Валери Симеонов подбра и софийските барове за шума

Симеонов и здравните експерти обиколиха над 10 кръчми, барове и дискотеки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Одобрявам. Закона трябва да се спазва и отнякъде да се започне. И не ми излизайте с простотии ама то и онова било лошо и не знам си кво. Отнякъде трябва да се започне.

Ето ти пресен казус от днес , винкел . Мои приятели били с малчуганите си на минералния басейн на Овча купел . По някое време се появили тумба цигани и без да плащат вход се разположили , почнали да врещят , пуснали и чалга ... скачали в басейна със смардливите си парцали , типичното дивашко поведение на Илектората . Държали се предизвикателно , явно се надявали хората да напуснат с погнуса . Не са познали ... Моите хора позвънили на 112 , изчакали протоколно някаква реакция ,след което се свързали с едни близки , яки момчета - щампиони по разни изкуства . Последните реагирали веднага и се изсипали на плажа с мисъл за освежаващ спаринг . Точно за три секунди обаче от вонящите примати нямало и следа :)))) Всички Българи им благодарили и с радост ги почерпили . И това се случва посред бял ден в София , на басейна на Националния център по рехабилитация .... Полицаи така и не се появили , те се правят на мъжкари само пред пенсионери и протестиращи майкки . Виж , ако отборът беше запукал прокажените орки , тутакси щяха да се явят в тяхна защита . Та питам шуморазбивача , трябва ли да се движим с охрана и въоръжени в собствената си Родина ?!!! Явно си е задължително . И не ми се мисли , какво се случва в други части на България , където тъмнозелената смрад абсолютно незаконно заселила се по села и градове , вече е мнозинство ... Да ... нещата лека - полека си отиват към бой . Резонно е да отпочнем с техните покровители и спонсори , ония тулупи в парламата . Без да пропускаме , разбира се , и антиБългарските престъпни групировки - цхк , отровените , зомбита срещу България и прочие измет :)) Очаквам този смелчага в.с. да оглави родолюбивото дело :)))

Мърляч!

Само да беше оставил и един телефон да знаем къде да го потърсим че съседите роми са много шумни понякога когато се веселят.

Валерка, я бегай по циганските квартали да усетиш какво е шум и нарушаване на нощното спокойствие на хората!

Да бе, да! Там бият бе! И полицаи бият, кво остава за Варели...

Националния фронт за разрушение на Бьлгаря стана плашипутарник. Защо не отиде в циганските махали?

Защо само баровете? те не са най-големият и най-силният източник на шум! Минал ли е Валери из кварталите?! По цял ден стържат бормашини, резачки, къртачки, флексове, чукове, бъгита на фукльовци, прикачените устройства към автомобилите, за да реват "елате ме вижте", крясъците на истерични и невъзпитани деца, непрекъснати изблици на радост чрез "фойерверки", любителски "предизвикателства към насилието на обществения ред" и т.н. Денонощно! Нека все пак да се усетим най-после, че принадлежим към Европа. Там такова неещо е недопустимо, вкл. идиотското пушене, което е офицално разрешение за престъпление чрез тровене, защото трябва да има печалби за производители и трговци и акцизи за Държавния бюджет. Но ако съпоставим разходите на държавата за лечение на болестите от тютюнопушенето с постъпленията от акцизите, просто ще се хванем за главата. Но първо - трябва да имаш глава, и второ - да можеш да я използваш. Нали, Меенто, и Клатиславе...

Колкото и да се пъне, Симеонов е обречен като фактор в България. Позволи си да унищожава природата, при това нагло, арогантно, с пълен егоизъм. За това е обречен като политик. Сега все още върви отпуснатото му време за осъзнаване и корекция. След което вратата ще се затвори.

А казват ,че човек колкото по остарява,толкова по му отслабва слуха:)))Или тук става дума не за слух а за някои които, не са си платили, или той иска да покаже,че човек когато остарее и загуби слух тогава тръгва да спазва нормите?

Когато Валери вкара в "търпими граници" децибелите на Боко и кресливата му банда в Парламента и навсякъд, тогава ще спрат и нощните музики на т.нар. българи и цигано-езични номадски племена.

На булевард "Витоша" и в Студентски град Симеонов и здравните експерти обиколиха над 10 кръчми, барове и дискотеки. Наздраве !

Браво Валери. Законите са за да се спазват.

Прескочи и в ресторант Бунара - Младост 1А Пътеките, да послушаш живи цигански изпънения от здрач до зори.

Поздравления. Това е министър на място! Изисква се доста смелост да се противопоставиш на цяла тумба пияни простаци и собственици с много пари и сериозни интереси.

