Валери Симеонов отговори на обвиненията: Фейк нюз

"Подкрепям исканията на ресторантьорите и няма логика да им се подигравам", заяви пред Dir.bg зам.-председателят на НС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩО ТАКА БЕ КАТЕ МАРИОНЕТНИЧИТЕ НА АНКАРА И БАКУ И САРАИТЕ,УЧЕТЕ Я ТАЯ ИСТОРИЯ, БЕ!!?? ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ КРИПТО АГ, ПАНАМА ГЕЙТ, ДИКТАТУРА Р-ТИЙП И ВОЕННА АГРЕСИЯ СПРЯМО ДРУГИ ДЪРЖАВИ!!ВАШИНГТОН-КАПИТОЛИЯ"демокрация" В ДЕЙСТВИЕ ОТНОВО ЖЕРТВИ!! БЪЛГАРИЯ ТАЙНО ПРОДАДЕ БИТКОЙНИ ЗА 3 МИЛИАРДА ЕВРО Купуваме нова ескадрила за ВВС Финансовото министерство е пласирало конфискуваните от Прокуратурата 200 000 биткойна след успешна операция срещу митнически измамници. Сделката е сключена тайно в най-изгодния момент в края на декември 2017 и е донесла на бюджета 6 милиарда лв, което означава, че за един биткойн сме взели 15 000 евро. Това е било докладвано от Владислав Горанов на Съвета по сигурността при премиера, който беше свикан заради случая “Скрипал”. Истинската тема обаче е била какво да се прави с тези пари. Надделяло е мнението да се купи ескадрила нови самолети за армията. Няколко суверенни фонда на петролни държави и инвеститори от Азия са изкупили биткойните на таен търг, по който консултант е била “Делойт”. Експерти от американското FBI са помагали да се осигури безопасността на транзакциите, които са били разсрочени във времето, а последната от тях е била предвидена за ранните часове на първи април – докладва Горанов. Разсрочването се е наложило, за да не се срине пазара при такова мощно еднократно предлагане на биткойни – смята експерт от сайта CoinDesk, до когото Биволъ се допита. Оттам провериха статистическите данни за криптовалутите и потвърдиха, че от декември до момента неизвестен до момента оператор е налял малко над 198 000 биткойна. Според експертите това е и една от причините за плавното смъкване на цената на криптовалутата. За конфискуваните биткойни се разбра след като на 29 май 2017 Центъра за противодействие на престъпността в Югоизточна Европа (SELEC) съобщи на официалния си сайт за мащабната международна операция ПРАТКА/ВИРУС, при която българските власти са конфискували над 200 000 биткойна. Впоследствие от Прокуратурата и ГДБОП отрекоха категорично, но това е било част от конспиративната операция – най-успешната в историята на службите ни. Трииййй ся клесав дрогиран копелдак трииий!!За една доза и 100 "потупвания" по гзь от ходжите и имамите!!!

Г-н Симеонов, моля Ви обмислете и внесете за разглеждане следното предложение: Гласуване по Интернет или по пощата явно няма да стане и всеки се изказва, независимо от компетентността си: -не е известен броя на избирателите в отделните страни в чужбина -не се знае как работят пощенските служби -не е ясно как ще се осъществи тайната на вота -може лесно "хакне" процеса (спомням си как образовани служители говореха как могат да се "хакнат" кранове на шадравана пред Президента) -не е ясна организацията и как трябва да се организира изборния процес и пр. Сега е момента да се отговори на тези и други въпроси без да е страшно какво ще стане е вота. Например: Да се организира всички, които гласуват в чужбина освен бюлетината да се помолят да гласуват и по пощата или интернет експериментално в деня на избора или за срок след това.Като изборните резултати не се вземат предвид.

Много им пречи на някои Валери Симеонов! Трябва да е пълен кретен, ако един месец преди избори е показал среден пръст на протестиращите ресторантьори. Няма как да е показвал среден пръст. Аман от компроматчета, като за дебилни имбецили в напреднал стадий на кретенизъм!

Не го отричай, защото го има заснето, няма как да излъжеш в случая. Да показваш среден пръст е крайно невъзпитано към народа

И какво виждаш "на заснетото"? По-скоро употребеният си ти и подобните ти.

