всяка овца след овчаря си ! ! !

Валери Симеонов започва да ми става симпатичен! В България се е стигнало до там след десетилетия безобразия, беззаконие и власт на престъпници и мафии, че ненормалното се приема за нормално и хората не се впечатляват. От друга страна при липсата на правосъдие и ред, на прокуратура и спрведливост явно едни простаци и мутри могст да бъдат озаптени или да им противостоят ... други простаци и мутри, но с (повече власт). И понеже положението е и за плач, и за смях, предпочитам да гледам от смешната страна! Когато с години и десетилетия НЕ ПОБЕЖДАВА НИКОГА ДОБРОТО, ОСТАВА ЗЛОТО ДА СЕ БОРИ С ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО, и да наблщдаваме и коментираме според сбърканата си ценностна система на чия страна сме!

Този некадърник Далавери само с това ли трябва да се занимава!!! И трябва ли един вицепремиер да обикаля лично като гавазин да измерва децибелите по кръчмите. Този не отговаряше ли за демографската политика . Коментар или действия по темата, че сме под 7 милиона?! Адекватни действия на правителството и обяснения какво става в Странджа и защо се избиват животните?! Защото ни дължите обяснение!Уволнете си пиарите, ей! Само с простотии се занимавате, нищо по същество, чеп за зеле не става нито от него , нито от останалите гробари.

Предстояли сериозни санкции за клуб "Макалали"?... Чак пък толкова сеир едва ли ще ни покажат: да съставят акт и да обявят война на ТИМ? Мутри от ИПОН с/у мутри на ТИМ? Ще се срещнат може би официално на гардския стадион "Гагарин"?

Имам чуството че повечето българи помнят колкото маймуните .Сиреч само пет минути. Как ръкопляскате на този който преди 2 години наричаше Борисов мутра а сега управлява с вълка и гони дивите зайци .

ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ И СТРОГО ГЛОБЯВА РЯЗАНЕ НА ДЪРВА С ЩИЛКИ В ГРАДОВЕТЕ.НА СЕЛО ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ.

Законите са еднакви за всички. Виж ако пък цялото село бучи, тогава няма много да си придирят. Ако някой си е докарал нарязани дърва, то защо трябва да трае половината село

Да улови за шланга и плажните бургаски заведения.Те са имунизирани.

Чакам да подкараш мотористите във Варна, че не се живее от този тормоз. Тогава ще гласувам за тебе пожизнено.

Напишете в търсачката - Агент Буда - Юда на България. Излиза ли ви предаване на скат с водещ - Валентин Касабов - сега депутат на Валери. А да ви обяснавъм ли чия е тв СКАК?

Много жалко,това е симптоматично-значи един обикновен кръчмар може да прави каквото си иска, и няма власт и институция която да го принуди да спазва закона и правилата, а вие искате онези в парламента да ви служат...Щом като един депутат/независимо какъв е/не може да се справи с кръчмарите пиши държавата за никаква а,населението за още по-никакво!

И нека всички простаци да кажат БРАВО. Да ама не . Така не се оправя държава. Това е най най -идиотския начин който може да се сети човек. Сиреч Симеонов или е идиот или е популист. Да ви припомня ли че в неговата телевизия имаше предавания които сочеха Борисов за мутра. НЯМЯ ПРОШКА ЗА ТАКИВА ЕВТИНИ ТЕАТРАЛИ ИЗЪЛНЕНИЯ. ВСИЧКИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО СТЕ БОКЛУЦИ.

Гледайте с какви простотии се занимава мицепремиера!А,бе ахмак! Отиди да спасяваш животните,че ги избихаа-а-а-а-а.

Ако никой не се занимава - ревеш, защо никой не се занимава. Когато почне някой да се знимава - пак ен си доволен, щото не те кефи кой се занимава. Абе я си пий хапчетата редовни или ги спри.

Когато този някой се занимава с това което не му е работата и НЯМА правомощия за това, на това се нарича произвол!