Да вземе да мине в района на Южния парк. Всяко мероприятие е в все това парк. Като че ли в София е само той. Вечер през седмицата и през уикенда няма спиране пред блока и близките улици. За шума и данданията да не говорим, която може да продължи с дни и след 22,30 часа.

Господине ,кога ще спрете шума в БМФ, Защо не плащат осигуровки ...Нали захванахте Думосчиев ! Защо спряхте - давай докрай какво се хващаш с кокошкарите . Вижте доходите и имотите на шефовете на КАТ ,вижте доходите и имотите на шефове на полицейските управления и техните наследници ,какво като помияри обикаляте колиби наречени заведения за плюскане .Задайте се въпроса и работете ...Престанете да занимавате общественоста С глупавите ви изяви ...Проверете шефове на НАП те какви са не са безнаказани ..Проверете техните децибели.

Ако може да се спре и на Маймунарника. И шумът от него е ужасен за живеещите отсреща.

Поздравления! Но, г-н Симеонов забрави ли, че е вицепремиер и по демографската политика? Предлагам му да помисли, дали не е по-национално отговорно да се плаща на социално слабите български граждани по-щедро за да отгледат само едно дете в нормални условия, а не 5-10 нещастни неграмотни бъдещи безработни?

Трябва да се спре форсирането на мотоциклети в населени места, използването на клаксон в населени места за щяло и нещяло! Високи глоби за шумовия терор върху хората!!!

Този стана Черната Златка ! Обеща на хората куп блага , но и този излъга ,занимава се с Тъпотии да отвлича вниманието на тези които си хвърлиха Гласа на ВЯТЪРА !

Малко ми е странно, но при положение че вече 30 години се оплакваме от неспазване на закони и правила би следвало да подкрепим тези мерки. Въпреки това половината от коментарите са отрицателни.

И аз се чудя, но както казвате, закона е врата у поле. Независимо, за какво се отнася този закон.

Прав си , НО ( голямо НО) , подобни акции няма да променят нищо , защото това е ИМИТАЦИЯ на някаква дейност ( дали е ПР или някакава схема е друг въпрос ) !! Ще се обоснова : Симеонов твърдеше СКОРО , че ще затвори заведенията в Сл. Бръг и на другия ден излиза Ангелкова и му казва да си гледа работата , защото всико си било наред и - толкоз !!! Така ще и в София - ще пообиколи и - толкоз !!! Като иска да налага закони се отива Веднъж ,( а дори не е необходимо да ходи той лично, затова е министър и си има служители ) - Отиват проверяват , налагат санкция и срок , в рамките на няколко дни се прави втора проверка и ако има пак нарушение - КАТИНАР и КРАЙ !!! Кого ще уплашиш с глобичка от 500- 1000 лв. ????? Така е и с престъпните шофьори по пътищата - Разкарват си се с по 20,30,100 акта и какаво ..... ДРЕМЕ ИМ - пие и кара , че вече не се интересуват и от книжките даже - ЗАЩОТО знае че няма кой да го УДАРИ през ръцете !!!!!?????? Хан Крум е рязал ръце за да спре крадците !!!! Е за съжаление от КРИВОРАЗБРАНА демокрация я докарахме до тук - Крумови закони !!!! При ЖЕЛАНИЕ и ако Държавата ИСКА , може да се справи с всички проблеми НЕ за 800 дни ( както ви омайваше оня ) , а за 80 дни !!!! Да ама каво ще правим с далъверите ....?????

Ако успее да разгони дребнопишковците, които си избиват комплексите по цяла нощ по "Цариградско шосе", цена няма да има.

Тоя почва да ме кефи:)

Да продължи и към почивните станции към балносанаториумите и ресторантите около тях. Добре е да се разходи и до Павел Баня, има нужда опита да пренощува в хотела на ПРО ЕАД.

Браво Валка,браво аслане!!!Инженерно мислене!! Така се прави политика! Строиш цирк слагаш хапката на клоун и ония обувки с завит връх и риташ задници с памук само и само да запазиш коалицията,защото знаеш участта на СДС -затова си на Раковски 134.

Валери не е човек, а желязо. Истински винкел. Само заради две думи винаги ще го подкрепям. Те са "човекоподобни и разгонени кучки". Съгласете се, мили приятели, че едва ли има вицепремиер на света, който може да нарече циганите с тези думи. Валери е уникален. С него Бойко улучи джак пота. Критикувайте го, сигурно има защо. Но го подкрепяйте. Той ни е нужен в тоя момент. Той е наша национална ценност. Наредете се под знамето на което пише БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО. Тръмп също използва подобен лозунг. Само че той изглежда малко по различно. АМЕРИКА НАЙ НАПРЕД.