Колко сака за бугарски паспорт,татаро монголския апаш???

Аз само се питам като е такъв ''защитник'' на протеста им защо не слезна при тях ами като маймуна на прозореца да се показва????? А това що е показал както се оправдава и малките деца знаят че означава ''не сте наред с главата'' а не ''одобрение'' на протестращите...

Симеонов не е купил язовир Овчарица, и не е откраднал Техноимпекс. Една дама е по кражбите и хотелите.

Бъркаш Анонимен,защото не четеш и си в лоното на власта политизиран до мозъка на костите.Болен си синко.Манипулациите за Корни на която не съм фен са равносилни на лъжа.Корни не е купила,,Техноимпекс" а участвала в РМП с % равен на тогавашната и заплата.Тя е една от многото работили в ,,Техноимпекс". Ако си напънеш болния мозък и влезеш в сайта на ,,Агенцията по вписванията "ше ти стане ясно за болката ти по Корни.

Ама верно ли не си фен на Курни?! Айде, бе!?...

Торба войвода си чеше ухото: i.ytimg.com/vi/gJTE4VM7cu0/maxresdefault.jpg

Винкела е велик! Сам си е и опозиция, и контра опозиция освен това е толкова умен и проницателен че трябва да го изберем за цар на светЪ

Средния пръст си е среден даден от В.Симеонов към протестиращите.Важното за него е ,че преди напускане на парламент негова фирма закупи за спомен от депутатстването му язовир,,Овчарица".Не си губи времето Симеонов като пияницата Радка Пиратка от ВМРО ,депутат в Брюксел.Пазар за последно ,а после .......

Влашка престилка...

Решил да се покаже за последно от тази сграда защото ще я гледа вече само от Вън

Имунизационен пасрорт!Това е решението за ресторантьорите! Както обособиха помещение за пушачи,сега да обособят такива и за неваксинирани.Или първоначално в ресторантите да имат право да влизат само имунизирани! Разбира се персонала на такива заведения трябва да е задължително ваксиниран! Това ще реши проблема с ресторанти,барове,дискотеки,фитнеси.Ще имат работа!!!

до кога ще е в управлението на държавата, а не в затвора?!? Позор за нацията е такова вице!

Чака си реда. След руМунчо е и той.

се вижда кой пръст е. Като си го знаем може да се направи обосновано предположение, че е конфигурация с преобладаващ среден пръст. Също като си знаем манталитета му/ни е нормално да го покаже, когато му крещят къде щели да сер... и т.н. Срамно е, че като е направил жеста не си отстоява мнението, а тръгва да върти опашка. Ами да си ги сиктероса още веднъж и на избори. И да не влезе отново в НС пак си остава богаташ. Ама с това мазнене и лъжене ми стана още по кофти чиляк.

Не му е лесно на Винкела - изначало главата не го слуша, но сега си има и по-сериозен проблем - как да се коалира с другия псевдопатриот - дебелата русенска свиня, защото ако се явят поотделно на изборите, ще стоят гладни и вече няма да търкат меките столове в парламента.

Вальо - на твое място на тези чалго-кръчмари щях да им покажа не един а два двойни средни пръста. Наглеци и идиоти.

Все така става със Симеонов! Излиза и прави/казва някоя глупост и после на дълго и на широко ти разправя как да той направил/казал това, НО видиш ли не било нито така както изглеждало или звучало. Накратко все го изкарваме извън контекста на това което иска да ни каже/покаже! Е или е така или Симеонов е пълен идиот които не може да си контролира емоциите и после се прави на жертва!?! Последното по ми звучи достоверно!

когато и да го пребиеш се е късно

При такова дълго оправдание, явно си им е показал среден пръст, както се вижда от малката снимка.

Тъй ли пък един с достойнство няма в това правителство!

Това е нивото на нашите управници- Тиквата, ПКП, тоя и пр.

Глупака може да сътвори само нещо глупаво.Какъв политик си като показваш среден пръст на харата два месеца преди избори.ПР кампанията на Бойко струва доста милиони.Агенцията която му глади имиджа го следи постоянно за изцепки и въпреки това, току покаже самоинициатива.Такива са нашите политици.Алеко ги е описал много точно.