Валерка, както ти писах и преди, когато те видя да посетиш и затвориш цигански банкет, или тридневна циганска сватба, тогава може да се перчиш по медиите. Ама "електората" не се закача, нали???

Че те са му кръвни братя...поне по цвета.

Циганския банке не носи приходи в хазната като шумните заведения на морето. Но и с тях ще се заеме, рано или късно заеме

Като няма кой да контролира спазването на законите налага се вицепремиерът да го прави. При това не само заведенията, а във всички области. Браво г-н Симеонов.

Не е работа на вицепремиерът да контролира спазването на законите, негова задължение е да потърси отговорност на този който е длъжен да контролира спазването на законите ! ! !

Този и цялата гербаджиска шайка са за съдбата на козичките в Ямболско.Стана за смях и на кокошките.А е толкова просто.Всяко заведение с проект който да са изчислени параметрите на уредбата и колоните.Уредбата и колоните се монтират според проекта и се регистрират в общината .Уредбата се пломбира и общината проверява броя на колоните местата и др.според проекта.За подмяна и добавяне на колона глоба.А тоя да ходи в циганските квартали и да им взима уредбите.

Много технически знания искаш от тиквите!:)))))) ....а се пак, Симеонов е инженер, електро , май?!:))))))

нъплно съм съгласен, това при бсп никага нямаше да се случи.. трябва да си върнем комунистите на власт..

Жалка работа----да ходиш по кръчмите, а в НС да крепиш бою тиквата:))))))) ....жалка работа!

Само волен е по-жалък!

Кмета Михаил Колони, планирал преди 120 години съвременна Варна ще се изправи в гроба , ако види докъде го докараха мутрите от ТИМ

Ами чак.Мих.Колони... Аз знам какъв квартал си беше и т.н.,,Гръцка махала" както и целият район по центъра.. Младостта ми мина там....Да не казвам за ,, периферните" при соца китни, зелени ,,Цветен" ,, Левски" Чайка и къде ли не Днес Варна е една клоака бетонирана и осрана. България след...,,Времето е нашееее"!

Шило

ПР на Далаверката

Трябват проверки и то не само през лятото.Навсъкъде са се итъпанчили местни величия

Толкова ли е умряла държавата ни щом Вицепремиер обикаля да спира музика.....иначе нищо против, но не ползвайте заведение за тези бърдаци!!!!!

туй Макали май горя

Kalin

Описаните места колкото и шум да дигат не пречат на никого.Просто Симеонов се прави на......интересен.Щом в българия едно вице няма никва работа освен да обикаля по заведения из цзялата страна значи нещата са много зле.Да не говорим че тия заведения са на тимаджии и те определено няма да подминат тия действия.Министри следят колене на животни,вице ходи да слуша музика кво ли прави ББ в това време?Станал бил пак дядо.

Ела да спиш на булевард "Приморски" и после дрънкай че не пречи на никого

Във Варна няма никакъв контрол. И ние 'живеем' на Приморски- в кавички, защото това не е живот. Моторите и тунингованте коли фучат с бясна скорост по цяла нощ. Кмета какво блее!

Къде ве шумкар?!

Тихо!!

Валерка , иди да видиш тоалетните на Капитан Андреево.Като влезеш вътре и ще повърнеш от мръсотия и миризма.

Извинете но този Симеонов вице ли е или някакъв вид каобой дето си разиграва коня по морските барове? И като истински каобой той си измисля правила които налага а после и сам ходи да търси кой не му спазва правилата....

Тоя няма ли някой да го прати да мери тишината в софийското поле? По-евтино за хазната, а то командировки до морето, че хотели с 5++ звезди, разходи за гориво, шофьор. А така на полето по цял ден - вечерта в къщи - евтино и приемливо. Там също има много шум - разни трактори, камиони, без Евро6 сертификат - също много глоби може да се напишат. И при ЗНАЧИТЕЛНО по-малки разходи.

Дано не мери шума около летището, че и него ще трябва да затворят, а Московски чака концесийката :)

ДАЛАВЕРИ СЮЛЕЙМАНОВ - БАРОВЕЦА :)))