Че той абсолютно по НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ЗАКАЧА ЕЛЕКТОРАТА.За къф да го подкрепям?

Ти да не си пил газ? От кой панелен блок пишеш?

Извинете, но това с панелките как да го разбираме?. Аз не живея в панелно жилище, но имам един приятел който живее в такова. Това трябва ли да ме притеснява.

Пияни монголи спасяват България. Като има тъпи като пети пенсионери които да гласуват за тях.

Явно му се пийва и гледа пилона безплатно. Иначе жена му може да вдига повече децибели шум, ама не я санкционира.

Joe69

А защо не вземе да мине и в кварталните градинки и предблокови пространства!?? Не, че там не е шумно, но няма далавера от такава обиколка!

Ей това писачите журналисти ли им викаха са едни тъпи парчета ама много тъпи. Да има шум по цяла нощ, това ли изкате бее драскачи

Този не беше ли с историята за границата, оградата където правил и била много добра. Тази дето минават орди орки.

същия е. дето нарушаваше и закона на границата с Турция.не пускайки туристи да дойдат в Бъшгария за изборите. Не че обичам ДПС, ама нали уж сме принципни?!?!

Ако проверяващите се поразходят из улиците на други градове освен София, особено вечер, косата им ще се изправи от шума, гарантирам. Като чета коментарите имам чувството, че пишат предимно собствениците на заведенията.

Който иска да живее на тихичко, да си се върне на село

Селянин тъп по цял свят след 22 и някъде 21.00 се пази тишина но селянино но явно това до твойто село не е стигнало

Пишеш клишета.

Валери, дали щеше да си толкова смел с “акциите” ако Главния беше още жив? Посерковци е имало винаги и ще има, но са ВРЕМЕННИ

Валерка, браво за борбата с шума и неспазването на законите. Ще те призная за истински, ако подкараш и циганските банкети. Ела в Русе, и заедно с ортака ти Искренчо да поживеете малко и да се наслушате на шум и музика. Всяка седмица е така. На ТРЕТИ МАРТ, на ВЕЛИКДЕН, на КОЛЕДА, все святи за нас празници, по три дена се вият сватби и банкети, и НИКОЙ нищо не им прави, въпреки многото сигнали до полиция и кметове. Евентуално след 23 ч. ще се вземат мерки.

СЛАВА НА ТЪПАТА ТРИЯЧКА НА КОМЕНТАРИ В ДИР СЕРЕ , СЛАВА НА САЙТА НА СЕРЕ-ГЕЙ ЕВРЕЕВИЧ

Валери, а в махалата защо не отиде? Или там музиката не пречи на никого?

щото служебната кола може да спула гума и да си припомни времената когато се насираше по кръчмите в Бургас, като види някой от хората на Очите :)

“Подбра” е правилната дума :)

Голям PR, голямо нещо. Щом сме стигнали до там, че някой от управляващата коалиция трябва постоянно да минава лично и да пише във ФБ, че работата, за която по принцип им плащаме, е свършена... Какво очаква сега? Медал? А после ще осерем Пирин, нали? А кръчмите, през които е минал, след 2 дни отново ще дънят музиката на макс. Тях не ги притеснява 1000 лева глоба, защото за 1 вечер правят 20 пъти повече пари от това, че музиката разцепва квартала на две.

Преди изборите „патриотите“ обещаваха България да денонсира Дъблинското споразумение и да спре изобщо приема на бежанци. Щеше да има по-нисък ДДС за лекарства, храни и учебници. Щеше да има мораториум върху увеличаването на цените на тока. Щеше да има предмет „Патриотизъм“ в училище. Щеше да има отново задължителна казарма. Щеше да има борба срещу спекулата. Щеше да има 300 лева минимална пенсия... Всичко това е изпълнено и вече се захванаха с нощния шум.:) PS Не съм против да се спазва стриктно режима за ред и спокойствие , но да накара съответните служби да си вършат работата.,

Облажиха и сега решиха да не пипат сериозните неща. Пенсионера ще мери шума на младите. Имаше едно време в комунизма, едни такива изпърдяни дядковци, дето четяха морал наляво и на дясно. Аз ще си крада тука, уж по воля народна ще мачкам народа и после ще чета морал ... как се повтаря всичко!

Това за шума - добре ! Нищо , че действа избирателно и си прави оглушки за циганите . А смрадливите катуни освен източник на 24 часов звуков терор , са и свърталища на престъпници ,вече и ислямски главорези , развъдник на болести ... с две думи вонлива клоака . Поправете ме , ако греша , ама симеонов не беше вице по демографските въпроси ... Изключително тежък за България проблем . Та какво точно свърши в тая насока псевдопатриотът ?!!!