Уважавам Валери Симеонов и заради кресливите майки и заради средния пръст на лумпените! Адекватни реакции към безотговорни неграмотници!

При затруднения с четенето на нещо, което не "Винету", е нормално да не си успял да разбереш, че Винкела твърди, че не бил показвал среден пръст, и напротив, подкрепял "лумпените".

Лигавите ти обяснения не могат да хвърлят сянка на личното ми мнение за този достоен българин! Елементарните ти съждения показват колко е над теб г-н Симеонов!

Еднокнижността ти не променя факта, че не си успял да загрееш, че коалиционният партньор на Тиквата ви не само че се обяснява като бита ПКП, че среден пръст не е имало, ами и подкрепи протеста.

ДОКАТО ИЗРЕДИШ ЦЕЛИЯ ИМЕННИК НА БЪЛГАРСКИТЕ ХАНОВЕ И ЦАРЕ, ГОЛЯМ ЗОР ЩЕ ВИДИМ НИЕ ТУКА! ПОСЪКРАТИ ГО МОЛИМ ТЕ!

По-голям фейк от този е само Тулупий от Хераково.

София има нужда от нов затвор. Мафията от властта направо там.

да се потърсят пари по европейски проект

Лоша идея. Затворът ще пропадне на шестия месец.

Според мене не може да се каже категорично дали наистина показва среден пръст или не, но при всяко положение, подобно нещо може да се очаква от човек с манталитета на Симеонов!

защо се занимавате с този болен човек

още 100 млн за изтребителите ....2027.... Някой вече смята ли сумите дадени за картинки и годините напред!? Всички гласували и подписали тази сделка първи са за затвора

явно това е нивото на българските държавници

Такива са нашите юнаци-патриоти. И той като Джамбо, от високо, от прозорчето. Оня с пожарникарски шланг, тоя с кукиш. Куражлии са от заключената сграда. Ама навън, сред хората, не смеят да припарят. Гадинки...

Един, който приличал, показал нещо, което приличало. Един друг говорел по телефона и гласът му много приличал на нещо, говорел думи, които приличали на големи простотии...Ние живеем нещо, което прилича на живот в държава, която прилича на държава. Скоро съвсем няма да приличаме на хора.

ааааа никак не е говорил простотии плиличащия глас! Баш баш си ги нарежда както требе, ама всички тук се прайте на ощипани моми! Баш като сега, отдолу 252 псувни за 20 секунди и получават евентуаен среден пръст и се почва.....ауууу ама как така, как може таковУ нЯщУ....аууу, ние просто си пием кафето отдолу тихичко и четем Шекспир...

Винкела преди пък разправяше как ще се хвърли от Аспаруховия мост с релса на врата, но излъга. Сега пак ли очаква да му повярват?

Ако искаш мир, готви се за война е казал древноримският мъдрец Платон. В преносен смисъл означава, че свободата и правата на хората трябва да се защитават с борба срещу лошите управляващи. Едно нещо става твое истински, когато пожертваш нещо за него. Крадливата шайка много скоро трябва да бъде изкоренена от живота ни. За Борисов и Симеонов ние сме нищо. Използват ни само за електорат, избиратели. Всеки ден трябва да воюваме за свободата си. Да се борим с всяка несправедливост, с всяко нарушение на правати ни от управляващите. С всяко безумие, кражба и некадърност. Ние трябва да протестираме, да не им даваме отдих. Трябва да сме непримирими. Който иска мир, трябва да е винаги готов за война. Който иска демокрация и свобода, трябва всеки ден да се бори за тях. За да я има България. Защото тя е най-важната, за нас. Да бъдем в нашата държава, на нашата земя, с нашата вяра. На предстоящите избори да им покажем кой е Господарят на Родината ни.

Тоя се е уплашил. Или Боко го е скастрил, че и без това всички ги мразят и да си наляга парцалите с изцепките си.

Лъжеш циганино Симеонов! Среден пръст е. Специалисти ще ти го докажат.