Добре де, въпрос - трябва ли министър да подкара проверяващите към заведенията, че да си вършат работата? Този министър работа няма ли си? А те защо не проверяват редовно? Изобщо някой в тези институции върши ли това, за което му се плаща?

Иначе е юнак на място, една турска баба на границата не може да пребори с величествения си ръст. Овъргаля го и го направи за смях.

Не знае и български,а дошла да гласува,да ми определя бъдещето.БРАВО СИМЕОНОВ,ТВОЙТЕ ПРОМЕНИ В ВСИЧКО СА ,,НАЙ АДЕКВАТНИ,,АМА СРЕЩУ МУТРИТЕ СИ САМ.Тая се убедихме,че служи на мафията,музика силна,скъпи чадъри и мръсно море.С кеф да ходиш в Гъция,от години ходя там поради тези причини.

ще погнат кварталните уж кафенета,а всъщност кръчмета по партерите на блоковете,че и заели околоблоково пространство,сутрин с майки с ревящи бебета ,а вечер с крещяшите квартални безделници.Верно, няма музика но шума от "разговорите" озвучава по няколко блока от отварянето им до затварянето а често и след това.Такива пространства давани под наем трябва да се използват не за заведения,а за друго ползване с фиксирано работно време и не срупване на хора.

Като не ти харесват майките с ревящите бебета и хората, които разговарят, а не слушат музика, защо просто не си отидеш в селото от което дойде? И не ми излизай със заявления какъв мастит кореняк си.Айде у лево.

Защо трябва да се маха? Може би трябва да се махнат всички от блоковете, за да може кръчмаря да си върти бизнеса необезпокояван? Не е ли редно този, който създава неудобство или да спре, или да си ходи, а не този, който е подложен на терор? Като отворят кръчма на 5м от дома ти друга песен ще запееш.

Само селяндурите като теб се кефят на кварталните кръчмета защото там си избиват комплексите.

Реално погледнато тоя е излишен. Нищо не прави, няма познания и капацитет за нищо и се опитва да се прави на интересен.

Не знам защо изобщо го отразяват медиите . Мяца , простее , а и е бая тъпичък

Отразяват го, защото е противняк и ще натрупат трафик от отрицателни мнения и от платените му клакьори.

Този човек взе да ми харесва все повече, особено след изказването му за руския патриарх е доста вероятно аз и моето семейство да гласуваме за него.

Винкел, не вървиш. Всички те разбраха, че си алчен за власт нищоправец.

Какво върши,каквото и наредът мутрите от Черноморието.Страх ви е от него,да не започнат да го харесват хората.Кой от Герб или от бсп върши повече работа от него.Кой нещо добро прави за народа,точно НИКОЙ.Давай Валерка с теб сме ,по добър си и от фикуса и от овчарката.Фикуса дрънкаше за концесийте и нищо,сега се спотайва.

По добре пропуснете , че от такива умни гласоподаватели сме на това дередже .

Тоя стана банален , 100пъти едно и също , вече не си интересен , има хора назначени за опазването на реда , не им взимай хляба , а си вземи партакешите и газ към Ямбол , че няма кой да копае . Всички селяни станахте разбирачи , аре обратно на село .

"...има хора назначени за опазването на реда...", а те какво правят, защо не опазват реда?

Е тоя ли ще се оправи с медиите и куките напред . Нека да се разходи една вечер на всеки сигнал за шум подаден от потърпевши (в махалите , при битовите купонджии и тн) , а не целенасочено там където никой не се оплаква , да гони туристите и съсипва и без това съсипания туризъм .

Това за шума - добре. Но се питам, каква друга работа върши в правителството? Някой да знае...

Пази калинките и суче мазен мустак

Този вицепремиер ли е или контрольорка, кога ще го видим да проверява билетчета в трамвая ?

Уф, валери реши проблема с продажбата на ЧЕЗ, проблема с АЕЦ Белене, вдигна стандарта на живот на Българите, увеличи доходите им, намали престъпността, успя да задържи младите хора в България, помогна на малкият и среден бизнес, пребори мутрите и мафията и му остана само шума от заведенията ! Всичко останало е свършил - нали ? Повръща ми се от такива жалки позьори, готови на всичко, за да останат във властта ... Най-бедната, най-корумпираната и най-бързо обезлюдяващата се държава в ЕС имала само един нерешен проблем - шума от заведенията ! Тц тц ...

Чудя се, кой и кога ще го подбара това неадекватен цървул джуджен с Наполеонов комплекс и кърваво комунистическо минало на фамилията си.