ТОЙ И ЖАМБАЗКИ ПЪРВО НЕ БЕШЕ В СГРАДАТА, ПОСЛЕ БЕШЕ, АМА НЕ БЕШЕ ДЪРЖАЛ МАРКУЧА, ПОСЛЕ ГО ДЪРЖАЛ, АМА ИМАЛО ЗАЩО И Т.Н.! ОТДАВНА ОТДАВНА НЕ ОТРАЗЯВАМ НИТО ЕДНА ДУМИЦА НА ТЕЗИ ХОРА!

Тази отрепка пък какъв фактор е?Старанно толкова ли ниско сме паднали....

Самият Валерка си е фейк. Тръгнал да се обяснява.

Протестиращи и медии се опитват да правят новини от нищото!

Герберастчета, пак се на*рахте.

Мръсника си остава мръсник.Боже какви хора ни уравляват.И това са българи.Мръсна гад,Слава на Бог че другият парламент никой няма да си спомня за теб.

По-полека, кво си се запенил! Въшка червена и неблагодарна.

Вземи си го у вас тоя некадърник

Доста е тъпичко допреди два часа да ръкопляскаш на Винкела и да викаш да мачка протестърите, пък изведнъж да се окаже, че Винкела подкрепял протестиращите, а?

ЧЕРКЕЗИ СИМЕоНОВ долен монголоид

Сегашното нс има страхотна комбинация от председатели, тъпата, марешки и винкела. Но защо в следващото един от шефовете да не е черепа или Цветан Цветанов. Също уникална комбинация

АКО ГИ ПОДКРЕПЯШЕ И ГО МЪРЗИ ДА СЛЕЗЕ ПРИ ТЯХ, ЗАЩОТО БЕШЕ РЕДНО ДА СЛЕЗЕ, ЩЕ ИМ ПОМАХА ОТ ПРОЗОРЕЦА! ИЛИ ЩЕ ВДИГНЕ ПАЛЕЦ НАГОРЕ! ВСЕ ЖЕСТОВЕ, КОИТО ХОРАТА ИЗПОЛЗВАТ В ТАКИВА СИТУАЦИИ! КОГО ЛЪЖЕШ, ВАРЕЛИ?! ВИЕ САМИ ИЗЛЪГАХТЕ СЕБЕ СИ И ЗАТОВА ЩЕ СЛЕЗЕТЕ ЗАВИНАГИ ОТ СЦЕНАТА!

Ф... какво? Този не може ли да говори на български поне в българска институция?

кво е показал не е чак толкова важно, ама няма кураж да слезе и се държи (като) перде кириз клюкарка

долен, мръсен онанист педерас е този гном симеонов

ХОРА, БЪЛГАРИ! НЕЩАТА В ДЪРЖАВАТА СА ТРАГИЧНИ. СМЕЕМ СЕ, ПЛАЧЕЙКИ, КАТО ПОСЛЕДНИТЕ КАДРИ НА ФИЛМА „БАЙ ГАНЬО“. ТЕЗИ КАДРИ СА ТРАГЕДИЯТА НА БЪЛГАРИНА. ТЕ СА АПОГЕЯ НА ИСТИНАТА ЗА НАС.

Оф аре да се изкаже нещо мунчооо Тея не са ми интересни. Бойко го затапи с Навални и тоя замря от няколко дни никаква глупост в ефир!

Герберастчетата не можете да изкарате и ден без да видите Президента. Нормално, при вожд като вашия.

марш да прочетеш Конституцията на РБ- клепоухи неграмотнико :-)

Маангъра президент, президент, президент. Маангъра президент,президент,президент.

При рейтинга на Президента, Мангъра има значително повече шансове да стане премиер.

За Президент по-става , еднакво тъп с Мунчо !

Преди бруталната победа на Президента над герберастката кандидатка също ги говорехте такива.

Подкрепям исканията на ресторантьорите и няма логика да им се подигравам", заяви пред Dir.bg зам.-председателят на НС - ВС е джентълмен и известен с изтънчените си маниери и изискан изказ !!! Само го клеветят човека - даже щеше да скача с релса от моста, но брачедите явно му откраднаха релсата !!!